Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Titkos vágyak

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Blog > uzsli

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Volt ma szex? Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt? Inkább a főnököddel vagy inkább a szomszédoddal feküdnél le? Vagy egyikkel sem?
Ha te is szeretnél blogot, örömpolgárnak kell lenned!


uzsli blogja


Titkos vágyak
Van olyan, amikor valaki nem különösebben vonzó, sőt, kifejezetten nem tetszik neki az, ami a tükörben megjelenik. Vágyai mégis vannak, ehhez pedig partnert kell találnia. Hogyan valósul meg? A saját kis próbálkozásaimról írok, majd meglátom van-e értelme.


Párhoz rendelve
#14 2022-05-13 00:39:50
Néhány napja kiírtam az adatlapomon szereplő hosszú szövegbe, hogy aki mindezt elolvassa (mármint az adatlapom szövegét), az kérhet tőlem valamit. Nem gondoltam volna, hogy akad jelentkező.

Mielőtt leírnám mi történt, előre jelzem, hogy az érintettek hozzájárultak a történtek közléséhez. Sőt, kérték, hogy mindenféle finomkodás nélkül írjam meg a saját szememmel, mert szeretnék az egészet külső szemmel is látni.

A jelentkező egy házaspár férfi tagja volt, aki egy olyan történettel állt elő, ami első olvasatra nekem kissé sántított. Mivel sok embernek ismertem meg testközelből a titkos vágyait, így nem vetettem el belőle semmit, de érdekelt mennyi az eltérés a valóság és a leírtak között... Hát, semmi, minden a helyén volt.

A férj azt írta nekem, hogy vannak bizonyos dolgok, amire a feleségét nem tudja rávenni az ágyban. Ilyen például az orális és az anális szex, ami neki olyan erős vágya, ami már a normális hétköznapjaiba is belemászik és nem tud koncentrálni semmire sem. Az orális ügyekben ugyan volt némi előrelépés, de amit szeretne, az még nincs meg. A feleségnek is vannak vágyai, melyek szintén kiszolgálatlanok (például a popsinyalás, mármint ő kapja meg ezt a férjétől, meg még pár extrém dolog). E miatt abban egyetértés alakult ki köztük, hogy mindketten "tartoznak" a másiknak, de a teljesítésben elakadtak.

Egy hosszas gondolatlánc alakult ki a feleségben, melynek során összerakta, hogy ő soha nem lesz az anális szexben befogadó. Ugyanakkor nem szeretné a férjét kiszolgálatlan vágyakkal magára hagyni, ezért belemenne abba, hogy a jelenlétében kipróbálhassa milyen az anális szex. Azt nem tudná elviselni, hogy egy nővel, de egy férfiba még bele tudna egyezni.

A férj is belement, így elkezdtek keresni. Először egy transz volt a céljuk, de a feleségben felébredt a féltékenység, így csak férfiak között keresgéltek. Néhányukkal beszéltek is telefonon, de valahogy sajnáltak ilyesmire pénzt adni. Amikor pénz nélkül akarták, akkor a jelentkezők mindig a feleség testéből szerettek volna valamennyit élvezni, ami náluk kizárt volt. Így találtak rám.

A kérés az volt tehát, hogy a férj a feleség jelenlétében próbálhassa ki milyen az anális szexben aktívnak lenni. Semmi több, csak ennyi. Őszintén szólva ez nem volt annyira meglepő dolog, így belementem.

A lakásukhoz érve a férj nyitott ajtót. Átlagos, 40 körüli férfi. Nem tudom eldönteni, hogy vonzó vagy sem, nekem valahogy ehhez nincs érzékem. A szobába érve láttam meg a feleséget. Ő is kedves volt, amolyan igazi nő, kifejezetten vonzó és vékony, akinek a puszta látványa is orgazmust okoz... Tudtam, hogy 34 éves, de ha azt mondták volna, hogy 24, simán elhiszem.

A szobában ültünk le beszélgetni, ahol bővebben elmesélték a történetet, gondolom a zavartságukat is oldani szerették volna. Aztán rátértek arra, hogy mondjam el mi fog történni. Mondtam nekik, hogy térjünk rá a valóságban is, mert nem fognak oldódni. Így elmentünk zuhanyozni, ami nem volt semmi.

Először a feleség ment el, addig kettesben maradtam a férjjel. Észrevette, hogy többször a könyvespolcon járt a tekintetem, így megkérdezte melyik könyvvel szemezgettem. Nagyon kedvesen meg is kaptam ajándékba, amit ezúttal is nagyon köszönök! Nem kértem, nem szerettem volna, de ő ragaszkodott hozzá.

Utána ment el a férj, addig a feleség köntösben ült, gondosan takarva mindent. Megszoktam azt, hogy én kezdeményezek beszélgetést, de a férjéhez hasonlóan ő is kezdeményező volt. Arról érdeklődött, hogy nem okoz-e nekem nehézséget az ő érinthetetlensége. Mondtam neki, hogy meg tudom állni, erős kontrollt tudok gyakorolni ilyenekben, majd elbeszélgettünk a női hisztiről. Szerinte ugyanis azzal győzöm le a fizikai vonzalom erejét, hogy minden jó nőt elviselhetetlenül hisztisnek tekintek, ami kijózanítóan fejbe tud vágni. 

Amikor visszatértem a zuhanyzásból, a pár tagjai már az ágyon ülve várták mi fog történni, mindketten ugyanolyan köntösben. Közöltem, hogy akkor vágjunk a közepébe, így első lépésben szeretném felizgatni a férjet. Kicsit furcsa volt ezt úgy megtennem, hogy a felesége alig 80 cm-ről nézte érdeklődve az egészet, de amúgy nekem tetszett. Itt egy bombanő, egy igazi álomnő és mégis az én aktív cselekvésem váltja ki a szexuális izgalmat. Természetesen merevedéssel reagált a testem, amin a feleség elcsodálkozott.

Utána jött volna a behatolás, de a férj szerette volna, ha előtte megujjazhatna. Valójában nem az én engedélyem kellett ehhez, hanem a feleségé, aki elég komor tekintettel, de belement. Többször nézte, hogy merev vagyok-e még és meglepődött, hogy igen.

Alig egy perc múlva tényleg jött a behatolás, a férj kérésére kutyapózban. Éreztem, hogy a férfin eluralkodik a gyönyör érzése és minden másodpercnek örül. Nem volt ideje a feleségére figyelnie, akire pont ráláttam és kissé könnyes szemmel figyelte a párját. Aztán hirtelen megszólalt, hogy lehetne-e azt, hogy a hátamra dőlök és úgy folytatódna a dolog, mivel szeretne engem "ott" is látni.

Megtörtént a módosítás, ami a férjnek még sokkal nagyobb gyönyört okozott. A feleség addig néha simogatta magát ("ott"), de ezúttal néha hozzám ért (szintén "ott"). A férj nagyon hamar extázisba került. Nekem hihetetlenül jó érzés volt, ahogy pedig a feleség arcát néztem, egyre izgatottabbnak látszott.

Véletlenül vagy sem, de amikor a férj elélvezett, pont akkor én is. Egyrészt nagyon ráhangolódtam az érzéseire, amelyben kifejezetten izgatott volt, hogy a gyönyöre miattam van. Másfelől a feleség apró, félénk érintései is izgattak. A férj egy kicsit még bennem maradt, majd oldalra dőlt. 

A feleség kérte tőle, hogy ő is legyen kielégítve, már csak azért is, mivel én vagyok a második férfi akit ruha nélkül lát és nagyon felpörgött. A férj azt mondta neki, hogyha szeretné tőlem megkapni, felőlem legyen. Ahogy ezt kimondta, a feleség perdült egyet és ráült a számra, kérve azt, hogy jó alaposan nyaljam ki.

Nem akarok túlozni, de igazából nem helyes kifejezés az, hogy kinyaltam, mert inkább megb*szta a szám. Amikor elélvezett, hiába próbáltam megállni, én ismét megéltem egy orgazmust, amin mindketten meglepődtek. 

Úgy egy fél órát pihegtünk még egymás mellett. Utána ismét zuhanyzás, majd még egy kicsit beszélgettünk a történtekről. Azt hiszem mindhármunknak nagyon tetszett amit együtt megéltünk.

Még hagyom az adatlapon azt a bizonyos szöveget, hátha lesz újabb jelentkező :)

15 hozzászólás |

Minek nevezik?
#13 2022-05-06 01:59:24
Nem szeretnék mentegetőzni, de előre tisztázom, hogy szoktam önzetlenül segíteni másoknak. Persze megválogatom kinek, hogyan, mikor, mennyit, stb. Most nem egy ilyen helyzetről van szó.

Vannak komolyabb "segítségek" is, melyek meghaladják például egy fűnyírás vagy apróbb szerelés kereteit. Olyankor tőlem valami olyasmit várnak, ami nekem sok idő és olyasmi tudásom és tapasztalatom kell a másik félnek, ami értékes. Ha elég pénzt kínál és van is rá időm, akkor ezen nem évődünk, akkor megkapja amit szeretne.

És igen, gonosz és alávaló ember vagyok, de olyan is megesett, hogy belementem ilyenbe az erotikus viszonzás reményében. Egy ilyen esetben mindkét fél (a másik fél és én) felmérjük nagyjából mennyi az ellenérték, mármint "természetben fizetve". OK, csúnya és ronda dolog ez, de ettől még néha van ilyen és szerintem mindketten jól járunk.

Most akadt egy hölgy, aki bejelentett egy igényt felém, ami piaci alapon 50-60 ezer forintos munka lett volna (nagyon alacsony áron...). Ebből valamennyit meg is kapott, de úgy gondoltam, hogy a többit majd akkor, amikor valamit kapok viszonzásnak. 

Eljött a nagy beszélgetés ideje és utaltam a "megrendelésekor" elmondottakra, miszerint ez nekem nagyon sok idő, nagyon sok energia, még nagyon közeli ismerősnek is valahol 50-60 ezer forint minimum. Vagyis elérkeztünk egy olyan pontra, hogy az igénye fele már teljesült és nekem valami ösztönző kellene, mert azért ingyen nem dolgoznék ennyit.

A "megrendeléskor" ezt azzal intézte el, hogy csak szóljak és megbeszéljük, tehát nem egy váratlan helyzet volt a számára. Mondta, hogy van neki 20 üveg minőségi bora és 50 liter nem akármilyen pálinkája. Noha tudja, hogy nem iszok alkoholt, azzal fizetne. Minden egyes találkozáskor szexről beszéltünk, voltak utalásai arra, hogy lesz majd valami, nem egészen erre gondoltam.

Előálltam azzal, hogy az előzmények ismeretében valami erotikus dologra készültem, amin nagyon felháborodott. Azt elismerte, hogy incselkedett velem, szándékosan szagoltatta meg velem a haját, a bőrét, meg sok egyebet is csinált még - de az csak kellett neki megerősítésnek (lelki vitaminnak, ahogy mondta), mert ebből látta, hogy még kell valakinek.

Mindemellett teljesen kiakadt azon, hogy én alkohol helyett szexben reménykedtem, mennyire egy alávaló gazember vagyok! Csak úgy ömlött belőle minden, mintha valami nem is tudom milyen szemétláda lennék...

Azt mondta, hogy ő csak barátnak tekint, aki rendes, ezért jófejségből segít neki, aztán majd adjam el amit ad és ki vagyok fizetve. Szex??? Hát mit is képzelek?

Magára hagytam a hölgyet, nem kellett az alkoholja sem, így a 12 éves barátságnak is vége lett. Miközben kimentem a lakásából, eszembe jutott, hogy a 12 év során volt számos igénye, teljesült is, de én soha nem kaptam semmit. Ugyanakkor a 12 év során minden egyes beszélgetésünk (egy beszélgetés vele minimum 3 óra volt!) ilyen erotikus incselkedéssel volt tele.

Az OK, hogy egy mocsok nyomorék vagyok - de minek nevezik az ilyen embert, mint ez a hölgy?

6 hozzászólás |

Átverés!
#12 2022-02-04 02:12:09
Amikor az ember szexet keres, előfordul, hogy egyesek ezt kihasználják átverésre. Ez benne van a pakliban, mert sokan azt hiszik, hogy az ember nem megy a pénze után.

Sajnos ezen az oldalon már háromszor beleakadtam ilyen emberbe. Azt elfogadom, hogy én is felelős vagyok érte, mert nem voltam elővigyázatos. Mindenesetre leírom, hátha segít másnak.

1. Annyira nem is átverés, de valahol az. Az ember lebeszéli a camsexet, az illető elkéri a pénzt. Előtte egyeztetésre kerülnek a részletek, például az, hogy nem egy műsort nézhetek, hanem csak ketten leszünk. Aztán kiderül, hogy mégsem.

2. Ajánlat, mely szerint egy alkalom X forint, 2 alkalom nem a duplája, hanem a másfélszerese. OK, befizettem neki hármat. Harmadik már nem volt.

3. Szintén camsex. Először egy próbavásárlás, bizonyos összegért küld videót. Meglett, OK.
Aztán a megbeszélt időpontban ott vagyok a gép előtt, átutalom a nem is kis összeget és eltűnik. 65 percet váratott, hogy öltözik meg miegymás, aztán már nem is válaszolt.
Legszívesebben megadnám a nevét, hogy mást ne tudjon átverni, ugyanis itt van most is.
A felhasználó neve v-vel kezdődik.
Az átutalást egy férfi nevére kérte, VK a monogramja.

A felelősség áthárítható rám, mert minek mentem bele, OK.
Ugyanakkor nem tartom helyesnek, hogy semmilyen módon nem lehet innen ezeket a személyeket valami módon megjelölni.

Legyetek okosabbak nálam! 

40 hozzászólás |

Képküldés?
#11 2022-01-05 10:20:01
Az eredetileg indított csoportom "lecseréltem". Most inkább az új csoport furcsa témájáról szeretnék írni, hátha valakit érdekel.
Előre leszögezem, hogy tisztában vagyok azzal mennyi mindenkinek ellenszenves ez, most nem is nekik szeretnék bebizonyítani valamit.

A csoport neve: "fotókat küldünk".
A csoport tagjai között kétféle szerep van, bárki, bármelyikben (bármennyiszer) lehet: kérő és küldő.

Aki kér, az értelemszerűen leírja, hogy mit szeretne látni a kapott képen és azt megkapja. Aki pedig küld, az logikusan azok, akik teljesítik a kérést.

Az is lehetséges, hogy valaki egy adott képet küld (mármint magáról) és úgy kéri vissza, hogy azzal történjen valami. Például volt itt egy kedves hölgy, aki nem tudta szépnek találni a testét. Ő küldött pár képet és olyan fotót kért vissza, amin férfiak azt fotózzák le, hogy a fényképére merev farokkal reagálnak. Furcsának, rendellenesnek tűnhet, de ő azt mondta utána, hogy ez az egész neki egy lelki vitamin volt, amire nagy szüksége volt.

Vagy itt volt egy kedves fiú, aki szeretett női ruhákba öltözni és hasonló képeket kért vissza. Neki is sokat jelentett ez - és ugye hol máshol kérhessen ilyen valaki, ha nem itt?

És ha valaki szereti fényképen megörökíteni magát, akár úgy is, hogy közben más képében gyönyörködik, szerintem itt azt sem kell szégyellni.

Az ilyen vágyaknak és a teljesítőknek szeretnék egy kis társaságot biztosítani. Ha valaki szeretne csatlakozni (bármilyen szerepben, ami folyamatosan változhat is), akkor nyugodtan jelezze!

34 hozzászólás |

Internetes szexjátékok
#10 2021-12-07 01:34:32
Az internetes szexjátékoknak több formája van, ezzel gondolom nem mondtam semmi újat. Ezek között néztem szét kicsit, valami újat keresve. Mondjuk azt, hogy I. osztálytól (legjobb) a IV. osztályig (fapados -) lehet őket besorolni. Elsősorban az érdekel, hogy tud-e valaki ezeknél jobbat?

A IV. osztályhoz elég primitív játékok tartoznak, még linkelni is szégyen lenne őket. Kb. azt kell elképzelni, hogy egy nagyjából közepesen animált szexjelenet részesei vagyunk a játék során és egy (vagy több) klikkeléssel elő lehet idézni az orgazmust. Nem tudom ezek mire jók, de azt hiszem semmire. Maximum arra, hogy "véletlen" megnyithatom más jelenlétében és akkor azzal a szexre van terelve a szó.

A III. osztály az valami olyasmi, amiben jelen van a szex, azzal együtt a játék is. Például ilyen a "Duplex Billiard", íme egy link is:
https://xxxgames.biz/xxx-games/duplex-billiard-2
Ebben a lényeg az, hogy különböző szintek vannak, melyekre akkor léphetünk fel, ha a játszmát nyerjük. Ha vesztünk, akkor lefele lépdelünk. A képernyőn két nő van együtt, kívánatos módon kényeztetik egymást és a köztük lévő akció a pálya szintjével azonos arányban nő. 
A játék közepesen nehéz. A felső lyukakba kell a golyókat belőni, az ellenfelet sokszor is lehetséges. Ő az alsóra céloz. Akkor nyerünk, ha több "gólt" szerzünk nála, mielőtt az összes fehér golyó elfogy.
Maga a játék eléggé addiktív, a képi világ kifejezetten kellemes.
A végén amúgy egy linket kapunk, ahol a két művésznő videóit nézegethetjük.
Tényleg kellemes a látvány, de a játékélmény eléggé visz magával.

A II. osztály olyasmi, amiben már valami interakció is van. Az nálam alap, hogy legyen ingyenes és ne kérjen bankkártyás adatokat. Legalábbis először ismerhessem meg, próbálhassam ki. 
Ezeknél a játékoknál különböző helyzetekben kell dönteni. A játékos általában egy férfi, aki változatos módon és változatos emberekkel kerül szexuális viszonyba. 
Fontos, hogy itt rajzolt figurák vannak, nem élő szereplők és egyedül vagyunk játékban. A program elég erkölcstelen helyzeteket is elő tud idézni. Például egy férfi a saját édestestvérével fekszik le és ilyesmi. Bizonyos rossz választások esetén a játék véget ér. Erre nem írok példát, nehogy lelőjem a poént. Érdemes végigpróbálni, hogy mihez vezetnek az egyes döntések :)
A történetvezetés néha nem ötletes, néha vontatott, de 3/4 részben egész klassz játékokba botlani.
Ez például aránylag egész jól sikerült:
https://porngameshub.com/proud-father


Az I. osztály nálam az, amikor van interakció és a másik oldalon van ember is. Ezeknél is alapfeltétel, hogy bankkártya nélkül tehessek próbát.
Sajnos a többségnél le kell tölteni és telepíteni kell egy programot, ami nem annyira tetszik. Aztán az is fura, hogy vannak szabályok. Például nem lehet nyíltan szexuális ajánlatot tenni - holott csak az avatárjaink szexelnek... 
Ezeknél a próba ingyenes és ahhoz kell belső krediteket venni, hogy egy-egy dolog elérhető legyen. Például ruha az avatárra, meg hasonlók.
Ebben volt olyan, hogy iszonyú jót játszottam valakivel rendszeresen, majd össze is jöttünk személyesen is. Ez sajnos egy ritka kivétel volt.

Nálam nagyjából ennyi a körkép, ami azt jelenti, hogy nagyon szórakoztató játékot nem találtam. Van valakinek ettől eltérő tapasztalata?

5 hozzászólás |

Szexről újszerűt?
#9 2021-11-23 00:16:46
Szeretnék itt létrehozni egy csoportot, ahol a szexualitás nem sokat tárgyalt oldalairól lenne szó.
Hú, ez körülményes volt... Tehát szexről lesz szó, annak pedig olyan (amúgy legális) területeiről, amelyről nincsenek nagyon tartalmak a neten, sem szöveges, sem képes.

Egyébként így is közzé lehetne tenni, meg sok más helyen is, de szeretném ha olyanokhoz jutna el elsőnek, akik értékelik :)
Érdekelnének a vélemények is, de ha valaki "csak" néző kíván lenni, nekem az is jó.

Úgyhogy akit érdekel, örülnék, ha jelentkezne a csoportba.

5 hozzászólás |

Az első kliens
#8 2021-10-14 01:25:45
A filmes bukásom és a közeli lelkésszel való "értekezés" után már nagyon kellett kezdenem magammal valamit. Már nem volt kérdés bennem, hogy bele kell-e kezdenem a prostitúcióba, hiszen számos megerősítést és ösztönzést kaptam rá. Nem volt más, mint megszervezni a saját kis piacom.

Akkoriban már az emberek tudtak az internetről és egyre többen használták. Kissé máshogy működött, mert még eléggé szabad világ volt, ahol mindennek volt diszkrét helye. Korábban segítettem cégeknek neten megjelenni, kialakítani értelmesen a jelenlétüket, így fejben össze is állt a terv.

Készítettem csak a kliensek részére egy email-címet, majd egy akkor jól menő apróhirdetési oldalon felkínáltam magam. Az életkorom, a hajszínem, a magasságom és a súlyom szerepelt benne. Benne volt, hogy bármire kapható vagyok (csókon kívül), örömmel kísérem el a jelentkezőt a legtitkosabb vágyai megvalósítására. Én menten a helyszínre, képet pedig emailben ígértem.

Másnap reggel várt az első érdemi üzenet. Az illető férfi volt, megírta, hogy szeretne találkozni, lehetőleg még aznap, mert egyedül lesz otthon. Felhívtam és már egy óra múlva a Lehel téren voltam. Ő a megbeszélt helyen állt, mert éppen arra vásárolt, megvárta amíg odaérek. Köszöntem, bemutatkoztam, ő is. Pár másodpercig vizslatott a szemével, majd közölte, hogy nagyon szeretné, ha 4 óra múlva elmennék a lakására. Nem tudtam elképzelni, hogy néhány másodperc alatt mit mért fel rajtam, de rendben, legyen úgy.

Hazamentem, újra elkészültem, majd elmentem a megadott címre. Sokszor voltam már életemben nagyon idegen helyzetekben, ami átsegített azon, hogy ne aggódjak. A férfi olyan negyvenes évei elején járhatott, normálisnak látszódott, nem volt benne semmi különös. Se jó, se rossz. 

Leültünk egy nappaliban, kaptam egy pohár vizet, majd elmondta, hogy a felesége soha nem szopta le. Minden vágya, hogy ez megtörténjen vele és ő is megtehesse. Mindkét szerepet szeretné kipróbálni, hátha megérti az okát, amiért a felesége idegenkedik a dologról. 

Utána átmentünk a hálószobába. Amikor beléptem, akkor mondta, hogy vegyük le a ruháinkat, mert már nagyon szeretne ruha nélkül látni. Amikor minden rajtam volt, leült az ágy szélére, maga elé húzott és a kezével elkezdett simogatni:
- Nagyon szép f*sz, remélem kellemes lesz szopni.
A tenyerébe vette és megcsókolta, ami meglepett, mert ilyet még filmekben sem láttam. Utána megforgatott, megérintett mindenhol, de olyan finoman, mintha egy törékeny, értékes váza lennék. Az égbe merevedő f*sza jelezte, hogy tetszem neki. Akkor, ott, életemben először valaki nőként kezelt. Ezen megdöbbentem, mert nem tudtam, hogy rám lehet úgy is tekinteni.

Utána lefeküdt és még annyit mondott:
- Ha már leszopsz, kérlek nyeld is le, mert úgy lesz teljes az élményem!
- Ez természetes.
És azzal a lendülettel ledőltem mellé, majd a számba vettem és elkezdtem tenni a dolgom. Igen, átfutott az agyamon, hogy nem is tudok semmit az illetőről, ehhez képest valami nagyon intim helyzetben vagyok vele. 
Nagyon jól reagált a számra és a nyelvemre. Igyekeztem mindent a legjobban csinálni, ügyelve arra, hogy ne kezezzek, ne fogazzak, meg ilyenek. Még annyira nagyon bele sem jöttem, amikor éreztem, hogy gyanúsan kemény és forró lesz, de már szinte lövellt is bele a számba. Azonnal nyeltem is, ahogy kérte. Nagyjából 4-5 bőséges lövés érkezett a számba, alig bírtam nyelni.

Utána maga mellé húzott és megköszönte.
- Nem tudtam, hogy ez ilyen jó érzés. Nagyon köszönöm neked!
Ahogy letettem a fejem a párnára és a plafonra néztem, megcsapott valami női illat. Kellemes volt. Őszintén szólva felizgatott, hogy ott fekszem, ahol a felesége. Sokat nem merenghettem ezen, mert minden átmenet nélkül elkezdett szopni.
Akkor tudatosult bennem, hogy most egy teljesen idegen ember legtitkosabb vágyának a tárgya vagyok. Éppen vele együtt kalandozok és utazótársa vagyok az orális szex felfedezésében. Talán tényleg ez a hivatásom?

Mivel akkor már pár napja nem volt orgazmusom, elég hamar elélveztem. Ahogy ez megtörtént, olyan természetességgel le is nyelte, ahogy én neki. Utána ledőlt mellém:
- Nagyon jó érzés volt leszopni téged, köszönöm! - mondta nekem, miközben kényelmesen befészkelte magát a helyére. Kérte, hogy egy pár percet legyünk még ott, mert szeretné elraktározni magában az élményt. 

Közben elmondta, hogy neki mindkét szerep kellemes volt, de ebben nagyon sokat segítettem. Ugyanis végig azt érezte, hogy társként vagyok vele az egész helyzetben. Ugyanazt akarom amit ő is, valamint érezte mennyire szeretném, ha neki minden tetszene. Mivel ez az alaphelyzet nincs meg a feleségével, ezért nem lehet összehasonlítani kettőnket. Én az ő vágyai megvalósítását szeretném, ami önmagában (mármint ez az érzés, hogy a vágyaiért vagyok) teljesen új neki. Ilyet soha nem érzett korábban, hogy valakinek ennyire fontosak az ő vágyai. Kimondta azt, amit már más is, hogy nagyon rá tudok hangolódni az emberre.

Utána felöltöztem és távoztam. Nagyon sokat gyalogoltam, hogy fel tudjam dolgozni annak a tényét, hogy prostituált lettem, ráadásul úgy néz ki, mintha erre születtem volna.
Az egyik tévénél korábban segítettem abban, hogy az akkori celebek kommunikációja befogadható legyen. Akkoriban még csak gyártották a saját celebjeiket, ezért még rá voltak kényszerülve azokra, akik addig híressé váltak. Köztük az egyik pornósztárral is. A vele készülő műsorban valahogy helyre kellett rakni, hogy az illető hölgy pozitív személyiség vagy sem. 
A celebhölgy el is jött az értekezletre, hogy segítsen ötletelni. Elmondta, hogy ő semennyire sem pozitív személyiség, mert prostituáltként kezdte, ráadásul állami szervek munkáját segítette a tevékenységével. Utána lett pornós, de csupa olyat csinált, ami a legtöbb embernek gusztustalan volt. Méghozzá nagyon. Kifejtette, hogy ezt nem lehet kimosdatni, ő egy negatív karakter.
Ezt mély csend fogadta, amit megtörtem egy mondattal:
- Figyelj, sok pornós van a világon, de csak kevesen tudnak a legjobbak lenni.
Ez annyira megtetszett neki, hogy egyből a nyakamba ugrott. A nálam lévő jegyzetfüzetbe bele is írt egy hatalmas köszönetet, mert erre a gondolatra építette fel a posztpornós közszereplését. Annak idején többször utalt arra, hogy egy mondaton fordult meg az önmagáról kialakított rossz véleménye.
Na, akkor ugyanez jutott eszembe. Prostituált lettem, van belőle pár, de meg kell próbálni ebben is jónak lennem.

Legközelebb megírom, hogy sikerült-e vagy sem.

1 hozzászólás |

Ahogy elkezdődött a pályafutásom
#7 2021-10-12 11:27:52
Tehát volt az Annás élményem, aki igazából elindított abba az irányba, hogy nekem prostituálttá kellene válnom. Hát, nem tetszett a gondolat. Akkoriban még nagyon hívő voltam, de a volt gyülekezetemben csalódtam, mert asszisztált a váláshoz és a kisemmizésemhez. Mindenesetre a dolgot meg szerettem volna beszélni egy másik hívő emberrel, aki nem csak semmiségeket mond.

Az volt a mögöttes gondolatom, hogyha annyira nagyon rossz helyzetben vagyok, hogy már tényleg csak a prostitúció maradt, akkor valakinek most segítenie kellene. Mármint nem pénzzel, hanem állással vagy alkalmi munkával. Nem mellékesen jól képzett valaki voltam (vagyok), csak ugye a hirtelen válás miatt zárultak be előttem az ajtók, ami egy másik sztori.

Ahol akkoriban laktam, három gyülekezet működött. Az egyik az volt, amelyik asszisztált a válásomhoz, így eszembe sem jutott hozzájuk menni. A másik egy katolikus templom volt, hát... Finoman szólva nem szerettem volna egy cölibátusban élő, biztos egzisztenciával rendelkező ember tanácsait hallgatni. Így a harmadik felekezet lelkészéhez jelentkeztem be. Neki meg kellett pályáznia az állását, volt családja, így nagyobb volt benne a bizodalmam.

Amikor eljött az emailben egyeztetett időpont, akkor bementem hozzá. Meglepődött azon, hogy munkakeresés ügyében megyek hozzá. Elmondtam neki, hogy miért őt választottam, de azonnal mentegetni kezdte a katolikus papokat. Szerinte abszolút nem biztos az egzisztenciájuk, csak kívülről gondolok ilyesmit. Akkor még azt éreztem, hogy túl messze vagyunk az ügyemtől, szinte már a távozásom előtti másodpercben voltunk, amikor rákérdezett mi a problémám amiben segíthet.

Aztán elmondtam, hogy milyen gyakorlatom és papírjaim vannak, meg azt is, hogy miért nem vesznek fel sehova. Elmondtam neki azt is, hogy megoldásként maradt a prostitúció, mivel állítólag szeretek másoknak örömöt okozni. Folyamatosan néztem az arcát, melyen az olyan 35-38 éves férfi teljes döbbenetét olvastam le. Azt hiszem nem  számított ilyen kérdéskörre aznap. Már mindegy volt, övé volt a szó.

- Nézd, a prostitúció egy nehéz szakma. Teljesen fel kell adnod magad egy időre és másokért kell létezz. Nincs messze a lelkipásztori munkától, csak éppen teljesen alá kell rendelődj más ember legtitkosabb vágyainak.
- De nekem ez fejben megvan. Örülök annak, ha betekinthetek más legtitkosabb vágyaiba és abban partner lehetek, egyféle utazótárs. Ez nekem egy olyasféle meghitt bizalom, ami nemhogy nem okoz problémát, de örömmel megyek bele.
- Ez az elmélet. Jó kis filozófia, de mi van akkor, ha valaki, már bocsánat a szóért, de a szádba élvez? Érted mire célzok? Más spermája kerül a szádba!
- Nagyon őszinte leszek. Voltak ilyesféle élményeim. Ha valakihez vonzódom, akkor örülök, ha ezt el tudom érni nála. Kifejezetten szeretném, hogy élvezzen a számba, ez az elégedettségének, az örömének a jele.

A kész válaszaim meglepték, de ezeken már gondolkodtam, nem voltak új felvetések. Sőt, mivel jó pár évvel korábban volt pár férfi-férfi szexélményem, engem nemhogy taszított, hanem vonzott az, hogy valaki az én közreműködésemmel juthat gyönyörhöz.

- Látom, hogy agyaltál már ezen. Más viszont az, hogy mindezt olyannal élted meg, akit ismertél, aki tetszett neked. Volt köztetek valamilyen ismerkedés, nem volt idegen személy. A prostitúció az kemény. Köszöntök, megkapod a pénzed, majd egy percen belül már... bocsánat, hogy így mondom, de a fasz a szádban van és szopod... Vagy máshol van benned. Érted ez mit jelent? Soha nem láttad, soha nem ismerted, de egyből benne vagytok a közepében. Menne ez neked? Mert ez a nagy kérdés. Lehet, hogy erre képtelen vagy és nincs is olyan választási lehetőséged amelyben pénzért szexelhetsz.

Valahogy eljutott az agyamig, hogy elképzelhetetlennek tartja a női klienset. Persze, igaza van, nem olyan sok Anna van a világban. Úgyhogy válaszoltam:

- Nincs választásom. Ha nem szeretnék éhen halni, ha nem akarok hajléktalan lenni, akkor valamit tennem kell. Munkát meg nem kapok.
- Azt hiszem nem érzed át azt, hogy az egész dolog mennyire drámaian drasztikus. Képzeld el, hogy felállok, eléd lépek, letolom a nadrágom és azt kérem, hogy elégíts ki a száddal. Mit reagálnál rá?
Azonnal volt válaszom:
- Mondtam, ha enni és lakni szeretnék, de más utat nem látok, akkor ez nem kérdés. Megtenném amire vágynál, örömmel.

Addig azt hittem elméletről van szó, hogy képesnek gondolom-e magam. Erre felállt az előttem lévő fotelből, elém lépett, letolta a nadrágját és ott volt a szemem előtt egy félig meredt f*sz.
- Bocsánat, de kérlek szopj le, adok érte egy ötezrest ha sikerül.

Kicsit meglepett a fordulat, mert nem számítottam ilyenre. Átfutott az agyamon, hogy nemet mondok, mint ilyesmire képtelen ember, hátha ad valami normális munkát. De mi van ha csak megállapítja, hogy erre is képtelen vagyok? Akkor meg azt mondja majd, hogy eleve a hajléktalanságra vagyok elrendelve?
Úgyhogy megfogtam a kezemmel az amúgy szép farkát, becsuktam a szemem és bevettem a számba. Körbenyaltam, szoptam, húzogattam és próbáltam magam valahogy a helyzetre hangolni. Éreztem a számban, hogy egyre keményebb neki, ezek szerint tetszett. Alig két perc után azt vettem észre, hogy a kedvében szeretnék járni, hogy élvezzen el... Tényleg a prostitúcióra vagyok elhívva?

Mindegy, nem akartam ezen gondolkodni, így rá figyeltem. Elég egyértelmű volt, hogy el fog élvezni. Azt hittem meg is történik, de hirtelen kivette a számból és szinte remegve kérte, hogy meztelenül feküdjek le az ágyra, a hasamra. 
Anélkül, hogy megkérdeztem volna mit akar, megtettem amit kért. Azonnal feküdt is rám, farka a popsimhoz ért és fel-le csúszkált. Nem hatolt be, csak dörgölte a fenekemhez. Azt hittem meg fog dugni, de nem tette, mert nagyon hamar a hátamon volt a forró tenger.

Kicsit pihegett, majd letörölt valamivel. Kérte, hogy forduljak meg, mert szeretne engem látni. Megtettem. Elkezdte simogatni a farkam.
-El tudnál élvezni a kezemtől?
De már el is kezdte nekem húzogatni, nem várta a választ. Nedves voltam, hiszen felizgatott az, hogy valakit felizgatok. Egy percen belül elélveztem, majd rám feküdve pihegett tovább. Olyan negyed óra után gurult le és megköszönte a kellemes élményt.

Átadta a pénzt, megmosakodtunk, majd elnézést kért amiért így megtámadott a vágyaival. Mondtam neki, hogy kellemes volt nekem is, nem éreztem támadásnak. Máskor is szívesen segítek rajta.
Na, ekkor kapcsoltam, hogy prostituált lettem, ha tetszik, ha nem.

Utána visszamentünk a tetthelyre, ahol elmondta, hogy zavarban van. Őt felhergelte az, hogy valaki leszopja, mert a felesége nem hajlandó rá, megcsalnia meg nem lenne etikus. Igaz, minden négyszemközti beszélgetés előtt zuhanyzik évek óta, hátha szex lehet. Ezért iszonyatos nagy kísértés voltam neki, amit nem tudott legyőzni magában. Vagyis igen, legyőzte, ezért nem élvezett a számba. Ismét azon kaptam magam, hogy az ő vágyairól beszélgetünk, én gondozom őt, nem ő engem. Ez nem baj, csak hát...

Elmondtam neki, hogy nyugodtan a számba élvezhetett volna, már vártam is. Sőt, már hiányérzetem is van, hogy nem tette meg. Szegény ember... zavarba jött, amit nem akartam. Amikor ezt kimondtam, csörrent a zár és belépett a felesége. Olyan harminc elején járó, kissé konzervatívan öltözködő, de azért nagyon csinos és vonzó nő volt. Ő nem szopik és érinthetetlen a popsija, Legalábbis kukival... Érdekes helyzet volt, de nem mutattam ki semmit. Elgondoltam, hogy milyen vicces vallomás lenne a férjtől:
- Drágám, ma nagy szopási kísértésem volt, de legyőztem. Szopott, szopott, már majdnem a szájába élveztem, de inkább csak a fenekéhez simultam és úgy élveztem el, meg azért kivertem neki. Ugye jól csináltam?
El is mosolyogtam magam, mert eléggé életszerűtlen volt (mellékesen később kerültem olyan helyzetbe amikor ennél durvábbat is hallottam hívő közösség előtt bevallani).

Megköszöntem az idejét, mintha egy tárgyalás végéhez értünk volna és elmentem az épülettől nem messze lévő parkba. Leültem, mert át kellett gondolnom azt, hogy mit és hogy csinálok majd a jövőben.

Így indultam el tehát a pályán.

2 hozzászólás |

Elbuktam a pornózást
#6 2021-10-12 09:51:46
Elvesztettem egy fogadást, így a vesztést elismerve teljesítem egy ígéretem. Egy korábbi bejegyzésben utaltam arra, hogy a férfi-férfi szexre még visszatérek. Ezt akkor most megteszem, de előtte le kell írjam az előzményeket.

Igen, életem egy szakaszában férfi prostituált voltam. Nem vagyok rá büszke, de azért nem is szégyellem magam miatta. Egy váratlan válás során mindent elvesztettem, a munkákat illetően bezárultak előttem az ajtók. Eleinte próbálkoztam mindennel, ami nem prostitúció. Elmentem lakásra pornográf jellegű képeket készíteni emberekről, pornós cd-ket árusítottam diszkréten, de ezeknek a tevékenységeknek éppen akkor áldozott le az ideje.

Hallottam akkoriban, hogy a pornófilmeseknél hiány a potens férfi. Hát fogtam magam, elmentem a legnagyobb készítőkhöz jelentkezni. Az első helyen a portfóliókészítésért kisebb vagyont kértek el, így nem jutottam be. 

Utána egy kisebb stúdió hívott. Miniszoknyás harmincas hölgy fogadott, fel is csillant a szemem, de aztán kiderült, hogy nagyiszexes forgatáshoz kellenék. Kamera előtt, a néni antiszexuális ügyködése ellenére (kritizált, hogy nem fogok tudni elélvezni), ki tudtam magamnak verni. Nagy dolog volt, mert minden a siker ellen szólt. Utána be kellett volna kapnom a cicijét, majd amikor nemet mondtam, a számra akart ülni. Ijedtemben óriásit ugrottam, csak nehogy megérintsen, így kibuktam a vizsgán. 
Az igaz, hogy a néni elől való menekülésemért kínáltak 50 ezret, de nem engedtem a felvételt megtartani. Pedig ki tudja, lehet, hogy iszonyú szórakoztató pornós bakikat követhettem volna még el, amivel megszedhettem volna magam...

A harmadik próbálkozásomnál kikötöttem, hogy nagyiszex nincs. Mondták, hogy nagyon átlagos nőkkel forgatnak, így nem lesznek 60-70 éves nénik. Elmentem a próbaforgatásra, ahol egy olyan nő lett kijelölve partneremnek, aki után nem fordult volna meg senki az utcán. Nem volt csúnya, de szép sem. Nagyon átlagos, normál alkatú negyvenes nő volt.

Már élesben forgott a kamera, amikor bemutattak minket egymásnak. El kellett mondanom, hogy tetszik-e az arca vagy az alakja, így elég kellemetlenül éreztem magam. Kis kulisszatitok, hogy előzetes utasításba kaptam: határozottan mondjak majd nemet erre a pár egyszerű pár kérdésre. Na, itt elbuktam. Akkor azt hittem még, hogy szexelni fogok vele, így nem akartam durva lenni és csúnya dolgokat mondani.

- Ha ránézel Anna arcára, tetszik neked? - kérdezte a castingos felvételt vezető hölgy.
- Nem a szokásos bombanő, őszintén szólva, úgy elmennék mellette az utcán, mintha ott sem lenne. Ha ránézek, akkor viszont meglátom benne az érzéki nőt.
- Szerinted milyen az alakja? Szexis? Bombanő?
- A maga módján nem éppen szexis vagy bombázó, de van benne valami érzéki.
- Vágysz arra, hogy megérintsd és megcsókold?
Már kétszer nem tudtam a hölgy szemébe határozott nemet mondani. Tudtam, hogy nagyon elszúrtam. Gondoltam, hogy megpróbálom helyrehozni, de nem ment:
- Próbáljuk meg!
Hosszú szünet jelezte, hogy baj van, de valaki a reflektorok mögül bekiabált, hogy "tovább!", így a castingos hölgy azt mondta, hogy álljunk fel és csókoljuk meg egymást.

Felálltunk, egymással szembe fordultunk. A hölgy szemébe néztem, akin azt láttam, hogy tetszettek a reakcióim. Vagy csak jó színész volt? Nem tudom. Mindenesetre nagyon szorosan magához ölelt, ami kellemes érzés volt. A castingos hölgy pár másodperc után megszólalt:
- Nem megy a csók? Mégsem tetszik neked Anna?
Anna (természetesen ez művésznév) a fülembe súgta, hogy mondjak már nemet. Úgyhogy kimondtam, hogy nem megy.
Ekkor levetkőztem meztelenre, leültem, majd néznem kellett amíg Anna levetkőzött. Miközben levett egy-egy ruhadarabot, megmutatta melyik mit takart. Minden ilyen mozzanathoz valami kritikát fűzött. Például amikor a nadrágot lehúzta, azt mondta:
- Kis szottyadt és heges bőröm van.
Amikor a melltartót levette, akkor meg ezt:
- Semmi mellem nincs.
A bugyinál pedig ezt:
- Nincs jó seggem, de legalább a pinám szőrtelen.

Amúgy tetszett volna a teste, de a közönséges stílus kissé taszított. Csakhogy megint rontottam és minden negatív megjegyzését felmentettem. Például amikor a bőrét kritizálta, akkor megsimogattam és azt mondtam, hogy kellemes őt simogatni. Amikor a mellét szabaddá téve ócsárolta magát, akkor azt mondtam, hogy örülnék, ha a kezembe kerülhetne. Amikor meg a bugyit levette, akkor közöltem, hogy örömmel kinyalnám a szép punciját.

Valamennyi merevedésem volt is, Anna pedig meztelenül ott állt előttem. Kissé kívántam is. Sőt, nagyon! Ekkor a reflektorok mögül beszélő hang közölte, hogy nem nagyon követem az instrukciókat, így nem lesz jó.
Talán azért, hogy megszűnjön a merevedés, mindenesetre megijedtem. 

Anna egy kis kellemetlen csend után konstatálta, hogy nem mondok igazat, csak udvarias vagyok, hiszen nem áll fel. Ha annyira nagyon tetszik ő nekem, akkor nyaljam ki a popsiját, csak ezt közönségesebb szóhasználattal mondta. Mire kimondta már pucsított is, kétséget nem hagyva a feladatomról. 

Szóval... én soha nem csináltam olyat, így képtelen voltam rá. Végre tudtam nemet mondani. Anna ekkor elkezdte húzni a fejem a popsihoz, amire adtam is két puszit, de bele akarta húzni a lyukhoz a szám. Annyira nem akartam ezt, hogy bocsánatot kérve elrántottam a fejem. Hallottam amint a kamerák mögött ezt mondja valaki:
- Na végre, szerepben van.
Hát nem, az nem szerep volt, hanem őszinte reakció. Ösztönösen felálltam, bocsánatot kérve, hogy nekem ez nem megy. Újra elbuktam.

Már az öltözőben készültem össze, amikor Anna mellém lépett és mondta, hogy sajnálja. Látja bennem az érző embert és ez ritka. Szerinte alkalmatlan vagyok pornózásra, mert nem értem az egészet, de szívesen segít, ha elmegyek hozzá. 

Másnap elmentem, elmagyarázta nekem az egészet. Nem nagy trükk. Létezik egy forgatókönyv, amit valaki kitalált. Azt kell a szerepjátszással életre kelteni. Úgy kell hozzá ragaszkodnom, ahogy csak lehet. A szabadságom csak ezen keretek között működik. Én ott rontottam el, hogy ott alkottam, ahol nem kellett volna, ezzel felülírtam a forgatókönyvet. Holott azzá kellett volna válnom ami a szerepem, abban kellett volna kiteljesednem.

Elismertem, hogy ebben igaza van, de ezt sejtettem addig is, hiszen foglalkoztam kisfilmekkel és amatőr szereplőkkel (csak éppen más műfajban). Nekem a problémám mindkét esetben azzal volt, hogy nem tudtam megtenni amit kértek tőlem. Mondtam neki, hogy nagyiszex nem fog nekem menni, de még az ő popsiját se tudnám kinyalni. 
Erre azt reagálta, hogy a privát életben mindent ki kell próbálni és akkor majd lesz gusztusom hozzá. Egyben felajánlotta, hogy segít. Nem kéri, hogy nyaljam ki ott is, csak lépésről-lépésre menjünk, nézzük meg meddig jutunk.

Először levetkőztettem, majd meztelenül ölelkeztünk. Láthatóan nagyon szerette az ölelést. Azt mondta, hogy érzi rajtam mennyire a kedvébe szeretnék járni és ez neki soha életében nem adatott meg. Utána ott simogattam, ahol mondta. Majd következtek a puszik. A cicije kifejezetten tetszett, majd egyre lejjebb nyomta a fejem. Bementünk a fürdőkádba, ahol én kellett nagyon megmossam őt a popsijánál is. Elkezdtem puszilgatni amikor pucsított, de nem tudtam 3-4 cm-nél közelebb kerülni. 
- Akkor legalább nyalj ki kérlek!
Gyors törölközés, szinte lenyomott az ágyra és a számra ült. Akárhogy is nézem, tulajdonképpen megb*szta a szám a puncijával. Óriásit élvezett, de közben annyit markolászta és húzogatta a kezével a farkam, hogy elélveztem én is.

Kicsit elaludtunk, majd amikor készülődtem mondta, hogy nekem nem pornóznom kellene, hanem prostituáltnak kellene mennem. Annyira rá tudok hangolódni a másik emberre, olyannyira szeretem ha a másik jól érzi magát, hogy őstehetség lennék. 
Azt hittem viccel, de megkért, hogy menjek el megint és fizetne érte. Elköszönéskor megölelt és adott nekem egy ötezrest, amit nem engedett visszautasítani.

Két nap után tértem hozzá vissza. Amikor beléptem, akkor bemutatta a barátnőjét, majd közölte, hogy neki le kell ugrania a boltba. Kihívott az előszobába. Adott megint egy ötezrest, közölve, hogy járjak a barátnője kedvében.
A szobába visszamenve a barátnője már le is vetkőzött, közölte, hogy mehetünk zuhanyozni. Ő is negyvenes nő volt, aki talán kissé kövérkés volt, de annyira mégsem. Az arca nem tetszett, de a testében itt-ott volt valami bájos. Mintha a dolog természetes lenne, mentem vele zuhanyozni. Fogdosott, simogatott amíg a kádban álltunk és zuhanyoztunk. Aztán egyszer csak leült a kád szélére:
- Most nyalj ki!
Nagyon kényelmetlen testhelyzet volt, de tettem a "dolgom". Tényleg azt vettem észre, hogy a kedvében próbálok járni, ami ijesztő volt. Igaza lehetett Annának, hogy prostituáltnak való vagyok?

Amíg ezen agyaltam, közben Anna barátnője öröméért dolgoztam. Összejött a dolog, mert elélvezett és láthatóan nagyon tetszett neki. Aztán hirtelen felállt, a hátam mögé simult és kérte, hogy verjem ki magamnak, miközben megujjaz. Először kissé fájt amikor benyúlt, de mondta, hogy én vagyok a férfiak képviselője és análbosszút tart. Ez amúgy felizgatott és két perc alatt hatalmasat élveztem. Ez tetszett Anna barátnőjének, így kis tisztálkodást követően már a szobában feküdtem az ágyon, Anna barátnője pedig az arcomon ülve kinyalatta magát újra.

Utána elköszönt, én meg az ágyon maradtam. Azt nem vettem észre, hogy Anna megérkezett, de hallottam, hogy az előszobában meg lettem köszönve... Fura volt. Anna bejött, mondta, hogy az ágyas jelenetet látta. Természetesen lezuhanyzott és ő is meglovagolta a szám. Közben mondott olyanokat élvezés előtt, hogy "jó kis pasikurva vagy", a "kurvám vagy" meg ilyeneket.

Gondolom nem nagy meglepetés, de többé nem találkoztam Annával. Írtam neki egy udvarias üzenetet, hogy nekem ez nem megy. Erre annyit írt vissza, hogy kár, mert jó kis kurva lennék.

Mindenesetre ott voltam két napig erős izomlázzal a nyelvemben és 10 ezer forinttal a zsebemben. Akkoriban ha havi 30 ezret kerestem, már egész jól éltem belőle, de most két nap alatt meglett a 10. Elgondolkodtam, hogy akkor most mi legyen? 

Folytatás a következő bejegyzésben (az olvasható hossz miatt, bár így is gigaméret lett). Igyekszem hamar megírni :)

Nincs hozzászólás. |

Hosszabbítsak-e?
#5 2021-05-16 07:19:14
Lassan lejár az örömpolgárságom és arról kell döntsek, hogy mennyire éri meg egy újabb hosszabbítás.

Ami ebben az oldalban megfogott, az a kamerás kapcsolat lehetősége volt, valamint a célhoz kötött ismerkedés. Mindkettőről szeretnék írni, elsősorban azért, hogy másnak segíthessen elkerülni a csalódásokat. 

A kamerával kapcsolatban alapvetően voltak jó élményeim is, talán főleg ez a lehetőség tartott itt. Azt látom sajnos, hogy csak szerencsém volt a kevés számú jó élménnyel, elég nehéz kifogni. Ezzel nincs bajom, az ember nem várhatja, hogy mindig szerencséje legyen.

Látva, megértve azt, hogy nem lehet mindig szerencsém, háromszor fizettem elő valakiknél, hogy X alkalommal 15-20 percet kaphassak az idejükből. 

Az első alkalommal nem tudtam miről van szó, azt hittem, hogy kölcsönös kamerakapcsolás lesz. Hát nem. Ő kapcsolt kamerát, én meg 15-20 percre nézhettem őt. Ő jó pár más embert is bekapcsolt a műsorba, egyáltalán nem érdekelte a másik fél igénye. Több alkalmat vásároltam, nevezzük bérletnek, de csak az első alkalmat válthattam be. 

Hiába fizettem ki előre a több alkalmat, a további alkalmakat nem kaptam meg. Kétszer megváratott 30 percet. Az első 30 perces várakozás után fel kellett állnom a géptől. A másodiknál a 37. percben untam meg a várakozást. Akkor esett le a tantusz, hogy valószínűleg palira vettek, amit legyünk őszinték, meg is érdemeltem.

Azt is el kell ismernem, hogy az első alkalmat megkaptam. Alapvetően egy vonzó, csinos hölgy meztelen testének egy-egy részletét láthattam. Igaz, hogy amit mutatott, az teljesen hidegen hagyott, de ez más kérdés. A másik két alkalommal én untam rá, talán nem akart átverni. Elfogadtam, hogy X forintot vesztettem, de az én hibám volt.

Akkor azt hittem, hogy szerencsétlenül választottam, így valaki másnál jelentkeztem egy hasonló bérletes lehetőségre. Ott is X forintot kellett előre kifizetnem, az ígéret szerint ezért negyed óra kamerakapcsolást  kaphattam volna. 

Nem kérdeztem rá sok részletre, mivel az első élményből indultam ki. Tehát azt ígérte, hogy nem lesz más bekapcsolva, nem egy műsort kapok, hanem reagál rám, nem egyirányú lesz a kommunikáció.

Az első alkalommal a kamerakapcsolás megtörtént, a hölgy ruhában ült. Közölte, hogy bármilyen ruhadarab eltávolítása róla, az további X forint/darab. Hmmmm... 

Ez igaz, hogy erre pont nem kérdeztem rá, csak az akkor feltárult részletek szerint 15 perces kamerázás egy fedetlen keblű hölggyel 25 ezer forint lett volna, ami nekem már nem érte volna meg.

Át lettem verve? Talán sokan tudják, de van egy réteg Magyarországon, akiknél ez tényleg így működik. Én mindig elkerültem ezt a csoportot, most pechem volt. A kifizetett összegből  forintot sem adott vissza. Ezt ő közölte velem ezen a ruhás kamszexes alkalmon, hiszen ő megjelent, csak nekem nem tetszett amit kínált. OK, lenyeltem, mégha nem is tartottam etikusnak a részéről.

A két rossz élmény után még mindig nem adtam fel. Egy eléggé normálisnak tűnő hölgy ajánlata megtetszett. Minden részletet tisztáztunk, vagyis a megadott időben csak én vagyok a kommunikációs partnere, reagál a kommunikációra, kölcsönösen kapcsolunk kamerát és nem kell fizetni az eltávolított ruhadarabokért, sőt, eleve ruha nélkül vár a megbeszélt időben  a kamera másik oldalán. 
A bizalmam erősítette az is, hogy próbaképpen kamerát kapcsolt, hogy megmutassa magát (amit nem én kértem, nem is akartam, ő ragaszkodott hozzá). Nála is előfizettem, 4 alkalmat vásároltam meg előre.  

Amikor eljött az első alkalom, akkor közölte, hogy ezen a felületen nincs kamera... menjek skype-ra. Nekem sok bajom van a skype-pal, nincs is telepítve a gépemen és nem is áll szándékomban. Patthelyzet alakult ki, mert én nem voltam hajlandó telepíteni, ő meg ezen az oldalon nem volt hajlandó kamerát kapcsolni. 

Nem láttam értelmét ezen vitatkozni, mert ha a másik félnek van egy szilárd véleménye, akkor nem győzködöm, hanem tiszteletben tartom. Ezért közöltem a hölggyel, hogy ebben a kérdésben félreértettük egymást, részemről ez nem fog menni. Ezt ő is így látta, közölte is, hogy akkor az "üzlettől" mindketten elálltunk.

Utána volt egy olyan rossz érzésem, hogy OK, de most kifizettem X ezer forintot és nem kaptam érte semmit? Nem az X ezer forint számít, nem ver a földhöz, csak azért ez nem fair. Így rá is írtam, hogy adtam X ezer forintot neki, de nem kaptam meg a négy alkalmat. Elfogadom, hogy az elsőből léptem vissza, de azt elbuktam a saját hibámból, de mi van a maradék hárommal? Van-e lehetőség bármennyi visszatérítésre?

Az üzenetemre, három napig nem reagált, így a negyedik napon az egyik szobában privátra hívva leírtam neki az előbbi kérdést. Azt válaszolta, hogy én léptem vissza, ő kész lett volna a 4 alkalommal kamera elé ülni. Úgy tekinti, mintha nem lettem volna jelen a 4 alkalommal.

OK, elfogadtam ezt is. Végül is kifizettem egy aránylag komoly összeget, amiért 20 percen át nézhettem premier plánban egy csinos hölgy olyan testrészét, ami nem érdekelt. E mellett kaptam egy "oktatási csomagot", amiből megtudhattam, hogy mire kell rákérdezni előzetesen, hogy ne legyen félreértés.

Persze valahol még mindig nyitott lennék egy negyedik kísérletre. Tehát itt, kamerán, csak ketten, mindketten kamera előtt. Nem kell fizetni levetett ruhákért külön, az ár tartalmazzon mindent. Gondolom érthető mire gondolok. Nekem az sem baj, ha nem kamera előtt ülve, hanem személyesen történik mindez, de ez csak részletkérdés. Azt hiszem, hogy kamera előtti partnert keresve gyorsabban érek célt.

Furcsa, de ennek a lehetősége még itt tart. Ha valaki ezek után azt mondja, hogy hülye vagyok, hát... talán igaza van.

6 hozzászólás |

Profilkép
#4 2021-03-09 22:48:49
Nagyon sokat gondolkodom azon, hogy milyen legyen a profilképem. Meg úgy egyébként a fényképeimen is.

Nagyon sok profilképet és galériát megnéztem, hogy mások mit csinálnak, meg azt is, hogy mit írnak erről. Mármint itt, az eropolis berkein belül.

Azt olvastam, hogy valamilyen módon engem kellene ábrázoljon a kép. Nem ok nélkül (a munkám miatt, nyilvános adatokkal foglalkozok), de az arckép szóba sem jöhet nálam. Ahogy látom sokaknál szintén ez van. OK. Megoldva.

Valami olyan kép profilképnek ami nem engem ábrázol - hát azt inkább nem. Egyrészt tiltva van, meg értelmetlen is.

Intim kép. Logikus lenne, elvégre ezen a helyen olyasmit keresünk, aminek köze van nagyon is az intimizáshoz. Valahogy egy profilképnek azonban tolakodónak gondolom.

Kell tehát valami más. De mi lehetne az? Nem tudom.

24 hozzászólás |

Keresés itt - "mindenre nyitott"
#3 2021-03-09 06:21:43
Az egyik kedvenc oldalamon böngészgettem, amikor megláttam ennek az oldalnak a reklámját. Kattintottam, regisztráltam, mert azt gondoltam, hogy ezen az oldalon egész jól lehet partnert keresni. Ezért vagyok itt, (2021) februárja óta.

Sikeresen itt még nem találtam partnert (eddig), de ezt nem tekintem még kudarcnak. Azt gondolom, hogy a megfelelő valakivel (valakikkel?) majd össze jön. Most egy tipikusnak látszó jelenségre szeretnék pár szót pazarolni. Szerintem nem feleslegesen.

Az illető nevét nem írom ide, mert nincs értelme. Van neki egy konkrét vágya... na itt megállok egy pillanatra. Az jó, ha valaki tudja mit szeretne. Nem okoz vele félreértést, lehet vele tárgyalni, mivel valamit képvisel, valami van a tarsolyában. Na, ez pipa.

Tehát szeretne valamit és úgy érzi, hogy az adatlapomon találtak alapján én megfelelek neki. Privire hív. Eddig minden rendben van.

Leírja mit szeretne és... elkezdi követelni, hogy azt szolgáljam ki. Mintha fizetett volna nekem valami nagyobb összeget és a kötelességem lenne. Na, ezen a ponton kitört belőlem, hogy ugyan miért is tenném, ha nekem nincs kedvem hozzá???

Az ő válasza: "kint van az adatlapodon, hogy mindenre nyitott".
Amúgy a beszélgetés első percében rákérdezett, hogy "valóban mindenre nyitott vagy?" - amire leírtam, hogy "én ugyan nem", maximum olyanra, ami a kedvemre való. Ezt nem értette meg, szerinte nekem kötelességem lenne a vágyait kiszolgálni.

Megnéztem utána az adatlapom... ott sincs olyan, hogy mindenre nyitott". A nyitott kifejezés előfordulásai:

"Sok mindenre nyitott" - vagyis nem mindenre, hanem sok mindenre. Amit ugye meg is magyarázok azonnal a bemutatkozás elején:

"Olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol a józan határokon belül bármi megtörténhet, kifejezetten csak jó értelemben. Tehát olyan viszonyt/kapcsolatot keresek, ahol megélhetem a vágyaim és segíthetek másnak is ugyanebben."

Úgy látszik, hohy ez nem egyértelmű. Holott le is írom, hogy mi mindenben vagyok benne webkamerán keresztül és úgy egyébként személyesen is. Azt is leírom, hogy értelmes, normálisan kommunikáló embert keresek, nem akárkit....

Aztán még kétszer használom a nyitott szót.

"nyitott vagyok" - majd le is írom, hogy "párokra is", majd megismétlem, hogy valóban.

Sehol nincs leírva az, hogy "mindenre" és "mindenkinek", meg a "bármire" sem.

Aztán még ő oktat ki (miután szólok neki, hogy én nem írtam olyat, hogy bárkinek, bármire, bármikor mindenre nyitott vagyok), hogy ki kellene szolgálnom a vágyait, hiszen ezért vagyok itt...

Tudom, hogy vannak antiszoc emberek (és nagyon nem ezt a szót találtam meg elsőre), akikkel nem kell foglalkozni ilyen módon, hogy az ember felveszi és kiírja magából. Csak ez a valaki már a harmadik ilyen rövid időn belül!

Az első kettő ilyen személy még a bizalmi pontjaim is volt kedves leminősíteni (amihez kétségtelenül joguk volt, de nem etikus csak azért, mert nem tettem meg amit szerettek volna). Gondolom ugyanezt a lépést a harmadik személy is meg fogja tenni. Nem tragédia, csak ilyenkor az ember elgondolkodik. És nem érti...

Bár nincs esély, hogy valaki az adatlapomból nem érti meg, aztán itt sokszor annyi szövegből meg ki tudja hámozni... de hátha:

1. szívesen állok a partnerem vágyainak a szolgálatába (kifejezetten izgat ez a gondolat);

2. amikor ezt megteszem, az a saját döntésemből születő cselekvés, amire nem vagyok köteles;

3. megteszem, mert szeretném az illetőt megajándékozni ezzel. Ez azonban nem egy ingyenes szolgáltatás (ne legyen félreértés: nem is fizetős) amiért akárki, akármikor és akármivel bejelentkezik és akkor mehet;

4. amikor ez megtörténik, akkor tudom mire mondok igent, mert vannak korlátok... az adatlapomon is utaltam rá, de akkor egyértelműen jelzem, hogy vannak dolgok, melyek nem férnek bele. Szerintem mindenkinél van ilyen és ez teljesen normális.

5. ahogy mindenki másnak, úgy nekem is jogom van nemet mondani egy bizonyos vágyra, egy bizonyos személyre vagy egy bizonyos időpontra. Tényleg ezt így kell részletezni???

Mindezt csak azért írtam le, hogy majd később hivatkozhassak rá, ha valakivel újra konfliktus lenne. Kissé kétlem, hogy majd ezt el fogja olvasni, de soha nem lehet tudni...

2 hozzászólás |

Az első anális élmény
#2 2021-03-07 06:28:36
Akkor már tudtam milyen egy azonos neműnek örömöt okozni, amit egy-egy alkalommal a számmal, de általában a kezemmel nyújtottam másnak. Ez is egy érdekes történet lenne, de majd máskor.

Szóval ott volt bennem, hogy milyen lehet az anális szexet a befogadó oldalon megélni. Addig análist csak nővel éltem meg, ott aktív félként, de nagyon érdekelt a dolog.

Az érdeklődésem az keltette fel, hogy az akkori partnerem (nő) megajándékozott a szülinapomra egy fergeteges szopással. Nem kértem, nem vártam el, ő adta, csak úgy. Miközben dolgozott rajtam, az ujja becsusszant "oda" és annyira felhergelődtem, hogy egy perc sem kellett és elélveztem. 

Volt akkor egy barátom, akivel soha, semmilyen módon nem került szóba, hogy lefekszünk egymással. Nagyon szép felesége volt, akit gyerekkorom óta ismertem, nagyjából mindenki csodálta őt. Ez a barátom volt az, aki később feleségül vette. Ő is Zoli volt.

Zoli és én, a párjainkkal együtt gyakran találkoztunk beszélgetésekre. Jól lehetett látni, hogy egyre többet veszekednek, amibe ugye jobb nem beleszólni. Az elhanzott szurkálódásból már összeállt, hogy Zoli és a párja között nincs nagyon szex, ami miatt Zoli feszült lett.

Amikor felugrottam hozzájuk, csak Zoli volt otthon. Rákérdeztem és elmondta, hogy lebukott azzal, hogy veri magának. A felesége azzal büntette érte, hogy 3 hónapig nem nyúlhat hozzá, amit ő nagyon sérelmezett. Nem akartam igazságot tenni, persze valahol a lelkem mélyén értettem mi bántotta a feleségét, de nem mutattam ki.

Zoli elmondta, hogy annyira ki van éhezve testi szexre, hogy azt el sem hinném. Már férfival is hajlandó lenne, csak dughasson.
- Figyelj, fura ezt így kimondani, de muszáj. Szóval, dugj meg engem, ha szeretnél  mondtam neki óvatosan.

Zoli mosolygott, zavarba jött. Kis bátorítás után már a részleteket ecsetelte. Közben lekerült róla minden és a számban volt a farka, hogy felálljon neki. Elég jól szophattam őt, mert rám is kellett szólnia, hogy mindjárt elélvez és még nem volt bennem.

Azt közölte velem, hogy gumit húz, amit nem szerettem volna, de elfogadtam. Bár sem én, sem ő nem jártunk félre, nem voltunk betegek, valahogy így tartotta "illőnek", ha már nem a feleségét dugja meg... Érthetetlen ellentmondás volt neki is, mert ezen elmosolyogta magát, de a gumi maradt.

Szóval négykézlábra állított az ágyukra, majd a kérésére pucsítottam. Éreztem, hogy az ujjával felviszi rám is a síkosítót, majd óvatosan behatolt. Nagyon kemény volt, ezek szerint felizgattam. Elkezdtett oda-vissza mozogni bennem és valahogy jó volt.

Nekem felállt, tetszett, élveztem. Azonban elkezdett kicsit fájni, valahogy feszített. Talán ő gerjedt be, nem tudom, de kellemetlen volt. Szóltam is neki:
- Vegyük ki, mert kezd fájni.
- Bocsáss meg, de nem tudom, mindjárt elélvezek!

Éreztem, hogy fáj egy picit, de azt is, hogy ő szinte ösztönösen mozog. Dug. Engem. Hú, felborzolta a kedélyeim. Bár tiltakoztam a folytatás ellen, de visszafogtam magam, mert tetszett, hogy én okozom neki az élvezetet. Annyira kellemes volt ez az érzet, hogy elfelejtettem a fájdalmat és a kezemmel magamhoz nyúltam. Észre sem vettem, hogy pillanatokon belül egyszerre élveztünk el!

Kivette, levette a gumit, megtörölte magát és mellém zuhant. Akkor vette észre, hogy az ágyukra élveztem. Sajnos bennem is akkor tudatosodott, nem akartam bajt okozni. Ő már csak nevetett rajta és megköszönte.

Amíg elmentem a fürdőbe, ő ágyat húzott, mosógépbe dobta a "koszos" ágyneműt, majd leltünk egymás mellé a földre. Extázisban volt és zavarban. Át szerette volna beszélni, de megjött a felesége, akivel pár udvarias szót váltottunk, majd elköszöntem tőlük.

Kemény helyzet volt, mert mindig azt hittem, hogy ő és én majd egyszer szexelünk. Ehhez képest megdugott a pasija. Amikor puszit adtam neki az ajtóban (Zoli barátom a szobában maradt), akkor magához ölelt és a fülembe súgta, hogy aggódik a házasságuk miatt, majd beszéljek Zoli fejével. Ez már azonban egy másik történet. 

2 hozzászólás |

Hogyan nyílik ki az ember?
#1 2021-03-07 06:04:22
Én alapvetően hetero ember vagyok és valahol belül a mai napig is az vagyok. Hogyan jut el oda az ember, hogy végül nem a partner neme lesz számára fontos?

Én alapvetően nem szeretem a hetero/bi/homo kategróiákat, mert értem mi a cél, de szerintem az ember nem így működik. Ismerem az erre vonatkozó elméleteket, de a napi valóságban az ember más. 

Én csak szerettem volna jó szexet. Nem annyira magam miatt, mert nekem van egy olyan belső vágyam, hogy szeretem más örömét figyelni, sőt, szeretek abban közreműködni. A jó szexhez azonban kell valamiféle egymásrahangolódás. Ha ez megvan, sokszorosan nagyobb az esélye annak, hogy mindenkinek jó lesz.

Természetesen férfiként nőkre vadásztam, vagyis nem mindenkire és nem mindegy kire, de ez azért nem volt egyszerű. Belül persze éreztem, hogy bizonyos fiúk is tetszenek, de ők alapvetően lányosak voltak.

Az egyik ilyen fiú egyszer nagyon elkeseredett volt, hogy ő még szűz (17 évesek voltunk, osztálytársak) és elkezdtem a lelkére beszélni, hogy buta dolog ezen keseregni. A beszélgetés során elejtettem neki egy célzást, hogy szívesen felajánlom a testem, amit nevetve elutasított. Azonban vöröslött az arca, egyre furcsábban vette a levegőt, majd két percen belül közölte, hogy felizgatta az ajánlatom.

Akkor már nem voltam szűz, de még csak nővel volt dolgom. Fiúval még nem voltam. Ahogy levett alulról mindent, engem is elfogott a remegés az izgalomtól. Ott volt előttem egy... végül is szexblog... egy fasz. Egy merev fasz, ami rám volt izgulva. Lefektettem őt, azonnal a számba vettem és minden korábbi ábrándomnak megfelelően elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni.

Jól láttam, hogy egyre nagyobb a makk, egyre vörösebb, el fog élvezni. A számmal befedtem és hagytam, hogy minden a számba jöjjön. Gyorsan nyeltem is, amit jól tettem, mert emlékeim szerint ötször kellett nyelnem, hogy a "kitörösét" el tudjam tüntetni. Attól, hogy leszoptam, nekem is merev lett, de tudtam, hogy nem számíthatok viszonzásra. Mégis jó volt.

Kis szótlan pihenés következett, majd megtörte a csendet:
-Ez hihetetlen jó volt - mondta el. Amit persze éreztem, tapasztaltam is.
Pár percen belül elaludt, amíg pedig szundikált, ott nézve a kellemes és pihenő, korábban számba élvező faszt, kivertem magamnak. És jó volt.

Életemben ez volt az első eset, hogy fiúval voltam.

2 hozzászólás |

[1-14]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba4030BDSM - extrém szexualitás

#honeyxxl300HONEY'S ROOM
Ajánlott szobák
#biszex_szoba119110Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2540Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba94100Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba76141Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok2020Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba3970Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.