Like a boss

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 76

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Like a boss
#76 2020-02-19 12:44:55
Fenti kifejezést szokás használni, amikor valaki kimaxolja, ami abban a dologban benne van, amit éppen csinál.
Na, ez éppen egy ilyen.

Egy elég érdekes helyen töltöttem 3 napot. És hova lenne való ha nem ide...merthogy a feeling nagyon ott van, amit el tudnék képzelni (egy sci-fiben :D ) alapnak egy minőségi szexi kiruccanáshoz. És a scifi valóra vált!

Láttam már szép szállodai szobákat, láttam már kellemes búvóhelyeket is, láttam már swingerklub szobát belülről. Egyik sem az amire az ember azt mondja, na ez aztán az ami.  :napersze: 

Egy szép szállodai szoba az olyan nyugdíjas-wellness hangulatú. Egy kellemes búvóhely túl direkt, túl célorientált, és 3 óra...nem tudom ki hogy van vele, persze sokmindenre elég 3 óra, de az mégiscsak egy futó légyott, aminek az értéke egy tízes skálán eleve nemigen lehet 5-nél több. A swingerről nem is beszélve, ahol meg aztán nagyüzem van. Ha az eró húsbolt, akkor a swingerklub a nagycsarnok. :napersze: 

Van egy hely kicsi országnkban, ahol ezt a feelinget úgy maxolták ki, hogy személytelenség nélkül is, 3 órán túli időt együtt töltőknek (neadjisten' házaspároknak) is van lehetőségük olyan rosszalkodásokra, amiket valamiért együtt utazó pároknak nem jut eszébe senkinek biztosítani, mert azt gondolják hogy fél évnél régebbi ismeretség esetén már csak sötétben misszionáriusban szeretik az emberek a szexet - vagy úgy sem, és csakis a futó légyott lehet izgi. :/  
Mivel nem szeretnék a helynek reklámot csinálni (pedig megérdemelné), a nevét nem írom ide. Egy látszólag normál szállodáról van szó, aminek néhány szobáját és lakosztályát kicsit átalakították. ;) 

Szöveg helyett álljanak itt a tények, és képek, hogy lám-lám, kicsiny országunkban is lehet minőségben eltölteni pár erotikával teletömött napot. <3 

Előrebocsátom, az egyik legszerényebb szobában voltunk (vagyis a többi még ilyenebb ;) ), és mivel hónapokra le vannak foglalva a szobák, egy olyat sikerült megcsípni, ami még nincs teljesen befejezve. Már 90 százalékos, még szépítgetések vannak hátra (és enyhe ragasztószag még terjengett). :D
A szobák előtere még építés alatt áll, egyelőre így néz ki.

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/2fd33c1563c2.jpg 

Elég kedvcsináló, pláne ha elkészül. Kíváncsi leszek. :)

A szálloda szolgáltatásai közé tartozik, hogy a szobákba be lehet készíttetni pár kedves dolgot. Na nem olyan snassz dolgokról van szó, mint plusz takaró, lábmelegítő, meg hasonló jóságok, mint amik szoktak lenni, hanem Káma-pad, kikötözős fali X (Káma-falnak nevezik, amúgy nem tudom mi a rendes kifejezés rá, szóval ki lehet valakit bilincselni a falhoz :D ), különböző bútordarabok, amiken érdekes pózokat lehet felvenni, illetve gyakorlatilag a vibrátortól a szexi harisnyáig vagy a korbácsig bármit be lehet készíttetni a szobába. Igen-igen, szépen odaterítik az ágyra akár a gyönyörű tűzpiros fehérneműt hozzáillő vibrátorral, kívánság szerint. :pirul: 

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/aa88a8a913f0.jpg 

Belépve a szobába, hűha. Piros-fekete-fehér minden, óriási ágy, a plafonon tükör (amit imádok), a falak többségén is tükör, minden párnázva, kárpitozva, még az ajtókeretek is, ha netán ott szeretné valaki a párját nekiszorítani a falnak, nehogy kényelmetlen legyen. :)

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/9dbc933bc751.jpg 
 
Az ágyon rózsaszirmokból "szeretlek" felirat (nem kötelező, de olyan kedves dolog), na meg a rózsaszirmok a meztelen testen elég jól mutatnak a plafon tükrében...nehogymár ne próbáljam ki. :pirul: 

 !kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/6b6f0e.jpg 

Beljebb menve, kis asztal, pezsgő két pohárral, és a plafonról szexhinta lóg.
Jujjj...ez nálam bakancslistás darab volt. Minden swingerklubban van ilyen, de mindenhol valami közös térben, ahol aztán jövet-menet mindenki belebotlik, még véletlenül se szobában. Így aztán soha nem láttam benne senkit, felmászni is csak ruhában próbáltam egyszer, akkor is egyből vagy 10 férfi vett körül, szóval inkább majd máskor. Na ez a máskor eljött. :D 
Az élmény, háááát...lehet hogy itthonra is beszerzek egyet. :D

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/a/USRf_a91f174/ce7e8d7b6ccb.jpg 

A vacsoránál a pincér az asztalon gyertyát gyújtott, és igazi szál rózsa volt a vázában. Svédasztal reggel-este, amúgy meg van a szállodában szauna-jakuzzi, amit ki lehet bérelni zártkörűen is. És amikor épp nem szexuális jellegű a program (jójó, 3 nap 2 éjszaka nem lehet folyamatosan, még ilyen peremfeltételek mellett sem ;) ), a város amúgy tök hangulatos, nagyon jókat lehet kirándulni, sétálni.

Amikor visszajöttem és beléptem, a szokásos "van kedved egy 20 centis faszhoz, helyem nincs" meg hasonlók miatt jutott eszembe, hogy...
...like a boss.

Mindent lehet stílusosan csinálni  <3 , vagy sehogy.  :/ 
Újra itthon. :D

26 hozzászólás |

Hozzászólások

egy-kivancsiskodo#76#26 2020-03-04 20:18:17
Ha már eropolis, akkor csak annyival jellemezném, fasza hely lehet! :) 
zsoffi#76#25 2020-02-29 05:36:34
Hogy telik az idő! :(

Már tizenegy - tizenkettedik éve annak mikor még naiv kis csitriként fejest ugrottam a BDSM lenyűgöző, rejtelmes és nem utolsó sorban izgalmas világába! 

Persze már előtte is tudtam mi az, de akkor jött egy olyan pasi, akivel boldogan merültem bele annak az életformának a legmélyebb, legsötétebb bugyraiba is, aki megnyitott előttem egy csomó ismeretlen kaput, és sorra léptem át az addig tabunak tartott világok küszöbeit. 

Erről a posztról most az - az időszak jutott eszembe! 

Mert akkoriban nyitott meg a belvárosban az SM’S Café (a nevét azért írom le, mert valami két évvel később be is zárt, sajnos), ahol azok a zenék szóltak amiket szerettem, azt a stílust képviselte amit magaménak éreztem. Ahol a falon ott volt az András-kereszt, térdeplő, fenekelő pad, sarokban egy szűk álló ketrec, és a masszív asztalokon a fém karikák, ahová ki lehetett kötni pl a pórázon vezetett subot. :P :pirul: 

Imádtam a helyet…  <3 

 !link:https://www.youtube.com/watch?v=09sHy7fHPhI 
pandora#76#24 2020-02-27 23:19:11
#waveox: 
Abszolút egyetértek, én is mindig reménykedve megnyitom az oldalt, aztán a kuka csend meg a farokképes levelek. :( 
Jól jönne egy kis változatosság. :napersze: 
waveox#76#23 2020-02-26 14:47:32
írjon már ide valaki valamit, mert már nagyon unom, hogy senki nem ír egy árva betűt sem.
én meg mint egy bolond, napjában 3-4-szer beugrok ide, annak reményében, hogy: -na most biztos lesz valami!
persze mindannyiszor csalódnom kell, mert soha nem találok itt semmit.
pedig olyan jól kezdődött.
csizmaskandur#76#22 2020-02-23 10:57:13
#pandora: Ha igazából elkezdek "kötekedni", akkor a környezetemben lévők mind véres torokkal fetrengenek körülöttem a földön!  :D  :D  :D 
Úgyhogy most ultralájtos avagy ultragenteel vótam!!!  :D  :D  :D 
csizmaskandur#76#21 2020-02-23 10:43:44
#esther: 

Kedves Esther!

Az "alpári" stílust - bár én, ha jól emlékszem sohasem köszöntem be itt úgy egy hölgynek levelemben, mellékelve a farkam képét, hogy "Hee! Itt a farkam, akarsz dugni?" - én inkább ironikus szarkazmusnak sorolnám be. Bár itt sokaknak ezek a műfaji besorolások semmit sem mondanak, szellemi egysejtűségük miatt. S most nem rátok utaltam, nehogy magadra húzd ezt a vizes pólót!
Ha egy icipicit is odafigyeltél volna a szócsatánkra Pandival, akkor két dolgot észre kellett volna venned.
Egy: Pandi nem sértődött meg a "beszólásra"! Sőt, elegánsan, ugyanazt a stílust választva leütötte a "magaslabdát", jól érzékelve, hogy én azt direkt pörgettem fel neki. (Mivel Pandi tollasban profi, ez olyan ütés volt részemről ami kellemesen magas és térfelemre könnyedén és védhetetlenül ütheti vissza...)
Élt is vele!  :D 
Kettő: Az "oda ne carjak" és a "hüjegyerek" elemek mögött mindkét esetben ott volt a nagyon röhögő smiley ( :D ), ami a XXI. századi jelrendszerben annyit jelent, hogy "ne vedd komolyan a mondanivalómat, megjegyzésemet"... Tehát a sértési szándék ellentettjét fejezi ki!
Lehet, hogy ezt most egy kicsit túlreagáltad... :napersze:
Erről ennyit! :) 

Én személy szerint mindig is örültem, hogy kiálltatok egymás mellett e térben. Nekem ez azt üzeni, hogy barátok vagytok, több ,mint ismerősök. Ez ritka ebben a térben, de világunkban is. Jó látni! Én ezt nagyon tudom becsülni... 

Nem, nem cikinek szántam a képletörlésed ügyét! A mondat sem a te cikizésedről szólt! Szomorúan értesültem akkor a hírről, amikor azt közölted, hogy visszaéltek képeiddel. Aljasnak, utolsónak tartom azt az embert, aki más tulajdonával - főleg a szexualitás területén - így követ el visszaélést!
A törlést szomorúan vettem tudomásul, főleg azért - hiszen ezt személyes levelemben is megírtam neked, emlékszel? -, mert a képeid minősége, megkomponálása művészi értékeket is hordoztak! S messze felülmúlták sokak képeit... Így e tekintetben megint csak pozitív volt megnyilvánulásom, akkor, abban a személyes levélben... 

De, néha "összemosol" másokkal, csak nem veszed észre. DE, semmi gond!  :) Abból adódhat, hogy nem ismersz eléggé... :)

Sajnos eljutottunk mindketten oda, hogy személyes bántalmaink miatt vagy személyünk iránt való érdeklődés hiánya miatt (ez inkább rám igaz, téged sokszorosan több férfi keres meg, de hát ez egyrészt az oldalon való aránytalanságból adódik...) saját megmutatásunkba beleuntunk...  :/ 

Nem kívánom én széttrollkodni Pandi posztját, így a többit majd személyes keretek között...

Egy dolgot viszont tegyél meg nekem, ha szépen megkérhetlek...  :cigi:  Mondjuk ez lehet, hogy abból adódhatott, felingereltelek és nem figyeltél oda írásodra... Ha a neveket írod - akár megszólításban, akár szövegem idézésében -, akkor az első betűnél használj nagy betűt, mert könnyen félreérthetővé válhat... A Molnár Ferenc féle "nemecsek" jelentéstartalma még az egysejtűeknek is kódolva az "agyában"...
Én erre nagyon oda szoktam figyelni...
pandora#76#20 2020-02-23 00:53:21
#hemu2000: 
Bölcs vagy, jókedvű, és kedves, pont mint aki mindenben meglátja a szépet és jót. ;)  :* 
hemu2000#76#19 2020-02-22 19:38:22
Kedves Pandora! Köszönöm a leírást.
Az a gyanúm, hogy ezen a hétvégén, ha netán volt valami gondod, azt biztos nem a túlhajszolt nemi élet hiánya okozta.
esther#76#18 2020-02-22 12:52:17
#csizmaskandur: 

Kedves csizmás!

Azzal semmi,de semmi bajom nincsen az ég egy adta világon, ha más a véleményed, szemléleted, miegymásod...csak az alpári stílust kifogásolom. De azt nagyon. :/ 
Hozzád szólt már bármelyikünk úgy, hogy "hüjegyerek", vagy hogy "oda ne carjak", mert írtál valamit?

Nem értettem félre, már csak emiatt  a szmájli miatt sem: :D  "hogy most majd gyorsan letörlöd te is a képidet, mint esther"-hogy ezt cikinek szántad. Ebből éreztem úgy, hogy no empátia részedről. 
Nem mostalak össze semmivel, senkivel. Azt írtam, hogy az én problémám semmiség másokéhoz képest.
Amiben tökéletesen egyetértünk, az ez:

"Épp ezért nem fizettem elő öröktagságra, mert értelmetlennek tartom, hogy ezen oldahoz úgy adjak hozzá értéket, hogy abból semmi emberi hasznom..."

Így ám, nem szándékozom szolgálni az oldalt, ( se képfeltöltéssel, se blog írással..) amely semmit nem tesz a felhasználók biztonságáért, vagy mondjuk úgy komfort érzéséért.

Való igaz a bizalompontos poszt után kiálltál értem, és ez nagyon jól esett, és én a te saját további fórumozási lehetőséged miatt kértelek, hogy ne tedd. Ne foszd meg magad a további lehetőségektől, szerintem ez így korrekt részemről is.
Nem várok el semmit, csak egy minimális tiszteletet, ami én is megadok itt bárkinek. Amíg nem tesz ellene, hogy ne így legyen.
(Mondjuk fogalmam sincs mivel tettem a barátságod ellen?? :napersze: de azt már nem itt kéne tárgyalni, mert szétoffolja ezt a minden tekintetben klassz posztot )
 
Sok sikert a blogodhoz! :) 
csizmaskandur#76#17 2020-02-22 12:05:49
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_bbb04e7/a10634.jpg
#esther:
Kedves Esther és Pandora, meg miegymás tagok itten!

*Reflektálnék, ha már emigyen meg lett szól(ít)va...*

Hogy nagybecsű dr. Réthy László (alias Lőwy Árpád, hőn szeretett költőm) MTA rendes és oszlopos tagjának szavaival éljek:

"Hivatalos tisztelettel azt válaszolom, hogy b.sszák meg mindannyian a "sarkantyújukat vagy neglizséjüket", mert 9 Reaumur hőségben ilyen sz.rságokkal én nem foglalkozhatok. Teljes tisztelettel lóf.sz a s.ggükbe..."

De hogy az irodalmi tréfát félretegyem, s egy kicsit konkrétabban válaszoljak.
Az írás jó! Olvasható, élvezetes, színes!
Semmi bajom a mű szerkezetével, tartalmával.
Pandora jól ír, ez nem vitatható el tőle.
Ha jól emlékszem, s ezt talán az írónő is alátámasztá, számtalanszor kiálltam mellette ezen közösségben...
Jellemünkből adódóan közöttünk néha a vita és kritika mintegy folyamodványként jelenik meg, szócsatározás formában...
Mivel Pandi ezt jól műveli, számomra élvezetes...
Pandi is csak egyről feledkezik meg a velem való viszonyában, ami baráti...
S ezt a viszonyt Pandi nem egyszer sértette...

Akkor térjünk át egy kicsit - kedves Esther - személyedre...
A ker.TV csatornán is között gyalázathoz semmi közöm, így nem értem az összemosást! Közöm?! Speciel az általad leírt eset emberi oldalát én is ugyanúgy átélem, megértem! Miért gondolod, hogy én másképp, mint te?!

Ha jól emlékszem a téged ért attricitás miatt - utalnék a bizalompontos esetre - pont én voltam az az egyetlen személy, aki nyilvánosan szembeszállt az oldal tulajdonosaival, adminisztrátoraival, bíróival, s azok jogszerűtlen magatartásával szemben! Az erről szóló blogposzt tartalmát pont a Te kérésedre szüntettem meg.
A köztünk fennálló viszonyunkban, mint az előzőleg említett, baráti...
Te épp úgy tettél ez ellen, mint Pandi...

Így mindkét esetben az tudnám mondani, hogy pont annyira fontos itt nektek egy normális ember, mint bárki másnak...
Erről ennyit!

Meguntam az örökös, értelmetlen, hozadék nélküli "harcot" itt..
Épp ezért nem fizettem elő öröktagságra, mert értelmetlennek tartom, hogy ezen oldahoz úgy adjak hozzá értéket, hogy abból semmi emberi hasznom...
Továbbmennék, csak károm származott...
Szórakoztasson titeket - itt az Eropolis teljes tagságára gondolok, s nem rátok alapvetően - a hordalék!

S mivel így lemondtam az itteni blogolás, fórumozás lehetőségéről, energiámat egy sokkal inkább üdvözítő és értékes blogba fektetem jelenleg!  :)  :cigi: 
pandora#76#16 2020-02-21 20:29:47
#borzaslany: 
Igen, ezekre a dolgokra gondoltunk Estherrel...
A te posztjaid is szívesen olvastam.


borzaslany#76#15 2020-02-21 19:07:22
#pandora: én is ki lettem rakva :) 
pandora#76#14 2020-02-21 18:48:03
#waveox: 
:D
Hát... (és itt kicsit visszautalok arra, amik miatt Esther berzenkedett már korábban, mármint az üzemeltetők hozzáállására...) szóval ha rajtam múlna, sokkal gyakrabban változnának a címek a blogketrecben. :napersze: 

Amikor túl sokszor írtam, és túl sokszor szóltam hozzá, kitiltottak, mondván hogy ne velem legyen tele, adjunk lehetőséget másoknak. :o 

Hát íme a mások...már lassan a kutya sem ír semmit. :(

Te viszont aranyos vagy, hogy olvasod. <3 

waveox#76#13 2020-02-21 14:32:50
nekem tetszik.

untam már, hogy abban  nyavalyás blogketrecben heteken keresztül mindig ugyanazok a címek voltak olvashatók.
végre változás.

szóval tetszik... és kész.
esther#76#12 2020-02-21 11:09:29
#csizmaskandur: 

Díjazom, hogy figyelemmel kíséred a történetemet, de ez csak egy incifinci kis semmiség ahhoz képest,-mondjuk engem megrázott, nem kicsit - , ami itt egy férfivel történt. A híre még egy ker. tv csatorna esti műsorába is eljutott, igaz diszkréten kihomályosítva az oldal,  de ez a lilaköd egyértelmű volt.
Szóval a sztori az, hogy egy pár ruccant fel  egy szóló pasihoz, izgi kis hármas légyottra, de végül elkábítás és rablás lett belőle. :(  Azóta változott  meg a bírók lapján a szöveg is. 
Ennyi történt, egy hír a médiában. Én viszont átérzem. :/ 

Engem a sztorim utóélete sokkal jobban zavart. A lerázás, a szankciók elmaradása, a hozzá(m) állás, az örökös lepattintás a bírók részéről, az arrogancia, nem sorolom. Elvette a kedvem az aktív léttől. Azóta is minden nap kapok "sajnálom, én minden nap megnéztelek.." sorokat, ami nagyon jól esik. :pirul: 

Végülis megesik a képlopás, megesik a rablás is..meg még durvább történetek is vannak biztosan. 
Itt viszont egy szexi, izgi történet, egy kellemes hétvége emlékének felidézése volt, sok-sok pikantériával fűszerezve, de neked nem ez jött le. Sajnállak. :napersze: 
pandora#76#11 2020-02-20 19:41:56
#csizmaskandur: 
Ami a 30 év alatt a legtöbbet változott, az nincs a képeken. :D :P 
Különben is, nőknél pár év nem számít. :D Ja, és 99 is a kilencvenes évek, ami nem 30 hanem 20. :D Ha már matek. :D

Amúgy meg szépen tudsz udvarolni. :napersze: 
Akkor vajon milyen amikor kötekedsz..? :D El sem merem képzelni. :napersze: 

csizmaskandur#76#10 2020-02-20 19:38:15
#pandora: Jah, a kilencvenes években! Akkor még tényleg bátran kitehettél magadról ilyeneket! Csakhogy közben eltelt 30 év!  :D  :D  :D 
Egyébként meg nem citromot használok! Tudod jól hogy narancskarikát! :D  :D  :D 
pandora#76#9 2020-02-20 19:31:48
#csizmaskandur: 
Én nem vagyok az a törölgetős fajta. :D
A kilencvenes években csak az nem látott rólam meztelen fotót, aki csukott szemmel járkált. :D 

Na de különben is, miért drukkolsz azon, hogy letöröljük a fotóinkat? Ejjjjjnye. :merges: 
Pedig Esther képei nélkül szürkébb lett az eró. :(
csizmaskandur#76#8 2020-02-20 19:28:42
#pandora: Hüjegyerek! Tudom hogy te vagy rajta, csak csőbe akartalak húzni, hátha te is gyorsan letöröld a képeidet, mint Esther... :D 
pandora#76#7 2020-02-20 19:19:08
#csizmaskandur: 
Jajj Csizmásom, te citromba haraptál?  :napersze:  :D 
Ez a tükrös, rózsaszirmos kép az én fényképezőmmel készült, úgyhogy biztosan engem ábrázol. :) Ami nem jelenti azt, hogy más nem csinál ilyen tükrös, rózsaszirmos képet.

Ejnye, pasik...nektek minden nő egyforma?! :merges: 
Meg sem figyeli a részleteket. Aztán csodálkozik hogy nem ő dug meg. :napersze: 

csizmaskandur#76#6 2020-02-20 19:10:45
Na most hová carjak a gyönyörűségtől, hogy végre egy rendes helyen dugtak meg?! :D  :D  :D 
Na és akkor még mi van? :o 
Ezzel a tükrös, rózsaszirmos képpel épp ma találkoztam egy másik oldalon egy erotikus blogposztban...
Akkor ez most téged ábrázol vagy plagizáltad?
pandora#76#5 2020-02-20 18:55:59
#barna72: 
Ohhhh...tényleg. :napersze: 
És a kötésemet, meg a könyvemet is otthon felejtettem.
Túléltük valahogy. :D

barna72#76#4 2020-02-20 17:16:50
Jól értem,hogy kártyát nem is vittetek? :D 
macaron#76#3 2020-02-19 22:41:13
 :D 
pandora#76#2 2020-02-19 22:29:02
#esther: 
Bizony, beindítja az ember fantáziáját, hogy mi mindenre alkalmas a helyszín. :D

esther#76#1 2020-02-19 17:20:07
Kéjbarlang!!! :P 
Kettesben is felturbózza az embert egy ilyen feelingű hely, de én el tudom képzelni egy jó társasággal is! ;)  
Szerintem egy ilyen helyen, ahol a falakból is a szexpára szublimál ki... hát nem semmi hangulat lehet.Az élvezetekről nem is beszélve. Huu, most felcsigázott rendesen! :pirul: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2110BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba5990Biszexuális vagy, be kell lépned!

#csokifarok100Bisex pervi pasik párok?
Ajánlott szobák
#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba310Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba2630Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3230Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#utazzunk55100Sofőröm-készséges segítőm
Ajánlott szobák
#profi_csajok500Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik100Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1010Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.