hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatóFantáziák és valóság

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > hungarian-gsi

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


hungarian-gsi blogja


Fantáziák és valóság
Részletek fantáziákról és valóságról, meg nem élt vágyakról, elkapott pillanatokról.


40+
#2 (2020-07-22 15:52:43)

Minap kora reggel egy jó 40-es éveiben járó nő jött be a munkahelyemre a férjével. Kb. 175 cm magas lehetett, már messziről kiszúrtam. Ahogy közelebb ért, tüzetesen szemügyre vettem. Vörösre festett hullámos haja volt, zöld szeme, átlagos, de gömbölyded cicijei, amik – a korából adódóan – picit meg voltak ereszkedve, de egyáltalán nem vészesen. Szép fedetlen vállak, viszonylag karcsú test. A szép zöld szemei alatt volt egy pár ránc, lehet ettől tűnt úgy, hogy kicsit mogorva vagy csak álmos volt, nem tudom. Tovább vizsgálgattam: bokáig érő vékony nyári ruha volt rajta, ami derékban szűkült egy picit és kidomborította a pici kis hasát ami volt. (Imádom, ha egy nőnek van egy kis hasa, ez számomra szexi.) Ahogy megfordult, azonnal a fenekére tévedt a tekintetem, szinte már vártam, hogy megvizslassam hátulról is: kissé lapos volt, szexisen széles „jól megragadható” csípővel, picit husis, de viszonylag még mindig keskeny derékkal párosulva. A ruhája alatt halványan kirajzolódtak a vékony tanga körvonalai. Mi mást is vehetett volna fel egy ilyen fenékre? Rettenetesen begerjedtem, szó szerint keményedni kezdett a farkam. A férje mit sem vett észre az egészből, bár a hölgy sem kacsingatott rám, de ha ez utóbbi történt volna, akkor gond nélkül elszerethettem volna a férje mellől. Közben távolodtak és leültek. Lopva néztem tovább a hölgyet, nem szeretem sem feltűnően sem gusztustalanul csinálni, de a kolleganőm észrevette, és csak ennyit mondott: „-Öreg már” (Meg kell hagyni a kolleganőm 38 éves, kétgyerekes anyuka, aki mindezek ellenére nagyon is szexis és tudja, hogy szeretem ezt a korosztályt.) Csak mosolyogtam a megállapítására. „Ó gondoltam, ha tudnád Te, hogy mennyire nem öreg még ez a nő.” Ahogy keresztbe rakta a lábait, láthatóvá váltak a szép hosszú combjai vonalai. Csillapíthatatlan vágyat éreztem, hogy a tudtára adjam mennyire vonzó és kívánatos számomra. De ott volt a férje, még csak odasúgni sem tudtam semmit, vagy egy cédulát küldeni vagy bármit. És csillapíthatatlan vágyat éreztem azután is, hogy az ölembe ültessem, a tenyerembe fektessem a gömbölyű cicijeit, hogy a nyelvem hegyével cirógassam a bimbóit, megragadjam a csípőjét és tövig magamra ültessem, kezeimmel elkalandozva a combjain és a fenekén. Miközben rá-rá pillantottam elképzeltem, hogy ringatóznak a szép cicijei, ahogy vonaglik rajtam és hogy milyen hatalmasakat lövellnék most a forró ölébe. Hirtelen beötlött: vajon a férje meg szokta így dugni? De nem is foglalkoztam tovább ezzel, most én akartam megdugni, de nagyon. Abban a pillanatban minden nyílását ki akartam próbálni. Csókolgatni, dicsérni, simogatni, éreztetni vele, hogy még mindig milyen kívánatos egy fiatal pasi számára. Aztán kis idő elteltével felálltak, elköszöntek és elmentek. Hosszú percekig eszembe volt még a hölgy, aztán a munkám lekötött, már csak ritkábban gondoltam rá, de ugyanolyan intenzíven.
Másnap ismét megjelent, természetesen megint a férjével. És megjelentek harmadnap is, de a helyzet változatlan maradt, nem tudtam megközelíteni, a férje egy percre sem hagyta egyedül. Esélyem sem volt, a hölgy sem fordított rám különösebb figyelmet, így a vágyam beteljesületlen maradt...

8 hozzászólás |


#1 (2020-07-21 19:20:14)

A lépcsőházban felérve halkan kopogtam az ajtón, nem szerettem volna feltűnést kelteni. Kicsit izgatott voltam, még sosem csináltam ilyet. Az ajtó félig kinyílt, de teljes sötétséget láttam csak.
-Gyere! – szólt egy kedves hang az ajtó mögül.
Gyorsan beléptem a küszöbön, majd újból megszólalt:
-Ne fordulj meg! – súgta.
Nem is mertem mozdulni. Az ajtó bezárult és kattant a zár, majd hirtelen két puha kéz takarta el a szemem. Nem mintha erre szükség lett volna a teljes sötétségben, de talán ez is a játék része volt. Pár pillanat múlva a puha kezet egy kellemes anyag váltotta fel – talán szatén volt. Ezután már annyit sem láttam, mint idáig, csak annyit éreztem, ahogy a tarkómon meghúzza és csomóra köti. Ahogy körülöttem mozgott, a levegőt megtöltötte az édeskés parfümjének illata. Az alkaromon át a csuklómig csúszott a keze, majd megszólalt:
-Gyere utánam!
Halkan kopogott a cipője, közben a csuklóm szorította, én pedig próbáltam követni a sötétben. Semmilyen akadályba nem ütköztem, de azért óvatosan lépkedtem.
-Ne félj, vezetlek. – szólalt meg ismét.
Az illatából, a cipője kopogásából és a kellemes, nem túl vékony, de nem is erőteljes hangjából próbáltam az összképre következtetni, milyen lehet valójában? Azt tudtam, hogy barna hajú, 21 éves, egyetemista lány. De nem volt sok időm ezen gondolkozni, mert hirtelen a vállamnál fogva meglökött.
-Ez csak az ágy, lejjebb nem eshetsz. – mondta nevetve.
Egy picit téblábolt a szobában, mert ismét a cipője kopogása hallatszott és valamilyen fiók nyitásának zaja. Majd újfent a csuklómon éreztem a kezét és egy hasonlóan kellemes anyagot, mint az előbb.
-Mit csinálsz? – kérdeztem. 
-Csak biztonságos helyre teszem a kezeid – felelte. Egészen közel hajolt ehhez a művelethez, a frissen mosott haja illata megcsapott.
Kezdtem picit furán érezni magam, bekötött szemmel – és most már kézzel is. Tudtam, hogy miért jöttem, azt is, hogy nem fogok látni semmit. Ahogy próbáltam felfogni kiszolgáltatott helyzetem, hirtelen megéreztem a nyakam körül az ujjait, amit teljesen körém font. Közben lábaival a combjaim közé furakodott, mintegy kényelmes, kis terpeszbe nyitva az én lábaim. Az édes parfüm illata egyre erősödött. A nyakamba kapaszkodva éreztem, ahogy húz maga felé. Az orrom a meztelen hasát érintette, közben fogta a tarkóm. Látatlanban is felismertem a testrészt és a finom, puha bőrét. Egy apró puszit leheltem a hasára, majd még egyet. Nyitott ajkakkal igyekeztem bejárni a területet, ami nem tűnt nagynak. Ahogy egyre lejjebb haladtam, az ajkam beleütközött a bugyijába. Ekkor ellökte a fejem. Majd újra a hasához rántott.
- Puszilgasd még! – kérte.
Szólni sem mertem és nem is igazán akartam, csak pusziltam a puha, pici hasat, ami szintén mintha parfümös lett volna. Vagy csak az izgalomtól kevertem az illatokat. Aprókat sóhajtott, éreztem, hogy jó, amit teszek vele. Próbáltam lejjebb csúszni a számmal, közelíteni a bugyijához, de ilyenkor mindig ellökte a fejem. Most utoljára viszont nem lökte el, hagyta, hogy a finom anyagon keresztül megpusziljam a szeméremdombját, amit egy hosszabb sóhaj követett.
- De finom a bugyid! – súgtam az orrom alatt, miközben újra beleszagoltam és csókoltam a duzzadó dombját.
- Fehér csipke, a kedvenced. – súgta, közben nevetett.
Ahogy egyre jobban belefúrtam az orrom, nemcsak a tiszta textilöblítő illata érződött a bugyiján keresztül, hanem az övé is. Mohón újra és újra beleharaptam, hallgatva a sóhajait. Éreztem, ahogy mozgatja a csípőjét, vágytam a táncára és arra az édeskés punciillatra amit megéreztem. A harapdálásomtól, csókjaimtól teljesen átnedvedzett a finom vékony anyag, egyre erősebben érződött át rajta az intim illat. Majd egy hirtelen mozdulattal erősen az arcomba nyomta a bugyis punciját, éreztem, ahogy a husis combjai teljesen közrefogják az arcom.
- Finom? – kérdezte kéjesen. De válaszolni nem volt lehetőségem. A tarkómba markolt és körkörösen mozgatta a medencéjét, úgy csúszkált az arcomon. Az orrom teljesen megtelt a friss, édeskés pinaillattal. A vékony nadrágomon keresztül egyértelművé vált, hogy izgalomba jöttem.
-Húha – nevetgélt gúnyosan és közben a combjával az ágyékom dörzsölte. Kiéhezett voltam és kiszolgáltatott. Nem láthattam, nem tapinthattam őt. Azt hittem már ennél jobban nem tudja fokozni az izgalmam, de tévedtem. Hirtelen elengedte a nyakam és a szám. Majd éreztem, ahogy az egyik combja az oldalamnak feszül és csak egy kézzel öleli a nyakam.
- Kóstold meg! – súgta és az egyik ujját a számhoz érintette. Nedves és édes volt, akárcsak az előbbi pillanatokban érzett illat és íz.
-Milyen? – kérdezte.
-Húhh- csak ennyi tudta elhagyni az ajkaim.
-Hát ha ennyire ízlik, akkor tessék- mondta és a számhoz nyomta a félig meztelen, félig bugyis punciját. A friss nőstényillat teljesen beindított: hol bugyin keresztül, hol meztelenül haraptam, szívtam, csókoltam a duzzadt szeméremajkakat. Próbáltam a nyelvem hegyét bedugni az édes kehelybe, de ilyenkor elhúzta magát.
- Arról volt szó, hogy viselkedsz, igaz? – szólt erélyesebben.
- Ha nem viselkedsz, vége a játéknak!
Majd újra és újra, az arcomhoz, orromhoz dörgölte. Egyre nedvesebb és vágyfokozóbb volt, amit leszívesebben a nyelvjátékommal tettem volna egyértelművé. Fülledt meleg kezdett lenni a szobában, éreztem, ahogy izzad a combja. A nedve sem éppen abban segített, hogy szárazon maradjon, ahogyan az én arcom sem. Ragacsos voltam a nedvétől, de talán még sosem éreztem ennyire kívánósan magam. Próbáltam a combjait is csókolni, bele-beleharapni, de a zsenge puncija illata egyre csak feljebb vonzott, képtelen voltam kontrollálni mit teszek. De hogy mégis elvegyem, ami az enyém, elkezdtem az orrommal csiklandozni, masszírozni a nagyajkait. Ennek hatására egy kézzel szétnyitotta a szám előtt és engedte, hogy a mohó csókjaim teljesen felizgassák. Egyre ösztönösebben dörgölőzött az arcomhoz, éreztem, ahogy remeg a combja, szaporábban veszi a levegőt. A másik kezével erősen kapaszkodott a nyakamba. Majd hirtelen az alhasához rántotta a fejem, ekkor már kinyújtottam a nyelvem is. Két kézzel a nyakamba kapaszkodva, hangosan nyüszítve elélvezett. Még pár másodpercig csókoltam, ízlelgettem az illatos dombját, érdekes módon a bugyiját már nem tapintottam a számmal. Lassan csúszott le a keze a tarkómról, éreztem, ahogy elernyed.
- Kikísérlek – suttogta.
Ahogy mentünk kifelé, már nem hallottam kopogni a cipőjét sem, csak a puha kezét éreztem, ahogy fogja vele a csuklóm. Az ajtóban eloldozta a kezem és a szemeim.
- Pussszz – mondta hosszan megnyomva a mássalhangzókat, ahogy szokta.
Majd olyan gyorsan becsukta az ajtót, hogy a szememnek ideje sem volt hozzászokni a lépcsőház halvány fényéhez.
Hazaérve éreztem, hogy valami nyomja a zsebem. Az átnedvedzett, illatos bugyija volt, zsebében egy picire összehajtott üzenettel:

„Hogy akkor is érezd a fülledt illatom, amikor nem vagy velem…”

17 hozzászólás |

[1-2]


A blog RSS feedje.
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.