hirdetés
Simple vásárlói tájékoztató40+

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > hungarian-gsi > 2

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


hungarian-gsi blogja


Fantáziák és valóság
Részletek fantáziákról és valóságról, meg nem élt vágyakról, elkapott pillanatokról.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »

40+
#2 (2020-07-22 15:52:43)

Minap kora reggel egy jó 40-es éveiben járó nő jött be a munkahelyemre a férjével. Kb. 175 cm magas lehetett, már messziről kiszúrtam. Ahogy közelebb ért, tüzetesen szemügyre vettem. Vörösre festett hullámos haja volt, zöld szeme, átlagos, de gömbölyded cicijei, amik – a korából adódóan – picit meg voltak ereszkedve, de egyáltalán nem vészesen. Szép fedetlen vállak, viszonylag karcsú test. A szép zöld szemei alatt volt egy pár ránc, lehet ettől tűnt úgy, hogy kicsit mogorva vagy csak álmos volt, nem tudom. Tovább vizsgálgattam: bokáig érő vékony nyári ruha volt rajta, ami derékban szűkült egy picit és kidomborította a pici kis hasát ami volt. (Imádom, ha egy nőnek van egy kis hasa, ez számomra szexi.) Ahogy megfordult, azonnal a fenekére tévedt a tekintetem, szinte már vártam, hogy megvizslassam hátulról is: kissé lapos volt, szexisen széles „jól megragadható” csípővel, picit husis, de viszonylag még mindig keskeny derékkal párosulva. A ruhája alatt halványan kirajzolódtak a vékony tanga körvonalai. Mi mást is vehetett volna fel egy ilyen fenékre? Rettenetesen begerjedtem, szó szerint keményedni kezdett a farkam. A férje mit sem vett észre az egészből, bár a hölgy sem kacsingatott rám, de ha ez utóbbi történt volna, akkor gond nélkül elszerethettem volna a férje mellől. Közben távolodtak és leültek. Lopva néztem tovább a hölgyet, nem szeretem sem feltűnően sem gusztustalanul csinálni, de a kolleganőm észrevette, és csak ennyit mondott: „-Öreg már” (Meg kell hagyni a kolleganőm 38 éves, kétgyerekes anyuka, aki mindezek ellenére nagyon is szexis és tudja, hogy szeretem ezt a korosztályt.) Csak mosolyogtam a megállapítására. „Ó gondoltam, ha tudnád Te, hogy mennyire nem öreg még ez a nő.” Ahogy keresztbe rakta a lábait, láthatóvá váltak a szép hosszú combjai vonalai. Csillapíthatatlan vágyat éreztem, hogy a tudtára adjam mennyire vonzó és kívánatos számomra. De ott volt a férje, még csak odasúgni sem tudtam semmit, vagy egy cédulát küldeni vagy bármit. És csillapíthatatlan vágyat éreztem azután is, hogy az ölembe ültessem, a tenyerembe fektessem a gömbölyű cicijeit, hogy a nyelvem hegyével cirógassam a bimbóit, megragadjam a csípőjét és tövig magamra ültessem, kezeimmel elkalandozva a combjain és a fenekén. Miközben rá-rá pillantottam elképzeltem, hogy ringatóznak a szép cicijei, ahogy vonaglik rajtam és hogy milyen hatalmasakat lövellnék most a forró ölébe. Hirtelen beötlött: vajon a férje meg szokta így dugni? De nem is foglalkoztam tovább ezzel, most én akartam megdugni, de nagyon. Abban a pillanatban minden nyílását ki akartam próbálni. Csókolgatni, dicsérni, simogatni, éreztetni vele, hogy még mindig milyen kívánatos egy fiatal pasi számára. Aztán kis idő elteltével felálltak, elköszöntek és elmentek. Hosszú percekig eszembe volt még a hölgy, aztán a munkám lekötött, már csak ritkábban gondoltam rá, de ugyanolyan intenzíven.
Másnap ismét megjelent, természetesen megint a férjével. És megjelentek harmadnap is, de a helyzet változatlan maradt, nem tudtam megközelíteni, a férje egy percre sem hagyta egyedül. Esélyem sem volt, a hölgy sem fordított rám különösebb figyelmet, így a vágyam beteljesületlen maradt...

8 hozzászólás |

Hozzászólások

mission-impossible
#8 (2020-07-29 19:19:13) |
Szerencse, hogy nem a lázad 40 pluszos.
 :D 
De a tréfát félre téve.
Tényleg vannak akik ekkorra "érnek be" és lesznek igazán "jónők".
Lehet, hogy később is maradok ennél a korosztálynál.
 ;) 
pandora
#7 (2020-07-27 23:06:05) |
#ninive: 
“ döbbenten tapasztaltam, hogy  a korosztályos férfiak   impotensek / potenciazavarosak / slamposak / kiégtek / donhuanok /  bi, vagy homoszexuálisak / egoisták / a fiatal nőket célozzák meg”

Dupla lájk a tömör valóságért.
Ezt sajnos csak megerősíteni tudom, hasonló tapasztalat, hasonló döbbenet. :(
A különbség csak a folytatásban van.

hungarian-gsi
#6 (2020-07-27 19:34:20) |
#ninive: Igen, Ti ezt a "helyén kezelve" kicsit tisztábban látjátok: felfogjátok, hogy ennek egyszer vége lesz, mert a hosszútávú célok nem közösek. Mondjuk fiatalabban is kellő komolysággal álltam ehhez. Attól mert merészebbek a vágyaim, tisztelek egy nőt.
Akkor az én érdeklődésem nevezhetjük nem "normálisnak", mert egy kerek asszonyos mell, egy nem olyan feszes fenék, egy pár ránc nálam mindennél vonzóbb és hormonbeindítóbb.
ninive
#5 (2020-07-27 00:23:46) |
Negyvenes voltam, amikor idekeveredtem, és a korosztályoddal ismerkedtem az első két évben.
Nem így terveztem, de meggyőztek az ifjak.

Volt pár kalandom és van, amelyik ma is tart még. 

Tudjuk, hogy nem holtodiglan, de nagyon kellemes hónapok, évek, állnak mögöttünk, előttünk.
Én már túl  vagyok a családalapításon, előttük még ott áll ez a küzdelem , és velünk könnyebben kitombolják magukat addig, ameddig megtalálják a párjukat, így  a háborgó hormonjaik nem  okoznak problémákat számukra.


Nagyon sok negyven plusszos nő élvezi a fiatal férfiak rajongását. Néhányan  körhintában ülve  teszik, amiről néha lepottyannak, mások beleszédülnek, és ugrálnak egyikről a másikra, de aki helyén kezeli az ilyen kapcsolatokat, kiegyensúlyozottan élheti a hétköznapjait, időnként fiatal csibész(ek) karjaiban feltöltődve. 

Kilépve az évtizedekig tartó monogám kapcsolatból döbbenten tapasztaltam, hogy  a korosztályos férfiak   impotensek / potenciazavarosak / slamposak / kiégtek / donhuanok /  bi, vagy homoszexuálisak / egoisták / a fiatal nőket célozzák meg . Láttam olyanokat is, akiket el tudtam volna képzelni magam mellett, de őket hét lakat alatt őrzik, így  számomra maradtak a kitartó potens, értelmes , egészségesen gátlástalan csibészek, akiket itt ismertem meg az első két évben.  

Tehát jó helyen jársz itt, mert a való világban  palástoljuk vágyainkat, tiszteletben tartva a férfiak  tradicionálisan "normális" érdeklődését, amely többnyire fiatalabb nők felé irányul. 

Ami a formát  illeti, átfésülhetnéd még a bejegyzésedet,  mert érezhetően nyers még picit, (mindkettő)  de idővel kigyomlálva a felesleget,  megtalálod majd a "hangodat". :)  

barna72
#4 (2020-07-24 12:26:00) |
Remélem, hogy az elmúlt tíz év alatt rájöttél, hogy ha hasonló szituációban megnyomod a tűzjelzőt, (meghúzod a kéziféket, kinyitod a strandon a medence lefolyóját, stb...) rád irányul kitűntetően minden figyelem?!  :D 
csizmaskandur
#3 (2020-07-23 09:37:06) |
#hungarian-gsi: Ne vedd rögtön "leszólásnak" véleményemet! :)
Én már itt régen kritizálok, talán még a kritikusok nagydíját is megkapnám... :D
Egyébként teljesen megértem - sőt még át is tudom élni - az általad leírtakat... mivel fiam egyidős veled...
S való igaz az általad említett vélemény... de ezt a helyzetet valahol mi, a társadalom teremtette...
Nem mai keletű probléma, hogy az emberek rendszereznek, skatuláznak, csoportosítanak... s mindezt teszik úgy, hogy nem őrzik meg szellemi, érzelmi szuverenitásukat, hanem társadalmi áramlatok után mennek... birkaeffekt... 
hungarian-gsi
#2 (2020-07-23 09:18:20) |
#csizmaskandur: Szia! Nem vagyok az élet császára és semmi nem hullott soha az ölembe, se nem képzelek magamról sokat. Mindenért megdolgoztam, már fiatalon. Ez az írás nem most készült, hanem huszonéves koromban. És huszonévesen igencsak meg kell küzdeni egy 40-es nőért, ha bizonyítani szeretném, hogy én igenis más vagyok, mint a korosztályom. Mert valljuk be - sokszor joggal - nem rajonganak a nők az ilyen korú fiúkért és nem osztogatnak csak úgy esélyeket. Én még az Y generációba tartozom, de ha most lennék egy 40-es nő, a mostani Z generációsoknak én sem osztanék túl sok esélyt.
(HGDC - Hungarian GSi Devils Club, már feloszlott) Hol volt akkor még az Insignia? :)
csizmaskandur
#1 (2020-07-23 08:41:40) |
Bár az írás jó, mégis van benne valami önzésre utaló...
A tulajdonlást érzem benne megjelenni..
A jár nekem, mert mai korunk azt üzeni, hogy én vagyok az élet császára...
Ne gondold azt, hogy korom miatti "féltékenység" szól belőlem...
Sokkal inkább az a gondolat, hogy valóban birtoklóvá kell válni, ha egy férfi kora, alkata, intelligenciája alapján közkedvelt lehet itt...
Engem elgondolkodtat...

(A GSI az Insigniara utal?)
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.