Telefonszám

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > pandora > 93

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

pandora blogja


Krampuszok
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Telefonszám
#93 2022-02-19 21:30:53
Megint kirándultam. Tavasszal így van ez, na. :) :pirul: 

Persze nem az erdőben, hanem egy társkeresőn. Nem erotikus, nem alkalmi, nem légyottkereső, hanem "komoly" társkeresőben.
Hogy egy kicsit spoilerkedjek, nahát, a konklúzió nem lesz más, mint az előző próbálkozásom volt a jobbra-balra húzogatóssal, pedig ez most elvben más kellett volna hogy legyen.

Nohát, ismét feltettem egy olyan friss hogy még ki sem hűlt, arcos, normális, felöltözött képet, kitöltöttem az összes paramétert, semmiben sem szépítve, teleírtam a bemutatkozó szöveget. Az egyebeket, érdeklődési körök, miegymás, milyet keresek, szintén átrágtam és mindent a valóságnak megfelelően jelölgettem.
Dolgoztam vele vagy egy órát. :napersze: 

Anélkül hogy reklámot csinálnék (legfeljebb negatívat tudnék), ez is jobbrabalra húzogatós, de még kombinálva is van egyéb lehetőségekkel.
Aki kellő mennyiségű pénzt fizet, az ráírhat olyanra is, aki nem húzta jobbra, sőt, ha még nagyobb mennyiségű pénzt fizet, fel is hívhatja, mégpedig úgy, hogy a rendszer nem adja ki a másik fél telefonszámát, hanem összekapcsolja a hívást. Percenként hatalmas felárért. :D

Eddig ilyet nem láttam sehol, hát bejelöltem, hogy megengedem ezt a lehetőséget, és megadtam a rendszernek a számom. Gondoltam, ilyen árért úgyse fog senki hívni, ha pedig igen, akkor kellő szűrő lesz a motiváltságra. Nyilván baromságért senki sem fog ennyit kifizetni, csak ha a szándékai normálisak.

Spoiler2: Nahát, nagyobbat nem tévedhettem volna! :D

5 egész perc nem telt el a regisztrációm óta, és csörgött a telefonom. Számot írt ki, olyat ami nincs a telefonomban névvel párosítva. Ezeket én alapból nem szoktam felvenni, mert jó eséllyel egy lépegető exkavátort akarnak nekem eladni, vagy érdeklődnek az utazási szokásaim iránt, hogy aztán egy csakmost csakma csaknekem baromsággal nyomuljanak.
Most viszont felvettem, bár csodálkozva.

A vonal másik végén a hang azt kérdezte, aktuális-e még a társkeresés. Hát sok víz folyik a Dunán 5 perc alatt, de azért ennyire az életem nem dinamikus, úgyhogy válaszoltam hogy persze, hiszen épp most regisztráltam. (Közben felrémlett, hogy atyaég, mi lehet itt, ekkora nyomulás?!)
A hang felsóhajtott, hűdejó, mert ő pont engem keres.
Óvatosan megjegyeztem, hogy az előbb említett nevén kívül én viszont semmit sem tudok róla, úgyhogy ezt most így nem tudom megerősíteni. Ha esetleg pár szóban mesélne magáról, könnyebben tudnék reagálni.
Persze, nagyon szívesen, ez minden vágya, de adjak egy telefonszámot, mert ez az emeltdíjas hívás nagyon drága.
Persze abba nem gondolt bele, hogy ha minden ismeretlennek meg akarnám adni a telefonszámom, akkor kiírtam volna az oldalra, szóval legfeljebb egy email címet vagyok hajlandó, és mivel azon van csevegő is, pont ugyanígy tudunk beszélgetni tovább.
Kicsit még erőlködött, aztán belement.

Csörgött is a csevegő.
Nosza lássuk. Az első pár szóban tisztáztam, hogy mivel nekem van fotóm, arcom, alakom, magasságom, súlyom, foglalkozásom, esetleg az egyensúly megkívánná hogy én is megismerjem ezeket.
(Basszus minden társkeresőn mindenki titkolja a magasságát, súlyát, foglalkozását?! MIÉRT??? Nem értem.)

Persze megtudtam hogy egy űber főnyereménnyel beszélgetek éppen, akinek minden paramétere olyan, ami a Nagy Könyvben a hercegnők álma (az én álmom meg pont nem sajnos, de ezt nem tudta).
A mesékből már rég kinőttem, de kíváncsi voltam, hova fut ki a dolog. Spoiler: hát persze hogy oda. :) :D Minden út Rómába vezet. A meztelen fotókhoz, meg a farokveréshez.
Huhh, elköszöntem, és felvettem az email címét a spamlistámba.

Alig tettem le, már csörgött. Először fel sem akartam venni, mert mi van ha megint ő.
Nem ő volt, újabb versenyző, akinek szintén az egyetlen kreatív kérdés jutott eszébe, hogy mi a telefonszámom. A nemleges válasz után pedig az, hogy mit szólnék egy ma esti meghíváshoz a lakására.
Valahogy nem lelkesedtem, erre megkérdezte, akkor mégis mit keresek? Mondom társat. A válasza pedig, hogy egészségedre. Katt.

Fél óra csendes semmittevés, 8-10 pálya a kedvenc agyzabáló ipados játékomban, és a telefon megcsörrent ismét, rajta egy általam nem ismert számmal.
Felvettem.
Miután megkérdezte, hogy még aktuális-e a keresés (itt mindenkinek ez a heppje vagy mi?! Nem, csak unalomból kitöltöttem száz oldal kérdőívet), rögtön hadarva a telefonszámom után érdeklődött, merthogy ez az emeltdíjas hívás egy vagyonba kerül.
Én meg közöltem, hogy ismeretleneknek nem szokásom, legfeljebb email címet tudok megadni.
Épp lelkiismeretfurdalásom kezdett lenni, hogy ezek a szegény komoly kapcsolatot kereső férfiak hogy le vannak véve ezzel a lehetőséggel, és még én is itt akadékoskodok, lehet hogy enyhíteni kellene a feltételeken...de azért mégis némi magyarázat talán becsületesebb.
- Bocs de nem tehetem, ez egy céges telefon, nem bulitelefon. Csak a közeli ismerőseim tudhatják. Mi pedig még nem ismerjük egymást.
- Akkor szopd le apád retkes faszát, te mocskos büdös ribanc!

Hm...a lelkiismeretfurdalásom helyett elégedettség töltött el. Megveregettem a bal kezemmel a jobb vállamat, hogy milyen ügyes vagyok, hogy nem adtam meg a számom. :D Elég gáz lenne, ha mostantól ezt hallgatnám naponta tízszer.

És persze ezután sem fogom megadni, maradok annál a sorrendnél, hogy amikor már valakivel párszor találkoztam vagy jópár levelet váltottunk, megismerkedtünk, majd akkor hívgáljuk egymást, és nem előbb.
A szolgáltatást pedig letiltottam. Nem hiányzik az emeltdíjas zaklatás sem.

Sajnos nincs új a nap alatt. Hogy lehet egy lehetőséget tönkretenni...szegény normális férfiak mozgási terét szűkíti ez a sok barom. :/ 

A kirándulásnak vége.
Maradok a jól beváltnál. :D

A múltkori kiránduláshoz hasonlóan, ismét melegséggel töltött el a lilaság. Lehet hogy sok itt a link, házasságtörő, sumákoló, magátmásnakkiadó, farokverő, komolytalan, nemtudjamitakar, vagy éppen forgóajtóban ragadt, de mégis valahogy összességében a pozitív dolgok, normális szereplők, hús-vér emberek többen vannak. <3 

Úgyhogy ismét itthon. ;)

21 hozzászólás |

Hozzászólások

pandora#93#21 2022-03-21 12:24:58
#csizmaskandur: 
Én is ezt kérdezem, Elfoglalt Ember. ;)  :P  :* 

csizmaskandur#93#20 2022-03-21 10:30:03
Jót röhögtem  :D  :D  :D 
Mikor sörözünk?  :pirul: 
arthur#93#19 2022-02-28 23:07:24
#pandora: xD
pandora#93#18 2022-02-28 21:07:02
#arthur: 
 !kep:https://c.tenor.com/bOWMYOJKHGwAAAAd/kriti-kriti-sanon.gif 
arthur#93#17 2022-02-28 20:27:26
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/e/USRf_ea28538/60c0b0df3084.jpg
Pandora, nekem csak két kérdésem van: aktuális-e még a társkeresés, és mi a telefonszámod? :'D
pandora#93#16 2022-02-25 12:44:27
#waveox: 
 :o  :o  :o 

Hiába csűröd-csavarod, forgatod ki, továbbra sem lesz értelme.
Az utolsó mondatnak legalább volt, és még egyet is értek. :D 
Tényleg marhaságokkal foglalkozol. :napersze: 

waveox#93#15 2022-02-25 11:05:23
#pandora: Továbbra is azt állítom, hogy az írás károkozó.
Ami, csak mellesleg jegyzem meg, hogy olyan precedenst képes teremteni az oldalon ami aztán sok kellemetlen vitára is adhat okot. Ez ugye semmiség, hisz a vita olyan mint az indián pipafüst (következmény nélküli), de ezek a viták elérhetnek olyan szintet is ami ennek az oldalnak anyagi kárt is képes okozni. Mire gondolok?
Vegyünk egy mezei usert aki beregiszt. ide és elkezd blogot írni (sajátját, saját gondolatokkal, saját szemszögből, stb. jaj!)
és minden egyes írásában elrejt egy-egy apró utalást az általa működtetett eropolishoz hasonló weboldal kiváló tulajdonságait kidomborítva ecseteli azt.
Ő sem ír mást, csak ártatlanul azt, hogy beregisztrált egy másik társkeresőre és milyen jól, gyorsan működött, hipp-hopp máris pasik garmada lógott a telefonomon...
Naaa...  ez nem egy konkurens weboldal jobb színben való feltüntetése?
Most térünk vissza mondandóm elejére és a kérdésre: mi ez ha nem kettős mérce? Egyiknek lehet, másiknak nem?
Na most akkor képzeljük el az egyszerű tagot aki olvas és ért, az bizony felháborodik és lelép, hisz ő azt látja, hogy itt megkülönböztetik a kedves felhasználókat!

Azt is állítom, hogy az írás az olvasóit megtéveszti, tévedésben tartja! 
Hiába is ágál az írója eme tény ellen oly vehemensen.
Ráadásul olyan weboldalt reklámoz ami fizetős, ami, mint tudjuk a csalások melegágya.
Pont itt látunk erre élő példát, hogy szegény becsapott tagtársunk milyen elkeseredéssel írt itt egy blogban.
Amit itt a blog írója reklámoz az nem más mint az emberek biztatása, hogy fizess és eljön érted a gyönyörök hatlovas aranyhintója.

Talán a legszégyenletesebb az írótól? a megjegyzés amit képes volt és büszkén odabigyesztett a hsz-ban: " mert ez az én blogom. A posztjaimban az én véleményem van, az én nézőpontom, az én gondolataim, természetesen az én szemszögemből.
Érdekes lelkület a fentiek tükrében.


Ja, lehet, hogy ez csúsztatás! Hahaha...
(gondtalan ember vagyok, hisz megengedhetem magamnak, hogy marhaságokkal foglalkozzam!)
pandora#93#14 2022-02-24 16:18:19
#waveox: 

Elgurult a gyógyszer, vagy szándékos Pandora-pukkasztás, ezen tűnődöm, olvasva a teljességgel eltévedt csúsztatásokat. :o  :o  :o 

1. semmit sem reklámozok, ami azt illeti, sokkal inkább ellenreklámot csinálok, de mivel meg sem nevezem hogy milyen oldalnak, így ezt elég nehéz a társkereső általánosságain túl értelmezni.

2. miért kellene közvélemény-kutatás hitelességűnek és hibaszázalékúnak lennie egy élménybeszámolónak?! Amiről írok, velem történt. Így. Nem én tehetek róla, hogy 3-ból 3 telefonáló volt enyhén szólva is idióta. Ez nem regény amit kitaláltam, hogy polkorrektséget számon lehessen kérni rajtam, hanem egy faék egyszerűségű kronológia. (Mielőtt azt kérnéd számon hogy erre hol a bizonyíték, elmondanám, hogy ez egy élménybeszámoló és nem bíróság.)

3. sehol nem állítom, hogy egy férfi mindig készen áll a szexre. Ami azt illeti, ez (néha sajnos) nincs is így. :napersze:  
Sok másik írásomban meséltem azokról a gyáva férfiakról, akik csak beszélnek, és messze nem állnak készen nemhogy szexre (ami normális, hiszen nem gépek), de még személyes találkozásra sem (ami nem normális, mert akkor tényleg minek a számítógép mögül dumálni).

4. soha nem tárgyiasítottam egyik írásomban sem férfiakat. Ezt sokkal inkább azok a férfiak követik el, akik faszos képeket küldenek trágár szövegekkel, bemutatkozásképp. Azt sem állítottam, hogy a világ minden férfije faszverő és ocsmánybeszédű. Erről a háromról állítottam az írásban. Sajnos az internetes ismerkedési oldalakon nagyon sokan vannak.
Akik nem azok, eszükbe sem jutna ezt magukra venni. Sőt, a normális férfiak legalább annyira szenvednek a hülyék miatt mint a nők, eléggé ki is vannak akadva rájuk, mert miattuk a normálisaknak sokkal nehezebb dolguk van, a kialakult előítéletek miatt. Ez a posztban is szerepel.

5. ez egy blog, és nem a New York Times oknyomozó osztálya! :D Nem egyoldalú, hanem még annál is személyesebb! Pandora oldalú, mert ez az én blogom. A posztjaimban az én véleményem van, az én nézőpontom, az én gondolataim, természetesen az én szemszögemből. Fura ha ez az újdonság erejével hat, pedig csak meg kéne nézni a címét és műfaját. :D

6. a pedofil írásról kiprovokált hozzászólásom kapcsán már vártam is valami hasonló kicsinyes megtorló akciót, így azt nem mondanám hogy ez a kis "kritika" váratlanul ért, ám többet vártam, megalapozottabbat, kevesebb fröcsögéssel és több észérvvel.

7. a boldogság pedig erősen szubjektív dolog, és egy sokfokú skála. Az igényeink attól függnek, a Maslow piramis mely szintjén állunk. Van ahol már az boldogság, ha nem lőnek, vagy van mit enni. (De ha teljesül, nem marad itt az igény.) 
A felsőbb szinteken már nem elég az, ha az ég kék, a fű zöld, és bevackolhatjuk magunkat a kis monitorunk mögé.  :napersze: 

waveox#93#13 2022-02-24 11:38:49
Azt gondolom, hogy mi itt mindannyian - akik nagy néha írunk ide ezt azt-, mi mind boldog emberek vagyunk.
Nem, nem értünk egyet?
 Na jó. Lehet, hogy ez kissé túlzó megállapítás részemről, ezért akkor fogalmazok másképp,: nekünk itt lévő mindannyiunknak, gondtalan, kiegyensúlyozott az élete.
Ez már elfogadható?
Miért is gondolom mindezt?
Mert magamból indulok ki, ha nem élném azt a háborítatlan, kellemesen nyugodt, kiegyensúlyozott életet amelyben jelenleg lubickolok, akkor most bizony nem itt vadásznám a betűket beteg vak héja módjára, hanem idegbeteg állatként, vérben forgó szemekkel, habzó szájjal üvöltöznék vagy a munkahelyemen, vagy épp a közúton egy dugóban ülve, mikor már fél másodperc is elmúlt hogy a lámpa zöldre váltott, és az idióta nem indul el előttem..
De én bizony itt ülök a gép előtt és írok, odakünn a nap süt, az ég kék, én boldog vagyok.
Írok egy az internek bugyrának legmélyebb apró kicsi szegletében elbújt oldalon.
Írok, és kérdezem, hogy na ki a világ leggondtalabb életét élő embere?
Az e aki jön megy, küzd a mindennapok problémáival, vagy én aki ül itt és ír egy olyanról amit saját magán kívül senkit sem érdekel?
Nem kell válaszolni!

Most pedig a fent olvasható bejegyzésről néhány szó.
Mi is a címe?
Telefonszám?
Be kell valljam, hogy nem tetszik. Az első bekezdéstől az utolsóig émelyegve olvastam. 
A legkisebb bajom azzal van, hogy miként  engedi meg az oldal üzemeltetője azt, hogy más más  (konkurens) oldalakat itt bármilyen módon reklámozzanak? Én úgy tudom, hogy bármi ilyen tevékenység szigorúan tilos, a "házirend" 9. pontja erre konkrét utalással is bír. 
Jó, ez nem az én dolgom, gondolom az oldal moderátorai erre megfelelő mód odafigyelnek.
A másik, ezzel kapcsolatosan inkább vannak ellenérzéseim.
 A férfiak egyoldalú, egyirányú ábrázolása az írásban!
Mélyen felháborító azt a nézőpontot sugallani,  netán megerősíteni az olvasóban, hogy egy férfi állandóan a szexre gondol és állandóan készen áll a szexre. De az is felháborító utalás, hogy a szexből elsősorban a testiség érdekli:  minél több vonzó partner, minél több  kielégülés ...stb.
 Így tárgyiasítani a férfiakat az a férfiak legmélyebb lealázása, nincs jobb szó rá.
Vérlázító ahogy az írás minden mondata csöpög az egyoldalúságtól, mintha a világ minden férfija faszverő, ocsmánybeszédű lenne, s a legkedvesebb eszköze a kőbunkó, értelmi szintje annyi, hogy a budi falára faszt és pinát képes rajzolni...
aleksandros#93#12 2022-02-22 21:09:16
#pandora: 
Titkos. :D 
pandora#93#11 2022-02-21 23:58:31
#aleksandros: 
Mi a telefonszáma?  :o  :D 

pandora#93#10 2022-02-21 23:58:01
#barna72: 
Nincs is hasznosabb egy lépegető exkavátornál. :D
Csak egy lépegető Télapó. :D :D

aleksandros#93#9 2022-02-21 19:42:21
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/b/USRf_b400ce6/30350a364365.jpg
#pandora: 

Nem tudok nőként gondolkodni, de...
barna72#93#8 2022-02-21 16:42:26
Tanulság: Mégis csak a lépegető exkavátorosoknak kellett volna megadni a számod! :D 
waveox#93#7 2022-02-21 07:44:42
#pandora: Még jó hogy volt annyi esze annak aki a Télapót 80 éves, hiányos fogsorú, derékfájos, prosztataproblémával küzdő, visszeres lábú, lúdtalpas öregembernek teremtette!
 Így legalább csakis a legpervezebbeknek juthat eszébe az, hogy szegény Télapót meghágja. :D 
pandora#93#6 2022-02-21 02:36:10
#waveox: 
Hát nem tudom...a Télapónak számos jó tulajdonsága van, de a szexi nincs közte.
Affene a sok igényt, a sírba tesz. :(

waveox#93#5 2022-02-20 17:02:01
#pandora: Ne legyél már ennyire pikírt. :)
Pont hogy nem ciderest szeretné ajánlani (hisz neki se jött be) hanem inkább egy kedves férfira szeretné felhívni becses figyelmedet, akit pont tegnap látott itt a házban.
Egy igazán jóvágású férfiemberre akin pont olyan sapka volt amilyen a te kobakodat fedi épp.
Aranka hisz a véletlenek egybeesésében.
pandora#93#4 2022-02-20 13:00:18
#waveox: 
Biztos meg akarja adni a cideres lábmosóvíz receptjét. :D
pandora#93#3 2022-02-20 12:59:01
#aleksandros: 
Már kettővel többször próbáltam mint mások. :D
waveox#93#2 2022-02-20 10:58:40
Aranka néni érdeklődik: mi a telefonszámod?
Ne kérdezd miért kell neki, én sem tudom, de tippem az van! :D
aleksandros#93#1 2022-02-20 08:37:20
Tegnap hallottam egy tv előzetesben:

A siker titka sokszor csak annyi, hogy te eggyel töbször megpróbálod mint mások.


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1420BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba3960Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba420Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő

#szeretot-100Többes kalandok kamionban
Ajánlott szobák
#homo_szoba2830Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok410Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1330Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.