Önèrtèkelèsi zavarok,szemèlyisèg problèmàk

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Témagazda:




Önèrtèkelèsi zavarok,szemèlyisèg problèmàk
Elèg sok adatlapon olvasom,màr amelyiken lehet bàrmit is olvasni,hogy nem keresek senkit,hogy aki akar megtalál,majd én eldöntöm,ki ne keressen na itt gyakorlatilag fel sorolva szinte minden lètező tulajdonsàg..Miért is lènyeges ez? Azért mert ezek mögött önèrtèkelèsi zavarok sejlenek.Termèszetesen tudom ezen emberek nem valljàk be önmaguknak sem hogy baj van,de ha őszintén àtgondoljàk mondjuk az elmúlt pár év törtènèseit bizonyára ràjönnek nem túl rózsàs a helyzet..Vèdekezik ezen az oldalon úgy hogy mèg elsem kezdődött semmi..Kritizàl,elègedetlen még nem is tudott tulajdonsàgokkal ruházza fel a másik felet..Alanyi jogon elvârja hogy kizàrólag az ő elgondolàsai az ő elkèpzelèsei lehetnek egyèrtelműen jók..Kizàrólag az ő vilàgànak van lètjogosultsàga..Nem szeretnèk hittan órát tartani de ezen emberek keresik azt a fajta boldogsàgot ami nem lètezik..Kerget egy dèlibàbot egy illúziót olyas valamit ahol őt megèrtik,elfogadjàk,megbecsülik.Mindezt úgy hogy ő ezt képtelen a saját önèrtèkelèsi zavara miatt viszonozni..Szàmàra a közeledés egyfajta rossz,hiszen falat húz maga körè az ő világa szent sèrtheteteln..Meggyöződèsem hogy nem kor alkat târsadalmi hova tartozás kèrdèse a boldogsága vagy csak akàr egy szexkapcsolat..Viszont ha nem tudod magad elfogadni nincs esély..Külön persze nem szeretnèk kitérni azokra akik viszont már saját magukkal sem àllnak szóba akkora az arc..de ez is egyfajta szemènyisègzavar és egy àlarc..Kivàncsi arra lennèk hogy ez az oldal sajàtossàga ilyen olyan okok miatt esetleg szèlesebb tàrsadalmi probléma ..?!


Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
pandora#552019-07-31 17:28:33
Válasz a(z) 53. üzenetre:
Igaz.
Az én sajátosságom, hogy igazából azokat veszem komolyan itt, akikkel találkoztam személyesen, vagy valamelyik személyes ismerősöm már találkozott vele személyesen.
Addig csak elméleti szint és találgatás minden, amúgyis. :)
pandora#542019-07-31 17:23:49
Válasz a(z) 52. üzenetre:

Nem is kell senkit megnevezni, mert az meg személyeskedés lenne...csúszós pálya a nyilvános írogatás. ;)

Nem ebben az egyetlen hozzászólásodban általánosítottál, hanem a szövegösszefüggésben folyamatosan.
A "van ilyen is", a "szerintem", és ehhez hasonlók hiányoznak. :( Ahány ember, annyi igazság. Ismétlem, vannak itt bőven olyanok akikra a leírásod illik, de azokat is betámadtad, akikre baromira nem. 

Ilyen pl Zsoffi is, akire nem passzol a leírásod, ha már példákat akarsz, aki bőven megindokolta abszolút *racionális* módon, hogy miért az *objektív* szűrés...mert pl. az ő érdeklődése teljesen speciális...és lehetnek hasonló objektív szűrők is. Ha az objektív szűrőket egy kalap alá veszed azokkal, akik önbizalmat tölteni járnak ide, akkor már általánosítottál. :)

pro1#532019-07-31 17:19:45
Arról nem beszélve hogy szó sem volt szemèlyes talàlkozóról..
pro1#522019-07-31 17:15:08
Ebben megint mi volt az àltalànositas? Ne haragudj nem tudok és nem akarok megnevezni külön senkit hogy ő a kivétel..
pandora#512019-07-31 17:10:14
Válasz a(z) 50. üzenetre:
Azért nem egészen. A személyes talira nem tudja maga helyett a pöttyös bögrét küldeni. :D :D :D

Amiről beszélsz, sajnos mindemellett igaz, sok ilyen van itt. A probléma csak az, hogy általánosítasz. :( Attól hogy vannak ilyenek, még nem lesz *mindenki* ilyen.
pro1#502019-07-31 17:05:19
Azt gondolom a sikeressèg egy ilyen jellegű oldalon nem lehet irànyadó..Mihez kèpest vagy kihez kèpest vagyunk itt sikeresek.? Mi a mérce ? Meggyöződèsem ha egy pöttyös bögrèt raknàl ki profilkèpnek hasonlóan sok üzenetet kapnál ..(èrdemes kipróbálni).persze nőkènt..És itt jön kèpbe megint az alaptèma a zavar a fejekbe..Hiszen akâr egy kevèsbè előnyös külsejű nőből is pillanatok alatt kirâlynőt csinálnak a mérhetetlen üzenet àradattal ezàltal ő saját magát a legfelső polcra pozicionàlja..Na és akkor indul a SZűRÈS...A legnagyobb problèma hogy elhiszi hogy ez csak neki szól csak őt akarjàk,ő itt a legjobb..(pöttyös bögre )...
pandora#492019-07-31 16:58:09
Válasz a(z) 43. üzenetre:

Még egy gondolat a videoklipekben szereplő lányokkal kapcsolatban.
Tudom hogy most megint önfényezésnek fogod venni és kiragadod majd az egyetlen mondatot, de anno a szabadság kitörésekor elég sokszor sokmindenben szerepeltem.
És amikor egy csaj elvállalja a szereplést, az kb úgy néz ki, hogy "figyu ezt meg azt kell csinálnod, ennyi meg annyi fog belőled látszani, ennyi érte a pénz, ennyi ideig tart, vállalod?"

Aztán hogy hol és milyen összefüggésben találtam meg magam, az élet csupa meglepetés. :D
Nehogy azt hidd, a szereplők azonosulnak a történettel. Atyaég, a Télapó sem létezik ám! ;) Nem tudom elégszer elmondani. :D :napersze: 
gyengebbikigen#482019-07-31 16:48:25
Válasz a(z) 43. üzenetre: Jellemzően azok szoktak hasonló érveléseket felhozni és sérelmezni, hogy a nők felfelé választanak, akik férfiként szintén felfelé választanának, csak sajnos semmilyen adottságuk nincs meg hozzá, hogy ezt meg tudják tenni. Személyiségileg lehet, hogy némelyiküknek lenne esélye, de a keserűséggel és a nőgyűlölettel ezt az utat is elvágták maguknak.

Ez az egész fejtegetés úgy, ahogy van, baromság. Nem tudom, sírjak-e vagy nevessek ezen.
Azok a nők, akik elvállalták a videóban szereplést lehet, hogy azért tették, hogy ki tudják fizetni a lakbért erre a hónapra vagy az anyjának a műtétjét ki tudja fizetni. Honnan a francból ilyen jól értesült mindenki egy vadidegen ember életéről????
Aki pedig szereti az alázást, annál sok esetben gyerekkori traumához visszavezethető ez a dolog....mert annyit alázták gyerekként, hogy számára ez lett egyenlő azzal, hogy valaki szereti őt. Naaaagyon, de nagyon sok lelkileg elcseszett felnőtt van a világban, akit szintén lelkileg beteg szülők "neveltek fel". Az élet nem csak fekete és fehér, nem csak a te igazságod létezik, vagy amit te annak veszel, az csak egy kis szerete az igazságnak.
pandora#472019-07-31 14:01:46
Válasz a(z) 43. üzenetre:
Az, hogy egy nő felfelé keresgél, mitől újdonság?!
Szeretnénk felnézni a teremtés koronájára. :D
Az már más kérdés, hogy nagyon kevesekre lehet. :( Illetve, hogy pontos legyek, egy magasan képzett, művelt, jólápolt, független, sportos, csinos, ateista, fehér, értelmiségi dolgozó nő nagyon nehezen talál olyan férfit, akire felnézhet. :napersze: 

Ez nem a nők hibája, hanem a férfiak szegénységi bizonyítványa. :(

A megalázásról annyit, hogy speciel én annyira izgulok rá, hogy az illető vagy ötszörösen visszakapja, vagy kétlábbal van kirúgva a csukott ablakon, aki megalázással próbálkozik. :D :D :D

UI: a szerepjátékok egy más dolog, abban elég sokmindent szabad. ;) :pirul: 
pandora#462019-07-31 13:54:35
Válasz a(z) 45. üzenetre:

Mivel ennél okosabb vagy, szerintem csak tetteted, hogy nem látsz különbséget a simán sztorihoz kellő magyarázat, és a bizonygatás között. :napersze: 

Mivel nem minden olvasó ismer személyesen (te pont igen, de képzeld rajtad kívül mások is olvassák a hozzászólásokat, jéééé), és a történetek és a tanulságok kifejezéséhez hozzátartozott.



charlie1905#452019-07-31 13:23:51
Válasz a(z) 44. üzenetre:
A mérték.
Amikor valamit állandóan bizonygatnak, az gyanús.
Ha nem érted, el se kezdem magyrázni. :/ 
esther#442019-07-31 13:07:48
Válasz a(z) 42. üzenetre:

Te most gondolatszalmabábozó lettél? :D  (ezt is aki kitalálta?! :D ) 

Ha egy-mondjuk úgy-  jó csaj tisztában van önmagával és nem tagadja le álnaívan, hogy sikeres/népszerű a férfiak körében, az már fényezésnek számít nálad?  :o Hazudnia kéne, hogy szimpi legyen?? 
Egy csinos nő nem mondhatja el magáról, hogy : csinos vagyok a magam mércéje szerint is, és mások visszajelzései szerint is? Ez valami főbenjáró bűn??  :o  
Ez egy fajta prűdség. Elnyomása annak, amit valaki önmagáról gondol. A pozitivizmusának a lenyomása.
Én ezt totál nem is értem. Hisz csak az igazat mondja-magáról. Ez miért baj? Ez miért negatív tulajdonság számodra?? Az őszinteség vonzó.  Kishitűség vicces, és nem igaz.
A legtöbb társkereső hírdetés anno így kezdődött: "mások szerint IS csinosnak mondott nő ismerkedne"....bla..
Ne kelljen már szégyenkeznie valakinek a külseje miatt! Olyan dolgok miatt szégyenkezzen, amiken változtathat, de nem teszi.( mert nincsen rá igénye, vagy hajlandósága) Az miatt szégyenkezhet, de amiatt soha, ha egészséges az énképe, és jóban van a testével.
charlie1905#432019-07-31 12:29:26
Kicsit off, de van némi köze a témához.
Most olvastam.

„ A jellegzetes, balkáni zenébe oltott lakodalmas műfaj inváziója egyáltalán nem új jelenség Romániában, a vulgaritás és az ízléstelenség diadalmenete évtizedek óta tart. 
Ezért nem olyan nagy csoda, hogy a manelista körökben sztárnak számító Dani Mocanu április végén a Youtube-on megjelent Curwa című gusztustalan „száma” jelenleg több mint 17 milliós megtekintésnél tart. 
A gengszterrappereket megszégyenítő, nőalázó kobzos mindjárt a szám elején leszögezi: „Ha veszel magadnak egy kurvát/Tartsd őt a helyén,/Ne hagyd, hogy gondolkodjon, ne rtékeld/Ne vidd étterembe, tartsd otthon kenyéren,/Mert annyit ér, mint egy kutya”. Mindezt úgy, hogy a klipben kutyaláncon ráncibál egy nőt. 
Úgy tűnik, az üresfejű némberezés, szajházás nem mindenkinek jött be, a dalnokot ugyanis kedden reggel rohamrendőrök ébresztették otthonában, és egy alapos házkutatás után gyűlöletre való felbujtás és diszkrimináció miatt vizsgálati fogságba is helyezték.”

hsz
Adták hozzá az arcukat a nőlények pénzért. Semmi önbecsülésük. Akkor mégiscsak igaza van a retekenek.

válasz
A nők döntő többségének bejön ez a szerep, igénylik a megalázást. Akinek életében több mint 2-3 nővel volt szexuálisan dolga az tudja hogy miről beszélek. Valahogy beléjük van kódolva hogy szeretik a megaláztatást, ez ilyen. Az araboknál ezért nincs a nőknek semmi joguk. Amit már egy ideje teljesen megértek és helyesnek tartok.
Mindig a nők akarnak elválni, ők írogatnak minden homokos youtuber üzenőfalára hogy mennyire tiszteli és imádja, bárhol félvér gyereket látsz biztos lehetsz benne hogy az anyja a fehér. Ez a valóság, ilyenek a nők... De hát a háborúkban nem is ők harcoltak, nem ők robbantak fel, lettek lelőve, átszúrva, végtagjaik levágva... Állítom hogy a török megszállás idején pl. sok nő örült hogy egy jó szakállas fekete hajú török háremébe kerülhetett

válasz
Ez jószerivel túlzás, a nők hipergámok, azaz FELFELÉ akarnak pasizni, magasabb státuszú férfit akarnak szerezni, mint adottságaik (IQ, külső, szociális érzék, iskolai végzettség, társadalmi státusz, jövedelem) alapján nekik "járna". Mivel egy férfi kb. bárkit bármikor megdug, egy nő méltán hiheti azt (még ha harmadosztályú is), hogy ő bármikor meg tud tartani egy alfahímet ÁLLANDÓRA, holott nem tud, csak szexuális segédeszküznek kell neki. Ennek három következménye van: 1. az átlagos! (agyképességű, erkölcsi és etikai szintű és önértékelésű) nő lebecsüli azt a férfit, aki neki "jut", kevesli, mert hipergámiája miatt magasabb státuszt céloz meg, ami neki kb. elérhetetlen (legfeljebb egy éjszakára elérhető). 2. e miatt az átlagos nő elégedetlen, frusztrált, kikacsingat a kapcsolatából, és megbízhatatlan. 3. A nőnek "bejön", az, akiről elhiszi, hogy magasabb státuszú, mint ő, és minél butább egy nő, annál valószínűbb, hogy egy erőszakos lapajbunkót többre fog becsülni egy tisztességes embernél.
Tapasztalat: nem szabad feleségül venni ateista városi fehér nőt. Azt csak megdugni érdemes (egyszer...). Csak hagyományos értékrendű, tisztességes nevelést kapott, hívő,lehetőleg keresztény nőt. A kapcsolat ekkor sem kockázatmentes, mert a női ösztön ugyanaz, de így kb 30% az esélye a durva pofáraesésnek, előbbi esetben 99%.

válasz
"nem szabad feleségül venni ateista városi fehér nőt"

Ezt a bölcsességet Konfúciusz is megirigyelné! :)  "
charlie1905#422019-07-31 12:16:27
Válasz a(z) 26. üzenetre:

"Világéletemben volt elég önbizalmam...
Szerencsére a sors viszonylag előnyös külsővel ajándékozott meg, legalábbis nem lógok ki a sorból negatív dolgokkal amiket kozmetikáznom kellene. Ha mégsem tetszem valakinek, nem ráz meg a dolog, mert nagyon ritkán fordul elő..."

És ezt miért kell folyton bizonygatnod? (Néhány kolléganőddel együtt.)
esther#412019-07-31 07:26:34
Válasz a(z) 29. üzenetre:

Ezzel egyet kell, hogy értsek.
Aki negyven x éves korára nem tud felmutatni egy ex/feleséget/férjet/ szexpartnert/szeretőt/ barátnőt, nincs/ nem volt semmiféle  hosszabb távú kapcsolata...hát azzal tényleg gáz van! 

Sajnálom, hogy átmentél agresszív kismalacba. Kár a fórumért, a téma érdekes, de elmegy egy teljesen más irányba.. :/  :/  
domistvan78#402019-07-30 22:09:07
Inkább csak a háttérben, csendben olvasgatok, de van az a szituáció, amit már lehetetlen szó nélkül hagyni! Ez a szintű pitiánerség kicsapja a biztosítékot!
ninacroft#392019-07-30 22:02:29
Válasz a(z) 38. üzenetre:

 :o  :D 
zsoffi#382019-07-30 21:59:01
Csupán halkan jegyzem meg, érdemes ránézni Mr. Ego adatlapjára! 

Aki érti, annak sok mindent elmond ez a reakció! :) 

Így mondjon neki valaki ellent... 
Akkor ISMERETLENÜL, pasi nevet aggat rád! 
Értelmes, ugye? :D 

 EROPOLIS:/szexpartner/pro1/ 
pandora#372019-07-30 21:49:46
Válasz a(z) 36. üzenetre:
 :D  :D  :D 
domistvan78#362019-07-30 21:47:02
Hopp! Egy újabb megmondóember! Egy újabb fotelhuszár aki nem kapott ma péniszt! :D
test#352019-07-30 21:36:31
Na, még egy Szancsópanza...
Fogadatlan prókátorok, önjelölt próféták, műmájer mitugráLsz :-D nyáldomok, mi az, járvány van? :O
domistvan78#342019-07-30 21:06:18
Fordulj orvoshoz! 
Én szégyellem magam férfitársaim nevében is az ilyen önelégült, buta, nyafogós, mitugrálszok miatt. 
Haver, gyakorolj önkritikát!
ninacroft#332019-07-30 20:14:50
Egy dologban igazad van: ha nem tudod magad elfogadni, nincs esély a boldogságra. 

Nem kritika, csak egy észrevétel: te is annyira ragaszkodsz a saját igazadhoz, hogy nem vagy hajlandó elfogadni, ha más másként gondolkodik az általad leírtakról.  
"Kritizàl,elègedetlen még nem is tudott tulajdonsàgokkal ruházza fel a másik felet..Alanyi jogon elvârja hogy kizàrólag az ő elgondolàsai az ő elkèpzelèsei lehetnek egyèrtelműen jók.."
zsoffi#322019-07-30 20:00:43
Válasz a(z) 31. üzenetre:

Ha ezt nekem szántad, GRATULÁLOK! :) 
Azt hiszem ez mindent el is mond rólad. :) 
Szép volt! 
pro1#312019-07-30 19:55:43
Ok Zsolti 
zsoffi#302019-07-30 19:42:09
Válasz a(z) 29. üzenetre:

Egymásra dobált szavak! 
Tartalom nulla... 
Szűrni csak te szűrhetsz, mindenki más személyiség zavaros. 

*Az egoizmusod a szemellenződ! *

Sajnálom, de egyre mélyebbre ásod magad, minden egyes új hozzászólásoddal. 

Nézzük meg az alábbi mondatodat:

*"Ajànlom figyelmèbe egy kèt roppant kiegyensúlyozott és iszonyat boldogan èlő embernek...köszönöm."*

Előítélet, lenézés, lesajnálás, hatalmas arc, flegmaság, és még sorolhatnám a jelzőket, amik elsőre beugrottak ezt a mondatodat olvasva. 

Szerintem előbb magadba nézz, utána hozz másokról ismeretlenül is ítéleteket! 

Az EGO álarca mögül próbálj inkább kikukucskálni és megérteni az itteni nőket. 

Sajnálom, ha picit erősebb hangnemben írtam ezt a posztot, de irritál az ilyen szintű ARC, mely mögött nem látom a tartalmat, csak a vakon vagdalkozást... 

Ui: Olvasd át még egyszer, vagy akár többször is a #4 posztomat és próbáld meg értelmezni. Hátha... 
pro1#292019-07-30 18:16:18
Ez konkrèrum ..ez az én döntèsem...nem pedig egy olyan jellegű “szűrès” ami gyakaorlatilag nem létezik..Arról nem beszélve hogy valahogy azt sem olvasom sehol hogy valaki saját magát tartja felelősnek a kudarcokèrt..Mindenki hibás csak ő nem..Pedig egyszerű..aki az èlet bàrmely szegmensèbe folyamatosan kudarcot vall ott egy felelős van...Saját maga..
pandora#282019-07-30 18:08:07
Válasz a(z) 27. üzenetre:
Hm... :D
Szűrés...szűrés...hol is olvastam..? :D

"Fantomok,unatkozó az életüket itt èlő embereket neeee..."

 :P  :*  :vigyor: 
pro1#272019-07-30 18:04:51
Ezt a szűrès szót tényleg alkalmazni kellene az orvostudomànyba is...az alkoholista sem az csak szomjas..a jàtèkszenvedèly függő is csak kiakapcsolódik..az agresszív csak kemèny..Nem szeretnèk mèlyen belemenni abba ami más számára nem feltètlenul èrthető de ez a szűrés szó annyira önigazoló frâzis amivel éppen azt leplezzük amiről irtam ...
pandora#262019-07-30 15:17:28
Ahogy Zsoffi írta, a valóságnak nagyon sok színe van. Ha valaki általánosít, óriási hibát követ el! Mert nincs általános magyarázat az égvilágon semmire, amiben egynél több ember szerepel, az már egynél többféle tartalom lesz.

Természetesen van olyan típus, ami a bevezetőben van, de ez nem jelenti azt, hogy mind ugyanaz, és ugyanazért. Elég szürke világ lenne a sok egyforma dolog. Érdekes kis fórum lehetne, ha sokan körbejárnának az okokat. Mert azok ezerfélék lehetnek!

Például van azért itt még valami, a "védekező" nők viselkedésének egyik lehetséges magyarázatára. 

Világéletemben volt elég önbizalmam (egyesek szerint még túl sok is). :D De hamar rájöttem, hogy ide még annak is a tízszeresére lenne néha szükség.
Szerencsére a sors viszonylag előnyös külsővel ajándékozott meg, legalábbis nem lógok ki a sorból negatív dolgokkal amiket kozmetikáznom kellene. Ha mégsem tetszem valakinek, nem ráz meg a dolog, mert nagyon ritkán fordul elő. De azért előfordul!

Van azért önértékelés terén elbillent ember a másik oldalon is bőven. :D Engem nem rázott meg egy-egy ilyen, inkább viccesnek találtam, persze túl a bosszankodáson az elvesztegetett időért. De egy-egy ilyen férfi évekre padlóra tud tenni egy olyan nőt, aki mondjuk duci, és emiatt már kapott elég bántást, vagy bármi, akármi egyéb valamiért nem elégedett magával.

Példa1: 50-es szingli pasi, összevissza fogakkal, ősz és kopaszodó, kis pocak, enyhén plötty fenék, egyébként nincs rossz karban. Talin fejtegeti, hogy szerinte a 20 éves csajok arról ábrándoznak, hogy milyen lehet egy idősebb, érett pasival. Neki 40 fölötti nővel minden érintkezés csak kompromisszum. Ezt így face to face, egy 40 fölötti nőnek.
Aha... :D

Példa2: Harmincon pasi, szanaszét könyörgi magát hogy találkozzunk. Hiába mondom a szokásos korkülönbség dumát, nem tágít. Na jó.
Randin a kávézóba se jutunk be, már az utcán mehetnék, jajj ő túl fiatal. :D
Aha... :D

Az első lapomra kiírtam anno, hogy bár a paraméterek valósak, annyi év, annyi kiló, annyi centi, hosszú szőke haj, kék szem, a fotóim se régiek, de basszus NEM vagyok Palvin Barbi álruhában (akit a valóságban szintúgy nem könnyű felismerni mert nem minden az aminek látszik). Se egyik topmodell, pornósztár, és viaszbaba sem vagyok, mint amikre itt vágynak némelyek. :D

Szóval, nekem asszem a kb 100 találkozásból ez a 2 volt ilyen, ezek is a nagyon korai időszakban, amikor még kevésbé szűrtem. 
De egy olyan nő, aki amúgyis egy fél élet óta küzd a kinézetéből adódó kudarcokkal és kisebbségi érzésekkel, nála vajon ezek a topmodell katalógusról álmodozó jómadarak milyen évekre szóló komplexusokat okozhatnak?! Minimum évekig nem mer majd randira menni, vagy kérdezés helyett támad, és helyből elküld mindenkit a búsba. :D

Szóval, kedves férfiak, az online világban kicsit több empátiát, kicsit több tiszteletet, kicsit több önkritikát. Legfőképp kicsit több valóságérzetet, ez itt nem egy interaktív pornófilm, hanem emberek ismerkedési platformja. Akiknek lelke is van!!!

És pont ahogy Macaron - megint tömören remekül - megfogalmazta, kicsit kevesebb bunkóságot. Pasik, beszéljetek szépen, udvariasan, tisztelettel. :D

esther#252019-07-30 11:53:03
Bocsi! De amikor ránézek a fórumodra, mindig az ugrik be, hogy vajon te a "kontrádat" keresed?? :vigyor: 

Érdekes a téma, de már elmondták az előttem szólók, amit én is gondolok. Nem személyiség zavar, inkább szűrés, és belefáradás lehet. 
Ennek ellenére a pozitív hozzá állást kedvelem és részesítem én is előnyben. :) 
pro1#242019-07-30 04:05:53
Én köszönöm inkább ..Számodra is sok siker kívánok...
macaron#232019-07-30 04:02:21
Válasz a(z) 22. üzenetre:a soraid hatására magamba néztem, és igazat kell adnom, én köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, és sok sikert kívánok neked
pro1#222019-07-30 03:50:49
Macaron örömmel olvastam amit irtàl.Èrtelmes,logikus megközelítès a felvetèsem megvâlaszolàsàra...Ajànlom figyelmèbe egy kèt roppant kiegyensúlyozott és iszonyat boldogan èlő embernek...köszönöm.l
macaron#212019-07-30 02:57:16
Válasz a(z) 20. üzenetre:azt hiszem, én értem, miről beszélsz, szerintem arról, amikor már online kisiklik az ismerkedés, és ez valóban így van
megfigyeltem magamon, hogy egyre rugalmatlanabb, és bizalmatlanabb lettem
én élőben nagyon közvetlen, és kedves vagyok, de ez itt egy fura világ, majdnem olyan, mint vakon tájékozódni egy épületben, ezért sokan pajzsot tartanak maguk elé, hogy meg ne sérüljenek
könnyen lehet, hogy élőben jól kijönnénk a másikkal, de az óvatosság, és az előítéleteim elbátortalanítják őt
ugyanezek az okok késztetik a nőket arra, hogy telerakják az adatlapjukat tilalomfákkal, ami pedig tényleg többet árt, mint használ
fogalmam sincs, hogyan küzdenék meg ezzel férfiként :) még akkor is, sőt akkor igazán, ha nem vagyok pöcsfej
Pandora nemrég felvetett egy jó kezdeményezést, találkozzunk többen, élőben, kötelezettség nélkül! lépjünk elő a monitor mögül! és kérlek, nem jelent meg senki níl-none-nichts-nulla :( persze kimentették magukat, de mégis, mekkora az esélye, hogy egy jó előre leszervezett tali idején egyik résztvevő sem ér rá?
a bizalom itt, ha nő vagy, gyorsan porrá törik, kérlek, ezt hidd el, ha már ennyien mondjuk neked, lehet hogy csak úgy tűnik, hogy nagyképű, felfuvalkodott, paranoiás az a nő, közben pedig egy kis tündér
legyetek türelmesek, és beszéljetek szépen velünk, meg fog törni a jég hamar :) valószínűleg már az első személyes találkozókor
pro1#202019-07-30 01:08:25
Valóban kàr..főleg ha valaki a sajàt vilàgàt tartja etalonnak..
gyengebbikigen#192019-07-29 22:05:50
Válasz a(z) 14. üzenetre: Konkrétan úgy kezdted, hogy sok adatlapot olvastál itt és ezt fejtegetted tovább. Szerintem ez konkrétan erre az oldalra vonatkozott, de javíts ki, ha tévednék.
Ha felvetsz egy problémát, logikus, hogy az, aki olvassa, a saját életében keres egy hasonló helyzetet és leírja, hogy ő abban mit tett és miért. Nem azért,mert védekezni akar, hanem mert relevánsan akar hozzászólni és esetleg segíteni akar neked megérteni a problémát, az okokat és okozatokat, esetleg rá akar mutatni, hogy nem csak a te nézőpontod létezik. Legalábbis én így működöm. Nem akarok védekezni, mert nincs miért. Te számomra teljesen idegen vagy, én meg már bőven túlvagyok azon a koron, mikor mindennek és mindenkinek meg akartam felelni. 
zsoffi#182019-07-29 21:31:20
És itt is kár, minden további szó.... :( 

Sajnálom, mert egy arra érdemes partnerrel, ebből a témából egy nagyon jó, és építő jellegű vita is születhetett volna. :( 

De aki az értelmes érveket és a tények, tapasztalatok leírását is "védekezési mechanizmus"-nak titulálja, azzal nincs értelme a további kommunikációnak. :(
pandora#172019-07-29 20:44:04
Válasz a(z) 16. üzenetre:
Lehet. :D
telt-angyalt#162019-07-29 17:22:44
Válasz a(z) 13. üzenetre:Egyet értek! :) Lehet előre kellene az a pia nem utólag. :)
pro1#152019-07-29 16:32:44
Szia..milyen pozicionàlàsra gondoltál? És milyen fotósra? 
pro1#142019-07-29 16:22:42
Abszolut komolyan gondolom,talán mivel ezzel foglakozom van nèmi ràlàtàsom..màsrèszt ez egy szimpla felvetès volt sőt mèg nem is csak kizàrólag az eropolisra vonatkozott,hiszen tàrsadalmi problèmàt is irtam..Viszont érdekes dolog az ami éppen meg is törtènt..Àltalànos leírást veszel magadra és elindul a védekezèsi mechanizmus ..szóval erről beszéltem ..
pandora#132019-07-29 15:47:29
Válasz a(z) 12. üzenetre:

Igen, mindenki úgy reagál, ahogy tud.

Éppen ez a "tud" az ami a mai világban (nem csak Erón) szerintem kicsit elbillenni látszik a türelmetlenség, agresszió, gorombaság felé. Valamiért az emberek önkontrollja egyre gyengül, és könnyen vesztik el a türelmüket, túlreagálják a dolgokat, és apróságokért gondolkodás nélkül támadnak, méghozzá gyakran nem arra akitől a kiváltó ok érkezett, hanem arra aki először az útjukba akad. :(

Egy szebb világ lenne, ahol kicsit több lenne az egymás iránti tisztelet, tolerancia, és kevesebb a gorombaság. 

Ez persze utópia, tudom. :D

telt-angyalt#122019-07-29 12:41:31
Válasz a(z) 9. üzenetre:Mindenki úgy reagál ahogy tud. Azért még nem biztos, hogy pont annak lenne személyiség zavara, akinél betelik a pohár néha. :)
Nem vagyunk egyformák. Hála Istennek! :)
csizmaskandur#112019-07-29 12:16:36
Válasz a(z) 6. üzenetre: Kedves Igen! Sajnos nem jutnak el sokan addig, annyiba is nézzék a másikat, főképpen egy NŐ-t, hogy elolvassák az adatlapját... :(
Abból indulnak ki sokan, hogy egy nő azért regel be ide, mert azonnal és válogatás nélkül dugni akar bárkivel... :( Nemcsak a belefeltételezés sértő, hanem az a nyegle, hímsoviniszta magatartás is, ahogy itt a férfiak jó része viselkedik... :( Férfi létemre még az én gyomrom is forog tőlük!  :merges: 
De - sajnos - fogalmam sincs - miképp lehetne ebből itt kijönni?!  :/ 
Régebben ez nem volt ennyire jellemző... (talán ebben Pandi is megerősít)... 
csizmaskandur#102019-07-29 11:36:45
Sajnálatos, az internet helyet ad - a sok pozitív dolog mellett - annak, hogy egyesek a rendszer mögé bújva sértegessenek, megalázzanak, pocskondiázzanak másokat.
De olyat is tapasztaltam itt, hogy elutasítás miatt az "úriember"-nek nem nevezhető személy - mondhatnám biológiai hulladék -, hónapokig üldözött egy hölgyet, majd miután nem érte el a célját, elkezdte pocskondiázni, becsmérelni, lekurvázni...
De, hogy ne csak a férfi társadalomra szórjam a hamut, szomorú, de a hölgyek között is van rendszerből "kivetnivaló" hulladék...

Sajnálatos, hogy ilyen emberek bejönnek ide, s semmi más értelmet nem látnak, csak azt, hogy rombolják azt itt kialakult közösségeket!  :merges: 

Mivel egyre több, hibás önértékeléssel bíró, személyiségében sérült ember van társadalmunkban - egyértelmű következmény - itt is szaporodik a számuk...
pandora#92019-07-29 11:19:49
Válasz a(z) 7. üzenetre:
Szerintem a gorombaságra, hisztire, fennhéjázásra, pökhendiségre, trágárságra nem mentség a sok kéretlen levél, mert nem azokon torolja meg az illető a sérelmeit, akitől kapja.
Nehogymár olyan nehéz legyen törölni egy kéretlen levelet, hogy ezért sértegetni kelljen a normális embereket. Ha valakinek totál elfogy a cérna, akkor szerintem pihenjen egy kicsit. :D Van itt egy nőismerősöm, aki időnként ezt teszi. Amikor betelik a pohár, törli magát. Pihen 1-2 hónapot, aztán széles mosollyal visszatér. :D

pandora#82019-07-29 10:51:05
Válasz a(z) 6. üzenetre:
Igen, én is ezt tapasztalom. Azok, akik gátlástalanul, sablonlevelekben pakolják a farkukat minden nő levelesládájába, pontosan hogy nem fognak reglapot olvasni.
Vagyis, miattuk teljesen felesleges a reglapra egy mondatot is beírni.

Aki reglapot olvas, az már szellemileg egy kicsit fejlettebb. Viszont - szerintem - ezen emberek számára viszont nagyon taszító, amikor valaki ideges, agresszív, goromba szövegeket ír a reglapjára, miszerint ezek meg azok kocc, tipli, menjenek a búsba.
Ez a fajta idegbeteg megnyilvánulás szerintem pont a normális olvasó szemében riasztó, azokat fogja elüldözni, aki pedig épp megfelelne.

A másik, hogy ha valaki kiírja a reglapjára, hogy nem szeretne mondjuk zöld hajúakkal ismerkedni, az rendben van, mert az egy objektív paraméter.
Amikor viszont valaki azt írja ki, hogy bunkók kíméljenek...na az felesleges. Mert senki sem tartja magát bunkónak, vagyis nem fogja magára értelmezni a kiírtakat. :)

Szerintem a jó lap mindenképpen a milyet szeretnék, és nem a milyet nem szeretnék fejtegetéséről szól. De legfőképpen a milyen vagyok fejtegetéséről.

Az idegesség, a gorombaság szerintem mindig, minden körülmények között riasztó, és az önkontroll hiánya ha nem is feltétlenül önértékelési zavar, de biztosan pszichológiailag nem okés az illető... :napersze: 
telt-angyalt#72019-07-29 09:03:28
Szerintem meg pont az önértékelési zavarokkal küzdő, de igencsak "bátor" egyénekkel szemben próbálnak meg védekezni. Próbálja először szépen kúltúráltan megfogalmazni, hogy ki jön be neki. Gondolom ezt addigi tapasztalatai alapján teszi. Ám az olvasni nem tudó/ nem akaró egyéneket ez nem zavarja. Odatolakodnak elé és az arcába tolják az "egyéniségüket". Mindenkinek elfogy a türelme egyszer. Én jó pár évvel ezelőtt kipróbáltam, hogy mit látnak a nők itt. Épphogy csak beregisztráltam, még időm se volt leírni Az első mondat kezdő betűjét, már vagy 5-6 e-mailben nyomták a "férfiasságukat" a "bátrak". Hölgyeim! Én kérek elnézést a férfiak nevében!
gyengebbikigen#62019-07-29 08:43:55
Lehet, hogy én nem vagyok képben, de miért baj az, ha egy partnerkeresőn vannak elvárásaink a leendő partnerünkkel szemben?
Heteró vagyok, de szerinted az önértékelési zavar, ha szintén heteró pasit keresek, nem akarok lefeküdni biszex pasival vagy nővel? :O
Meg örüljek neki, ha valami aberrált barom rámír és köszönés nélkül ontja rám a mocskot, mert tetszem neki? Már ne is haragudj, de az önértékelési zavarhoz ennek semmi köze.

Az, hogy valakinek ott van az adatlapján, hogy ki ne írjon, azazért van ott, mert már sokadjára kapott levelet olyan egyénektől, akik az adatlapján írtakat teljesen figyelmen kívül hagyták és elege lett. Az emberekben lehetne legalább annyi tisztelet itt mindenki iránt, hogy privizés, levelezés előtt elolvassák az adatlapját és ga nem férnek bele az ott leírtakba, nem írnak.....de itt sokan kb 1 éves kisbaba szintjén vannak és csak képeket nézegetnek, de nem olvasnak.
bombero#52019-07-28 12:50:15
Ebbe a fórumba fogok járni terápiába. Épp a minap volt egy kis "kalandom" pár emberrel. Csak kapkodom a fejem azóta is...
zsoffi#42019-07-28 11:46:33
Előre bocsájtom, hogy teljesen egyetértek Pandora hozzászólásával, valóban van egy bizonyos csoport, aki beleillik a poszt első felében leírtakba…
…de ami a Te posztodat illeti az szimpla megalapozatlan általánosítás.  

Önértékelési zavar? Személyiség probléma? 

Ugye ezt te sem gondolod komolyan? 

Ezer oka lehet, amiért valaki kiírja, hogy nem keres, majd ő eldönti, kit keres, stb.

Néhány példa a millióból: 
-	Valóban nem keres, de szeret az erotika világában olvasgatni
-	Keres, de határozott elképzelése van a partnerről, majd ő jelzi, aki neki megfelelő
-	Már megtalálta, akit keresett, de vannak, emberkék kikkel itt tartja a kapcsolatot
-	Ez is egy „szűrő” a napi levéláradat ellen
-	Blogolni, fórumozni jár az oldalra
-	Stb, stb, stb. A sor végtelen.

Mások nevében nem szeretnék beszélni, ezért említeném a magam példáját. 

Az adatlapomon ez szerepel: 
*„Jelenleg nem keresek, nem ismerkedem, csupán diszkréten szemlélődöm...”*

Hidd el, nincs semmiféle önértékelési problémám, sem személyiség zavarom. Sőt, egy sok mindent megtapasztalt, kiforrott személyiséggel rendelkező, stabil érzelmi hátterű, nyitott gondolkodású, életvidám nő vagyok. 

Akkor miért a kiírás és miért vagyok itt? Ennek eldöntését a fantáziádra is bízhatnám, de kivételesen elmagyarázol azon részét, ami nyilvános is lehet. 

Ugyanis ha ez a kiírás nem lenne, boldog-boldogtalan, nő és férfi, hideg és meleg, kisgyerek és nagypapa válogatás nélkül írna. Amit persze még így is sokan megtesznek, de legalább a szám valamennyire leredukálódik. 

Elárulom, hogy néha, alkalmanként én is keresek, de miután eléggé speciálisak az elvárásaim, és egyébként is sok adatlapot megnézek, az adott időben, a „kiszemelt” férfinek szeretek én adni valami kis jelzést az érdeklődésemről. A többi már csak rajta múlik. 

Egyébként pedig mindenkinek vannak és kell is, hogy legyenek elvárásai, mint maga, mint a partner irányában! Ez így az egészséges. 

Ezek alapján pedig válogatnak az emberek, én is válogatok, és az adatlapodat, valamint ezt a fórumot olvasva látom, hogy már te is előre, ismeretlenül döntést hoztál bizonyos típusú emberekről, és a döntésed alapján válogatsz is.  :)
pandora#32019-07-28 10:11:16
Amikor elolvastam a bevezetőd, az fogalmazódott meg bennem, hű, végre egy értelmes fickó. Igen, igen, igen.

Nagyon pontosan írtad le, van errefelé egy embertípus, és nagyon sok van belőle. Falakkal veszi körbe magát, csak hazai pályán focizik, és csakis neki lehet igaza. Minden mást egyszerűen töröl, kirekeszt, figyelmen kívül hagy a világból. :D Amik persze attól még úgy vannak, ezért aztán jól ki is rekeszti magát, majd ezt megfilozófálja, hogy hűdemilyen jó neki így.
Szereti magát ja. Azon kívül senkit. :D

Van viszont a sok helyből védekezésnek egy másik oldala is. Egyszerűen megfogalmazva, egy ilyen típusú partnerkereső hatványozott koncentrátumban tartalmaz szimplán szemét embereket. Önző, érzéketlen, inkorrekt bunkókat. Rengeteg olyan van itt, sőt, az arctalanságnak köszönhetően még akik a környezetükben nem olyanok, azok is azt hiszik, itt mindent megengedhetnek maguknak. És akin már átgázolt pár ilye ember...nos az óvatos. Indokolatlanul is óvatos. Vagy akár paranoiás, hogy aztán pont ő váljon azzá, aki majd másokon sebeket ejt.

Hogy valaki melyikbe tartozik, és miért támad már az előtt hogy szóltak volna hozzá, azt nem lehet tudni. De akinek a lapján goromba megnyilvánulást olvasok, biztos elkerülöm. :D

...
És akkor megnéztem a lapodat, és lám-lám...ott van az akiket aztán nem keresek rész...szóval a hóhér véletlen bénaságból vagy szándékosan, de már fel is akasztotta magát. :D

hancurka01#22019-07-28 07:49:50
Az nem önértékelés zavar ha tudod mit szeretnél, ott kezdődik a baj ha a jelentkező nem tudja eldönteni,hogy belefér-e az elképzelt ideálba:P:D
karaj#12019-07-28 06:08:19
Szia.Igazad lehet-e témában De! mond kérlek miért vagy pozitcionállt a képeken remélem nem fizettél a fotósnak ezekért a képekért

[1-55]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba1811BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba76132Biszexuális vagy, be kell lépned!

#tonyy69100Kismeret
Ajánlott szobák
#maszti_szoba410Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba300Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba3721Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba2020Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2221Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.