Kakilás

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Kakilás


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
joco#72006-02-03 10:54:52
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/3478.jpg
Kedves Nojsze és Többiek!
Nem hogy a Többiek nem szólnak hozzá a témához,de még Te sem válaszoltál !!?? Nos hozzád is szólnék
Scatman elínditottad ezt a fórum oldalt de semmi útmutatás vagy elvárás nem volt ezidáig Részedről sem, miért van ez igy? Egy téma felelősnek igenis ápolnia vezetnie kéne , mert különben nem az ígazi! Nézd meg csak Nusss fórumját és blogját, ott van élet! Ez nem számonkérés vagy lecseszés volt hanem egy hozzászólás,melyet remélem követ még sok érdeklődő és hozzászóló ,nem szégyelni való ez a téma sem!Fel hát és vitassuk meg!!!!
joco#62006-01-26 13:45:45
Válasz a(z) 5-es üzenetre:
Kedves Nojszee!
Szivesen veszek részt a fórum témák vélemény cseréjében, Veled szivesen beszéltem volna privi chatben is, de tegnap nem fogadtál el mikor hivtalak, sebaj majd legközelebb síkerül ott is összefutnunk, mert úgy érzem lenne mit kitárgyalnunk. Nos kérdezed mi kell az ilyen "játékok-hoz": nyíltság egymás iránt, öszinte odafigyelés a másik félre , no és persze kiváncsiság az extrém dolgok iránt,és kölcsönös imádat a másik teste és lelke iránt!!! és mindkét fél kölcsönössége a legkülőnbféle formácíókhoz!!!!
Nos kérdezed mi az a kesztyűs kézzel tőrténő közösűlés, hát azt hittem ismered ezt a kifejezést amikor a hőlgytag csak kesztyűs kézzel mer a párjának péniszéhez nyúlni és az egész dolgon mint egy kőtelező feladaton túllenni, holott önmagának sem meri bevallani hogy közben élvezi a megtörténteket! De TE is egy igazi nő vagy és bizom benne hogy szereted és élvezettel műveled az élet ilyen irányú nagyszerű élvezeteit!!! és ehez kivánok Neked és Mindenkinek CSODÁLATOS ÉLMÉNYEKET
nojszee#52006-01-26 10:12:14
Válasz a(z) 4-es üzenetre:
Kedves Jocó!
Köszönöm a segítséget a fórum beindításához. :)

Mit gondoltok, mi kell ahhoz, hogy valaki akár ilyen "játékokat" is tudjon játszani a partnerével?
Szerintem mindenek előtt egyfajta nyitottság, másrészt tisztában kell lennie a saját szexualitásával, mert aki azzal tisztában van, idővel ugyis el kezdi tágítani a határait, kell kíváncsiság is, önmagunk elfogadása, és ezután jöhet a párunk teljes elfogadása is. Nagyjából talán ennyi szerintem..

Egyetértek Veled abban, hogy egy jól működő kapcsolatban nem lehetnek perverziók és meg nem valósítható dolgok, addig a határig amíg mindkét fél élvezi, bármi bele kell, hogy férjen.

Milyen az a kesztyűs kézzel történő közösülés? :)

Hajrá! :)
joco#42006-01-25 11:34:37
!kep:http://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/FORUMIMG/3310.jpg
Válasz a(z) 3-es üzenetre:Kedves Nojszee!
Talán vélemény cserénk hatására beindulnak a további hozzászólások is! No én sem vagyok szakavatott művelője ennek a témának csak már koromnál fogva meg éltem egyet-mást és szereztem sokféle dolgokról ha nem is élményeket de tapasztalatokat igen. Senkit nem akarok e TÉMA müvelésére biztatni de mint érdekesség valóban nem elképzelhetetlen hogy ezen nagy hígéniát kővetelő élvezetek nyújtásáról élményeket szerezhessünk.
 Hisz egy jól működő párkapcsolatban nem lehetnek elképzelhetetlen külőnféle esetleg mások számára furának mondható perverziók! Nem tudom Te ill. Ti a pároddal hogy álltok az orális szexxel a franciázással és a vaginás közösűléssel? Vagy csak a hagyományos etiket kesztyűs kézzel való változatát művelitek?! Nos ezt itt most nem is kell megválaszolni, mint írtam előzőleg a hálószobánk titkai csak RÁNK tartoznak! Nos várjuk a további hozzászólásokat.. Hajrá Mindenki!!!!
nojszee#32006-01-25 11:01:13
Kedves joco!

Én igazán örülök a hozzászólásodnak. Én is azt gondolom, hogy önmagunk és aztán később a párunk teljes elfogadásához ezek a dolgok is hozzátartoznak. Hiszen ezek is mi vagyunk, illetve belőlünk származnak.

Azzal, hogy próbálom aktivizálni a fórumot, nem az a célom, hogy rábeszéljek embereket ennek a megkedvelésére, pusztán azt szeretném, hogy ha valakinek van gondolata a témával kapcsolatban, legyen az bármilyen jellegű -ha képes normális modorban megosztani azt, hát tegye. Beszélgetni mindenről lehet és sok mindenről kell is.

A felbújtás azért sem célom, mert én sem vagyok épp a legszakavatottabb a témában, de beszélgetés szintjén mindenképpen érdekel, szívesen hallgatok meg tapasztalatokat a szex ezen formájáról is.

Hát hajrá mindenki! : )
joco#22006-01-24 17:23:15
hát ezen az oldalon nem igen nő a hozzá szólások száma igaz kissé bizarr a téma ,de a mai világban már nincs lehetetlen a kűlőnböző szex oldalakon látható és letőlthető pisi- kaki szexről szóló filmek láthatók. Hát ez is egy formája a külőnféle perverzióknak és ki mire indul be igazán??!! Régen még csak szellenteni sem mertek egymás előtt a párok sőt ágyba is csak sőtétben mertek egymás előtt mesztelenkedni, ó hol van már ez az idő, de ez nem is volt helyes! Ma már az egyneműek szerelme és annak propagandáját éljük hát akkor igen is beszéljűk meg a kakilós- pisilós szexet is
legyünk bátrak mert ez is hozzá tartozik az életünkhöz! De a hálószobánk saját tikait igazán ne adjuk ki de beszélni róla mint TÉMA azt lehet!!
A kisgyermeket is tisztába teszik a szűleik undor nélkül, tehát a pisi és kaki is hozzá tartozik az életünkhöz mint ahogy a szűletésel kezdődik az élet és a halálunkkal fejezzük be ezt ne feledjük!
További hozzászólásokhoz sok síkert az oldalnak!!!
nojszee#12006-01-19 22:40:00
Kedves scatman és kaki iránt érdeklődő eropolis lakó(k)!

Van itt ez a lehetőség, hogy emberek, akiket bármilyen szinten érdekel a kaki. A gondolata, az érintése, vagy akár az ízlelése, vagy csak a játék vele beszélgessenek. Szabadon, a láthatatlanság védelméből. Hát miért nem tesszük? Egyébként sem oly nagy tabu maga a kaki..

[1-7]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3120BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba83100Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti200perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba900Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5070Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4051Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom100Beszélgetés
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1330Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.