Simple vásárlói tájékoztató


reklám

reklám
Emlékek, vágyak, álmok

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51

reklám
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)

*Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogokban/fórumokban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz.
*


Gensó: a kezdet 2.
#7 2022-12-06 16:30:27
- Mennyire felelsz meg? Ha itt vagy, akkor egy szinten mindenképpen túl vagy. Eddig rendben vagyunk.  - Hoztad a sálat amit kértem? - sálat nem találtam, egy kendőt hoztam.- rendben.Felálltam és elővettem egy puha, fehér bőr nyakörvet. Speciális kivitel,  elől és hátul karika, és a nyakörv lakattal zárható. Háta mögé álltam, a haját felhajtva a nyakára tettem. Nem szorosan, de azért nem is lazán.  Megigazgattam és lezártam. Amíg itt bent vagyunk tedd rá a kendőt. Az ujjaival kitapogatta, majd ráterítette a kendőt. - én megyek rendezem a számlát,  te addig menj ki a mosdóba! Pisilj, ha kell végezd el a nagydolgodat, majd ezeket rakd fel. Letettem elé egy plugot és egy távirányítós kéjtojást. Zavartan simította végig. - ne tapogasd, indulj és készülj el. A mosdóba ne sok időt tölts el, kint várlak a parkolóházban. Mozgás! Fizettem, majd kimentem az autóhoz előkészíteni a helyét.Megjelent a bejáratnál a sál a kezében, a nyakörv szinte világított. Elővettem a távirányítót és kellemes közepes fokozaton elindítottam a kéjtojást. Láttam, a lábak egy pillanatra megrogytak, erre nem számított. Ha jól rakta be, akkor a G pont környékét fogja ez elkövetkező 4-50 percben folyamatosan stimulálni.- Gyere ide, két választásod van. Vagy leveszed a blúzodat és a melltartódat vagy mindkettőt leszaggatom rólad.- Itt a parkolóban?- hol gondoltad? 5-4-3Levette a kabátot, és kigombolta a blúzt.- tedd az ülésre őketLevette a melltartót is, de közben a karjával próbálta eltakarni.- kezeket leMordultam rá, majd mindkét mellét megmarkoltam, úgy hogy az ujjak között a bimbókat összecsíptem. Felszisszent. - csönd! Itt ez a szilikon műcsont harapj rá, nem akarom a nyafogásod hallgatni.Mindkét bimbóra tettem egy-egy lánccal összekötött csipeszt, majd rámordultam, vedd fel a blúzodat.- feküdj be a hátsó ülésre, hasra!Két lábát és két kezét összekötöttem egy bandázs szalaggal. A rajta lévő karikát pedig egy lánccal összekötöttem a nyakörvvel. Feszítve tartotta, így nem tudja magát elengedni, feszítve kell tartania magát. A tojás benne rezeg, jó dolog a vibráció, csak nem folyamatosan, mikor már kikapcsolnád, akkor is folytatja.Nos, akkor indulunk! Innentől a tested az én kezemben van, eddig megfelelsz. Biztonsági szó a Villáskulcs, ha ezt kiejted, akkor megáll a történet, és megszakítjuk. Onnan nincs visszaút, ha ezt kiejted, azonnal kidoblak, vége minden kapcsolatnak, érthető? Ah, persze, nem tudsz válaszolni. Mozdítsd meg a lábadat, ha igen, ha nem akkor a karodat. Rendben, ez a lábad volt, tehát mehetünk. Le foglak takarni egy takaróval, és indulunk az új életedbe.
Gensó története folytatódik az új életéről.

Nincs hozzászólás. |

Gensó: a kezdet
#6 2022-12-04 09:58:49
(Gensó: japán császárnő,tanult, cél és öntudatos NŐ)

Első találkozás. Nem vakon, hiszen a vágyak, preferenciák már fel lettek mérve. Tudom hogy mik a fétisek, mik a tabuk, mi az ami izgató és azt is tudom hogy okosan irányítva sok ajtót ki lehet nyitni. Megbeszéltük hogy az első találkozás legyen nyilvános helyen.  Találkozás, pacsi és puszi, egy kávé vagy tea. Legyen ölelés is, kellenek az illatok, a kémia.
Délelőtt 10 óra hétköznap, kevesen vannak az utcán is és a kávézóban is csak két asztalnál ülnek. Én érek oda előbb, a legtávolabbi asztalt választom, így a nyugalom szigete megvan. Megérkezett Gensó. Fekete szoknya, csinos mintás harisnya, fekete bakancs és egy szexi piros rövid kabát. Alatta egy fekete ing, ami remekül engedte mutatni a melltartót. Öltözetéből ítélve autóval jött. 
Bemutatkozás laza kézrázás, ekkor egy határozott mozdulattal magamhoz húzom és puszit adok a szájára. Meglepődik, de viszonozza. Illata kellemes nem erőszakos inkább vaníliás citrusos mint virágos, tetszik finom. 
Sikerült zavarba hoznom, kibillentve a magabiztos szerepből. Rendelünk, mindketten zöld tea mellett döntöttünk, kell az üde frissesség. Beszélgetés és csacsogás,  igazából csak a feszültséget oldjuk. Lábunk az asztal alatt egymásnak feszül, érzem a harisnyát és a lüktetést. 
- Izgatott vagy?
- igen, nagyon
- miért, 
- nem tudom hogy mennyire felelek meg

Folyt kov

Nincs hozzászólás. |

Véletlenül élvezettel B-vel 2. rész
#5 2022-10-25 10:35:42
Letérdelt, a nadrágját a térde alá húzta, és behunyt szemmel puszilgatni kezdte a farkam. Mi van, nem tetszik a látvány, vagy nem akarsz a szemembe nézni? Nyisd ki és nézz a szemembe! Szóltam rá határozottan. Ne szégyeld magad, tudom hogy erre vágysz! Lassan kinyitotta a szemét és rám nézett. Láttam a szemében a vágyat, a zavarodottságot és egy furcsa tüzet. talán a kiszolgáltatottság hozta ki? Nem tudom, hogy milyen vágyai voltak, jelen pillanatban az volt a fontos, hogy nekem mik a vágyaim.
Lassan körbenyalta a farkamat, majd lassan a nyelvével a makkot kezdte ízlelgetni. Körbenyalta, a fityma csatlakozásánál elidőzött, játszott vele, aztán egy hirtelen mozdulattal mélyen a torkába engdte. Ohh, lassabban kislány, mindjárt elmegyek. Tudta, hogy kell a farokkal bánni, ezt mindig gondoltam, de azt hogy így benyeli és amikor engedte kifelé a nyelvével a szájpadlásához szorította. Préselte, szopta egyszerre. Megmarkolta a golyómat és elkezdte morzsolni.
Kezed hátra! CSak a száddal csináld és ne akard csak úgy elintzni. Élvezni akarom, az egészet, nem csak egy szopást akarok, érted?
Kezét lassan a háta mögé fonta és folytatta a csókolgatást.
Folytasd a heréimen! Lassan és alaposan nyald körbe!
Forró nyelve körbejárta a zsakókat, de itt sme bírt magával és beszippantotta őket. Mit csinálsz? Csattantam fel. Nyalogasd baszod, ez nem holmi Cornettó, hogy egyben lenyeled! Figyelj ide! Megfogtam az állát és magamhoz húztam. Ez nem egy kötelesség szopás, ez egy élvezet. Nem az a cél, hogy elfröccsenjek, aztán mehet mindneki a dolgára. Ez a hosszú élvezet, felmérva azt hogy a másik mire izgul, mit kíván. Engedelmesség, és bizonyítása annak, hogy méltó vagy arra, hogy foglalkozzam veled, érted? Bólintott, de nem nézett a szemembe. Nos, akkor újra. Nézz rám! Ez egy játék, ami tart egy ideig, aztán éljük a normál életünket. Egymás szemébe kell tudnunk nézni, és beszélgetni ahogy szoktunk. Aztán ha ez itt most tetszik, megbeszéljük a folytatást. Érted?
Lassan felemlte a fejét és rám nézett. Értem. Értem Uram. 
Megfogtam a fejét és megcsókoltam, közben a másik kezem felmérte lent az izgalmi állapotát. Nedves, lucskos volt és duzzadt a csiklója, jelezve hogy élvezi a helyzetet. Folytasd a golyóimat! Visszatérdelt és lassan nyalogatta, csókolgatta a heréimet. Ez az kislány, tudod te! Most lassan indulj el a fenekem felé! A nyelve hegye bejárta a területet, és alaposan feltérképezte. Tovább! Körbe nyalta a fenekemet, de a lyukat elkerülte. Nyalj bel! Mi az, te még nem nyaltál feneket? A tiédet nyalták már?
(folyt köv)

Nincs hozzászólás. |

Véletlenül élvezettel B-vel
#4 2022-10-11 13:56:48
Biszex vagyok, megnézek nőt, megnézek pasit is, sőt néha jelez a melegradarom is. De arra, hogy érezzem azt hogy egy nő szereti a határozott irányítást, arra még nem jelez az ösztönöm. Pedig jó lenne. Jóval egyszerűbb lenne a kettős élet. Kicsit hosszú előjáték után elmesélem hogy történt B-vel a kalandom.
Régi barátság a miénk, sok év, sok történet áll mögöttünk, de a szex az valahogy szóba sem került. Vagyis igen, csak nem figyeltem eléggé. Későn érő típus vagyok, idő kellett, mire meghallottam a nők vágyait a hangok között. Szóval régi barát, akit mindig úgy írtam le, hogy egy csaj, akit kihagytam. Aztán szorosabb kapcsolat lett, sokszor beszélgettünk át estéket, együtt. Ő közben férjhez ment, jelentős szerepet kaptam a boldog pillanatokban. Én már régóta nős, szerették egymást a kedvesemmel, tényleg jó kapcsolat volt. Néha voltak közös ügyletek és ebből adódóan szivességek oda-vissza. Mindig azt mondta, bármit kérhetsz, a tiéd vagyok, tartozom! Nevetve legyintettem, ugyan hagyjál már. Az idő múlásával kezdődtek náluk a gondok. Férje, F egy örök gyerek volt, aki csak úgy volt, minden mindegy volt. B viszont ezzel szemben tervezett, voltak célok, amik a másik hülyesége miatt köddé váltak. Sokszor sírta ki magát a vállamon, olyan odú voltam, ahova bebújva nyalogatta a sebeit. Az egyik alkalommal ahogy simogattam, nyugtatgattam és közben súgtam a neki. Kellene már egy erős kéz, aki felnyomna a falra és megmondaná mit tegyél. Ahogy kimondtam, bántam, de már késő volt. Lehet hogy tévedek, de szorosabban ölelt, bújt hozzám. Kedvesem közben F-el beszélgetett, elfordulva, hogy ne lássa a vállamon zokogó B-t. Lassan megnyugodott, megtörölgette magát, és leültünk beszélgetni. Elmesélte hogy a munkájában (is) gondok vannak, kihasználják. Igazából e mögé bújt az egész beszélgetés, csak én tudtam, más (is) van benne. 
Lassan indultak, odajött hozzám, adott két puszit és köszönöm, súgta. Ellépett, aztán vissza és annyit mondott, szólj annak aki meg tudja tenni, letérdelek elé.
Mint akit megrázott az áram, csak álltam és nem akartam elhinni, most ajánlkozott fel. Szivem hangosan dübörgött, nem is tudtam mit tegyek. Azt a fontos döntést hoztam, ezt most hagyom leülepedni, aztán majd józan fejjel átgondolom.
Este még küldött üzenetet, megköszönve az estét és várja az ismerős elérhetőségét. Tehát nem értettem semmit sem félre, ez már biztos, már csak ki kell találnom, hogy oldom meg.
Másnap ráírtam, ha van ideje beszéljünk, vannak ötleteim. Kis iőd múlva már csörgött is. Felvettem, és nem hagytam szóhoz jutni. Szia! Tehát érdekel a dolog. Elmondom, mi lesz. Ma délután gyere fel a házhoz. Ne legyen sok ruha rajtad, és én mondom meg mi és hogyan lesz! Érted? Igen, rebegte a telefonba, háromra ott vagyok. Kinyomtam, megelőzve a felesleges beszélgetést.
A ház, egy kis pince volt, B családjáé, ott töltöttünk sok estét. Csendes eldugott helyen, árnyas lugas és messziről látszik, ha jön valaki. Előbb mentem, vittem pár kiegészítőt, de csak bemutató jelleggel. Pontosan érkezett, láttam, már izgatott. Nem szóltam semmit, csak intettem, gyere ide. Ujjamat a szám elé téve jeleztem, csendbe maradjon. Elővettem egy sálat, bekötöttem a száját. Meglepetten pillantott, de érezte, bíznia kell bennem. Vékony felső volt rajta, maroknyi melle szabadon. Felhúztam a ruhát és bekaptam a bimbóját. Azonnal megszívtam, és erősen összezsorítottam a számmal. Felnyögött, és megfeszült. Elővettem egy láncos, három részes csipeszt. Mindkét bimbóját az ujjaim közé fogva kihúztam, és rátettem a csipeszt. Megborzongott, talán egy kicsi nyögés is volt. Megmutattam a harmadik csipeszt és megkérdeztem, ezt tudod hova kell tenni? Szeme elkerkedett, és lassan bólintott. Kibontottam a nadrágot és lassan lehúztam. Szót fogadott, nem volt rajta bugyi, így könnyen hozzáfértem a csiklójához. Oda fordítottam az asztalhoz, és megnéztem a punciját. Borotvált, ápolt, a csiklója már duzzadt és nedves volt. Lassan megsimogattam, játszottam a csiklójával, izgattam, majd rátettem a csipeszt. Felszisszent, de láttam rajta várja a folytatást. Levettem a sálat, megfogtam a fejét, és elkzdtem cirógatni. Próbálta elkapni az ujjam végét, de nem hagytam. Próbált a szájával elérni, de az ujjam kikerülte. Megfogtam az állát ránéztem és megcsókoltam. Mélyen, hosszan amit azonnal viszonzott. Elengedtem, és a fülébe súgtam. Tudod mi a dolgod? Bólintott. Nem, mondtam, nem tudod. Az a dolgod, hogy most alaposan végignyalod a farkamat, a golyóimat és kényezteted. Aztán szépen kinyalod a seggemet, úgy, mint ahogy szeretnéd hogy téged kinyaljanak. Élvezni akarom, és a végén a szádba akarok élvezni, érted? Lassan bólintott és térdre ereszkedett.
(folyt.köv) 

Nincs hozzászólás. |

ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben 3:
#3 2022-04-01 10:56:29
Hátadra fordítalak, és rálehelek a duzzadt csiklódra. Csillog a váladéktól, lassan, kóstolgatva nyalogatom, kényeztetem. Közben az ujjam a nedves puncidat és popsidat izgatja, lassan belenyomom. A csiklód azonnal jelez, kezd a számban duzzadni. Élvezem a helyzetet, az ujjaim próbálgatják a befogadást, kettő a punciban egy a popsiban, a csiklód pedig lassan betonkemény. Tartsd így, suttogom a levegőbe. Feszült vagy, lazítsd el magad. Az ujjak lassan tágítják a bejáratot, én végignyalom a combod tövet. Három ujjam benned, de érzem, feszülsz, kényelmetlen. Sok csajszi, vagy mi a baj? Több idő kell, hogy beindulj? Mert a puncid nem azt mutatja!
Nem, csak kicsit izgulok, és feszült vagyok, ne haragudj, tudod, volt már pár kellemetlen "élményem" is.
Értem, akkor még játszunk egy kicsit. Mohón rávetem magam a csiklódra, szívom, nyalom, szopom, de közben az ujjaim a puncidat és a fenekedet dolgozzák. 
Van sikosító az ágy mellett, suttogod. Lenyúlok, felveszem a tubust, és a figyelmesen odakészített gumit is.
Bekenem az ujjam, és a popsi rózsádat, a combodat felhúzom, mélyen belenyalok a puncidba és lassan masszírozva izgatom a hátsó bejáratot. 
Figyelj csajszi, ami eddig történt, az nálam is megtette a hatást, érzem, hogy hamar el fogok menni, ne haragudj ezért.
Letolom a nadrágom, te kíváncsian odabújsz és az alsón keresztül csókolod, nyalod a farkam. Lassan előveszem, és szinte azonnal a szádba veszed. Mohón szívod magadba, csak a száddal kényzeteted. Hé, kis ribi lassíts, így nem fogom bírni. 
Kacagva lassan kiveszed a szádból, és segítesz a gumit felhúzni.
Nézd Anna, nem tudom eldönteni, hogy a száddal kezdjek, vagy a punciddal. De őszinte leszek, a puncidat választom, nagyon izgató. Szopni mindenki tud, de egy ilyen puncid nem szabad elhanyagolni. 
Nem szólsz, csak felhúzod a comjaidat. Eléd térdelek, és lassan beléd hatolok. Apránként, nem szeretném elrontani. Lassan, apránként befogadsz, és próbálod tartani magad, hogy minél följebb legyen a puncid.
Régi vágyam teljesedik most be, a farkam benned. Azt vártam, hogy már a behatolással elélvezek, de érdekes módon nem így történt. Ütemesen löködtem benned a farkam, és közben masszíroztam a popsid.

Nincs hozzászólás. |

ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben 2:
#2 2022-04-01 10:55:24
Próbálod magad felkínálni, mozdulni, a kezem alá, de a simogatások inkább feszítik a vágyat. Vadul csókolózunk, mikor a melledről a puncidra csúszik a kezem. Elégedett nyőgéssel fogadod, és az egész tested reagál. Másik kezem a popsi rózsádat izgatj, körbe körbe, néha egy kicsit megnyomva középen. 
Figyi csajszi, tudom hogy ez egy drága harisnya, és nagyon tetszik, ezt még akarom látni rajtad, inkább vedd le, mert így sajnos sérülni fog. Kibújsz az ölelésből, és lassan érzékien a tenyereddel legörgeted a lábadról. Felállsz, az egyik majd a másik lábadat az ágyra felrakva, veszed la a vékony ruhadarabot. Felkínálod magad, a combodat megfeszíted, a popsid pedig kiemeled. 
Ha most azt teszi, amit gondolok róla, hogy viselkedik, akkor megértette, ma mi fog történni.
A harisnyát háromba hajtva, tisztelve a ruhát, az ágy melletti fotel karfájára helyezed, hogy addig se gyűrődjön.
Ez az, erre vártam, de te is, hiszen közben a fenekedet úgy tartod, hogy lássam a puncidat, ez az enyém lehet, azt teszek vele, amit szeretnék. 
Megfogom a combodat, és magamhoz húzlak, a hátadat lenyomva, megcsókolom a puncidat. Ráfordítalak az ágyra, a két kezem a combjaidat simogatja, én pedig a csiklótól a rózsáig végig csókolom. Körözök a nyelvemmel, közben az ujjammal a bejáratot izgatom. Aztán egy váratlan mozdulattal a csiklódat összecsípem, nyelvemet pedig a beléd nyomom. Kéjes nyögéssel fogadod magadba, közben pedig a élvezed a masszázst. Az ujjam megtámasztja a csiklódat, a nyelvem benned, te pedig majdnem felrobbansz. 
Nyögve, de az élvezés határán táncolva, élvezed a helyzeted. Az ujjaim nyomását lazítom, de csak azért, hogy a vérrel telített csiklódat tudjam masszírozni. Erősítem a nyalást, és a morzsolást, érzem az ujjamon az előváladékot. Vívódom, lassítsak, hogy egy kicsit pihenhess, vagy lássuk, mennyi van benned, hogy bírod. Te eldöntöd a helyzetet, és vinnyogva a élvezel. 
Lehúzod a puncid a nyelvemről, és a lábaidat teljesen széttárva felkínálod magad. 
Remélem csajszi, bírod még, mert még csak elkezdtük.....

Nincs hozzászólás. |

ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben:
#1 2022-04-01 10:54:04
Már a lépcsőn felfelé azon gondolkoztam, miben vár engem a kiéhezett NŐ. Vajon abból lesz rajta valami, amit a képeken küldött, vagy miután az első alkalom lesz, így a ruha is "szűz". Beléptem a hálószobába, a fotelon az izgatottan kibontott fehérnemű csomagolása. Látszik, hogy izgatottan tépték fel, remélem a körmei nem szakították fel a harisnyát. Lassan lépkedtem befelé, és az ágyon megpillantottam a félhomályban egy formás popsit, egy csipkés, viszonylag fényes fekete harisnyában. Bugyi nem volt, csak egy csodás rózsaszín popsi nyílás, és a harisnya mintája. Odaléptem az ágyhoz, és halkan suttogtam, szervusz te éhes kiscsaj, mire készülsz? felém fordulsz, és akkor látom, izgalmas sminnkel készültél. Lerogyok melléd, és pillanatokig csak bámullak. Láttam sok képedet, de ez mikor illatosan felajánlod magad, ez minden várakozást felülmúl. 
Megcsókollak, először csak lassan, óvatosan, nyelvet kicsit kidugva, körbe az ajkaidon, majd egy határozott nyomással szétfeszítem az ajkaidat. Kezem közben felfedez, keres kutat. Érzem a trikó alatt a melled, nincs semmi ruha csak egy csipkés dressz. Megmarkolom a melled, és magamra húzlak. Másik kezem a fenekedet simogatja, és élvezi a harisnya érintését. Csókolózunk, hosszan, én kutatom a feneked, közben a puncidat is végig simítom, kéjesen nyögve fogadod. Érzem hogy puncid is vágyik arra, hogy megmarkoljam, felfedezzem. Kezed elindulna, de nem engedem, az elsőbbség az enyém, én akarok felfedezni, én mondom, én adom mennyit kaphatsz belőlem. Élvezd a nyelvem, mérd fel, mit tud, mennyire játékos. Fogadd el, most én irányítok, az én kezem mutatja, mit lehet.....

Nincs hozzászólás. |

[1-7]


A blog RSS feedje.


reklám
reklám
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1600BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3911Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba700Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba600Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba1931Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1300Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok700Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba810Transzszexuális csevegő

reklámA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.