Éva 1. Erotikus történet

itt vagy: Eropolis > Belváros > Blog > szilvi > 2

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

szilvi blogja


Meséim s egyebek
Szeretek írni, kikapcsol, s ezekből a mesékből  teszek közre időnként, remélem tettszenek :) 
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
Éva 1. Erotikus történet
#2 2016-12-06 14:43:39
Sziasztok ismét :) 

Most egy erotikus mesét hoztam Nektek, s hogy mi a valóság, a megtörtént, vagy a vágy azt mindenki fantáziájára bízom. Köszönöm ha elolvassátok  <3 

Éva türelmetlenül nézett az órára, még volt 30 perce, hogy odaérjen a férfi, nem tudta mire számítson, de a gyomra reszketett, és ha csak kicsit erősebben a férfira gondolt érezte, hogy a puncija sóvárgóan lüktetni kezd.  A múltkori együttlét után is 2 napig csak a vele töltött idő járt a fejében, más férfiak nem is érdekelték amióta vele volt.  Tisztába volt vele csak szexről szól az egész, de nem érdekelte érezni akarta a testét a kemény szerszámát mindenhol. Vágyott arra, hogy ismét remegve, sikítva élvezzen el.  

Türelmetlenül járkált fel s alá, finom parfümillat gyengén ott volt a levegőbe, nem csípte ki magát tudta felesleges is lenne, hiszen lehet le lesz tépve, ami rajta van.  Az utolsó együttlétük képei villantak be, imádta a férfi testét olyan teste volt amilyenről mindig is álmodott.
  Magas karcsú, izmos széles vállakkal és mellkassal, de keskeny izmos derékkal és imádni való fenékkel, tetőtől talpig férfi volt a farkára se volt panasz méretes példány volt, ahogy rágondolt milyen volt magába érezni érezte, hogy a bugyija egyre nedvesebb lesz. Legszívesebben elkezdte volna simogatni magát, érezte, hogy hatalmas mellein a bimbók keményen ágaskodnak nem viselt melltartót formás nagy cicijei szabadon mozogtak a lenge felső alatt.  Kicsit meg is érintette a kemény mellbimbót csak úgy ruhán keresztül, körbecirógatta majd megmarkolta a saját mellét mintha  férfi tette volna . A férfi még mindig váratott magára igaz volt még 20 perce hogy odaérjen. Éva gondolatai folyamatosan cikáztak szinte remegett ma mit fog átélni vele milyen újabb élvezetekben lesz része, hol pedig az együttléteik képei villantak fel.  
Emlékszik mikor elsőnek találkozott vele és beültek az autóba, a férfi megmarkolta a húsos combját mintha véletlen tenné, imádta, hogy ilyen kezdeményező, végre nem neki kell irányítani, mint az élet más területein tetszett neki hogy végre gyenge odaadó nő lehet. 

Sóvárgott az ízére szinte annyira már fájt.  Eszébe jutott, ahogyan hosszú percekig kényeztette a farkát direkt csak finoman és érzékien, mert élvezte szopni, nyalogatni, nem akarta, hogy gyorsan elsüljön.  Közben sokszor a tekintetük összekapcsolódott látta rajta, hogy élvezi a férfi és ez számára is izgató volt, közben érezte a fenekén a férfinak a kezét, ahogyan simogatja, miközben a farkát egyre mélyebben bekapja, mígnem tövig nyeli azt.  

Éva elkezdte simogatni, a melleit jól esett nagyon feszítette már a vágy, türelmetlen volt, szinte egy helyben toporgott, csak rá tudott gondolni annyira, hogy már fájt neki, de a percek lassan teltek tudta jönni fog a szűk puncija oda fogja vonzani, a nedves lucskos puncija. Nem bírt magával már, nem tudott várni tovább.  
Kemény mellbimbóit elkezdte simogatni, megmorzsolgatni, majd tenyerével cirógatta a bimbócskát élvezte, hogy csiklandozza a markát. Az egész hatalmas mellét kezdte simogatni majd kiemelte a ruhából és úgy kezdte el izgatni az ikreket. Az agyában a képek váltogatták egymást szinte ott érezte maga mellet, a férfit, mintha az nyúlna bele a bugyijába óvatosan mintha soha nem járt volna még ott majd óvatosan a hüvelyéhez csúsztatta az ujjait forróság volt megcsapta az orrát a saját puncijának finom máshoz nem hasonlítható illata.
 Ahogy kíváncsian hozzáért érezte a forró nedvességet, megnedvesítette kicsit az ujját és a csiklóját kezdte simogatni, a másik kezével tovább izgatta a ciciket hol az egyiket hol a másikat halk nyögések hagyták el a torkát az elméjében a férfi tette mindezt vele.  Először az egyik ujját dugta bele forrón lüktető pinájába érezte, hogy nedvesen szorosan tapad rá és szinte szippantja magába és még többet és többet akar, óvatosan mellétette a másik ujját is úgy mozgatta magába, de még ezt is kevésnek találta. 

Miközben kihúzta a nedves ujjait ismét a csiklóját kezdte velük kényeztetni érezte majd szétveti a vágy. Majd visszatért a forróság kapujához és már 3 ujjával hatolt be élvezte, ahogy lüktet az ujjain a forró punci, meg, megremeg, ahogy ki bemozgatja az ujjait egyre gyorsabban és gyorsabban.  Ahogyan az ujjai a lucskos forró punciba voltak a csuklóját, tenyerét úgy irányította, hogy a csiklóját is izgassák közben.
 Érezte nem bírja már tovább egyre hevesebben szedte a levegőt egyre inkább feszíti a vágy és az élvezet kettőse egyre gyorsabban mozgatta a kezét, mígnem egy halk sikollyal majd hangos zihálással el nem élvezett.  

Rajta tartotta tenyerét a lüktető csiklóján, majd lassan elkezdte kihúzni az ujjait a remegő pinájából, még mindig hevesen vert a szíve, hangosan szedte a levegőt.  Kíváncsian nézte a ragacsos ujjait, amik az édes nedvtől voltak nyálkásak , kíváncsian megszagolta majd elkezdte nyelvével is megízlelni az ujjait amik előtte a gyönyörök kertjébe juttatta.  

Ekkor szólalt meg a csengő Éva gyorsan megigazította a ruháját majd rajtakapottan kipirulva szaladt az ajtóhoz ………

15 hozzászólás |

Hozzászólások

szopizo#2#15 2017-03-18 13:29:10
Nagyon izgatóak az írásaid Szilvike,csak így tovább!! <3  <3 
torquay#2#14 2016-12-09 19:26:08
Ez az *Éva* egy *huncut* teremtés...  :pirul:   :P 
szilvi#2#13 2016-12-07 15:30:19
#farfalla: Akkor jó egy erotikus mese, ha kivált az olvasójából legyen az férfi vagy nő valamit ;) Erre az oldalra pl fantazyt mégse tehetek be, de hmm azt is meg lehetne írnom erotikusra is akár, na majd kitalálom,  de Éva sztorijának megírtam már a következő epizódját, majd valamikor felteszem azt is, csak a folytatása nincs még csak gondolatban. 
farfalla#2#12 2016-12-07 14:37:00
#szilvi: Diplomatikus válaszként mondhatni igen :) Egyébkéntmeg...vizuális típusként meg inkább hagyjuk a diplomáciai vonalat :) 
szilvi#2#11 2016-12-07 13:08:39
#farfalla: Hmm hatással volt rád :D 
farfalla#2#10 2016-12-07 13:07:11
Hátttöööö...olvasva...azta...szóhozse. :)
woxband#2#9 2016-12-07 10:27:53
#szilvi: Köszikösziköszi! :D
szilvi#2#8 2016-12-07 10:25:17
#woxband: Idiota :D :D :D
woxband#2#7 2016-12-07 10:04:47
#szilvi: Sokkal jobb, kösszenet! ;)

Mondjuk ez a "széthúzós" mondat más kontextusban... :D :D :D
szilvi#2#6 2016-12-07 10:02:00
#woxband: Most nézd meg jobb így, vagy még mindig húzzak szét rajta? 
woxband#2#5 2016-12-07 08:39:19
#szilvi: ;) Köszi! :)
szilvi#2#4 2016-12-06 22:02:01
#woxband: Elvileg jobban tagolt, ahogyan megírtam, csak ahogy beillesztettem ömlesztődött egy cseppet, megvan írva a folytatás is majd azt jobban széthúzom, mikor feltöltöm. Amint rájövök hogyan kell szerkeszteni egy kész beírást akkor formázok ezen is egy cseppet :) Köszi az észrevételt :) 
optimista82#2#3 2016-12-06 18:29:26
 :) 
woxband#2#2 2016-12-06 16:01:11
Szia!

Csak egy kérés, illetve jótanács, remélem nem bántásnak veszed! ;)

Esküszöm, próbáltam végigolvasni, de így egyben, ömlesztve időről-időre elvesztettem a fonalat.

Próbáld meg kicsit "szétszedni", tagolni az írásaidat, akkor sokkal könnyebben lehet majd értelmezni, és egyszerűbbé válik az olvasása is.

Előre is köszönöm a magam és a látássérült polgártársaim nevében is! ;) :)
paplas#2#1 2016-12-06 14:58:40
 <3 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3330BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba94100Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti310perverzek

#toecskoelj100jófej és dug6ó alkalmi vagyok
Ajánlott szobák
#maszti_szoba510Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba400Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba63100Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4250Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#hegylako012100Tapasztalt
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba200Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok610Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2520Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.