Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > ducinyuszi

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ducinyuszi blogja


Nyuszi, aki nem is annyira nyuszi…
..... avagy egy öntudatos mazosub feljegyzései :)

Pár éve egy fórumon olvastam ezt a leírás. Ennél találóbban és pontosabban nem is lehetne jellemezni egy igazi subot. :)
	
"A könyveket olvasva az emberben az a kép alakulhat ki a szubokról, hogy beléjük van kódolva az „Igen, Uram”, „Köszönöm Uram”, „Hálás vagyok amiért, méltóztatsz rám fordítani a figyelmedet.” A valóság azonban kicsit más. A szub bizony időnként dühös lesz és ellenszegül. 

Kiváló mércéje egy dom felkészültségének, hogy számít-e erre, vagy csupán internetes domként, álmodozóként állandó rajongást, udvariasságot és engedelmességet vár - bármiféle keresztkérdés nélkül. Utóbbi esetben semmit nem tud arról, hogy hogyan is néz ki egy valódi, hosszú távú, fizikai D/s viszony.

A jó szubmisszívek erős, önálló gondolkodású, öntudatos lányok. Szeretik, ha megfosztják őket önrendelkezésüktől. Beleborzonganak annak gondolatába, hogy egy olyan erő töri be őket, amely nagyobb annál, mint aminek ellent tudnának állni. De nem fognak azonnal, feltétel nélkül, teljes erőbedobással és örömmel behódolni. Ezt csak némi harc, nyafogás, felháborodás, duzzogás és vergődés árán lehet elérni. Sokaknak vágják a fejéhez, hogy nem „igazi szubmisszívek”. De erre csak az lehet a válasz: „De igen, csak épp nem te vagy az a Dom, aki elbírna velem.”

Egy szub felheccel, próbára tesz, és küzd. Aztán veszít – felfedve, hogy igazából pont ez volt a cél mindvégig. Képesnek kell lennünk átlátni a dühön és a visszautasításon, és tudni, hogy amit teszünk az pontosan az, amire vágyik. És lesz egy pillanat, amikor az egész hirtelen Páli fordulatot vesz. Az ellenállás engedelmességgé válik, a gyűlölet szeretetté a fájdalom pedig… Nos, a fájdalom talán pont nem jó példa.

Ne utasíts el egy szubot, amiért kiakad. Mutasd meg neki, hogy a te nagybetűs akaratod erősebb, mint a türelmetlensége, és hogy te jobban tudod mire van szüksége, mint ő maga.

Alá akarja vetni magát az akaratodnak. Csak kíváncsi, hogy méltó vagy-e rá.”
Savteszt
#134 2022-01-31 19:09:36
Régóta érik bennem a bejegyzés, hogy megpróbáljam megfogalmazni, milyen is egy igazi domináns férfi, egy valódi dom/Mester, illetve még inkább, hogy ki nem az. Aztán a neten szörfölgetésen során rátaláltam egy honlapra, amely ugyanazokat a dolgokat írja le, amit én is szándékoztam. 

Én egyszerűen tescosdomnak szoktam hívni ezeket az embereket, de a honlap szerzője több, rendkívül találó kategóriába osztja őket. Mindegyikkel találkoztam már az ismerkedéseim során, viszont hála az önzetlen dom mentoraimnak, akiket itt ismertem meg, hamar ki is szűrtem, kivel érdemes ismerkedni és kivel nem. Érdemes végigolvasni, lehet tanulni belőle. :) 

*SAVTESZT*
A vizsgálat, amivel esélyesen felismerhetjük, hogy valódi domináns, dom az illető, akivel beszélgetünk, vagy csupán silány, olcsó utánzat. A savtesztet ismerjük, tanulmányaink során találkoztunk vele. Jelen esetben a hamis domok, Mesterek hatékony kiszűréséhez nyújt segítséget, még a TALÁLKOZÓ ELŐTT!

_*„Első lépés: Végezd el a számítást
_*
A különböző pszichológiai vizsgálatok azt mutatják, hogy a társadalom felnőtt részének mintegy 3-7% -a fogékony a szado-mazochizmusra. … a nemek közti arány e vizsgálatok szerint 1 a 10-hez, amennyiben a domináns férfiak és az engedelmes rabnők viszonylatában nézzük! Azaz elvben minden egyes domra/Mesterre 10 sub/rabnő kell jusson! ... szembeötlő az az aránytalanság, hogy a párkereső oldalakon, a chat szobákban, egyetlen magát subnak/rabnőnek valló személyre 15-20 domináns férfi jusson! Ha elfogadjuk a vizsgálatok eredményeit, akkor bizony *ebből a sok domináns úrból jó néhány minden bizonnyal 'hamis arany' kell, hogy legyen*! Mindig ezt tartsd észben, mikor ismerkedni próbálsz. Nagy esély van rá, hogy a vonal másik végén lévő dom/Mester valójában egyáltalán nem az. Ez lesz az első szabály, az a szabály, melyre a tudományos elméletek épülnek, és amit a tudósok és a statisztikusok szinte ösztönösen alkalmaznak: *fogadd kétkedéssel, és ha nem nem válik be, vesd el azonnal.*

Megfelelő domot/Mestert találni (főleg, ha egy komoly, hosszú távú kapcsolatot keresel) bizony évekig is eltarthat. Ha elsőre meglepően is hangzik, a legtöbb ember éveken át keresi különleges szeretőjét, miközben maga is 'vanilla' sokszor. Ez nem baj, de épp ezért ne vesztegesd az idődet sem! Ha bármi okból kényelmetlenül érzed magad online társalgás közben, dobd a pasit azonnal! Ne adj neki 'csak még egy esélyt' vagy valami hasonlót. A fentiek alapján úgy is jó esély volt rá, hogy nem is volt igazi dom/Mester. Higgy az ösztöneidnek!

_*Második lépés: Ismerd meg az ellenséget
_*
..... A szexuális értelemben vett dominancia és alárendeltség csak az erre hivatottaknak való. Mégha többé-kevésbé helyes srácnak is bizonyul, akkor sem dom/Mester, és nem akarja azt nyújtani számodra, amire a szíved mélyén vágysz, ellenben nagyon is tud olyanokat, amikre nem vágysz.

_A Spermahajder
_
A Spermahajderek a könnyű szexet keresik. Abban a (teljesen téves) hitben élnek, hogy a subok/rabnők ebből a szempontból könnyű prédák. Az, hogy semmi sem áll ettől távolabb, egyáltalán nem zavarja őket. Rendszerint középkorúak, néha idősebb urak. Gyakran házasok. Rendszerint unalmas szexuális életüket akarják feldobni egy kis eseti játszadozással. Azért kezdenek ki subokkal/rabnőkkel, mert azt hiszik (újabb hatalmas tévedés), azok nem fognak igényeket támasztani szexuális téren velük szemben. *Könnyen felismerhetők, mert mindig csak a szexről beszélnek.*

Saját tapaszalat, hogy egyáltalán nem ritka a fiatalabb korosztályban sem! Nem egyszer találkoztam ilyenekkel, 30-as korosztályban sem!

_A Pistike
_
Talán a Pistikék a legártalmatlanabbak minden ellenség típus közül (de ettől még rendszerint a legbosszantóbbak). Többnyire tinédzserek, akik *valamilyen röp-cyberszexet, esetleg telefonszexet akarnak*. Általában nagyon mesterkélten használják a BDSM zsargont, a neked leírt jeleneteik viszont jó bonyolultak tudnak lenni. A Pistikék igyekeznek felkészülni. Órákat töltenek BDSM oldalakon ötletek után kutatva, és BDSM chat szobákban figyelve, hogy kitanulják a szakmát. Könnyen felismerhetők arról, hogy rögtön cyberszexet vagy telefonszexet ajánlanak. Könnyen ajánlják fel az online nyakörvet (az első 1-2 mondat után!), és napokat hajlandók eltölteni a chat szobákban, hogy 'rabnőjükkel' 'játszanak'. Mivel ennél mindannyian többre vágyunk, ne vesztegesd velük az időd!

_Az Akarnok
_
A második legveszélyeseb típusú ellenség. Az Akarnokot a legtöbb pszichológus és terepauta 'uralkodó személyiségnek' írja le. Ők azok, akik mindenbe bele akarnak szólni, akik szerint az égvilágon mindenben az ő akaratuk kell érvényesüljön. A családjuknak és barátaiknak mindig pontosan azt kell csinálni, amit ők mondanak. Mindig manipulálni akarják környezetüket. Nagyon veszélyesek, mert sokuk tényleg dominánsnak tartja magát (holott csupán erőszakos), így próbálván igazolni helytelen viselkedését. Sok tapasztalatlan rabnőt képesek elbűvölni, mivel úgy tűnik, minden pillanatban parancsolóan tudnak fellépni. A legironikusabb az egészben (és a legborzasztóbb), hogy az ilyen személyiségek valójában sokkal közelebb állnak az ALÁRENDELT oldalhoz, és a fegyelem, az irányítás iránti igényüket fejezik ki, illetve kompenzálják erőszakos viselkedésükkel.....

Az akarnokot megismered arról, hogy *mindig 'gondoskodni' akar rólad, mindig tudja, 'mi a jó neked'. Majdnem mindig az érzelmeidre akar hatni, főleg a bűntudatodra. Rendszerint kritizálja, sőt zokon veszi más emberek tanácsát. 24/7 -es D/s kapcsolatról értekezik anélkül, hogy egyetlen általa játszandó jelenetet is részletezne. Nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire szereti a dominancia ill. az alárendeltség 'mentális' vállfaját. Mindig követelődzik és okoskodik. Semmi amit csinálsz, nem elég jó neki. *Bár mindez nagyon visszataszítónak és könnyen elkerülhetőnek tűnik, valójában elsőre nagyon szimpatikusan hathat, hiszen úgy látszik, sokat törődik veled, mindig vigyáz, odafigyel rád. Ha viszont egyszer a hálójába kaparintott, nem lesz könnyű szabadulni tőle!

Saját tapasztalat:
Nem egyszer volt ilyen férfihoz „szerencsém”. Volt, aki miután visszautasítottam, hónapokig üldözött minden létező fórumon. Még az után is, hogy letiltottam. Akkor még nem voltam ilyen tapasztalt, és csak a jó megérzéseimnek köszönhető, hogy végül nem kerültem a karmai közé. Nagyon-nagyon rossz érzésem volt vele kapcsolatosan egy idő után.
((Dupla zárójelben, ez a viselkedés gyakran jellemző a nárcisztikus személyiségzavaros emberekre, tehát NE adj esélyt, FUSS ÉS NE NÉZZ VISSZA SOHA!))

_Erőszaktevők és ragadozók
_
A legutolsó és a legveszélyesebb ellenség. Ők azok, akik a leginkább árthatnak neked, akár meg is ölhetnek! A legfélelmetesebb ezekben a gonosz emberekben az, hogy milyen nehéz kiszűrni őket. A nőket megerőszakoló férfi egyaránt lehet hajléktalan csavargó vagy banki topmenedzser, közeli családtag, vagy egy teljesen ismeretlen. Minden 4 nőből 1 találkozik vele élete során legalább 1-szer (mégha a tényleges bajt sikerül is elkerülni)! Nem lebecsülendő tehát a veszély! *Az ilyen embereket az erőszak izgatja*. Legjobban úgy védekezhetsz, ha sosem mutatkozol sebezhetőnek.

*Megfelelően akkor tudsz védekezni, ha mindent megtanulsz a biztonságos kapcsolatteremtésről. Mindig tartsd be ennek szabályait!* Talán a legfontosabb közülük, hogy NE SAJNÁLD AZ IDŐT arra, hogy mindent megtudj jövőbeni partneredről. Ez persze nemcsak a BDSM kapcsolatra igaz. Ha jól ismered a másikat, nagyobb eséllyel fogod magad jól érezni vele (már az első alkalommal is sokkal kényelmesebben fogod érezni magad vele).* Az Erőszaktevő nem szeret sokat szöszölni, gyakran elkalandozik a figyelme, nem átgondoltan cselekszik. Ha azt veszed észre, hogy egy bizonyos kihagyás után az illető semmi érdeklődést nem mutat, lehet, hogy az életed köszönheted neki! Sose fuss mások után! A valódi Mesternek nem kell 'kéretnie' magát!*

_*3. lépés: Tudd, mit akarsz
_*
*Szánj időt céljaid pontos megismerésére*. ..... FEGYVERKEZZ FEL KELLŐ ISMERETTEL! Nagyon sok anyagot, könyvet, internet oldalt találsz, mely valóságos aranybánya a subok/rabnők számára (talán egyszer majd az én honlapom is ilyen lesz). Úgyhogy máris kezdhetsz olvasni! Tanuld ki, mi mindent lehet csinálni, és mi a hozzájuk vezető út! Tanulj meg mindent a biztonság megteremtésének követelményeiről! Tanulj meg mindent arról, mit kell megtenni, és mit nem szabad megtenni, ha találkozol valakivel, és hogy mi kell a biztonságos játékhoz. Jelöld ki a korlátaidat, és add meg őket. Úgy tűnhet, hogy elég macerás tisztességesen felkészülni, de sose feledd, a saját bőrödet viszed a vásárra!

*Tanuld meg, hogy viselkedik egy igazi dom/Mester*. Lehet azért lettél sub/rabnő, mert az élet más területein nagyon is irányító szerepet töltesz be. Erős vagy! Valószínű ambíciózus is! Van karriered, céljaid, mely mind igénylik mindezt az energiát és irányító szerepet. Lemondani minderről remek lehetőség, hogy kiszabadulj a szürke hétköznapokból. Mindezt csak olyan valakinek akarhatod átadni, akiben bízol, akivel intim viszonyban állsz. Subjává/Ribancává/Rabnőjévé válni valakinek nagyonis bensőséges dolog.

Hasonlóan, rólunk domokról/Mesterekrõl is ugyanilyen szépek mondhatók. Szintén erősek vagyunk, általában intelligensek is. Gyakran vagyunk magasan képzett szakemberek. Ugyanakkor nem szívesen élünk olyan életet, mely minden pillanatban megköveteli, hogy irányítsunk vagy minket irányítsanak. Hajlamosak vagyunk a lazaságra, hogy az életet ne igazán vegyük komolyan. Soha az életben nem találkoztam még, és nem is hallottam 'tiszta ideg' dominánsról. Csak intim viszony keretében szeretünk 'szigorúskodni'. Ez ellenkezője annak, amit egyébként csinálunk. Nem vagyunk pontosan az ellenkezőtök, inkább a megfelelő darabja a kirakós játéknak, mellyel kölcsönösen passzolunk egymáshoz. Más szóval ne olyan domot/Mestert keressél, aki pontosan olyan, mint te vagy! Nem fogsz ilyet találni. Ne keressél olyat sem, aki életed minden pillanatát minden egyes másodpercben uralni akarja. Nem létezik.

*Általában véve, ha a dom/Mester, akivel ismerkedni kezdesz, 'helyes srácnak' tűnik, valószínű jó úton jársz! Szánj időt rá, hogy megismerd! Ne hagyd, hogy a másik 5 Akarnok, akivel szimultán chattelsz, lekösse a figyelmed. Az igazi dom/Mester nem támaszt követelményeket, amíg el nem jön az ideje!"
*
http://users.atw.hu/jerom-bdsm/htm/irasok.php?iras=savteszt

13 hozzászólás |

Kinky vagy BDSM?
#133 2022-01-21 21:04:10
A BDSM világában való utazásom egy újabb állomására értem. Az elmúlt hónapok nyílegyenesen vezettek oda, hogy újabb ajtók nyíltak, ahol olyan vágyakkal találkoztam, amelyekben szintén magamra találtam. Így jutottam el a kinky szexig. 

*Kink vagy BDSM? Mi a különbség?
*
*BDSM*
- komoly, szigorú szabályok
- szeánszok
- hatalom és a másik fél kiszolgáltatottsága
- a kink egyik alkategóriája a BDSM

*KINK*
- az összes különleges igény, ami eltér a vanilla szextől
- nincsenek kőbe vésett szabályai, szigorú megkötései
- akik ezt szeretik, kedvelik a BDSM egy-egy játékát, de nem mindet, csemegéznek belőle 

A kinky szex a szokatlan, játékos szexet takarja. Sokminden beletartozhat, például:
- BDSM, dominancia-szubmisszivitás, kötözés, fegyelmezés, sado-mazo játékok
- különböző fétisek
- szerepjátékok
- különleges eszközöket igénylő játékok
- szexting, chat, telefonszex
- távolról játszott egyéb játékok (pl. irányítás, stb.)
- nyilvános szex
- többes
- prosztatamasszázs
- kényszer szex
- speciális öltözékek (pl. bőr, latex), öltöztetés
- erotikus masszázs
- érzéki játékok (jéggel, viasszal, stb.)
- tantrikus szex
- Káma sutra játékai
stb. Lehetne sorolni vég nélkül. Valójában csak a fantázia szab határt, kinek mi fér bele. Semmi sem kötelező, de bármi lehetséges. Mint egy svédasztalról, mindenki azt veszi el belőle, ami számára vonzó és izgató. :) 30 hozzászólás |

Agyban megdugni
#132 2021-12-28 19:49:09
Elméletben sok férfi tudja, hogy a nőt először agyban kell megdugni. Gyakorlatban csupán pár százalékuk érti, mit is jelent ez valójában, és hogyan kell csinálni. 

„A nő elsődleges erogén zónája az agya, bármit is állít a Cosmopolitan. Ha azt nem tudod felizgatni, akkor a büdös életbe nem kerülsz be a lába közé..."

Mit is jelent ez?
Agyban megdugni, azaz úgy felizgatni gondolatban, hogy csak az a bizonyos férfi járjon az eszében. Hogy vonzódjon hozzá mindennél jobban, vágyjon rá, AKARJA ŐT és CSAK ŐT! Sajnos vannak olyan férfiak, akik ebben a kérdéseben is megmaradtak a 
"lányoknak puncijuk van, a fiúknak meg kukijuk" 
óvodás szinten, azaz nem tesznek mást, csak….

1. Elmesélik, hogy mit csinálnának a nővel. A magam részéről ez totál nem érdekel. Egyrészt ezek mindig teljesen unalmas, semmitmondó, nulla fantáziát bizonyító leírások, amiknél bármelyik erotikus oldalon izgalmasabbat lehet olvasni. Másfelől az igazi férfi nem dumál, hanem amikor helyzet van, akkor teszi amit kell, és úgy, hogy a nő azt érezze, falhoz lett vágva, rongyosra lett dugva, de úgy rendesen, ahogy kell, hogy a végén azt se tudja, mi történt. :P Örök szabály, aki tudja, az nem beszél róla. Aki beszél róla…. Hát azt inkább hagyjuk is. :D

2. Mesedélutánt tartanak, és elmesélik, milyen eszméletlen dolgokat, kalandokat éltek át. Ahhaaaaa álmaikban biztosan. :D Álmaikban sorban állnak értük a nők, és ők nem győzik elhessegetni őket, akkora istenkirályok az ágyban, hogy ahhoz fogható nincs. Nyilván jó erről álmodozni, de ez vajmi ritkán van így valójában. :P

3. A másik véglet, aki nem tud ismerkedni. A szexen kívül nincs semmi, amiről tudna/akarna beszélni. Bármennyi témát felsorolhatsz neki, egyszerűen nem tud rá reagálni, nincs véleményük, nincs semmi sem. Halálosan unalmasak ezek az emberek. Esélyük sincs, hogy agyban megdugjanak egy nőt. 

4. Küldik a farokfotót. Fogalmam sincs mit remél ettől, hiszen a nőt nem fogja ezzel megfogni, viszont cserébe elveszi a kedvét attól, hogy megismerje. Természetesen nem mindegy, hogy milyen az a bizonyos testrész, de nem ismerek olyan nőt, akinek elkezdett volna nedvesedni a puncija attól, hogy meglátta egy idegen férfi farkát, vagy ami még jobb, azt ha ki akarja verni neki camba… 

Ez óvodás szint….

Az a férfi, aki tudja, hogy mit jelent egy nőt agyban megdugni, az sikeres lesz a nőknél. A legfontosabb, hogy ezt a nők sem bánják, mert egy ilyen férfi tudja, hogyan bánjon a nővel, hogy ő akkor is jól érezze magát vele, akkor is királynőnek, különlegesnek érezze magát, ha csak egy kaland, vagy egy futó viszony lesz belőle Mert nyilván nem minden ismerkedésből lesz örök szerelem, élethosszig tartó boldog párkapcsolat. Ezen nincs vita. 

Agyban megdugni... Felizgatni azzal, hogy az illető férfi egy intelligens, érdekes, izgalmas ember és Férfi, aki tudja, hogyan varázsolja el a nőt. Nos nem a fenti módokon, mert azzal csak annyit ér el, hogy a nő még az életről is lejön. :D :D :D 

Van egy rossz hírem: az ismerkedéshez türelem kell és idő és befektetett energia. Nincs ingyen punci azonnalra, bármennyire is fájdalmas ez a férfiak egy részének (jó néha van, hiszen a nagy számok törvénye működik, de azért nem ez a jellemző). Bizony a világ kegyetlen hely, ebből is látszik. :D :P

15 hozzászólás |

11 hét
#131 2021-12-26 19:32:06
Ez a 11 hét annyi meglepetést, annyi élményt, élvezetet, annyi újdonságot, annyi megmagyarázhatatlan kompatibilitást rejtett az élet minden területén, ami alapvetően megváltoztatott bennem sok dolgot. Imádtam minden pillanatát. :pirul: Lassan egyre közelebb kerültem önmagamhoz, a valódi vágyaimhoz. Még inkább tisztult a kép, most pedig ezek fényében jöttem vissza. :) 

És bár a féktelen, őrjítő vágy nem múlt el egymás iránt, sőt.... :P , de az utunk másfelé visz minket. 

2 hozzászólás |

Mint kés a vajban... :)
#130 2021-11-21 18:57:19
Találkozol valakivel, aki egy szempillantás felforgatja az életedet, aki kiforgat önmagadból, aki újraírja minden korábbi elképzeléseidet, vágyaidat, aki olyan oldaladat hozza ki, amiről azt sem tudtad, hogy létezik, és mégis azt érzed, hogy most vagy igazán a helyeden, most vagy totálisan önazonos. 
Amikor valaki olyannal hoz össze a jósorsod, akivel fél szavakból is... 
Amikor olyannal találkozol, akivel a szex leírhatatlan magasságokba repít. 
Akivel egyszerűen minden csak működik, szinte magától.
Amikor Ő is ugyanezt éli és érzi veled kapcsolatosan. 
Akkor itt az ideje mindent, de mindent átgondolni, átkonvertálni, amit korábban igaznak gondoltál a BDSM-ről, és önmagadról. 

Még nem tudom a kimentelét, de bárhova is vezet, az út maga is megér mindent! :pirul: :) 

2 hozzászólás |

Az irányító férfi...
#129 2021-11-09 18:32:42
"Irányítani csak az a férfi képes, aki tud engedelmeskedni is. Akiben a nagy erő mellett gyengédség is van. 
Dominancia mellett alázat is. 
Aki tud a nő lelkével is érezni. 
És a fejével gondolkodni...
Kevesen vagyunk képesek rá.

A mai ember lelkülete átláthatatlan őserdőhöz hasonlít, teli elfojtásokkal, feldolgozatlan múlttal, komplexusokkal, az egoizmus vak démonával – és az önismeret teljes hiányával. 
A nemi szerepeinkkel sem tudunk mit kezdeni. Ostoba társadalmi elvárásoknak akarunk megfelelni. Például, azt mondjuk a kisfiúnknak:
“Egy férfi nem sír!” És ez csak egy, a sok léleknyomorító butaság közül.

Harmonikus lélek az, akiben a jin és a jang egyensúlyban van. 
Ha mindkét ősminőséget ismerem magamban. S bármikor élni tudok vele.
A felébredt ember mindkét nem ura. Bal szeme női szem, jobb szeme férfiszem, de ő maga a homloka közepén lévő Örök Ember egyetlen szemével lát... jó párkapcsolatban élni, de még jól szeretkezni is csak olyan férfival lehet, akiben él a női oldal is.
Aki gyengéd.
Érzékeny.
Megérző.
Megsejtő.
Megértő.
Elfogadó.
Ilyen férfire mondják, hogy “tud a nők nyelvén beszélni.” Ismeri a nők lelkületét – és tud a testükkel érezni. 
Tapasztalattal ezt nemigen lehet megszerezni."

(Müller Péter) 

8 hozzászólás |

Tangó
#128 2021-10-25 14:55:50
"Megkérdeztem egy táncost a tangó titkáról. Azt mondta: 
- A férfi parancsol, a nő engedelmeskedik.
Ugyanezt megkérdeztem a társától, egy szép, okos táncosnőtől is. Azt felelte: 
- Jól mondja a párom. ez tényleg így van. CSAK A SZAVAINK MÁSOK. Az igazi férfi nem parancsol, hanem irányít. És a nő nem engedelmeskedik, hanem bízik a férfiban."
(Müller Péter)

Nincs hozzászólás. |

Gyönyörűm.....
#127 2021-10-17 18:16:15
"Gyönyör. Ez a legfőbb élmény!"

És tilos! Minden vallás, minden hatalom, minden lélektan és társadalmi előítélet elfojtja. Tiltja. Fél tőle. Nem a legnagyobb CSODA, hanem „Juj, nem szabad!” élmény.

Ne vágyódj a gyönyörre! Ne éld át a csodát! Ne légy extatikus! Ne élvezd a testedet, és a másikét se. Legfeljebb stikában.

Csakis a gátlásokon átgázolva, a világ ellen lázadva élheted meg a Csodát. Kislány és kisfiú, ha először átéli a kéjt, megriad, bűntudata lesz. Nem mer szólni róla. Akkor sem, ha nem vallásos családban él. Fél, hogy bűnt követett el! Ha nem az Isten, akkor a felnőttek ellen. A kéj csúcspontján ugyanis, az ember felszabadul. Úgy érzi testileg-lelkileg „megboldogul”. Nincs több.

Ez az élet csúcsa!

A kéj csúcspontján ugyanis, az ember felszabadul. Úgy érzi testileg-lelkileg „megboldogul”.

Ilyenkor minden tiltás fölrobban! Ezért a pillanatért érdemes élni. Ez a legcsodálatosabb emberi élmény. Misztérium. Ehhez képest minden kevés! Ha elmúlik - és ez pár pillanat - minden üres lesz. Sötét. Férfinek és nőnek lenni széttépett állapot, szüntelen feszültséggel jár. De a gyönyörben - vagyis a kéj csúcsán - ez a feszültség szikrázva fölrobban és kisül. Olyan, mint az atomrobbanás: az elemek megváltoznak, hatalmas energia szabadul fel, és mindent szétvet. Néha elájulunk. „Kis halál” - mondják. Egónk föladja a hatalmát, és önfeledten beleszédülünk a csodába. Szemünk kifordul, remegünk, kiáltozunk, öntudatlanul.

Nagy kultúrákba, de még az indián és az ősi magyar hitvilágban is tudták, hogy a gyönyör a legistenibb az emberben. Villámfény a sötétben. A Isten legmagasztosabb élménye a múlandó emberi testben. Amikor megteremtette a világot a Biblia szerint, azt mondta: TOV. Azt jelenti: JÓ. Jó volt neki. (Zeusz is villámmal teremt.)

A gyönyör a legmagasztosabb szó.

A boldogság csúcsállapota.

Ne féljetek megélni.

A gyönyör pár pillanata intenzívebb, mint bármiféle emberi öröm.

És a „gyönyörű” szebb, mint a szép.

*És ha azt mondom neked: „Gyönyörűségem!” nemcsak azt mondom, hogy nagyon szép vagy, hanem azt is, hogy veled élem át az igazi a gyönyört."
*
(Müller Péter)

https://www.youtube.com/watch?v=E4EQkiTHlaE

Nincs hozzászólás. |

Számok 12-10-3-5-2
#126 2021-09-10 21:32:04
12 éve Eropolison... Most, hogy belegondolok, döbbenetesen sok idő. :o Eleinte a vanilla dolgokat kerestem, aztán végülis ennek az oldalnak köszönhető, hogy megtaláltam a BDSM-et és ebben önmagamat, immár 10 éve. 

3 hosszabb kapcsolat. Sok sikertelen randi, de 3 olyan találkozás, amiért megérte itt lenni :pirul: , mert alapvetően megváltoztatta az életem, és bár vége lett, de boldog éveket és sok-sok tapasztalatot adott nekem. :pirul: :) 

5 éve regisztráltam újra. Miután vége lett - talán mondhatom - az eddigi legfontosabb, legintenzívebb, legszenvedélyesebb kapcsolatomnak és felépültem belőle. 

2 év, amikor nem voltam itt, mert az élet úgy alakult, hogy még egyszer fel kellett épülnie a lelkemnek. 

És a jelen. :) Újra itt, beszélgetek, ismerkedem, randizom. :P Persze ismét jönnek nem csak a pozitív, hanem természetesen a negatív tapasztalatok is. Újra meg kell küzdenem az érzéssel, hogy ne akarjak lelépni innen néhány "fura" ember miatt. :D :P De nem akarom elfelejteni, hogy a mérlegnek két serpenyője van, és amíg a pozitív felé billen, addig megéri maradni. 

És nem akarom elfelejteni, hogy a BDSM világában az Eropolis azon nagyon kevés oldalak egyike, ahol reális lehetőségem van ismerkedni, társat, párt találni. :)

Tehát maradok. :vigyor: 

**********

Egyik kedvenc versem ;) 

Weöres Sándor: Ki minek gondol, az vagyok annak...

Ki minek gondol, az vagyok annak…
Mért gondolsz különc rokontalannak?
Jelet látsz gyűlni a homlokomra:
Te vagy magad, ki e jelet vonja.

S vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik,
Mert fénye-árnya terád sugárzik.
Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról:
Rajtam látsz törvényt sajátmagadról.

Okosnak nézel? Hát bízd magad rám.
Bolondnak nézel? Csörög a sapkám.
Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz;
Ha oroszlánnak, nem menekülhetsz.

Szemem tavában magadat látod:
Mint tükröd, vagyok leghűbb barátod.

2 hozzászólás |

Miértek és nem miértek, sub és slave
#125 2021-09-07 06:04:27
10 éve vagyok a BDSM világában. Eleinte csak kapkodtam a fejem a „szakkifejezések” között, mára mondhatni kitisztult a kép. 

Előtte én is vanilla kapcsolatban éltem, mint az emberek többsége. Jól-rosszul. De mindig volt bennem egy hiányérzet, hogy a dolog nem teljes, hogy hiányzik belőle „valami”. Véletlenek játéka, hogy rátaláltam a BDSM-re, és benne önmagamra, de örökké hálás leszek érte. :) 

A BDSM kapcsolatok sem egyformák. Ahány Dom, annyi féle sub. A nehézsége abban rejlik, hogy a szokásos emberi értékeken és szexuális egyezésen túl, itt még a BDSM-ben is egyezni kell a két embernek, ez pedig nem egyszerű. Nem tudom megszámolni hány férfival beszélgettem, de biztosan hatalmas szám jönne ki, ha lenne erről statisztika. :D Egyértelmű, hogy vannak a „vérbeli” BDSM-esek, akik ezt beviszik a kapcsolatba is, vannak a „műkedvelők”, akik csupán a szexuális játékokból válogatnak egy-egy elemet és vannak a "tescos" domok. De még a „vérbeli” BDSM-esek között is hatalmas a szórás, hogy ki mit kedvel, hogy képzeli a kapcsolatot. Egyfajta svédasztal, ahonnan mindenki azt veszi el, és azzal lakik jól, ami számára vonzó, izgató, amit szeret. 

Sokszor megkapom a kérdést, hogy ilyen-olyan-amolyan adottságokkal miért nem találtam meg még akit keresek. :D Ennek sok oka van természetesen.

Ahogy korábban írtam, két éve nem is nagyon jöttem fel az oldalra sem, mert valahogy azt éreztem, most inkább befelé élnék. No meg igazság szerint annyira jól éreztem magamat egyedül, hogy nem is éreztem hiányát ennek. Hogy most mi változott? Nem sok minden, a belső világom rendben van, ma is remekül vagyok a bőrömben, sőt jobban, mint valaha, egész vagyok, a lelkem régi sebei behegedtek, béke és harmónia van bennem. Valószínűleg pont ezért éreztem úgy, ideje nyitnom egy kis ajtót az életemben, hogy bejöhessen, akinek bent van a helye… Hogy felforgassa azt, kiforgasson a sarkaimból :D, majd miután akkora kupit és káoszt csinált, kéz a kézben mehessünk tovább a közös utunkon. :vigyor: 

A másik ok pedig amit fentebb is írtam: a BDSM kapcsolat olyan sokrétű egyezést kíván, ami (már csak logikusan belegondolva is) nehezebbé teszi a dolgot. Egy jóval kisebb létszámú csoportból kell megtalálni azt az egyetlen embert, akivel minden passzol. Lehet, a lottó ötöst könnyebb megnyerni, mint ezt az embert megtalálni… :D :D :D

Ebben a kérdésben viszont mindig felmerül, hogy sub vagy slave vagyok. Mert bizony van közötte különbség! Sok férfi úgy gondolja a kettő között egyenlőségjel van. Nos ők elsősorban a „műkedvelők” vagy „tescos” domok közül kerülnek ki általában, akik valójában nem tudják merre van az arra. 

*Mert minden slave sub, de nem minden sub slave!
*
A slave valójában a szolga. Nyilván sok egyezőség van a sub és a slave szerepek között, de a legnagyobb különbség, hogy a szolga az, akinek semmiféle beleszólása, véleménye, önálló akarata nem lehet a dolgok alakulásába, ott totális a kontroll!
 
A DS kapcsolat elején a a Domnak és a subnak meg kell beszélni mindent, hogy mibe egyezik bele a sub, hol vannak a kemény vagy a lágy határok. A szolgának ugyanakkor abba kell beleegyeznie, hogy többet nem kell beleegyeznie semmibe, mert nem ő dönt, totálisan átadja az irányítást az élete, a sorsa felett a Domnak. 

Szolgaként például a Dom határozza meg, hogy mit vegyen fel, hogyan öltözzön, mit csinálnak egész nap, mit egyen, mikor beszélhet, stb. Ilyenkor jönnek azok a megszólítások a Dom felé, mint pl. Mester, Lord, Sir, Dom, Domina, Úrnő, stb. Totális kontroll! 

Nagyon fontos, hogy nem a domináns, hanem a szubmisszív fél az, aki dönt arról, hogy szolgaként akar abban a kapcsolatban lenni! Előfordulhat természetesen, hogy ehhez még tanulnia kell, ez esetben a Dom az akinek a feladata megtanítani őt erre. 

Mindezek figyelembevételével egyértelmű, hogy én sub vagyok, de nem slave. Akit, mint Makrancos Katát, meg kell szelidíteni, hogy átadjam magam a Férfinak, a Domnak. Az a Nő, az a sub, akihez nem vezet könnyű út. De semmi sem lehetetlen. :P 
Annak a Férfinak, akivel a hülyeségeink kompatibilisek egymással.
Akivel úgy vagyunk, mint a borsó meg a héja.
Akivel fél szavakból is...
Akivel befejezzük egymás gondolatait. A
kivel a csend is hangos. 
Aki elég bátor, hogy kétségek nélkül fogja a kezem és ne engedje el. 
Nos amikor ez az Úriember kopogtat, akkor okafogyottá válik az ittlétem is. :) Türelmes vagyok, nem sietek sehova, ráérek, hogy megvárjam azt, aki miatt érdemes volt várni. 

Sokat akarok? Igen! 
Sokat adok! 

"Egy érett lelkű nő még a testét sem adja oda bárkinek. A lelkéről nem is szólva. Az odaadásnak csakis akkor van értelme, ha az növeli önmagunk és mások értékét.
Ha "felfelé" történik. 
Ha az élet gazdagodik általa. 
És megmenekül... És megszépül. És megnemesedik... Ő is... Én is..."
(Müller Péter) 

2 hozzászólás |

Tiszta lappal
#124 2021-09-02 21:52:44
2 éve már, hogy nem nagyon jöttem az oldalra. 
Kellett a szünet, a lélegzet, a magamra találás, hogy újra önmagam legyek. 
Most újra itt, újra aktívan. 
A többi majd kiderül.... :D 

5 hozzászólás |

Áldás vagy átok?
#122 2018-03-19 05:26:19
Beszélgettem egy férfival. Egy normális, értelmes férfival. Feltett egy kérdést... Mi van, ha minden stimmel, csak a BDSM nem? Ez a legsúlyosabb kérdés ami bennem is zakatol, amióta tudom, hogy ez az én világom. 

Úgy éltem felnőtt életemből 20 évet, hogy folyamatosan azt éreztem, "jó, jó, de valami hiányzik". És sokáig nem tudtam mi ez a "valami". Egészen addig, míg 40 évesen be nem léptem BDSM ország kapuján. Akkor tudtam: "ez az, hazaértem". 

Amikor volt egy BDSM kapcsolatom, tudtam erre vártam, erre vágytam egészen eddig, ez hiányzott, ezzel teljes az életem, hazaértem. De most, hogy egyedül vagyok, újra és újra felmerül a kérdés: mi van ha...? És a válaszom: nem tudom mi van ha... De ez nem igaz, mert valójában tudom: ugyanúgy meglesz bennem az a hiány, ami korábban. 

Érdemes-e, szabad-e feláldozni a legbenső énünket egy egyébként jó kapcsolatért, ha pont az egyik sarkalatos részében, a szexualitásban nem egyeznek teljesen a vágyak? Hiszen ettől még élvezzük a szexet, csak... Súlyos kérdések ezek. Nem vagyok szeretetkurva, soha nem tudtam a szerelemért, a szeretetért hazudni és kevesebbre azt mondani, hogy elég. Nem hinném, hogy most tudnék.

Mi van, ha az illető férfi nem dom és nem szadista, de nyitott a BDSM játékokra és benne van ezekben? Egyszer itt olvastam egy írásban, hogy volt olyan sub, aki "kinevelte" magának a domját a kapcsolatában. Vajon működhet ez? Ő vajon képes szadista dommá válni, hogy ne csupán azért tegye amit tesz, mert én szeretném, hanem mert ő is ezt akarja és élvezi? Kialakulhat-e valakiben, aki korábban ezt nem érezte, az a belső késztetés, ami ehhez szükséges? Hiszen az övé az irányító szerep ebben a játékban, erre képes lehet? Vajon tudnék-e úgy nézni rá, mint domra? Fel tudok nézni rá, tisztelni, ha én nevelem dommá? Vajon lehet boldog egy ilyen kapcsolat? Vagy bármennyire is ígéretes inkább hagyni kell és továbblépni, míg eljön az akire valójában várok, vágyom?

Ha a szexuális késztetésünk nem sorolható be az átlagos "vanília" kategóriába, akkor az vajon áldás vagy átok? 
Áldás, mert olyan magasságokat élhetünk meg vele és általa, melyeket a hagyományos szex során esélyünk sem lenne? 
Átok, mert ennek eredményeként sokkal kevesebb lehetőség áll rendelkezésünkre megismerni olyan embereket az ellenkező nemből, akik hasonlóképpen azt kedvelik, amit mi? 

És az örök kérdés: Vajon felmelegszik-e a testem valaha is újra közepesnél forróbbra? Vajon lesz-e lehetőségem újra lángolni, elhamvadni és újjászületni egy szeretkezésben, egy szerelemben? 

10 hozzászólás |

Értelmező kéziszótár
#121 2018-02-26 15:32:55
Ismét megtapasztaltam, hogy bizony értelmező kéziszótárt kell mellékelni az ismerkedéshez.

Független... Egy egyszerű szó. Azokra az emberekre használjuk, akiknek nincs kapcsolatuk. Értsd, nincs párjuk, barátnőjük/barátjuk, élettársuk, feleségük/férjük. 

Mégis azt tapasztalom, hogy ez túl bonyolult, mert rendre abba botlok bele, hogy "függők" jelentkeznek: barátnővel, élettárssal, feleséggel a háttérből. És hiába mondok "nem"-et, győzköd, hogy "deigen". 

Nem drágáim, az a "nem", az egy hatalmas "NEM". Nincs talán, nincs de, nincs próbáljuk meg, nincs adj egy esélyt, nincs semmi. Leginkább közöttünk ismerkedés tuti nem. 

Különben hidd el nekem, te húzod a rövidebbet. :D 

21 hozzászólás |

Olvastam
#120 2018-02-24 17:31:57
Egyszer majd rájössz, hogy az egy éjszakás kalandok már nem hoznak boldogságot. Az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád, ha fázol... És akkor majd rájössz, hogy minden amit akartál ott volt az orrod előtt. De már lehet, hogy késő lesz...

(ismeretlen)


11 hozzászólás |

A kezdetek és a jelen
#119 2018-02-21 22:36:29
Az ember nem attól válik BDSM világ részévé, hogy eldönti, holnaptól az lesz. Elmondom én hogy kezdtem... :)

Mint minden "normális" ember én is a hagyományos szex-szel indítottam. Olyan szerencsém volt, hogy 19 évesen egy olyan férfival hozott össze a sors, aki a tantrikus szeretkezést művelte, és érdeklődött az ESZO iránt is. Így már akkoriban megtapasztaltam az élvezeteknek egy jóval magasabb szintjét. Épp ezért nem is volt egyszerű ezt a későbbiekben überelni bárkinek is. ;)

A házasságom alatt kezdtem rájönni, hogy kedvelek bizonyos fájdalmakat. Nem tudom honnan jött és miért, csak hogy észrevettem, pl. egy fenékre csapás milyen izgató, vagy egy bimbógyörtés hogy fokozza az élvezetemet. Akkor még fogalmam sem volt, hogy ez micsoda. De azt is tudtam, hogy ott lent, puncitájon is valami hiányzik. De fogalmam sem volt, hogy mi? Állandó hiányérzetem volt, és hiába volt nagyon jó a szex, hiába volt orgazmusom, "valami" hiányzott. Csak nem tudtam meghatározni, hogy mi ez a "valami". 

Aztán amikor elváltam, és erre az oldalra jöttem egy blogban olvastam egy írást, hogy mit is jelent subnak és mazonak lenni. Akkor állt össze a kép, hogy "Ez az! Ez vagyok én!" A kezdeti döbbenetet felváltotta a tudásvágy, hogy beleássam magam miért vagyok ilyen, és akkor most hogyan tovább. Tehát olvastam, tanultam és nagyon sokat beszélgettem. Lassan rájöttem, hogy mennyi mindenre vágyom még, mennyi minden izgat. :pirul: 

És elkezdtem tudatosan a BDSM világban keresgélni. Így mire eljött a nap, hogy megtapasztalhattam a valóságban mindazt, amire vágytam (sőt még többet is), már elég pontosan tisztában voltam a BDSM világgal és annak szabályaival, kifejezéseivel. ;) 

Ma pedig már nagyon pontosan tudom, mire és kire vágyom. :) Épp ezért amikor azzal jönnek nekem, hogy "de nekem tetszik a BDSM, taníts meg", akkor ezt mindig visszautasítom. Nem! Akik ebben a játékban játszanak, azoknak ezek a késztetések belülről kell, hogy jöjjenek, különben valóban nem egy életforma, csupán játék. Persze lehet azt is, hiszen lehet BDSM elemekkel színesíteni bárkinek a szexuális életét. De nekem ennél picit több kell. Nekem olyan férfi kell, akinek nem kell megtanítanom, hogyan és mitől lesz dom és szadista, mert tudja. Zsigerből, ahogy én. És aki pont azért, mert annyira erős a késztetése, mert magára talált ebben a világban, megtanulta amit kell ehhez tudni. Mert ha nem így van, akkor soha nem is tudnék ekként tekinteni rá. ;) 

Ma is imádom persze a hagyományos szeretkezést, a tantrát, az ESZO-t, de BDSM nélkül már nem tudom elképzelni az életem. Hozzám tartozik, az énem része. Épp ezért tudom, ha rámtalál a párom, aki hasonlóképpen áll ezekhez a dolgokhoz, akkor nem lesz alkalmunk unatkozni. :D :pirul:  

Nincs hozzászólás. |

Ez a nap
#118 2018-02-14 17:32:23
Ez a nap sokakkal ellentétben másért emlékezetes számomra. Valami véget ért, aminek nem szabadott volna véget érni. Mégis megtörtént. És talán pont ezért ezen a napon minden hatványozottabban kúszik elő elmém mélyéből... ;) 

Amikor BDSM történeteket olvasok, vagy ilyen kapcsolatokról hallok, mindig megsajdul a szívem, mert volt benne részem és tudom milyen csodálatos. Amikor BDSM videókat nézek, akkor nem csak a szívem sajdul bele, hanem az egész testem... :pirul: Igen, be kell vallanom hiányzik. A BDSM világa, a kényeztetés, a gyötrés, a teljes odaadás, a birtoklásom, a testi és lelki megsemmisülés és újjászületés... De ez érzelmi kapcsolat nélkül nem megy, számomra elengedhetetlen hozzá. 

Így egyelőre maradnak az emlékek. Amik még ma is kristálytisztán játszódnak le a fejemben újra és újra felidézve, amikor önmagam lehettem kompromisszumok nélkül, amikor átélhettem mindazt, amire addig csak vágytam.

És marad a remény..., hogy egyszer találkozom azzal, akivel pont egymásra vágyunk és vártunk, és akkor újra én lehetek én teljes valómban megalkuvás, kompromisszumok nélkül. ;) :) 


8 hozzászólás |

Egyszer
#117 2018-02-07 21:29:49
Egyszer arra járhatnál, egyszer rám találhatnál,
És akkor belém eshetnél, s rögtön el is vihetnél.
Vagy inkább ott maradhatnál, nálam bekuckózhatnál.
Simán átölelhetnél, csak hallgatnál és kérdeznél.

Egyszer megszoríthatnál, aztán megsimíthatnál,
Egyszer összehajthatnál, aztán szétbogozhatnál,
Egyszer megpörgethetnél, aztán le is fékeznél.
Egyszer be is zárhatnál, egyszer kiengedhetnél.

Egyszer rám hajolhatnál, s akkor nagyon kívánnál,
S én meg ott feküdhetnék, kicsit nagyon remegnék.
Egyszer elkergethetnél, aztán sírva kérhetnél
Aztán átölelhetnél, s hagynám: kiengesztelnél.

Egyszer megröpíthetnél, széllel szemben engednél.
Aztán szépen leszednél, magad mellé fektetnél.
Egyszer megdicsérhetnél, büszkén körbe nézhetnél,
A végén összeszedhetnél, és egy bambit fizetnél.

Egyszer megviccelhetnél, mintha nem is szeretnél,
Aztán átölelhetnél: Ronda vicc volt, röhögjél!
Egyszer szét is kaphatnál, aztán összerakhatnál.
Egyszer zsebre vághatnál, aztán kigombolhatnál.

Egyszer zongorázhatnál, s hozzá áriázhatnál,
Egy-két dalt komponálnál, rólam áradozhatnál.
Aztán elnémulhatnál, s kérdőn rám pillanthatnál,
Egy kis tapsra várhatnál, várhatnál, várhatnál...

Egyszer megfürdethetnél, aztán megtörölhetnél,
Aztán megfésülhetnél, aztán ki is festhetnél.
Egyszer megrajzolhatnál, aztán kiszínezhetnél,
Aztán megszépítgetnél, akkor nagyon szeretnél.

Egyszer úgy kopoghatnál, mintha nem is te volnál,
Aztán nagyot nevetnél, mintha mégis te lennél.
Egyszer eljegyezhetnél, gyémánt gyűrűt vehetnél.
S akkor úgyis tehetnél, mintha tényleg léteznél...

https://www.youtube.com/watch?v=cBbGRs-jO9Q

14 hozzászólás |

Mérleg
#116 2017-12-31 10:51:46
Na nem olyan... :D Az év végi mérleg.

Nagyon mozgalmas 6,5 év van mögöttem a válás óta. Volt hogy a poklot jártam, volt hogy a mennyet. Volt, hogy úgy éreztem rám talált az igaz szerelem, és volt hogy rájöttem, tévedtem. De akárhogy is, egy dolog biztos: tanultam. Ilyen sokat, ilyen töményen soha korábban nem volt módom tanulni önmagamról és a többi emberről. ;) 

Önmagamról fontos tanulni, hiszen azzal több leszek, azzal építkezem. Másokról pedig gyakran fájdalmas, de azt is megtanultam, hogy a gyötrelmes leckék is fontosak az életben, azoknak is van valami oka és célja. 

Vesztettem el embereket, barátságokat, szerelmeket. De nyertem is embereket, barátságokat és szerelmeket. Ragaszkodtam, féltem a veszteségtől, majd elvesztettem amitől féltem hogy elvesztem. Sírtam, összeomlottam, majd letöröltem a könnyeimet, felálltam és még nagyobb elszántsággal kezdtem újra elöről mindent. És nagyon sokat nevettem is. :) 

Most, 2017. legutolsó napján elmondhatom, hogy valamiféle nyugvópontra jutottam. Végképp sikerült minden régi szálat elvarrnom, minden értelmetlen ragaszkodást elengednem, minden rossz érzést szabadon engednem. Pontot tettem oda, ahová kellett, a könyvet becsuktam és felraktam a polcra, ahol a helye van. 

Volt amikor meg kellett állnom, mert ahogy az indiánok mondják: "Ha túl sok fájdalom és öröm ér egyszerre, és ebbe belefáradtunk, akkor erre egyes indián törzseknél ezt mondják: most megállunk és megvárjuk a lelkünket, míg utol nem ér.". Megálltam, és utolért. És most valamiféle egyensúly, béke költözött belém.

Kérdeztem, figyeltem, gondolkodtam, kerestem a válaszokat. Van amiket megtaláltam, és van amiket még nem. De idővel azok is meglesznek. :) 

Szabaddá váltam. Itt ülök és csak az jár a fejemben, hogy teljesen szabad vagyok. Nem csupán fizikálisan, hanem ami a legfontosabb: érzelmileg! Minden lánctól megszabadultam, mindentől ami visszahúz. 

Én ma egy nagyon jó baráti társasággal megyek bulizni, tehát mindenképpen emlékezetes lesz ez az évzáró és a következő év kezdete. :D 

Ezekkel a gondolatokkal kívánok mindenkinek egy nagyon boldog 2018-as esztendőt, sok nevetést, sok örömet, békét a lelkekben, szerelmet a szívekben, felejthetetlen szeretkezéseket, sikereket az életben, és hogy mindenki kapja meg azt, amire a szíve legmélyén vágyik! :D :D :D 

Két kedvenc előadóm zseniális előadásával búcsúzom az idei évre:

https://www.youtube.com/watch?v=OKoW6IIyTQA

14 hozzászólás |

Örökké...
#115 2017-12-26 08:00:17
Gondolatok szaladgálnak a fejemben, hogy ne feleslegesen rohangáljanak, inkább leírom ezeket. :) 
___

Egyszer azt mondta, "örökké".
Egyszer én is azt mondtam "örökké".
De egyszer azt mondta, hogy "nem most van itt az ideje".
Nem értettem, akkor az "örökké" mégsem örökké? 

Elgondolkodtam, az örökké vajon milyen lejáratú? Ezek szerint van lejárata? ;) 

Sokan sokszor hallottuk már azt a szót, hogy "örökké". Örökké szeretni foglak. Örökké veled maradok. Örökké a tiéd vagyok és te örökké az enyém. És így tovább... Aztán ezek az örökkék valahol így vagy úgy, mégis véget értek. Gyakran különösebb ok nélkül...

Akkor az örökké nem azt jelenti, amit jelent? Vagy mindannyian mást értük ez alatt a szó alatt? A te örökkéd nem azonos az én örökkémmel? 

Vagy én vagyok fordítva összerakva (igaz ezt már megszokhattam :D ), hogy számomra a kimondott szó szent, és azt csak vis major esetén írhatom felül? Igaz nem dobálózom nagy szavakkal, üres ígéretekkel, csak hogy megkapjak valakit vagy valamit, és soha nem ígérek olyat, amiben nem vagyok biztos, hogy be tudom tartani. Ez lehet a különbség? 

Azt látom, hogy egyre kevesebben tartozunk ebbe a táborba, és ez mindenképpen elgondolkodtató. Nagyon szeretnék olyan világban élni, ahol ez az érték még nem veszett ki. Ahol a kimondott szó olyan erős, mint egy aláírt szerződés. 
_____

Eszembe jut egy írás...

Wass Albert: Nagyapám tanítása

- Idefigyelj – mondta komoran -, ha egyszer megígérted valakinek, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszel, és nem vagy ott időben, csak két mentséged lehet: meghaltál, vagy olyan beteg vagy, hogy mozdulni se tudsz! Hogy nem haltál meg, azt látom. Nos, mi a betegség, hadd hívjam a doktort?!

Elmondtam neki szorongva ott a sötétben, hogy mi történt. Nagyapám szó nélkül végighallgatott. Mikor aztán kifogytam a szóból, megszólalt. Súlyos, lassú beszéddel.

- Idefigyelj – mondta. – Vannak emberek ezen a földön, akik úgy dobálják ide-oda a szavakat, meg az ígéreteket, hogy azoknak semmi értékük nincsen többé. Mi, Wassok nem ezek közé tartozunk. Ha mi mondunk valamit, az áll, mint a sziklakő. Ha mi a szavunkat adjuk, azt tartjuk is, ha belepusztulunk is! Érted?

- Értem – hebegtem megrendülve.

- Dehogyis érted – csapott le reám a szava -, de elmagyarázom úgy, hogy megértsed. Látod itt a mellényem zsebében az aranyórát? Nagyapámtól kaptam, amikor leérettségiztem. Amikor leérettségizel, a tied lesz. Ez az óra számomra minden csecsebecsénél értékesebb. De ellophatod. Visszaadhatod, vagy megtérítheted az árát. Ellophatod valakinek a lovát, a tehenét, ökrét, vadászpuskáját. Mindenét ellophatod és visszaadhatod megint, vagy megtérítheted az árát. Csak egy valamit, ha ellopsz valakitől, nem térítheted meg soha. S ez az idő! Ha valakinek az idejét lopod, azt úgy megloptad, hogy soha jóvá nem teheted. A várakozásban eltelt időt semmi hatalom a földön nem hozhatja vissza. Nincs, eltelt, vége. Örökre elveszett, és te voltál az, aki a jóvátehetetlen veszteséget okoztad. Érted?

Értettem. Úgy megértettem, hogy attól a naptól kezdve, ha valakinek szavamat adom, hogy ekkor és ekkor itt vagy amott leszek – akkor már ott vagyok öt perccel azelőtt, még ha vénasszonyok esnek is az égből, ahogy drága jó nagyapám szokta volt mondani. Erre neveltem gyermekeimet és unokáimat is. Nem azért, mert késni neveletlenség, hanem mert több annál. Aki öt percet késik, az öt percet ellop valakinek az életéből, amit nem tehet jóvá soha.

- A megbízható embert még ellensége is tiszteli – mondta volt nagyapám -, mert a megbízható ember a társadalom sziklaköve, amire országot lehet építeni. A többi szemét, amit elfú a szél…
___

Megbízható ember... Igen, itt a bibi. Értékválság van, a világban mindenütt, minden téren. Sajnos nem csak anyagilag, hanem emberi értékek tekintetében is, vagy talán főként ilyen téren. Kevés ember van, aki még megőrizte a gerincét, a tartását, aki tudja mit jelent az, hogy a kimondott szavaknak súlya és felelőssége van. Ma sokan úgy játszanak az emberek bizalmával, hitével, mintha az pöttyös labda lenne. Dobálóznak a nagy szavakkal, melyek mögött nincs tartalom, üres ígéretekkel (szokták mondani, szegény aki még ígérni sem tud :) ), hogy aztán amikor a tettekre kerülne a sor, akkor visszakozzanak, vagy szó nélkül eltűnjenek. Ezek az emberek megmérettettek és könnyűnek találtattak, könnyűnek mint a pöttyös labda. :) 

Márpedig tökéletes bizalom nélkül nem létezik BDSM...

27 hozzászólás |

Hát boldog karácsonyt!
#114 2017-12-24 19:37:01
Akkor mindenkinek boldogot! :) 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/dffd25b20171224193701.jpg

5 hozzászólás |

Pomelo
#113 2017-12-10 07:54:39
Reggelente általában gyümölcsöt eszem. Az egyik ilyen, a pomelo. Szeretem a pomelot. Szeretem a fanyar ízét, az állagát, mindent. Pedig nem régen ismerem. De van valami, amiért számomra ez a gyümölcs nem "csak" egy finom gyümölcs...Ahányszor pomelot pucolok és eszem, egy kép villan be, egy emlék.

Ülünk a konyhaasztalnál. Kérdezi:
- Ettél már pomelót?
- Nem, még soha. 
- Akkor pucolok neked. Tudod amikor a boltunk volt, akkor sok olyan gyümölcsöt megismertem, amit korábban nem. Ezt is. Le kell pucolni róla a hártyát, különben keserű lesz...
És nézem, ahogy ül az asztalnál, aprólékosan pucolja a pomelót, és adja nekem a falatokat. Látom a szemét, a finom kezeit, a mosolyát...

Azóta eltelt közel 3 év. És minden alkalommal amikor pomelot pucolok és eszem, ez a kép villan be és megfacsarja a szívem... De szeretem a pomelot. Ezért amikor lehetőség adódik, eszem...

"Az életben nem az fáj a leginkább, ami rossz és fáj, hanem az, ami jó és nincs."
Márai Sándor

28 hozzászólás |

Lepj meg!
#112 2017-11-11 20:50:24
Utoljára több mint 3 éve esett meg, hogy A Férfi meglepett. Hogy már az első levélválásnál tudtam, Ő más. És ebből egy csodálatos történet kerekedett... 

Most megint ezt keresem. Ezt az érzést, ezt a Férfit, aki más. Tudom, hogy az ilyen Férfi ritka kincs. De amikor egyszer megjártad azokat a magasságokat, amiket én, már nem tudod lejjebb adni. Ha egyszer a szíved, a lelked, tested, minden sejted lángolt a kezei között, akkor nem elég már kevesebb.

A tüzet keresem. Azt a Férfit, akivel megélhetjük a lángolást. És időnként elgondolkodom, hogy vajon felmelegszik-e még a testem a langyosnál forróbbra???

Remélem... :pirul: 

28 hozzászólás |

Farkak
#111 2017-10-21 17:01:39
Sokszor elgondolkodom, hogy vajon mit akarnak elérni a férfiak azzal, hogy az adatlapjukon csak a farkuk képe szerepel? Számomra ez azt az üzentet hordozza: én ez vagyok, ergo egy farokfej. :D 

Viszont a magam részéről egy emberrel, egy férfival ismerkednék. Akinek van arca. Egy arcot szeretnék hozzákapcsolni a szavaihoz, a gondolataihoz, hogy legyen tartalmuk, súlyuk. 

Azt főként "imádom", amikor megkérdezi, hogy "hogy tetszik"? Húanyám, hát hogy tetszene? Erre milyen normális választ vár bárki is? :o :D 

Ezért érthetetlen számomra, amikor csak a farkát látom. Mire számít? Ettől elalélok? Rögtön elveszítem az eszem és rohanok hozzá? Vagy...? Vagy tényleg ennyire sok a farokfej a világon? :D :D :D 

11 hozzászólás |

Vakációóóóó!
#110 2017-06-15 19:14:26
Szerintem én jobban vártam, mint a gyerekek. :D Végre 2 és fél hónap nyugalom. Nem kell rohanni sehova, nem késünk el, nem felejtünk el semmi fontosat. Ez már maga nyaralás. 

A gyerekekkel töltött idő is nagyon fontos. Hiszen olyan hamar felnőnek, mire kettőt pislantunk, már azt látjuk, hogy kirepülnek. Ki kell használni, amíg még mi vagyunk a legfontosabbak, amíg velünk akarnak lenni. ;) Mert aztán jönnek a barátok, a szerelmek, és mi csak nézzük a távolodó alakjukat és elmorzsolunk pár könnycseppet, hogy milyen hamar elment ez a pár év. <3 Szóval ez az idő a miénk. Együtt leszünk, programokat csinálunk, megyünk ide-oda. Jó lesz, ebben biztos vagyok. Sok-sok élménnyel leszünk gazdagabbak a nyár végére. 

Nekem ez a feltöltődés időszaka. Egy kicsit van időm önmagammal is törődni, magamra figyelni, számot vetni, álmodni, tervezni, gondolkodni, vagy csak ülni a víz partján, nézni a vizet, hallgatni a hullámok hangját és nem gondolni semmire sem... 

Szeretem ezeket az időszakokat. És most végre eljött! <3 

11 hozzászólás |

Legyen elég türelmed...
#109 2017-05-29 09:14:19
Rohanás az életünk. Állandóan sietünk, hogy ne késsünk el, hogy végezzünk mindennel, hogy nehogy lemaradjunk. Na meg hát pörögni kell. Mert nem trendi megállni, gondolkodni, meditálni, befelé figyelni.

Azonban ez az őrült tempó az emberi kapcsolatokra is rányomta már a bélyegét. Vannak akik soha nem érnek rá semmire. Nem érnek rá ismerkedni. Nem érnek rá beszélgetni. Nem érnek rá randizni. Csak egy gyors numerára érnek rá, aztán füstcsíkot maguk után húzva már rohannak tovább... Instant szex. Instant kapcsolatok. Gyorsan-gyorsan-gyorsan.

Pedig a csodák lassan jönnek. Halk léptekkel közelednek, csendben osonnak, majd meglepnek igazi varázslattal. Ahogy Einstein mondja, két lehetőségünk van az életben, vagy azt gondoljuk, hogy semmi sem varázslat, vagy azt, hogy minden az. Én ez utóbbiban hiszek. Az élet és abban minden varázslat. ;) 

Varázslat az is, amikor két ember egymásra talál. Amikor nem futószalagon megy az ismerkedés, mint egy üzleti szerződés megkötése, egyeztetve a feltételeket, hanem úgy igazán. Amikor időt szánunk egymásra, mert érdekel a másik, mert meg akarjuk ismerni, fel akarjuk fedezni a csodát ami benne lakik. Amikor nem csak azt strigulázza az illető, hogy ő mit kaphat meg, hanem az a fontos, hogy ő mit adhat. Akkor is, ha nem lesz belőle holtomiglan-holtodiglan. Akkor is fontos, hogy hagyjunk időt egymásnak, megismerni, felfedezni egymásban azt a valamit, amit csak egymásnak mutatunk meg. Amiért a másik egyedi és izgalmas lesz számunkra. Ez a varázslat két ember kapcsolatában. Ez az a varázslat, ami olyan magasságokba emelheti annak a két embernek a kapcsolatát (legyen az bármilyen kapcsolat), amit élete végéig emlegetni fog. :)

Mindenki maga dönti el, hogy rohan, vagy megáll és körülnéz. Ad időt önmagának, hogy a lepke rászálljon a kezére és megcsodálhassa, vagy a sietségben elijeszti. 

Én ráérek. Nagyon ráérek. Nem kell sehova szaladnom. Az ismerkedés nem lóverseny, hogy az elsőként befutó a győztes. Itt a türelem többet ér. :)

"Legyen elég erőd, hogy tudd elengedni a számodra nem megfelelő dolgokat.
Legyen elég türelmed kivárni, amit valójában megérdemelsz." 

18 hozzászólás |

Csigaház
#107 2017-05-08 09:08:14
Egy drága barátnőm kérdezte, hogy mi van velem, miért vagyok ilyen csendben mostanában itt Lilavárosban? :)

A kérdés jó. A válasz pedig amennyire egyszerű, annyira bonyolult. Sokminden zajlott és zajlik most az életemben, ami elveszi a figyelmemet, energiámat a társkereséstől. Nem, nem azért mert megtaláltam azt a bizonyos férfit. Bár így lenne... :pirul: Az élet más dolgai, más területei teljes ember kívánnak most. Ilyenkor úgy gondolom valahol természetes, hogy visszahúzódunk egy kicsit a csigaházunkba és arra koncentrálunk, ami épp fontosabb. 

De itt vagyok, és felnézek rendszeresen. Nem adtam fel, hogy egymásra találjunk azzal, akivel kell. Csupán a jelenlétem intenzitása csökkent átmenetileg. Viszont a szemem rajtatok tartom! :D ;) 

Nincs hozzászólás. |

A pöttyös bögre és a kristálypohár
#105 2017-04-03 08:35:37
Ha valaki mindig is pöttyös bögrét akart, erre vágyott, de nincsen a közelben egy bögre sem, az ember hajlamos inni a kristálypohárból is. Azután, ahogy telik az idő, egyre jobban zavarja, hogy kristálypohárból kell innia, így elkezdi rávenni a kristálypoharat, hogy legyen már bögre. Olyanokat mond, hogy „már háromszor megbeszéltük, hogy növesztesz ide oldalra egy kis fület", meg hogy „sokkal jobb volna mindenkinek, ha nem lennél ennyire átlátszó, kezd idegesíteni" ... stb. Ahelyett, hogy keresne magának egy bögrét!

Ha valaki bögrét szeretne, igyon abból, és hagyja, hogy más boldog legyen a kristálypohárral! Ez a bögrék szabálya.

Paeli Suutari: A Suutari-levelek /részlet/


Még mindig én tudom, ki számomra a pöttyös bögre. És ez akkor sem fog megváltozni, ha naponta akarnak meggyőzni az ellenkezőjéről. Nem kell a kristálypohár. A pöttyös bögre kell! :D 

48 hozzászólás |

[1-30] [31-60] [61-90] [91-120] [121-134]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1711BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba4050Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba911Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba100Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba2420Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba1511Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok710Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba900Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.