hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóLéleksimogató

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > ftibor

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


ftibor blogja


Léleksimogató
Mi érdekli a nőt és mi érdekli a férfit? Szeretek szexualitásról és párkapcsolati kérdésekről beszélni, szeretem elmesélni saját történeteimet, megosztani gondolataimat. Azt gondolom, ezen az oldalon többségben nyitott és szabadgondolkodású emberek vannak, akik szívesen olvassák posztjaimat. 


Lyukas lepedő
#19 (2019-11-29 13:14:59)

Az elmúlt évtizedekben sok szexpartnerkereső oldal jött létre, és mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Régi blogomban többször írtam a szeretőkről, ezzel is alátámasztva tényszerű állításomat, miszerint az emberek többsége nem monogám. Persze tudom, te a kivétel vagy, a férjed vagy a feleséged is az - én is ezt gondoltam magamról - aztán csak a vak nem látja mi történik a színfalak mögött. 

Vannak, akik masszázsra járnak, és lassan általánossá válik a "happy finish" befejezés - tudod mire gondolok? -, mások prostiknál vagy kuplerájban találják meg számításukat, és egyre többen swinger klubokban, illetve ilyen jellegű magánbulikban élik meg/ki vágyaikat. Ez van! Viszont legtöbben titkos viszonyt folytatnak munkahelyükön, vagy bárhol a világon, hiszen végtelen a lehetőségek tárháza. Nyáron regisztráltam egy ilyen oldalra, ahol többségben - úgy 95 %-ban - párkapcsolatban vagy házasságban élők keresnek partnereket. Mindig érdekelt a folyamat, hogyan alakul ki, mi a motiváció, ki kezdeményez és hosszan tudom sorolni kérdéseimet.

Régen megtanultam, soha senki feje fölött ne törjek pálcát, hiszen nehezen dönthető el mi a normális. Úgy öt éve történt, amikor egy pasinak az volt kérése, Exem vegye le tangáját és küldje el neki postán. Legfontosabb kitétele az volt, úgy küldje el, ahogy van, abban az állapotban, tehát még véletlenül sem szabad kimosnia. Sok dolgot láttam életemben és azt gondoltam a vágyak tengerén meglepetés nem érhet. Tévedtem! 

Pár napja a fent említett oldalon nézelődök, amikor egy budapesti fiatal lány rám ír. Húszas évei vége felé jár, de azért egy kicsit meglepő, mit akarhat egy fiatal lány egy ötvenes férfitől? 

Lány: hogy vagy? kit keresel? 
Én:  Jól vagyok és egy klassz csajt keresek alkalmi vagy hosszabb távra. Te hogy vagy? ;) 
Lány: jól köszi merre lax, mit dolizol? külsőd?
Én:  Az Astoria közelében lakom és blogger vagyok. Persze azért mást is dolgozom, mikor mit? 54 éves 175 magas 85 kg. Egy kicsi pocim is van. Te mennyire vagy molett? 
Lány: inkább husi és mikor van időd? illetve van-e képed? 
Én:   Holnap is van időm napközben és persze fotóim is vannak. Nem vagyok egy kimondottan macsó külsejű, de a nők általában így is szeretnek. Cseréljünk képeket? Ha szeretnéd, küldj egy e-mail címet. 

Kapok e-mail címet és küldök is pár fotót. Néhány percen belül én is kapok egy képet és kimondottan helyes lány mosolyog vissza rám. Tényleg nem kövér, inkább izmos, húsos. Szimpatikus és kedves nőnek gondolom. 

Én:   Köszönöm! Helyes nő vagy! ;)  
Lány: köszi és milyen kapcsit keresel pontosan? én csak lazát keresek, van kapcsim, de kipróbálnám a glory-t idősebb pasival ;) 
Én:   A glory-t hol és hogyan szeretnéd kipróbálni? 
Lány: nálam lehet ismered? próbáltad már? 
Én:   A glory alatt konkrétan mit értesz? 
Lány: amikor csak a farkadat látom ;) 
Én:   Én is erre gondoltam. De ezt hogyan lehetne nálad kivitelezni? 
Lány: van lyukas lepedőm ;) küldtem közben képet

A fotón - itt nem osztom meg - egy szőke hölgy néz velem szemben, aki egy "fülke szerű" helységben térdel. A kabin oldalfalán van egy lyuk, és azon keresztül ágaskodó hatalmas falloszt szájával kényezteti. Arca és ajkai körbe spermás, az állán csöpög a fehér nedű. Alig tudom leplezni meglepetésemet, pedig Budapesten a Baross utcában is van egy kávézó, ahol megélhetik ilyen jellegű vágyaikat a jelenlévők.

Én:   És csak ketten lennénk? 
Lány: igen, feljössz, bedugod, szopi, élvezés és mész ;) 
Én:   Nem is találkozunk, nem is látlak? 
Lány: én csak a farkadat akarom látni...azt szeretem ha legalább 3-4 napos, hogy tele legyen...

Hivatkozom az előző napi szeretkezéseimre, ami egyébként igaz, hiszen párommal előző nap és éjszaka egymás társaságát élveztük. Nem találkozom a lánnyal és azt sem tudom sikerült-e megélnie vágyát, de azért ha belegondolunk nagy kockázatot vállal az a férfi, aki ilyenbe belemegy. Mi van ha a lepedő másik oldalán nem nő, hanem egy férfi van, vagy akár a harapós ló...? 
Te bevállalnád? 

Millió ölelés! 

Farkas Tibor 

5 hozzászólás |

Voltam a TV-ben, másnap kirúgtak!
#18 (2019-10-28 10:27:25)

[html][/html][html]https://www.youtube.com/watch?v=jYkgQUfbWzo&t=7s[/html] 

2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom írásaimhoz. Miért nem? Nem akartam megbélyegzett és címkézett emberré válni, de azt gondoltam, akit érdekel ez az életforma, hiteles információt kap tőlem.  

Nagyjából fél év múlva az Index megosztotta első posztomat, majd ezt követően posztjaim többségét, és a néhány száz olvasóból lett ezer, majd tízezer, aztán átléptük a havi százezer, majd kétszázezer kattintást. Ebben az időszakban akkori párom is csatlakozott a posztok írásához - természetesen álnéven - és így még keresettebbek lettünk. 

Minden pénteken pontban 17 órakor a közösségi oldalainkon megosztásra kerültek új posztjaink, és ez a kiszámítható és tervezett hozzáállás tovább emelte népszerűségünket. Nagyon kevesen ismerték titkunkat, de persze felkeltettük a média érdeklődését is. Nem szeretném részletesen elemezni ezt az időszakot, a lényeg, sok egyeztetés és beszélgetés után Pálinkás Norbert filmrendezőnek igent mondtunk, és párommal részt vettünk a Spektrum TV-nek készült Tabukról tabuk nélkül című dokumentumfilm sorozat első évadjában.

Forgattunk egy budaörsi swinger klubban is, ezzel megcsináltuk a lehetetlent. 2017. november 24-én az RTL Klub Fókusz című műsorában láthatott minket először a nagyérdemű és az esti, a Spektrumon 22 órakor kezdődő dokumentumfilm sorozat ötödik részét gyakorlatilag mi harangoztuk be. Sokat tettünk a produkció sikeréért, hittünk a stábban, az egész csapatban, és a film jelentőségében. Azt gondolom, ez a sorozat nem véletlenül hozott el több nemzetközi díjat és az Amazon sem véletlenül vásárolta meg. 

Sajnos, a mi sikerünk tiszavirág életű volt, mert párkapcsolatunk 2018. júniusban végérvényesen véget ért. Miért? Részletezni nem szeretném, de többek között a média és a nyilvánosság is az okok között szerepelt. Ezért nem hibáztatok senkit - miért is tenném? -, és nem érzem magamat becsapva. Ennek valamiért így kellett történnie, ezt elfogadtam és új életet kezdtem. Pálinkás Norberték tavasszal újra megkerestek, következik a második évad és szeretnék, ha elmondanám mi történt az elmúlt két évben velem/velünk. Tudtam, hogy egykori párom nem fog kamera elé állni, de kicsi gondolkodás után igent mondtam. 

A stábbal júliusban forgattam és újra lenyűgözött profizmusuk. A filmben elmondom, hogy közel két éve nem járok swinger klubba, új életet kezdtem, és kialakulóban van új párkapcsolatom. A forgatást követő héten találkoztam új Szerelmemmel, aki a múltamat jól ismeri, de a swinger életformával nem tud azonosulni. Felelősbeosztású nőről beszélek, aki köztiszteletnek örvend, egész életében monogám életet élt, sok éve elvált, de csak a hagyományos értékrendet tudja elfogadni. 

Most jön a lényeg! Múlt héten szerdán kezdtem dolgozni egy budapesti áruházban. Három próbanapot töltöttem, napi tizenkét órában árú feltöltést és minden egyéb munkát végeztem. Sokat nem kellett ülnöm és levezetésnek tök jól esett a négyszáz négyzetméteres áruházat zárást követően egyedül felseperni és felmosni. Nem érdekelt, milyen munkát kell végezni, haladni akartam, és tenni a dolgomat. Reggel munkába menet a villamosok oldalán is Thuróczy Szabolcsot láttam és kezdtem egy kicsit besz@rni! 

Mi lesz, ha a filmet meglátják kollégáim? Basszus! Preventív módon, de csak szűkszavúan jeleztem feléjük,, ne lepődjenek meg, ha péntek este a képernyőn viszontlátnak. Nem beszéltem swingerről, csak néhány mondatot a blogról, párkapcsolati és szexuális tartalomról, és ennyi! 

Másnap délután felhívott az üzletvezető, hogy a kollégák fel vannak háborodva, mert beszéltem a blogról, a filmről, láttak a TV-ben, és ez számukra elfogadhatatlan. Mi van? A munkámmal nem volt probléma, de a hölgy közölte velem, nem tud megvédeni, - kitől és mitől? -, és hétfőn már ne is menjek dolgozni! Halkan jegyzem meg, hétfőn lettem volna véglegesítve. 

Még mindig itt tartunk? Tizenöt éve csatlakoztunk Európához, a huszonegyedik század második évtized végéhez közeledünk, és ez történik velem? Hetero férfi vagyok, mégis vannak meleg színész és zenész kedvenceim. Soha nem zavart a sokszínűség, de csak a példa kedvéért elmondom, nem tudok azonosulni a B.D.S.M. életfelfogással, életformával, és nem tudom gyakorolni a poliámorok életformáját sem, de ettől még nem ítélem el, és nem üldözöm követőit, vagy egykori követőit.

Hány embernek kell elhagyni gyönyörű országunkat, hogy végre ne zsidózzunk, ne arabozzunk, ne cigányozzunk és ne buzizzunk! Mikor élhetünk végre előítélet és félelem nélkül?

Mélységesen fel vagyok háborodva, és nagyon remélem, gondolataim megértésre, elfogadásra találnak. Újra munkát keresek, egy olyan munkaadót, akit nem zavar egykori életformám, hogy havi rendszerességgel szereplek egyik sikeresen működő internetes rádióban, hogy néha írok a szexualitásról és párkapcsolati kérdésekről. Ezek mind emberi dolgok, nem ördögtől valók! 

Millió ölelés! 

Farkas Tibor

Fotó: Pixabay    32:00-tól láthatsz a filmben engem/minket!

24 hozzászólás |

Ne akard, hogy megdugjalak!
#17 (2019-09-13 14:09:03)

Mindannyian hasonló céllal vagyunk itt. Vannak, akik vágyaikat és elképzeléseiket adatlapjukon világosan és egyértelműen kifejtik, de olyanok is akadnak, akik titokzatoskodnak, takargatják gondolataikat. A többség őszintém - ő szintjén :D - kifejti akaratát és biszex biszexet keres, monogám monogámot, swinger swingert, meleg meleget és most álljunk meg! *EZ NEM IGAZ!!! *

Nincs olyan hét, hogy ne találjon meg legalább egy olyan férfi, aki velem szeretne szexelni. Ha kell - és ez a csali :D - hozná párját is (a fotón szép nőt látok). 

Most elmesélek valamit és így érthető lesz véleményem. Harmincnégy éve nem eszem lekvárt és mézet. Miért? Undorodom tőlük. Amikor sok éve gyermekeim lekváros vagy mézes kenyeret kértek, megkentem nekik, de végig uralkodnom kellett magamon, hogy ne lássák öklendezéseimet. Csak a kedvükért kentem meg a kenyeret, mert imádtam őket, ahogy most is. 

Azt mondja utolsó férfi beszélgető partnerem, hogy ő passzív biszexuális, ami azt jelenti, az ágyban övé a lányszerep, tehát szopni akar, ujjazzam, illetve dugjam meg. Na itt elgurult a gyógyszerem. *Előtte a farkamat ne kenjem be mézzel és lekvárral?* Tényleg azt gondolod, mindegy ki kapja be, és az sem baj, ha a fogaskerék? 

És most a végén jöjjön egy idézet az egyik hölgy adatlapjáról. Nem nevezem nevén, de ez egy nagyon jó önigazolás: 

" Keresünk sportos, ápolt, kemény, méretes pasit harmadiknak, akivel mindketten jól érezzük magunkat, és persze ő is jól érezhet minket!
Én főleg nyalatni szeretem magam hosszan, élvezésekig, közben dugunk is több pózban, a párom meg közben besegít nálam is és nálad is.
Ezért olyanokat várunk, akiket nem zavar, ha mindketten elkapjuk a farkát! Lehetsz *teljesen* *heteró* is, hiszen neked elég csak velem foglalkozni,
ha nem zavar, hogy mi mindketten foglalkozunk veled! De foglalkozhatsz mindkettőnkkel is, ez már szabadon választható. :-)"

*MAAARGIT! NORMÁLIS?*


!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190913140903.jpg

19 hozzászólás |

Nőies vagy telt?
#16 (2019-09-09 16:34:23)

Nem szeretném senkinél kiverni a biztosítékot - valószínűleg ez a szándékom nem fog teljesülni :D -, de pár napja kikívánkozik belőlem néhány gondolat és nyilván nem fogom magamban tartani. Az oldalon pár hete intenzíven ismerkedem és szerencsére néhányotokkal sikeres beszélgetést is folytattam. Igyekszem leendő partnereim adatlapját elolvasni és értelmezni, már ahol van mit. 

Akivel lehet és van rá időm, privát beszélgetést folytatok, hiszen az interaktív, tehát a levélnél sokkal hatékonyabb. Én 175 cm magas vagyok és 85 kg, az adatlapomon is ez szerepel. Azt gondolom, magasság és súly alapján nagyjából elképzelhető milyen alkat vagyok. Aki magasabbat vagy vékonyabbat keres, paramétereim alapján eldöntheti megfelelek vagy sem. 

Az egyik hölgy adatlapján azt látom, telt alkatú, és már majdnem tovább görgetek, amikor magasságot és súlyt is találok: 163 cm és 64 kg. Na itt felhúzom a szemöldökömet. Tovább megyek. Egy másik hölgy adatlapján nem találok magasságot és súlyt, csak annyit, nőies. Szuper! Beszélgetésbe kezdünk, arcos fényképet még nem látunk egymásról. Én küldöm adataimat, mert van egy sejtésem...Bingó! Beszélgető partnerem 163 cm és 98 kg. 

Pozitívan gondolkodó ember vagyok, és tényleg nagyra tartom az önbizalmat, de ezzel a magassággal és közel egy mázsával inkább nevezem a hölgyet teltnek. Azt gondolom, a fenti két példa is jól mutatja, néhányan képzavarban szenvednek. 

84 hozzászólás |

Mit akarsz?
#15 (2019-08-30 10:47:37)

Három hónapja regisztráltam az oldalra és ugyan nem számoltam meg, hány levelet küldtem el szóló hölgyeknek és pároknak, de amennyiben ezeket összeadnám, biztosan három szemjegyű számot kapnék. Csak azon személyek társaságát kerestem, akik - adatlapjuk szerint - szóló férfiakkal is szívesen ismerkednek. Többnyire budapestiek társaságát kerestem vagy közelben élőkét. 

Nem fogok idézni leveleimből, de az egy szavas, "légyszi" és "figyú" kifejezéseket teljesen mellőztem, pozitív életszemlélettel közeledtem mindenkihez, normális és tisztelettel megfogalmazott gondolatokkal nyitottam az ismerkedők felé. A levelek végén adtam e-mail címet, tehát azt gondolom mindent megtettem, hogy elinduljon egy "díszkurzus".

Az adatlapom kitöltött, kedvenceim arcos fotót is láthatnak rólam, de eddig nagyon kevés emberrel jutottam el. A farkamról nem küldtem kéretlen fotókat és senkit sem hívtam ismeretlenül privát beszélgetésre, tehát tényleg igyekeztem normális, korrekt emberként viselkedni. Az ember azt gondolhatná, egy ilyen oldalon, ezzel a korrekt hozzáállással majd nem győzöm szervezni az ismerkedő, vagy bemutatkozó találkozókat. Jelentem, eddigi eredményem egy hatalmas O betű, tehát pont egy nulla. 

Az elején leveleimben arcos fotókat is küldtem, de utólag arra gondoltam, nem vagyok fotogén, talán ezért nem jönnek válaszok, változtattam és egy ideje arcos fotók nélkül próbálkozom, de továbbra is süket fülekre találok. Sokat olvastam a szóló férfiak modortalanságáról, hogy mennyire bunkón közelítenek leendő partnereikhez, hogy megbízhatatlanok és nem jelennek meg a megbeszélt találkozókon és hosszan sorolhatnám. 

Természetesen elfogadom, ha nem vagyok valakinek szimpatikus, de könyörgöm, ha senki nem akar találkozni senkivel, akkor ez, vagy ennek az ellenkezője hogyan fog kiderülni? Kedves szóló hölgyek és kedves férfiakat is kereső párok! Kit kerestek ezen az oldalon? A szőke herceget négy herével? 

Tudom, nagyon sokan elfoglaltak és úgy öt éve - akkori párommal - azért kezdtünk swinger klubokba járni, mert már elegünk lett a folyamatos egyeztetésekből, az eltűnésekből, az állandó csalódásokból. A klubban aki ott van, az már ott van, és mindenki tett egy lépést vágyai megélése felé. Ott a meztelen valóság, tetszik vagy nem tetszik, azt látod amit kaphatsz és adhatsz.

Továbbra is azt gondolom, ezekben az oldalakban hatalmas a potenciál, de nekünk embereknek kell változnunk, hogy a kellemes találkozhasson a hasznossal. Az egyén változása hozza a közösség átalakulását és az üzemeltetők ehhez nem tudnak hozzátenni semmit. Mi viszont igen! Te tudod mit akarsz? 

Millió ölelés! 

Tibor
   

39 hozzászólás |

Az élet lényege
#14 (2019-08-27 17:17:41)

Tudod, van az az állapot, amikor kötődsz valakihez, jól érzed magad a társaságában, talán még fel is nézel rá. Tiszteled, és egyre közelebb kerültök egymáshoz. Elindulnak az érzelmek, tűz lobban a szívedben, nőnek/ férfinek érzed magad, és szép lassan kialakul a szenvedély. Érted mire gondolok? Szuper!

Az igaz szerelem nem ilyen. Az jön, mint a sebesvonat, és úgy magával ragad, hogy nincs időd nőnek /férfinek lenni. Nem gondolkodsz fortélyokon, és talán még azt is elfelejted, hogy fiú vagy, vagy lány.

Az igaz szerelem, ha kell romból, és egy pillanat alatt újra épít mindent, nem ismer sem embert, sem istent. Ezek a láthatatlan erők és energiák, melyek természetesek, mégis túlviláginak, misztikusnak gondolunk. 
Ezt keresi minden földi ember, ez a legnagyobb csoda, az élet lényege!

8 hozzászólás |

Miért velem történik ez...?
#13 (2019-08-21 14:58:05)

Ma éjszaka Swinger Casino lesz és ebben csak annyi az érdekes, hogy havonta ismétlődő program, mégis az elmúlt években erről minden alkalommal lemaradtunk. Nem vagyok nagy játékos de azért remélem, ma szerencsés leszek.

A szokásos készülődés élménye és a kíváncsiság nagyon bennünk él és várjuk, végre újra megélhessük vágyainkat. Persze, az sem tragédia, ha csak egy jó társaság jön össze. Maradjunk annyiban, a klubos többes szex csak hab a tortán és soha nem indulhatunk el elvárásokkal. 

Autóban ülünk és elég hamar Budán vagyunk. Most megyünk el a McDonald's mellett, amikor egy rendőrautó megállásra kényszerít minket. Még jó, hogy nem én ülök a volán mögött, mert délután ittam egy sört. Ez a gondolat kavarog az agyamban, amikor az autó villogó fénnyel előttünk keresztbe áll. Két rendőr ugrik ki (az egyik csaj) és szó szerint feltépik az ajtóinkat. Fegyvert fognak ránk és kiszállásra kényszerítenek minket.

  — Kiszállni! Kezeket fel! Kezeket az autóra! Lábakat szét! Maradjon így! Ne mozduljon! — üvöltik szinte egyszerre.

Párommal a pasi üvölt, velem meg a csaj. Ha csak üvöltene, az még nem lenne akkora baj, de akkorát taszít rajtam, majdnem fellököm autónkat. Először szóhoz sem jutok, de azért próbálok a nővel szót érteni.

  — Mi ez? Mit csinálnak? Ez valami félreértés! Ne lökdössön! – próbálok egyre határozottabb ellenállást mutatni.

Megmotoznak minket és egy másik autóval érkezett harmadik rendőr elviszi iratainkat és hallom, ahogy valakinek mondja rádión:

  — A kőrözött személyeket elfogtuk! Nevük: A NEVEINKET MONDJA! A gyilkos fegyvert még nem találtuk meg! — ezt visító, majdnem nőies hangon mondja.

Miről beszél ez a herélt pasi? Ezek normálisak? Ezt tovább nem engedem! A csaj próbálja a bilincset rám erőszakolni, én elkapom a kezét, mert elegem van ebből. Látom, ahogy Páromat a pasi csöcsörészi és itt telik be a pohár. Már majdnem sikerül megfordulnom, hogy a csajjal szembe kerüljek (a herélt hangút nem látom), amikor egy erős ütést érzek tarkómon.

Sötétség, nyugalom és csend. Az az érdekes, hogy az előbbi dühömből semmit sem maradt. Tudom, ez az egész egy félreértés és a zsaruk majd boci szemekkel fognak magyarázkodni. Most úgy gondolom, hogy ennek az estének biztosan annyi. Még soha életemben nem ájultam el! Te tudtad, hogy ájult állapotban is gondolkodunk? Én nem! Na mindegy! Halvány fényt érzékelek és egy olyan különleges dolog történik, amit most megpróbálok leírni. Párommal egy réten sétálunk, amit néhány napja kaszálhattak. Érzem a széna illatát. Nagyon nagy a nyugalom és a madarak énekén kívül semmit sem hallani. A levegő nem mozdul és nagyon jó itt. Tulajdonképpen, ez egy olyan állapot, hogy azt szeretném, soha ne legyen vége. Nincs idő és tér, csak nyugalom van és biztonság. Néha átváltok a jelenbe, ami azt jelenti, érzem fejemben a fájdalmat és egy kicsit émelygek is. Ez a film (amennyiben az) visszavált a rétre és én újra ott szeretnék maradni. Tudom, hogy ez nem a valóság és azt is tudom, mennem kell. Csak még egy percet kérek!

Újra a tudatomnál vagyok. Emberek vesznek körül, de nem tudom kinyitni szemeimet. Mennyien lehetnek? Ezek a hangok! Igyekszem erőt gyűjteni akárhonnan is, de mivel nem látok, kikészít. Egy pillanatra sikerül kinyitni szemeimet. Félhomályt és piros színű fényt érzékelek magam körül. Biztosan a rendőrautó vagy a mentő fénye - gondolom magamban. Különleges hangok ezek. Nem akar az agyam úgy működni, ahogy szokott. Mi a rosseb történik velem? Most már egyre dühösebb és idegesebb vagyok. Női sóhajokat hallok és cuppogást. Mi van? Hol vagyok? Újra ki kell nyitnom a szemeimet, mert nyomban megőrülök!

Nehezen, de sikerül végre résnyire nyitni szemeimet. Még mindig a piros szín dominál, de nem villog. Sokan vannak körülöttem és a falon tükröket látok. Nagyon ismerős a hely, de hol láttam ezt? Budaörs? Maciék? Tükrös szoba? Basszus! A Tik Tak-ban vagyok? De hogy a fészkes fenébe kerültem ide? Fáj a fejem!

Párom? Ő is velem volt a kocsiban. Megnyugszom, mert végre látom. Két pasi kényezteti, amit láthatóan nagyon élvez. Úgy húszan lehetünk és ez egy igazi orgia. Te atya Úr Isten! Ez már nekem is sok(k)! Lehet, hogy elbóbiskoltam? Tiszta hülyének érzem magam. Két gyönyörű lány simogat. Mindketten hosszú göndör hajúak. Az egyik szőke, a másik barna. Michael Flatley táncosai ilyen karcsúak és szépek. Mellettem másik két lány csókolózik. A fekete van felül és a szőkét nem zavarja a fekete dominanciája. Befúrja magát a szőke combjai közé és nyalni kezdi. Egyik sincs több huszonöt évesnél és azért is bosszankodom, mert nekem pont ilyenkor vannak memória zavaraim. Ilyen érzéki puncinyalást még nem láttam. Most képzeld el, nem filmben látom, hanem itt, közvetlen mellettem. Egy harmincas csaj észreveszi érthetetlen arckifejezésemet és négykézláb elindul felém. Na ne! Ezt nem hiszem el! Ez a rendőr csaj! Újra Páromat keresem tekintetemmel. Most veszem észre, vagy csak most jut el a tudatomig, hogy a kényeztető partnerei közül az egyik a rendőr pasi.

Már nem vagyok biztos beszámíthatóságomba. Elindultunk Budaörsre és a zsaruk lekapcsoltak minket. Engem leütöttek és tudom, hogy a réten történt dolgot akár álmodhattam is, de nem akar eszembe jutni, hogyan kerültem ide és azt sem tudom megérteni, ha engem leütnek és én elájulok, Párom miért nem engem ápol? És akkor még nem beszéltem arról, ez a csaj engem akart megbilincselni, most meg a farkamat nyalogatja! Érted Te ezt? Én biztosan nem, de ennek azonnal utánajárok!

A rendőr lány végig nyalja a hasamat és a mellkasomat és az előbb túlságosan könnyen jelentettem ki, hogy ennek azonnal utánajárok, mert nem tudok ellenállni a nőnek. A farkam úgy áll, mint a villanyél! Magamhoz húzom és ahogy próbálok felülni, egy pillanat alatt émelyegni kezd a gyomrom, rosszul vagyok! Nem akarom, hogy ennek pont most legyen vége! A mélység és sötétség magával ragad és én nem tehetek semmit. Úgy érzem, végtelen mélységben zuhanok, amely örökre magába fog tartani. Elesett vagyok és már nem az a lényeg, hogy mi történt? Hanem az, miért lett vége? Ebből még kérek! 

De a zuhanásnak hirtelen vége van és újra csend vesz körül. Csak azt tudnám, hol vagyok? Saját izzadságomban tocsogok. Teljesen kimerültem és talán még a lábaim is remegnek. Nem hallok sóhajokat és nem hallom a vágy hangjait sem. Az előbb még a tükrösben voltam és tudom, nem vagyok őrült, de azért ez az egész elég bizarr! 

  — Ébren vagy? — szólal meg mellettem Párom. Valamiért a bűntudat dolgozik bennem.— Emlékszel, mit műveltél? — kérdezi.

Most erre mit mondjak? Ezerrel dolgozik agyam, de csak az van a fejemben, amit az előbb leírtam.

  — A zsarukra, a piros tükrösre gondolsz? — kérdezem reménykedve.

  — Tibor! Te miről beszélsz? — érzem hangjában az ingerültséget és várok egy kicsit, hátha mond még valamit. 

  — Itt kiabáltál mellettem és azt hajtogattad, hogy még, még, még! Milyen zsarukról beszélsz?

  — Akik megállítottak minket...! — ezt már csak elfojtott hangon mondom, mivel egyre nagyobb bennem a bizonytalanság.

  — Nem állított meg minket senki! Hajnali negyed öt van! Inkább aludj már! — mondja ingerülten.

Ezt nem hiszem el. Akkor ez mi volt? Basszus!...Miért velem történik ez...?

Millió ölelés! 

Tibor

9 hozzászólás |

Pofára esés egy swinger klubban
#12 (2019-07-30 09:54:13)

Eszembe jutott egy régi klubos emlék, és ezt a nosztalgikus érzést, illetve az ebből kialakult gondolatokat szeretném megosztani veled. Már nem tudom megmondani, melyik évben történt, és azt sem, péntek, vagy szombat éjszaka volt. Az viszont biztos, hogy egy olyan alkalomról beszélek, amikor párom és én nem vágyunk mások társaságára, ezért befészkeljük magunkat az egyik “madárfészekbe”. A láncot beakasztjuk, ezzel jelezzük a kintiek felé, most csak kettesben szeretnénk lenni. Ritkán teszünk ilyent, de azért vagyunk annyira öntörvényűek, ha erre vágyunk, megtesszük.

Nagyon élvezzük egymás társaságát, jó kizárni a külvilágot... Helyesbítenem kell! Jó lenne kizárni a külvilágot, legalább egy kicsi időre! Miért mondom ezt feltételes módban? Képzeld el, hogy orálisan kényeztetem kedvesemet. Teljes biztonságban érezzük magunkat, ellazulva, hevesen éljük meg ezeket a varázslatos pillanatokat, miközben egy már “nem szomjas” pasi, csendben leakasztja a láncot és hangtalanul belép “szentélyünkbe”. Utólagosan nehezen tudom rekonstruálni az esetet, de a testek vonzási törvénye, a tehetetlenségi energia összetett hatása által, kezeit nem maga elé tartva, nagyot csattanva pofával beesik mellénk.

Meglepődünk, és nem is tudom hirtelen, dühös legyek, vagy nevessek. Azt biztosan tudom, nem rutinos “versenyzőről” van szó, mert ők nem nem hozzák magukat ilyen helyzetbe. Ez egy kezdő mamlasz, aki a gátlásait alkoholba fojtja, azt a kevés játékszabályt nem ismerve, azokat be nem tartva, szó szerint pofára esik.

 

— Szia! Jó estét! Megjöttél? — kérdezem emberünket.

— Igen! B...meg! — válaszolja akadozva és bizonytalanul.

— Az a lánc azért van beakasztva, hogy ne gyere be, mert pofára fogsz esni! Nem vetted észre a figyelmeztető táblát? — sajnálom, hogy a félhomályban nem láthatom a bamba arcát, hiszen nincs semmilyen figyelmeztető tábla. De, miért is lenne ebben a majdnem sötétben?

— Milyen táblát?

— Menj ki, akaszd a láncot a helyére, és nézd meg! — válaszolom mosolyogva.

— Majd te a helyére akasztod b...meg! — ezzel a mondattal távozik tőlünk. Aggódva nézünk utána, mert mozgása egy chemotoxos légyre emlékeztet.

 

Nem tudom, mi lett később emberünkkel, de az biztos, swinger klubban nem gyakori az ilyen eset. Mi ebből a tanulság? Ezeken a rendezvényeken csínján bánjunk az alkohollal, mert részegen garantált a “pofára esés”!

Millió ölelés! 

Tibor
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190730095413.jpg

3 hozzászólás |

Fehérnemű vörös színben vagy feketében?
#11 (2019-07-26 08:34:42)

Mindig megigézett a nők fehérneműs látványa, de évtizedekig így "csak" saját páromat láthattam. Szerencsés embernek tartom magamat, mert csinos és szép nőkkel élhettem együtt.
Viszont 2014. évben egy új világ nyílt ki előttem. Júniusban első alkalommal léptük át az egyik swinger klub küszöbét és a látvány, az élmény magával ragadt. Akkor még nem tudtam, mindig ezt a képet kerestem, ezt az érzést akartam megélni, ebben a közegben akartam otthonosan mozogni. 

Egy szombati buliban gyakran száznál is többen vagyunk és csak azt képzeld el, hogy mondjuk legalább ötven gyönyörűen felöltözött szexi hölgyet láthatsz, akik tetszeni akarnak másoknak. Igyekeznek a legjobb formájukat hozni, az erényüket kiemelni és nem kell attól tartaniuk, ezért bárki megdorgálja őket. 
A magassarkúban és szexi rucikban csábosan mozgó hölgyek látványánál erotikusabbat nem tudok elképzelni, de még nem tudtam eldönteni, a vörös színű, vagy a fekete a szexibb? 
Neked erről mi a véleményed? 

Millió ölelés! 

Tibor 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190726083442.jpg

6 hozzászólás |

Ezt akarom! És te?
#10 (2019-07-23 09:22:23)

Részt vettem orgiákban, ahol az izzadt testek kéjtől csillogóak, ölelhettem éjszakánként fiatalt és ragyogókat. Lehettem bátor, szenvedélyes, magával ragadó és élvezetes, kipróbáltam önmagam, bátran és nyitottan. Tisztelettel és önzetlenül értem a nőkhöz és minden esetben ezt ajándéknak tekintettem.
Ajándék az élettől, egy lehetőség a tapasztalásra, hogy többet tudjak, még többet, a lélekről és beteljesülésről. 
A kéj mély és kifürkészhetetlen, éreztem olyan energiákat, melyek az egekig érnek, hallottam hangot mely harsonánál is hangosabb. 
A látvány és ingerek, felpörgetik szívemet, a nő nedvében fürdik és a férfi ágaskodó tekintetében. Életenergia, rezgés, sóhajok, óhajok és vágyak, itt vannak bennünk. Merjünk, öleljünk, hagyjuk magunkat, szálljunk, élvezzük az életet, mert csak egyszer élünk a most-ban. 
Emelkedjünk együtt, de szálljunk alá a lent-be és találkozzunk a fent-ben, fonódjunk és kapaszkodjunk egymásba. Ezt akarom! És te?

Millió ölelés! 

Tibor
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190723092223.jpg

5 hozzászólás |

Soha
#9 (2019-07-21 12:38:36)

Mennyivel könnyebb megértenünk egymást, így felnőtt fejjel és tapasztaltan. Igen! Egykor gátlásaink és tapasztalatlanságunk hatalmas hátrányt okoztak. Tudom, és akkor is tudtam, hogy csak barátkozni akartál és én is így voltam ezzel, de beindult bennem egy megállíthatatlan folyamat. Lelkiismeret furdalásom volt, mert a "kislányt" nőnek kezdtem látni, ölelni és csókolni akartalak és voltam annyira "pasis", hogy vágytam melleid érintésére, a zabolátlan szenvedélyre. Nem tudhattam, hogy amikor a szexualitás keveredik az érzelemmel, a férfivé cseperedett, a kamaszkorból éppen hogy kinőtt művészlélekre ez egy életre szóló élményként fog hatni és beég elmémbe. Voltak veled szexuális álmaim, mert arra vágytam, hogy bugyidba nyúlhassak, hogy remegő ajkakkal csókolj, mert hallani és érezni akartam az örömöd hangját. Elragadtattam magam? Azt gondolom nem, csak őszinte vagyok.

Nem csak egy lyuk voltál és most sem "csak" ennyi vagy. Többre tartottalak egy gyors numerálnál, és az elmúlt sok évben mindvégig arra gondoltam, ha csak egy d.gás lehetsz, semmi több, akkor inkább egyáltalán ne legyél. Gyorsan üríteni és csak megélni a pillanatot? Ennél többre vágyom! Igen, akarom hogy belém szeress, mert nincs is ennél szebb és felemelőbb érzés... ,de egy kicsit félek is! Te voltál a belső lelki bástyám, felszínre hoztalak, már hús-vér emberként beszélgetünk és ez nagy kockázat. Ha valami nem úgy alakul, védtelenné válok, de mégis vállalom. Mindig bátor voltam, talán ez nem is akkora erény, de nem tudok más lenni. Én sem tudom mi lesz, de könnyen megállhat az idő és kinyílhat a tér, talán végre őszinte lazasággal elveszhetsz nőségedben, átadhatod magad az őszinte, és szívből eredő kéjnek. Most azt kérem, sőt követelem, legyél a legjobb barátom és nagyon kérlek, soha ne hagyjál cserben! Soha!

Millió ölelés! 

Tibor

!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190721123836.jpg

2 hozzászólás |

Filmforgatás
#8 (2019-07-14 17:32:39)

Fantasztikus volt a csütörtöki filmforgatás! A Tabukról tabuk nélkül című dokumentumfilm sorozat második évvadja kerül lencsevégre ezekben a napokban és hetekben. Megdöbbentem mekkora technikával dolgozik Pálinkás Norbert filmrendező és új stábja. Természetesen a filmben kitérek szakításunkra, a miértekre és a hogyan történhetett ez velünk kérdéscsoportra is, de legtöbbet a traumák feldolgozásáról, az új célokról és a jövőről beszéltem. 

Az első másfél órát otthonomban forgattuk, majd ezt követően külső helyszínen vetettük be magunkat. Két barátomat kértem meg, hogy egy belvárosi klassz éteremben beszélgessenek velem. Két éve az egyik swinger klubban is forgattunk, ahol talán otthonosabban éreztem magam, de azért most sem jelentett problémát lazán beszélgetni. Azért egy kicsit fura érzés volt a kamera állandó jelenléte, viszont a járókelők között kamerázva volt talán a legkülönlegesebb! Ez a film várhatóan 2019. novemberben kerül műsorba négy országban, és 2020-ban az USA-ban és Kanadában is látható lesz. 

A fotón Pálinkás Norbert filmrendező és - a második évad narrátora - Thuróczy Szabolcs Színművész látható.

Millió ölelés! 

Tibor
 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190714173239.jpg

Nincs hozzászólás. |

Extremitás?
#7 (2019-07-01 09:17:48)

Az első hétvégémet töltöm itt és szépen lassan belakom otthonomat. Pénteken délután magával ragadott a felismerés, miszerint szombat este, de akár éjszaka is odamegyek és azt teszek amit csak akarok. Igen, az újrakezdést lehet pozitívan is megélni, de otthon is üldögélhetnék, sebeimet nyalogatva, egyedül és magányosan. Lassan kezdem megszokni, hogy fényes nappal szőrös testű férfiakat látok pom pom lány ruhákban, tüllszoknyában és térdzokniban, de már a tizenkilencedik századból kilépet kalapos úr sétapálcában látványa sem meglepetés. A belváros esténként nyüzsög, mint egy méh kas és a folyamatos mozgás nem hagy alább reggelig.

Pénteki posztomban írtam, hogy szombatra programot keresek, de csak egy hölgy érdeklődött privátban, hogy jelentkezett-e valaki. Ezért én kerestem magamnak elfoglaltságot. Imádom az élő zenét, gyakorlatilag nem szeretek műfajokat kategorizálni. Nálam csak rossz és jó zene létezik, viszont az élő zene a közepes színvonalon is tud emelni. Hallok egy énekesről, illetve koncertjéről, és egy ismerősöm ajánlására felfigyelve utánanézek a részleteknek. A Keleti közelében egy rock kocsmában akusztikus koncert? Ott a helyem! Kit ismerek? Az égvilágon senkit, de soha nem jelentett ez problémát. Arra gondolok, buli után akár sétálva is fél órán belül otthon lehetek.

Összeszedem magam és elindulok. Meleg van, nincs kedvem sétálni, inkább a hetes busszal utazom egy keveset. A keleti közelében hamar megtalálom a helyet. Az ajtóban néhányan bagóznak, köztük az énekes pasi is. Én tudom, ő kicsoda, persze engem senki sem ismer. Pince helység, lépcső lefelé, attól tartok nem lesz lent senki. Tévedek! A bárpultnál néhányan támaszkodnak és köszönve a csaposhoz fordulok. A látvány lecövekel! Ötvenes karú fültágítós férfi, az arca agyonvarrva tetoválásokkal és a szeme körül tenger kék kiemelés vagy az is tetoválás? Alig tudom kinyögni, hogy kérek egy pohár csapolt sört.

A környezet rém egyszerű, fa asztalok padokkal, semmi extra, szemben egy kicsi színpad. Szeretem az ilyen kicsinek mondható helyeket, mert családias. Egy asztalnál három nő mustrál, új vagyok, jól megnéznek. Kérdezem a csapost, hogy itt lesz a koncert? Persze tudom a választ, de egy kicsit oldom a bennem kialakult feszültséget. Aztán elkezdődik a buli.Egy gitáros és egy énekes. Mi lesz ebből? A nők továbbra is mustrálnak, én is őket, de a zene magával ragad. Ma már a technika felkínálja azt a lehetőséget is, hogy egy gitáros feljátszik alap harmóniákat és erre utána rágitározik. Na most itt néha zongora is megszólal, aztán fuvola, majd torzított gitárszóló, pedig a srác kezében csak egy elektroakusztikus gitár van. Nagyon tetszik!

Igazi rock klasszikusok szólalnak meg, de úgy áthangszerelve, néha még az eredetinél is eredetibb! Kezem lábam mozog! Évek óta nem voltam koncerten és hihetetlenül boldog vagyok. Újra élek, sejtszinten épülök újjá, és megint visszaigazolást nyer új gondolkodásmódom: hallgatok megérzéseimre! Pontosan erre van szükségem, sem többre, sem kevesebbre. Minden pontosan úgy jó, ahogy van! Az egyik Led Zeppelin dalnál komoly elementáris erők szabadulnak fel, vastaps a jutalom. Nem vagyunk sokan, de szuper a hangulat. Az énekes nagyon jó, szívből jön minden és hálás a reakciókra. A gitáros zseniális. A székről felpattanva nyomja szólóját, extázisban és mosolyogva, kilépve ebből a térből és időből, átadva magát az Univerzumnak és ez a kapcsolat mennyei.

Persze egyszer mindennek vége van, de azért kapunk ráadást is. A buli végén a csapossal beszélgetek egy kicsit. Tök normális arc - hiába van összefirkálva. :D 
Éjjel fél egy felé érek haza, feltöltődve, de nagyon fáradtan. Nem ittam sokat, de mivel ezt ritkán teszem, érzem fejemben hatását. Persze, semmi gáz velem, jól vagyok, édesded módon álomba szendergek. 
Köszönöm Budapest!

Millió ölelés! 

Tibor
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190701091748.jpg

4 hozzászólás |

Biszex lennék?
#6 (2019-06-17 18:38:18)

Hetente találnak meg férfiak leveleikkel, illetve néha privát beszélgetésre is hívnak. Minden alkalommal azzal a tudattal megyek bele a párbeszédbe, hogy az adatlapom egyértelmű információkat tartalmaz. Hetero negyedben tartózkodom és a leírásban hölgyek és párok ismeretségét keresem. Azt gondoltam, ez így teljesen egyértelmű, de nem! 

Újra olvastam saját leírásom és elképzelésem leendő partnereimről, de nem találok olyan utalást, félreérthető jelzést, vagy kétértelmű gondolatot, miszerint szexuális célzattal férfit keresnék. Félreértés ne essék, semmi bajom a biszexualitással, de én a nőket szeretem. Ezekben a beszélgetésekben nem volt sértő vagy bántó gondolat, de mégsem tudom a dolgot hova tenni. 

Azt gondolom, ha szexpartnert keresünk, nem mindegy kivel fekszünk össze. Nekem van annyi időm ás mindig lesz is, hogy egy adatlapot tüzetesen megnézzek. A szép női fotókra persze én is kíváncsian kattintok, de ha az adott hölgy saját neméhez vonzódik, nem írok neki levelet és beszélgetni sem hívom, mert nem rám kíváncsi.

Senki sem analfabéta, hiszen mindenki valahogy csak beregisztrált erre az oldalra. Inkább a felszínességet látom problémának, ami a szememben tiszteletlenség. A jó szexhez kell a kölcsönös bizalom, egymás tisztelete, ezért talán kicsit nagyobb figyelmet fordítsunk egymásra. 

Millió ölelés!

Tibor 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190617183818.jpg

8 hozzászólás |

Léteznek csodák?
#5 (2019-06-14 09:02:42)

Még szép, hogy léteznek, de a gyűlölet és az irigység láthatatlanná teszi. Viszont az odaadás, az őszinte érdeklődés, a jóságos mosoly és az érdekmentes cselekedet teremti, a szeretet táplálja, az ölelés hordozza, a szerelem meséssé teszi.

Millió ölelés!

Tibor
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190614090242.jpg

Nincs hozzászólás. |

Ölelés
#4 (2019-06-04 22:04:19)

Mikor öleltél utoljára úgy felnőtt embert, hogy erre őszintén kényszert éreztél, nem feltétlenül szexuális célzattal, csak szeretetből, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül? Mikor volt utoljára részed olyan ölelésben, amit egyikőtök sem akart megszakítani, még percekkel később sem? Mikor öleltél utoljára úgy férfit/nőt, hogy könnyes lett a szemed, meleg és kellemes érzés járta át egész testedet? 

Erről azért nem beszél - szinte - senki, mert ingyen van, bármennyi van belőle, mások nem tudnak ebből palotákat, üzletet, befolyást szerezni és ennek adó vonzata sincs! Érted? A boldogság valahol itt kezdődik, amikor kialakul két ember között a vonzalom és a bizalom, a másik hiánya már akkor jelen van életünkben, amikor egymásé lehetünk.

Millió ölelés! 

Tibor 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190604220419.png

11 hozzászólás |

Ezerötszáz másodperc
#3 (2019-05-31 18:27:33)

Szerda van és végre személyesen is megismerhetlek. Egy kávézóban ülünk, egymást szemléljük, néha mosolygunk, fura egy helyzet. Hetek óta csetelünk a fészen, már - már bizalmi kapcsolat alakult ki köztünk, de most mégis máshogy nézünk egymásra: egy kicsit megszeppenve, szemérmesen, egymást méregetve. Érett nő vagy, sikeres és férjes, de vágyaid mozgatnak, felém sodornak. Mindketten tudjuk, a holnap délutánt együtt töltjük, ez most egyfajta mustra, és abban bízunk, megfelelünk egymásnak. Teltebb vagy az eddigi partnereimnél, de vonzó és nőies, már most kívánlak. 

Hajad szőkés barnás, félhosszú, mozdulataid magabiztosak, az a tipikus vezetői alkat vagy. Talán egy kicsit többet mosolyoghatnál és én is. Azt hittem jobban feloldódunk, nem mintha gátlásaink lennének, de az ilyen jellegű randikban egyáltalán nincs nagy rutinunk. Hogy lesz ebből holnap közös szex? Van némi kétely bennem, de bízom az ösztöneimben. 

Telefonod gyakran hívást jelez, munkaidőben vagyunk, de nem veszed fel, csak egy pillantást érdemel készüléked és figyelmünk megmarad egymáson. A pláza zajos, egy kicsit zavaró is, az elmúlt hónapokban nem volt részem ilyen helyekből. Újra kell építenem sok mindent, van mit tenni magánéletemben, de a karrieremet is egyenesbe kell hoznom. Majdnem egy éve exemmel egy producerrel tárgyaltunk itt egy esetleges tévés szereplésünkről. De hol van már a tavalyi hó? 

Vissza hozzád! Akarom a holnapi közös együttlétet, csábítani akarlak, látni a vággyal teli tekintetedet, érezni szenvedélytől remegő testedet, mint nyári kánikulában, olyan forrón ölelni és csókolni. Nem szerelemre vágyom, de kívánlak, vonzódom hozzád, viszont most nem látom szemeidben a tüzet. Megnyugtatsz, ne parázzak, te is várod a holnapot, akarod a közös kalandunkat. 

És eljött a nagy nap, Big Day! A lakást fél háromtól fél hétig foglaltad, elmondtad az instrukciókat, mikor és hova menjek. Egy kicsit kések, de már telefonon hív a tulajdonos, illetve nem is tudom kicsoda. Megerősítem, hogy már úton vagyok, egy kis türelmet kérek. Megérkezem. A ház előtt egy vörös hajú hölgy szólít meg, tisztázom ki vagyok és már mutatja is, melyik postaládába dobjam majd a lakáskulcsot. Szóval ez így megy?. Lifttel felmegyünk a másodikra, belépünk a lakásba és az ismeretlen vörös csábos mosollyal köszön el tőlem. Ez gyorsan ment. 

Üzenetet kapok, férjed körülötted lábatlankodik, késni fogsz, de azt írod, negyed négy körül érkezel. Semmi sem megy zökkenőmentesen, így legalább van időm megtekinteni a lakást. Nappali amerikai konyhával és plusz egy háló. A fürdőszoba sem nagy, kicsi káddal, de a célnak tökéletesen megfelel. Talán ami zavaró, nincs a lakásban egy személyes tárgy sem, egy fénykép a falon, vagy asztalon, de hát ez egy néhány órára bérelhető szerelmi fészek. 

Végre megérkezel, egy kicsit feszültnek látszol. A férjed is hív, láthatóan idegesít, de a telefont nem veszed fel. Mindkettőnket zavar ez a helyzet, és ahogy jobban belegondolok, én most vagyok először ilyen szituban, amikor másnak a feleségével világtól elvonulva szerelmeskedésre készülök. Nem ismerjük egymást, szinte semennyire, azt sem tudom mihez lehet ez elég? 

Javaslok egy közös fürdőt, hiszen úgy talán végre elindulhat valami köztünk. Azt mondod, nem rossz ötlet, de valami azt súgja, nem vagy őszinte. Beszélgetünk az életről, családról, üzletről, néha hajadat cirógatom, de nem indul el benned semmi. Gondban vagyok! Azt hiszem, most bizony mellé lőttem! Ez a nő nem akar engem! Rosszul esik a felismerés, hogy tizenegy hónap szexmentes életemben nem ma fog bekövetkezni változás.


Kedves vagy, és látom a tekintetedből, te sem ezt akartad! Talán még várnunk kellett volna, egy kicsit több időt kellett volna adnunk magunknak, hiszen a virtuális tér nem azonos a hús-vér nővel és férfivel.

Kérlelsz, hogy ne haragudjak és nem is haragszom, hiszen ha ebben az évben mindent magamra vettem volna, már nem lennék itt. Persze, nem esik jól, és ezt az egészet egy nagy blamának élem meg. Azt tudom, többet nem találkozom veled, hiszen ha eddig nem indult el a dolog, később sem fog. Tisztázom is veled, hogy nem haragszom, de nem is hozzuk magunkat még egyszer ilyen helyzetbe. Kérlelve hozzám hajolsz, ne haragudjak. 

Tényleg nem haragszom, arcomat puszilgatod, majd a nyakamat, aztán újra az arcomat és egyre közeledsz az ajkaimhoz. Jól esik ez a közelség, sajnálom, hogy csak ennyi és nem több, ahogy ezt végig gondolom, finom ajkaiddal megcsókolsz. Lágyan teszed, lassan, nagyon lassan, először nem is értem, mi történik velünk. 

Egy pillanatra megremeg a testem, az ölelésed kellemes, ahogy érzem nagy melleid közelségét, az elmúlt percek és órák kudarcélménye egy pillanat alatt szertefoszlik. A nő és a férfi vagyunk, hajt minket a szenvedély. Az órára tekintek, este hat óra múlt öt perccel. Tehát huszonöt perc boldogságunk lehet, sem több, sem kevesebb. 

Ruháinkat ledobáljuk, ölellek, csókollak, illatos vagy és üde. Tested összes zugát érezni szeretném, de ennyi idő alatt ez lehetetlen. Rövid a "bemelegítés", de szinte felrobban bennünk a várakozás és a szenvedély. Szexelünk, közben egymás ajkát keressük, aztán váltunk, mindent szeretnénk kihozni ebből a huszonöt percből. Azt hittem ennyi kihagyás után egyből elélvezek, de nem. 

Izzadunk, szaporán vesszük a levegőt, újra férfinek érzem magam, talán még boldognak is. Tudom, ez még nem szerelem, de építenem kell a lelkem és a testem is. Ezerötszáz másodperc, ennyi szexuális boldogságot add ez az év decembere...

 

Már a metrón utazom és attól tartok mindenki engem néz. Ennyire látszik, hogy nem rég csókoltam és öleltem? De mi volt ez? Még mindig nem értem. Sokáig csak beszélgettünk és mindketten tudtuk, nem sok időnk van. Úgy tűnt, hiányzik az a bizonyos szikra vagy áramütés, aztán mégis hozzám hajolt, én őhozzá és...

Talán még most is lihegek, próbálom magamat türtőztetni és palástolni a történteket. Hamarosan a rádióban kell lennem, de remélem sikerül lábaimból a remegést eltüntetnem. Röhögök magamon, de ezt jólesően teszem. Hogy mi történt? Ezerötszáz másodperc szenvedély...

Millió ölelés! 

Tibor

Nincs hozzászólás. |

Nőként ragyogd be a világot!
#2 (2019-05-29 18:58:41)

Évekig azt gondoltam, hogy masszázsomat - de nevezzük ezt inkább szeánsznak - csak egy nő élvezheti és az odaadást, a másik tiszteletét és szeretetét, magát az intimitást nem leszek képes mással megélni és megosztani. Ahogy ballag az idő és változik körülöttem minden, világosan érzékelem a bennem felmerülő igényt, az adni akarást és érintést, ezzel szebbé és jobbá téve a világot, mert a testen keresztül a lelket érintem, de egy kicsit a szívet is. Nem vagyok tanult és képzett masszőr, talán ezért is egyedi amit nyújtani tudok, mert nem másolok senkit és véletlenül sem tömegszolgáltatásként képzelem el ezt a világot.

Imádom az anyanyelvünket és amikor valaki orvoshoz megy, ma is használatos ez a kifejezés: kezelésre megy. A hagyományos és népi gyógyászat része volt - részben ma is az - a kézzel való gyógyítás, a lélek simogatása, a kezelés. Emberek vagyunk és szeretteinknek rendszeresen örömet akarunk szerezni, de ahhoz, hogy ezt jól csináljuk, egy kicsit vissza kell mennünk az időbe - úgy ezer évet -, az őszinte és tiszta érzések világába. Szó szerint minden a kezünkben van és pontosan tudom, valamelyik életemben a lélek simogatását mesteri szinten műveltem. Gyerekkorom óta megszokott, szinte mindent máshogy látok és gondolok, de pont ezért érhettem el olyan sikereket, melyeket nagyon kevesen.

A következő húsz évben készül a fő művem és ennek szerves részét képezi a fenti masszázs vagy szeánsz. Őszintén és kendőzetlenül ejtem magunkat transzba, hiszen ebből a világból ki kell lépnünk. A prűd és álprűd nézeteket magunk mögött hagyva felszabadítom a női energiákat. Ha kell, időt is utazunk, hogy megtalálhasd valódi énedet, ahol a tiszta lélek vággyal és odaadással telített és nem szégyen a kéjt megélve nőként beragyogni a világot. Mindezt szívemmel és kezeimmel teszem, ez az idő csak rólad szól. 

Ma még nem tudom, mikor tartom első szeánszomat és azt sem, ki részesülhet belőle, de lassan itt az idő, és akinek el kell hozzám jutnia, az el is fog. 
Fogok erről még írni és szeretném magamat ebben a témakörben is mindenkitől megkülönböztetni. Ha te már voltál "izgalmas" masszázson és tetszett, vagy bakancslistás a dolog, hidd el nincs két egyforma odaadás, de még pillanat sem, minden és mindenki kipróbálható, a te életed. Ha ezzel kapcsolatban van mondanivalód, szólj hozzá, vagy keress bátran. 
Remélem nem voltam tolakodó és ha csak egy pillanatra eljátszottál a gondolattal, talán az sem történt véletlenül.

Millió ölelés! 

Tibor

Nincs hozzászólás. |

Yoni masszázs
#1 (2019-05-26 20:02:15)

A hálóban foglak elvarázsolni, ahol a hőmérséklet megfelelő. Kézen fogva megyünk be a fürdőbe és itt kezdődik a mi kis "szertartásunk". A kádba már engedtem meleg vizet, finom illatokat érzünk mindenütt. Huncut mosollyal nézel szemeimbe, majd szótalanul levetkőzünk és beülünk a kellemesen meleg vízbe. Nem egy hatalmas sarokkád, de azért elférünk benne. Háttal ülsz nekem, elengeded magad a biztonság érzésében, senki sem zavarhat minket, hiszen a házban csak ketten vagyunk. Szeretem ezt a közelséget.

A nyakadat, a melleidet és a hátad mosdatom simogató mozdulatokkal. Nőies illat mindenütt. Az összes mozdulat lassú és csak rólunk szól. Nem akarok tudni a külvilágról, nekem itt és most csak te létezel, és azt akarom, ad át magad ennek a kényeztető hangulatnak, amikor mi ketten egyek lehetünk. 

Kérlek, fordulj velem szembe, ülj az ölembe és te mosolyogva teljesíted kérésemet. Harmóniába vagyunk, teszem a dolgomat, lassan és érzékien. Ebben a pillanatban csak te létezel. Érzed ezt a nyugalmat? 

A kádból kiszállunk, puha törölközővel leitatom testedről a vízcseppeket. Kézen fogva bemegyünk a hálóba, ahol meleg van és már érezhető az éjjeliszekrényen pislogó illatos párologtató narancsos fahéjas illata. A sarokban meditációs zene szól halkan, de hallhatóan.

Hasra fekszel a franciaágyra terített lepedőre. A radiátorról leveszem az agyagedényt, melyben már az olaj felmelegedett, egy kicsi tálcára teszem melléd az ágyra. Én így szeretem csinálni, meleg olajjal. Most narancsos fahéjas illatút használok, mint a párologtatóban. 

Lábad mellé térdelek, az olajos edénybe nyúlok és kezemről csurgatom vádlidra az olajat. A bal bokádat és vádlidat simítom és masszírozom lassú mozdulatokkal. Ez nem egy sport masszázs. Nem, nem! Inkább nagyon finom simító mozdulatok, melyek szinkronban vannak a zenével. A talpadat sem hagyom ki, hiszen pontosan tudom, ezt nagyon szereted. Mozdulataim lassúak, tisztelettel és szeretettel telítettek. Ez ,most csak rólad szól, de az utat közösen tesszük meg. Nagyon szexi látvány az olajtól fénylő női vádli. 

Lassan a bal combodat is masszírozni kezdem, mindkét kezemet használom és igyekszem a tempót tartani. Azt gondolom, az odaadás és adni akarás nagyon fontos egy ilyen "szeánsz" megélésekor. Nagyon szeretem a comb belső részét is simítani és masszírozni, de nem érek a puncidhoz, még nem. Ez csak a felvezetés, rengeteg időnk van és teljesen egymásra kell hangolódnunk. 

Nincsenek elvárásaink, csak az orgazmushoz vezető közös utat szeretnénk együtt megélni, de ehhez idő és megfelelő összhang szükséges. Minden alkalom más és más, hiszen mi önmagunk is minden helyzetben mások vagyunk.Remélem sikerül összehangolódnunk és ehhez nem kell más, csak figyelem, odaadás és szeretet. Szándékosan nem szerelmet írtam.  

Már a fenekedet simítom és masszírozom, ami nagyon kellemes érzés nekem is. Nem tudom, mit érzel és merre járnak gondolataid. Nem beszélgetünk, mert nem akarjuk egymást kizökkenteni ebből a hangulatból. Bal kezemmel a feneked simogatom, jobb kezemmel a combod belső felületét cirógatom nagyon lassan. Nem állok meg egyszer sem, erre tudatosan figyelek. A mozdulataim még akkor is folyamatosak, amikor olajat veszek az agyag edényből. A hőmérséklete most meleg, kellemes. 

Egy picit feljebb csúszok, a hátad és derekad veszem kezelésbe. Van időm csodálni és szeretni nőies tested. Így olajos kézzel nagyon könnyű masszírozni. A nyakadat és a csuklyás izmokat sem hagyom ki. Nem tudom, hogy konkrétan mire gondolsz, de hogy ez neked kellemes érzés, érzem és tudom. Egyik mozdulatom sem erős, de most nem csak cirógatlak, simogatlak. Azt gondolom, most egy kicsit erősebben csinálhatom, de még véletlenül sem esek túlzásokba. 

A gerinced mellett lefelé simítom kezeimet, lassan a feneked irányába. A hüvelykujjaim végzik a masszírozást a többi ujjaim pedig a simítást. Ezt a mozdulatsort többször is ismétlem. Fáradhatatlan vagyok és egyben arra is gondolok, mennyire szerencsés is. 

Most lassan átülök a jobb lábad mellé és olajos kézzel vádlidat és combodat simítom, masszírozom. Mozdulataim ismétlődnek az előzők szerint. Igyekszem mindent teljes koncentrációban csinálni és még véletlenül sem növelni a tempót. A feneked és a belső combodat sem hagyom ki, a bőröd selymes és nagyon kellemes ez a narancsos fahéjas illat. Tökéletes választás volt! 

Néhány héttel Karácsony előtt ez tényleg nagyon hangulatos. A szobában a hőmérséklet elég magas, de nincs melegem. Újra a csuklyás izmaidat és a hátadat masszírozom. Nem tudom, mennyi idő telt el, de valahogy ilyenkor az idő és a tér megszűnik. Viszont az energia jelen van, érzem, mindketten töltődünk.

Most lassan és csendesen a bokáid közé térdelek, majd a bokáimra ülök. Az olajos edényből újra olajat csurgatok testedre. Azt gondolom, ebből soha nem lehet sok. A lábaidat egy kicsit szétnyitom, hogy feljebb tudjak térdelni és ülni. Gyönyörű látvány az olajos női test. A két kezemmel egyszerre kezdem a vádlidat masszírozni. Természetesen újra jönnek a combok és a feneked is. Igazi kéjes mozdulatok ezek, de a puncidat még mindig nem érintem. 

A combok belső oldalán egyre több időt töltök el, simítom és cirógatom. aztán jön a feneked. Neked már simították és masszírozták már a feneked? Ha igen, és azt lassú finom mozdulatokkal tették, akkor tudod, most miről beszélek. Szerintem nincs olyan férfi, aki ezt ne szívesen tenné. Kontrollálom magam és a tempóra nagyon figyelek. Nem szabad sietni. Nem, nem! A mozdulatok minél lágyabbak, annál érzékibbek. Feneked mindkét partját érintem kéjes mozdulataimmal. Szeretném, ha ezek a pillanatok örökké tartanának! 

Feltérdelek, a derekad és a hátad veszem kezelésbe, Kifelé masszírozok, a kezeid felé. Csodálatos érzés szeretetből és tiszteletből jóságot átadni egy másik embernek. Ez olyan feltétel nélküli dolog, ahol cserébe nem várok el semmit. Fogalmam sem volt arról, hogy valaha is képes leszek egy másik ember testét és lelkét ennyire tisztelni.

A csuklyás izmokat most sem hagyom ki, de az összes mozdulatom finom. Kifelé masszírozom hátad, ujjaim hegyével nagyon lassú, cirógató mozdulatokkal végigsimítom karjaidat egészen a tenyerekig. Cirógató ujjaimmal lassítok, hogy az érintés még kéjesebb legyen. Természetesen van ebben némi tudatosság is. Már hogy ne lenne! Szeretném, ha ezt a kéjes utazást hosszan és mélyen élnénk meg. Az ujjaidat egyenként megmasszírozom és itt sem sietek. 

Újra a hátad, a feneked majd a combjaidat kezelem. Tisztán érzem energiádat, ahogy egyek vagyunk. A feneked és a belső combjaidat is újra és újra érintem, de talán még lassabban, mint eddig. Tudom és érzem, izgalomba hoztalak. Tudatosan nem érintem egyszer sem puncidat, mert szeretném a vágyadat így felébreszteni benned. A tested visszajelez nekem, hogy jól csinálom, már úton vagyunk. 

Újra feltérdelek, majd nagyon lassan felső testestedet érintem, szinte rajtad fekszem, de még sem, mert kezeimmel támaszkodok. Hasammal és mellkasommal néha érintelek, ami ebben a pillanatban kimondhatatlanul izgalmas. A nyakadat puszilom lágyan és lassan, mindketten mélyeket lélegzünk. Valami nagyon elindult. "Megfordulnál?" - kérdezem.

A kérdés nem azonnal jut el hozzád, van egy kis fáziskésés, de ebben a helyzetben egyáltalán nem meglepő. Megfordulsz, én két térded közé térdelek, csípődet megemelem és amennyire csak lehet, magamhoz húzlak. Combjaid a combjaimon fekszenek, ez egy kimondottan intim közelség. Egy nő csak nagy bizalmat érezve helyezkedik így el. Kezeidet térdeimre helyezem, hogy mindenhol kapcsolódjunk egymáshoz. Itt vagy az ölemben, szétnyitott lábakkal. 

Mélységes tisztelettel folytatom "szertartásunkat" A meleg olajjal tested újra simítom és masszírozom, először a combjaidat majd a hasadat. Szemeid csukva vannak, nem tudom merre jársz. Ezek már tényleg nem masszírozó mozdulatok. A lassított felvételnek a lassítását képzeld el. Igen! Ez így nagyon jó lesz. A combjaid belső felületére sok időt szentelek, az összes mozdulatomra odafigyelek, nem kapkodhatok még véletlenül sem

Látom, ahogy mellkasod emelkedik, mély légzések ezek. A melleidet is masszírozom, mellbimbóid duzzadnak, hegyesen állnak az ég felé, nagyon kívánlak, de ezt az érzést most félre kell tennem. Türelmes ember vagyok, nagyon türelmes. Imádom a melleidet masszírozni. Most így olajosan még izgalmasabb, mert ebben a félhomályban és csillogó olajos állapotban talán még jobban kijönnek vonalai. A vállaidat is masszírozom és mindkét kezemet tenyérrel felfelé a medencéd alá csúsztatom, közben egy kicsit magamhoz húzlak. A csípőd megemelkedik - látványnak sem utolsó -, de maga az érzés csodálatos. 

Azt gondolom, eddig mindent jól csinálok, egyre mélyebbeket lélegzel, már azon a különleges úton vagyunk. Lassan a belső combjaidat érintem, nagyon lassan. Figyelem arcodat, tested összes rezdülését. Az előbb, alig észrevehető mozdulattal végignyaltad a szádat. Ez az egyik árulkodó jel, hogy már közel vagyunk...

A hasad irányából tenyérrel lefelé simogató mozdulatokkal közeledek a szemérem dombjaid felé. Bal kezemet megpihentetem a dombocskán, míg jobb kezemet a hasadon pihentetem. Szemeim becsukom és néhány másodpercre így, mozdulatlanul figyelek magunkra. Nyugalomban vagyunk, de olyan ez, mint a vihar előtti csend. 

Mindkét kezemet egymás mellé, a puncidra helyezem és kezeim élével elkezdem nagyajkaidat izgatni. Leheletnyi finom érintések ezek. A nagyajkakat jobb kezem mutató és hüvelykujjával is simogatom, stimulálom. Bal kezemmel melleidet simogatom, így fokozom az élvezeteket. Mellbimbód pattanásig feszül a legkisebb érintéstől is, ez hihetetlenül felemelő és szabad érzés. 

A meleg és olajos kezeimmel puncid külső részeit érintem, nagyokat és mélyeket sóhajtunk és ezeket a pillanatokat átitatja a szeretet. 

Most ujjaim hegyével érintem nagyajkaidat, te egyre mélyebbeket sóhajtozol. Érzem, ahogy lassan, de folyamatosan emelkedik pulzusod. A belső combjaidat cirógatom egészen a gátig, egyre jobban emelkedik a mellkasod. Ez most nagyon jó lehet, csak nem szabad sietnem. Most a kisajkaknál járok, ezek nagyon érzékeny pontok. A csiklódat eddig alig érintettem, de most itt az idő...

Már nagyon közel vagy az orgazmus állapotához. Két tenyeremet a szemérem dombjaidra helyezem és leheletnyi mozdulatokkal és hüvelykujjammal érintem csiklódat. Nem tudom, most mit érzel, csak azt tudom, vágyom az örömödre. Ha már megélted ezt az érzést, akkor tudod most miről beszélek. Nagyon nehéz ezeket a pillanatokat szavakba önteni. Már a kisajkaidat is izgatom és egyre szaporábban veszed a levegőt. 

Bal kezem a szemérem dombodon pihen, hüvelykujjammal a csiklódat izgatom. Jobb kezem mutató ujját a "bejáratnál" mozgatom finoman, körbe - körbe. Nem tudom, hogy az olajtól vagy a hüvely váladékától, de puncid úgymond "nedvesen fényes", láthatóan befogadásra készen áll. 

A mutató ujjamat nagyon lassan tolom be. Ezt most ne gyors és egy mozdulatnak gondold, ez egy mozdulatsor. Olyan "kettőt előre, egyet hátra" jellegű. Meddig lehet ezt fokozni? Ujjam feltérképezi hüvelyed belsejét, de bal kezemmel a csiklódról sem feledkezek meg. Úgy érzem a középső ujjamra is szükség lesz. Kihúzom "matató" mutatóujjamat és már két ujjal folytatom puncid feltérképezését. 

Lassú, nagyon lassú mozdulatokkal tenyérrel felfelé engedem be ujjaimat a kéj barlangjába. Könnyen csúszik be, nagyon könnyen. Az ujjaim begyeivel hamar megtalálom azt a bizonyos G pontot. Tested többször piciket megrándul és már hallom a kéj sóhaját. Igen! Tudom! Már nagyon közel vagyunk. Lehet, hogy csak néhány másodperc? 

Ujjaimmal tovább stimulálom G pontodat, hüvelykujjaimmal csiklódat izgatom. A tempó egy kicsit gyorsabb és egyre gyorsabb. A levegővételed mélyül és gyorsul. Még, még! Tested megfeszül, szád nyitva van, már csak néhány pillanat és...igen. Hangosan, nagyon hangosan élvezel, tested rángatózik, szinte íjként feszül. 

Ez az orgazmus mélyről jön. Dobálod testedet és percekig szinte önkívületi állapotban vagy. Boldog vagyok, nagyon boldog. Hagyom, hogy megpihenj. Egy törölközőt terítek testedre és hosszú percekig várok. Nem sietünk, miért is tennénk? 

Újra visszatérsz hozzám, ebbe a világba, kinyitod szemeidet és csak ennyit mondasz: Szeretlek! 
!kep:https://www.eropolis.hu/imgs/USERGALL/BLOGIMG/01f414d20190526200215.jpeg

7 hozzászólás |

[1-19]


A blog RSS feedje.


hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.