Felesleges körök

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 92

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Felesleges körök
#92 2021-12-21 16:13:14
Jópár reglapon olvasható ez a kifejezés. Eleinte simán túlsiklottam rajta, egy egyszerű ellenérzéssel, hogy aki ezt írja, az ő dolga, kvázi nem őt keresem, nincs vele dolgom, lapozás.
Aztán amikor sokadszorra jött szembe a kifejezés, elgondolkodtam rajta.

"Azért regisztráltam mert szeretem a minőségi, tabumentes szexet de el szeretném kerülni a felesleges köröket."

Egy lehetséges ok, amiért olyan kevés itt a valódi találkozás. Ugyanis a minőségi, tartalmas szexhez kellenek a(z egyáltalán nem) felesleges körök! Mert mit is értünk "felesleges kör alatt"? Ezt azért jó lenne tisztázni. Mert szerintem magát az ismerkedést. Hát persze, ugorjunk egyből a szex részhez, minek is megismerkedni?! :D Csakhogy akkor az minden lesz csak egyáltalán nem minőségi. Az két vadidegen ember nemi szerveinek összeillesztése állatok szintjén, avagy a női test felhasználása férfi szexuális segédeszközként, de legjobb esetben is csupán kölcsönös biosegédeszköz.

Dobálódzunk itt a fogalmakkal, mint szimpátia, érzékiség, barátság extrákkal. De valójában semmi más nincs mögötte, mint egy végtelenül kiüresített puszta testi vágy, kielégülési kényszer, ösztön, megspékelve a mai korra oly jellemző felelősség elkerüléssel és álszentséggel. Lakjon már jól a kecske, de a káposzta is maradjon meg, és ez még tűnjön is úgy, hogy mindenki jól járt.
Pedig ahogy a tárgyak lefelé esnek, úgy a kecske sem él meg kaja nélkül, ha jóllakik a kecske, annak áldozatul esik a káposzta. Miért van az, hogy a mai ember mindent meg akar hekkelni, ki akar 'ingyér ügyeskedni?!

Miféle szimpátia tud ébredni valakiben egy 2 szavas bemutatkozás és egy tájfotó láttán? És mi az hogy szimpátia? Szimpatikus a zöldséges néni is, mindig váltok vele pár szót, de eszemben sem lenne az ágyába bújni. Ha valaki szimpatikus, az nem elég a szexualitáshoz, pláne nem a minőségihez! De egyszerű szimpátia felépüléséhez is szükség van emberi kommunikációra, közös témákra, egymásra hangolódásra, intimitás érzésre (gyanítom, ezek lennének a felesleges körök).
De menjünk tovább.
Érzékiség.
Aki leírja, vajon tudja hogy mit jelent? Nem, nem azt jelenti, hogy valaki számára a szexhez elég egy biovibrátor, mintha megnyomnának rajta egy gombot, és máris lélek nélkül sorozatorgazmusban fog fetrengeni egy tetszőleges vadidegennel. Aki így működik, az inkább klinikai eset, nem az átlag. 
Vannak olyan érzékeink, mint látás, hallás, szaglás, ízlelés, tapintás, ésatöbbi. A sorrend erősen kötött. Ha a látásom, hallásom nem olyan ingereket közvetített számomra, ami erősen felkeltette az érdeklődésem, úgy nem valószínű, hogy érdekel az ízlelés és tapintás, mint érzékelés. Vagyis ismét ott lyukadtunk ki, hogy vizualitás és kommunikáció. Ismét a "fölös körök" tájékára jutottunk.

Lássuk akkor az oly sűrűn emlegetett barátságot extrákkal. Vajon ez mit jelent? A szóösszetétel alapja a barátság. Vagyis ez lenne, amire felépül az egész. A barátság pedig erősen feltételezi a másik iránti érdeklődést, a szexen túl is. Sőt! Szex nélkül is! Gyanítom, ez már a "fölös kör" kategória.
Ja, hogy csak az extrákról lenne szó, barátság nélkül? Akkor ezt kellene a nevén nevezni (és nem csodálkozni rajta, ha nincs jelentkező). :D

Úgy tűnik, a fölös körök nem megkerülhetők. Ha valaki sajnálja rájuk az időt, fáradtságot, energiát (vagy olyan csekély van neki hogy nem telik rá), annak is van megoldás. Úgy hívják, türelmi negyed, vagy egyéb hivatásos szolgáltató. Ott aztán van megfelelő kinézet, albumból válogatás, parancsszóra szexuális kedv, rendelésre tabumentes mindenféle, maximális diszkréció, semmi kérdés, és utána nem kell többet köszönni sem.
A minőség...hm...meg ízlés kérdése.
Szerintem aki szerint a megismerkedés fölös körök halmaza, annak az a minőség bőven elég lesz... :napersze: 

 !kep:https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/701/sex-robot-1504183197.jpg 

26 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#92#26 2022-01-05 00:26:56
#aleksandros: 
Érdekes kihívás lenne. :D
Én sorra rügyeztetem a vidám, pozitív, rózsaszínű hajtásokat, ő meg lecsapja őket.  :sir: 
De rendben, lesz folytatás. ;)
aleksandros#92#25 2022-01-05 00:24:22
Veheted nyitóképnek. :D 
És kezheted.

Aztán hátha nálam sokkal több irodalmi tehetséggel megáldott polgárok (özv. Tóth Lajosné Swarcz Aranka szellemi anyja - aki férfi  :D ) is becsatlakoznak!
pandora#92#24 2022-01-05 00:16:15
#aleksandros: 
Igaziból mindegyik. Az is, ha elkezdjük boncolgatni, hogy soha nem volt, az is, ha a vasárnapi ebédnél volt, és az a kis életkép a sikertelen szexről szintén.

Bár nem ilyen témájúak voltak azok a feladatok. Izgalmas lett volna ebben a témában a folytasd-játék. :D
aleksandros#92#23 2022-01-05 00:11:28
Aranka vasárnapi ebédnél érzett orgazmusa?
pandora#92#22 2022-01-04 23:56:47
#aleksandros: 
:D
Irodalom fakultáción a gimiben volt egy olyan feladat, hogy "Folytasd". Ez azt takarta, hogy az első elkezdett írni egy novellát, vagy színdarabot. Meg kellett írni kb 2-3 oldalt, és átadni a következőnek. Ő megint írt hozzá 2-3 oldalt. Persze történetileg korrektnek, logikusnak kellett lennie, de vagy kellett hozni egy új szereplőt, szálat, vagy megoldani egyet.
Ha ki akartunk cseszni az utánunk jövővel, jól bedobáltuk a köveket a tóba. :D
Na ez elég erős kezdés. :D


aleksandros#92#21 2022-01-04 23:06:47
#pandora: 
Szegény Arankának lehet, hogy soha életében nem volt orgazmusa, vagy amit annak gondolt az nem az volt.
De az is előfordulhat, hogy a vasárnapi ebédnél jött meg neki amikor látta a főztjéből jóízűen falatozni az urát és a gyerekeit.
 :D 
pandora#92#20 2022-01-04 19:46:58
#aleksandros: 
Áh, az Erő mindig zavarog, ez a lényege, és mindenkinek másmilyen formában jelenik meg. :D
Épp ezért fejtettem ki, hogy én mit is értek minőség alatt. :napersze: 

Semmiképpen sem Swarcz Aranka festő-mázolói képességeit. :D :D :D
 
aleksandros#92#19 2022-01-04 13:15:25
#pandora: 
"...hogy pontosan mit értünk "minőség" alatt. Gyanítom, hogy ki-ki azt, ami neki minőséget képvisel, a saját megélt élményei, igényei, és összehasonlítási alapja okán, és nincs ebben a műfajban egy etalon arra hogy mi a minőség."

Zavart érzek az erőben.
pandora#92#18 2022-01-04 11:24:32
#aleksandros: 
Igen, valóban. Csak a minőség másik dimenziójában.
Almát a körtével hasonlítunk össze.
aleksandros#92#17 2022-01-04 03:41:37
#pandora: 
Pont azt próbáltam érzékeltetni, hogy ugyanakkora minőségbeli különbség lehet egy fizetős szexben a hozzáállástól függően, mint egy "felesleges köröket" megfutó, vagy kihagyó ismerkedést követően.
pandora#92#16 2022-01-04 01:38:12
Az ördög - mint mindig - a részletekben rejlik.
Pontatlan a fogalmazás, avagy egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan mit értünk "minőség" alatt.
Gyanítom, hogy ki-ki azt, ami neki minőséget képvisel, a saját megélt élményei, igényei, és összehasonlítási alapja okán, és nincs ebben a műfajban egy etalon arra hogy mi a minőség. :)

Akkor pontosítok. 
Technikailag, vizuálisan, és fizikailag, de akár emberileg is nyilvánvalóan üzleti alapon is lehet minőséget kapni. Miért ne lehetne? Csodaszép nők is mennek prostituáltnak, és ahogy egy fodrász is lehet kedves, barátságos, lelkiismeretes, ügyes, minden szektorban van mindenféle ember.

Nekem mégsincs ugyanabban a dimenzióban az egész, ha érzelmek is vannak. (NEM szimpátia! Merjünk már nem pszichopatát játszani hanem érző lényt, és vállalni hogy a nemi szerveinken kívül szívünk is van, és barátságon túlmutató érzelmeink is lehetnek! Sőt. A szex a normális világban érzelem megélésének a csúcsa, és nem a teljes tartalma. Még ha itt önálló céllá is nőtte ki magát.)

Érzelemmel pedig egyből totálisan megváltozik az egész ingerküszöbünk. Mert akkor bizony a vacsi meg a mozi még szex nélkül is sokkal nagyobb élmény, és többet ér, mint egy vadidegennel (vagy egy laza haverral) a "minőségi" szex. És ha szex azzal, akit szeret az ember, na az aztán már más dimenzió, más minőség, össze sem lehet hasonlítani.
És abban a pillanatban lényegtelenné válik, hogy mennyibe került a vacsi vagy a mozi. Mert minden perc megéri, mindegy mibe kerül.
Az ember sajnálja is az időt másra, és nem olyan alapon hoz döntést, hogy lesz-e szex. Mert jön a többi igény, minél többet együtt megtenni azzal, akit az ember szeret. Újra felfedezni a világot. Vele elaludni, vele ébredni - nekem ez minőségi ugrás azonnal, ilyet csak azzal teszek, akit szeretek, és akiből csak egy tud lenni.

Az összes többi (a szimpátia, és társai), az gyorsbüfé, szükségmegoldás, tüneti kezelés, hamburger. Arra is szükség lehet - nincs mindig bélszín, és vannak egész jó hamburgerek is :D - de messze van attól, amiért érdemes élni, amitől borzongás fut végig a gerincünkön, amitől kinyílik a világ és megtelik színekkel, amitől az érzékelésünk tízszeres, százszoros, és egy érintése többet ér, mint mással a szex. :) A szex pedig másik dimenzióba kerül... És ezt nem lehet üzleti alapon megvenni, nem lehet pénzért kapni. 

Na, szóval nekem itt kezdődik az, ami minőség, felső kategória. A többi legfeljebb kellemes, jó lehet. :napersze: 
bunbeviszlek#92#15 2022-01-04 00:21:01
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/9/USRf_917f03d/abdf9b38e2da.jpg
#aleksandros: Egyszer egy férfi vendégem mondta: tudod, ha elmegyek egy lányhoz/asszonyhoz, nem kell vacsorázni vinni, esetleg moziba, amire se időm, se lehetőségem (sokakhoz hasonlóan nem vagyok független), és tuti lesz szex, ami egy átlag randi esetében nem feltétlen van így. Cserébe kifizetem a tarifát, ami általában kevesebb, mint egy mozi, vacsi ára két főre. Kapcsolatot nem ígérhetek, nem is ígérnék, mindenki tudja miről van szó. Elgondolkodtam rajta, és egyet kell, hogy értsek. Persze, állandó vendég esetén bármelyik részről alakulhat ki érzelem, de ilyenkor egy felnőtt ember eldöntheti, marad-e, vagy kihátrál belőle.
aleksandros#92#14 2022-01-01 15:11:05
#bunbeviszlek: 
Még régebben jártam több olyan lányhoz, akinél egyáltalán nem befolyásolta a szex minőségét az, hogy üzleti alapon történt.
(Akinél nem így volt, oda nem mentem többet.)
De ez is kétirányú.
Ahhoz, hogy odategye magát vagy esetleg élvezze is, nőként, és nem használati tárgyként kell kezelni.
Meg kell tisztelni ápoltsággal és kulturált kommunokációval.
Cserébe ha kialakul a bizalom olyan dolgokban is részesülhet az ember ami nem pénz kérdése.
Volt olyan is, hogy túl jól sikerült és kezdtem beleszeretni. Olyan volt mintha a szeretőm lett volna.
De ez régen volt.
bunbeviszlek#92#13 2021-12-31 16:47:01
Egyetértek Veletek, bár hozzám - elsősorban - a felesleges köröket futni nem akarók jönnek. Bár zóna nyíltan fizetős, mégis ír olyan is, aki bizalompontot kér attól, akinek fizetnie kellene. Lehet követ dobálni, de nem hiszem, hogy ennyire kicsinyes lehet valaki. Azzal viszont nem értek egyet, hogy a türelmiben nincs minőségi szex. Persze, nem a futószalagon, gépiesen ténykedőknél. Kevesebb, de visszatérő ügyféllel jó minőséget lehet nyújtani, adott esetben, amolyan barátság extrákkal is kialakulhat. Sok minden függ attól, hogy vendégnek és szolgáltatónak egyaránt van-e agya, és annak hány bit/byte a kapacitása.
De a "szülői értekezlet" effektus igaz: annak nincsenek itt a szülei, akivel baj van. Sajnos, akinek egy két mondatinál hosszabb info elolvasása, értelmezése probléma, azon nem tudok segíteni.
gerg717#92#12 2021-12-29 13:37:21
#perke: Kedves Perke,
Köszönöm hogy leírtad ezeket a bennem is megfogalmazódó kérdéseket. Szerettem volna valahol ezt megosztani de megtetted helyettem.
aleksandros#92#11 2021-12-27 15:12:24
Milyen jó, hogy megbeszéljük amit mi tudunk, de a többséget aki esetleg okulhatna belőle, nem érdekli.
 :D 
De hát ilyen az élet...
Ahogy Hadházi Laci a fb és más szosölmédia agymenések kapcsán mondta, "Nem lehet az embereknek eszet adni."

Reménytelen.
pandora#92#10 2021-12-27 15:06:22
#aleksandros: 
Csak azért nem vagy tökéletes, mert túl szerény vagy. :D :D :D

aleksandros#92#9 2021-12-27 14:14:01
Milyen jó, hogy visszajöttem?!
Így más szempontok is előtérbe kerülnek.
  :P 
Egy karácsonyi ajándék vagyok a liláknak.
(Bocsásd meg Uram, hogy megint az önteltség bűnébe estem!)
 :D 

Sokáig én se tudtam mit akarok, és sodortak az események, de ma már kristály tiszta.
Idő kellett hozzá.

Egyébként értelmes férfi nem gondol olyat, hogy egy nőnek a kielégítő szex (rosszról nem is beszélve) önmagában elég bármilyen kapcsolathoz. Különleges, kivételes esetektől eltekintve.
És fordítva is igaz többnyire. Ha a nő nincs valamilyen kényszerhelyzetben vagy más érdek nem köti, akkor a szex nélkülözhetetlen egy kielégítő kapcsolathoz.
Van aki meg ezzel nincs tisztában.

Viszont az egyszerű hímnemű egyedek azt gondolják, hogy aki itt van az nem véletlenül a szex felől közelíti meg a dolgokat.
Mert ugye ez egy szex-orientált weboldal és nem az ártatlan szüzek társkeresője.
 :D 

És egyébként mindenki meg tudja magyarázni a hülyeségét.
Olyan világban élünk, hogy nagyon kevés az önkritika és minden agymenést megpróbálnak eladni normálisnak.
Amikor vannak ember alatti lények akik a pedofil viselkedést el akarják fogadtatni a társadalommal ahelyett, hogy felkötnék magukat...

Nnnna.
Megvolt a mai szentencia.

Folyt. köv.

(ha lesz érdekes téma)
 :napersze: 


pandora#92#8 2021-12-27 13:10:53
#aleksandros: 
Szerintem valójában senki sem tudja mit akar, és nem méri fel reálisan a lehetőségeit. :napersze:  ;) 
És ez tök normális. :D

Ugyanis a legritkább, és csakis a legegyszerűbb esetben történik az, amit az ember akar. Vagy kevesebb történik, vagy több. Bármelyik katasztrófa lehet. :D

Mégpedig azért van ez, mert az emberek nem gépek. Egy nő a legritkább esetben akar "csakszex"-et, amiért ide a rengeteg férfi beregisztrál. Egy átlagos nő számára a puszta szex nem igazán vonzó és érdekes. A minimum a barátság extrákkal, de általában kapcsolat, amiben azért a szexen kívül még van egy és más...

És ez csak az egyik dolog. A másik, hogy az átlagos nők úgy működnek, hogy önmagában a szex mint tevékenység nem érdekli őket, csakis akkor lépnek működésbe az erotikus vágyak, amikor az archoz és személyiséghez társul. A férfiak vizuálisak, egy látás alatt el tudják dönteni, hogy adott nő kívánatos-e számukra (bár azt hogy mennyi van benne, nem). De nőknél elég gyakran ez nem első látásra dől el, hanem több találkozás, hosszabb ismeretség alatt válik a férfi vonzóvá, alakulnak ki a szexuális vágyak.

Vagyis egy átlagos nő szinte kizárt, hogy úgy menne el egy első randira, hogy csak idő kérdése, és ezzel a férfivel ő szexelni fog. :D Még a másodikra sem, sőt. Lehet hogy a harmadikra sem. 
Életem legjobb szexpartnerét baráti társaságból már 6 éve ismertem, amikor kialakult közöttünk valami. Oké, onnan már robbantak az események, de azért elég sok fölös kör volt, ami nem bizonyult fölösnek. :D :D

Persze, értem, amit azért elég sok értelmes férfi is elmesélt már nekem, hogy sok olyan nőbe futott már bele, aki csupán arra használja a társkereső oldalakat, hogy:
- önbizalmat töltögessen, mert tele van kisebbségi komplexusokkal, ronda mint a bűn, vagy a férje naponta ócsárolja és bántalmazza lelkileg
- régi vagy hamisított képeket és hamis adatokat megadva szórakozik az emberekkel
- így kávézgat és vacsorázgat más számlájára
- unatkozik és fantáziálgat

Ez utóbbiak valóban fölös körök. 
De akikről írtam, azok egyáltalán nem erre gondolnak a reglapjukon, hanem a sültgalambot szeretnének, azonnal és ingyér', miközben maguk a semmit tudják és akarják nyújtani. Lehetőleg topmodell nőt szeretnének, aki első randin szexel velük, lehetőleg a nő lakásán, és persze a nevüket sem kérdezi meg, mert "nem tök mindegy?". Másnap pedig felszívódnak. És úgy hiszik, ez rendben van, hiszen ezért vagyunk itt. :D
Sajnos ezekből van a legtöbb. Márpedig amelyik nő belefutott egy ilyenbe, az sok-sok fölös kört fog futtatni a jelentkezőkkel, egyrészt azért, hogy kiszűrje ezt, másrészt azért, hogy valóban tök jó legyen a szex. ;)

Az általad említettek léteznek persze, de szerintem a kivételek, akik erősítik a szabályt.
aleksandros#92#7 2021-12-27 09:11:22
Alapesetben ha valaki tudja mit akar és reálisan méri fel a lehetőségeit, akkor nem lesznek felesleges körök.
Mert az első "kör" után lezárul a dolog, vagy egy "kör" se lesz felesleges.
De sokan nem tudják mit is akarnak.

Persze előfordulhat, hogy valaki unatkozik és valós szándék nélkül rabolja mások drága idejét.
Lehet, hogy valaki erre gondol amikor "felesleges körök"-ről ír. Nem a rögtön ágyba bújásra.


ducinyuszi#92#6 2021-12-26 10:23:31
#pandora:  <3 
Tudod, Shrek örökérvényű igazsága: Jobb kint, mint bent!  :D  
Én sem szeretek őrlődni magamban! :) 
pandora#92#5 2021-12-25 22:56:54
#ducinyuszi: 
 <3 
Köszönöm, hogy megerősíted, mégsem a Holdon vagyunk. ;)
Igen, teljesen igazad van! Pont azok nem olvassák ezt a posztot, akikről szól.
Mégis megírtam, mert ami feszíti az embert, annak ki kell jönni. :D :D :D

ducinyuszi#92#4 2021-12-24 22:28:19
Drága Pandora! :) 

Ittam szavaidat.  ;)  El nem tudom mondani, mennyire egyetértek vele. Napi szinten találkozom a jelenséggel, ahogy minden nőtársam, hogy úgy akarnak ingyen puncihoz jutni, mintha egy katalógusból rendelnének. Csakhogy ez nem működik! Oké, oké, tudom, hogy a nagy számok törvénye működik, azaz mindig lesz vevő erre is.

Naponta kapom az üzeneteket, hogy hogyan kényeztetnének és az nekem mennyire jó lenne. De az eszükbe sem jut, ha én nem kívánom az illetőt, akkor miért is lenne az nekem olyan frenetikusan jó? Akit nem ismerek, ahhoz nem vonzódom, nem vágyom rá, tehát még csak a csókját sem vágyom, nemhogy az érintését! Egyszerűn nem lehet megúszni, hogy időt, energiát fektessen valaki az ismerkedésbe, ha valóban nem csak biorobotként szexelni akar, hanem minőségi szexualitást űzni.

Ugyanakkor az is tény, hogy azon férfiak, akiknek ennyi elég egy nőből, úgysem esnek az én érdeklődési körömbe, tehát tulajdonképpen szívességet tesznek nekem azzal, hogy a "felesleges körök" miatt kihagynak a keresésükből. Legyünk már optimisták.  :D 

Valójában mindannyian tudjuk, hogy azok akiknek ez a bejegyzés szól, nem fogják olvasni. De nem baj, mert akkor is jó, ha leírtad, én különönsen örülök neki és köszönöm! :) 
perke#92#3 2021-12-22 04:31:20
Pandi, 

Jó volt olvasni a posztod. Hiánypótló írás, vitaindító. (itt a vita szó a kifejezés legjobb értelmében értendő)

Bíróként számtalan adatlapot nézek, olvasok, próbálok értelmezni immár sok-sok hónapja. Vannak közöttük rendszeresen visszatérő adatlapok, és szerencsére sok új is. 
Vannak olyanok is, akikkel az adatlapjuk tartalma miatt "muszáj" beszélni levélben, néha chat-n. Ezekből a "hivatalosnak" induló beszélgetésekből néha kerekedik egy egész jó kis terefere a nélkül, hogy ismerkedési szándék lenne bármelyikünk részéről.

A Te személyiséged egy szarkasztikus kocka sok esetben kívülről, ugyanakkor egy nagyon mély érzésű, széplelkű idealista is egyben. (azt hiszem, ezt kellő ismerettel állíthatom)

Most, hogy adtam a véleményemnek egy kontextust, jöhet a post érdemi része. :) 

Az általad "felesleges körök" kifejezés nem csak az urak, de a hölgyek adatlapján is sokszor előfordul.

Van olyan polgártárs is, aki sajnos megfelel annak a képnek, amit bemutatsz, nevezetesen mindegy ki az illető, csak "lyuk" legyen, és ennyi. Az én tapasztalatom szerint ők azért elég jól beazonosíthatóak.
 
Ők azok, akik az adonisz test mellé pornós méretekkel is rendelkeznek, akik egész nap keményen álló cerkéval várják a mindegy milyen nőt. (Női adatlapok esetében friss, ropogós testben, magas szexuális kultúrával, gátlástalan szexre vágyva keresik a tökéletes pasit). Sok esetben kamu, netes képekkel, amit akkor is nehezen ismernek el, amikor linkeled nekik az oldalakat, amin fellelhetőek a képek.
Ők azok a férfi adatlapok tulajdonosai, akik feltesznek egy farok képet, kitöltik az adatlap számszerű részeit, majd a szabad szöveges részben leírják, hogy bárki jöhet, spóroljuk meg a felesleges köröket, és egyébként pedig, ha neked, mint nőnek szimpatikus a farok-kép, meg a nulla adatlap, akkor írjál, adjál bizalompontot, mert neki nincs örömpolgársága. Felesleges kör belefeccelni egy örömpolgárságnyit, felesleges kör pasiként (még csak nem is férfiként) megtenni az első lépést, elég csak várni pucér pöccsel, "tökéletes testtel" (rosszabb esetben iszonyat helyesírással, stilisztikával) a kiéhezett női hordákat. (ennek megvan itt a női megfelelője is)

Van egy másik kör, aki egyébként (szerintem) nem is igazán akar találni senkit, mert otthon várja anyu vagy apu, gyerek, stb. Idejön, ismerkedik, és elég neki az az érzés, hogy tulajdonképpen akár randizhatna is az illetővel, de az ő "döntése", hogy mégsem teszi. Az ő lelkének/bátorságának elég ennyi. Sajnos a képernyő másik felén ülő polgártárs, legyen az nő vagy férfi ezt nem veszi észre az elején, és beleteszi az időt, az energiát, mire kiderül, hogy csak egy komolytalan valakivel hozta össze a sorsa.

Az ő adatlapjukon ott lesz előbb-utóbb, hogy komolytalanok kerüljenek, vagy ne fussuk a felesleges köröket. Mert ezek is felesleges körök, ezeknek pedig alapjuk is van, hitem szerint. Ők nem akarják kispórolni az ismerkedésre szánt időt, csak elvárják - szerintem jogosan-, hogy a másik oldal is kellő komolysággal álljon bele a dologba.

A harmadik verzió, amikor az urak kiírják, hogy nőt keresnek, ennek ellenére másik urak keresik őket jobbnál jobb ajánlatokkal. Ez is a felesleges kör kategória, amit nem érdemes futni, mert láthatóan nem lesz belőle semmi.

A negyedik verzió, mikor egy pár keres hölgyet vagy másik párt, mégis szóló urak bombázzák őket mindenféle kamu megkeresésekkel. Itt is borítékolható, hogy nem lesz semmi, mégis megy a próbálkozás.

Egy szó, mint száz, vannak olyan polgártársaink itt a lila városban, akik teljes joggal, jószándékkal, sokszor türelmüket elvesztve írják ki, hogy ne fussunk felesleges köröket. 

Persze, az már csak egy elméleti követeztetés, hogy a te általad is említett polgártársak (akik nagy átfedésben vannak az én első kategóriámmal) köre nagy hasonlóságot mutat azokkal, akik miatt a többiek kiírják, amit kiírnak... :) 



pandora#92#2 2021-12-21 22:30:54
#salala: 
Köszönöm hogy ezt leírtad. <3 
Néha úgy érzem magam, mintha a Holdon lennék ezzel a véleménnyel, űrlények között. :(

nincs kép
salala#92#1 2021-12-21 19:18:30
Olyan szépen megírtad, leírtad. Mélyen egyetértek. (A felesleges köröket kerülöknek ez a szó, "mélyen" egyenlő az "igen"-nel.)

Morfondírozok én is sokszor ilyesmiken és pont így. (G pont? Kérdezné a fenti réteg)
Lassan már a ctrl c + ctrl v - levéllel, bemutatkozással is azonosulni fogok. 

Egyetlen pici "baj" van, ami valójában nem baj,,hanem Te is tudod, én is tudom: az említett egyedeknek az a nagyon fejlett 2 bites agya fel sem fogja ezt, amit leírtál. Már ha egyáltalán el tudja olvasni.

De azért én most nagyon szeretlek ezért, hogy ideraktad. Jól esett a "köreimnek":)


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3240BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba104110Biszexuális vagy, be kell lépned!

#fredi50100Sopron - Győr-Szombathely kke.

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba920Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő

#secreman100Popsiimádók
Ajánlott szobák
#homo_szoba6460Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4530Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012210Tapasztalt
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik300Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2520Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.