Nem szabad a tehent...
A naplót írjabarna72
Hmmm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
2
0
205
Számodra látható napló bejegyzés
205
következő
összes bejegyzés
előző
Camsex
-No camsex!!!              
-Nem érdekel a camsex...             
-Camsex? No way...                 
 
...kontra...  

-Camsex,perverz vágyak...
-camsexben is benne vagyok
-Élő camsex telefontöltésért

A két oldal hozzáállása innen az eroról, a teljesség igénye nélkül.

Sokat beszélgettem erről sok emberrel, hogy mit-hogyan és miért, valamint hogy ha működik miként, vagy hogy ha nem működik, akkor miért. Továbbá, hogy ha mégse mégis akkor se olyan.  :vigyor: 
 
Én is így voltam evvel, hogy nem MŰ-KÖ-DIK! Próbáltam és nem voltam tőle elragadtatva. Messzemenőkig elutasítottam a próbálkozókat, mert az élő szexnél jobb nincsen.

És tegnap mégis belementem a dologba, mert a sliccemre alulról hágott az izgalom. Persze nem volt olyan, mint élőben, de mégis MŰ-KÖ-DÖTT.

Reggel, - munkába menet - hosszan gondolkodtam a miérten. 
Nos a megfelelő partnerrel ez is megy. Amikor a váratlan kedvencelés, egy kellemes beszélgetésbe torkol és a vágyak ecsetelése közben a leírt betűk sorrendje és helyessége, stimulálja a neuronjaimat, mely folyamatot vizuálisan támogat egy kedves arc és egy bájos mosoly (egész napos kamerakép haldoklás után,  kegyeibe fogadta a bimbódzó kapcsolatunkat az ero :D ), akkor nem csoda hogy elkezdenek tombolni a hormonok. 
Amikor egy eljövendő randi egyeztetése közben bedobtam egy nem épp ártatlan kérdést, a válaszként kapott villantás után, valahol fél egy körül, miközben lassan vetkőztettük egymást, a múlt ködébe veszett a beszélgetés fonala és ezzel együtt a camszex-szel kapcsolatos előítéletem. :)
13 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.