FEKETE LISTA...

itt vagy: Eropolis > Türelmi zóna > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

FEKETE LISTA...
Kedves Kapcsolat Keresők!!! 
Keresek olyan fórumozókat  akik Nem TRANSZ Vagy Homók!!! 
Elegem van ebből a sok FASZBÓL nem maradnak csoportjukban és zaklatják az egészséges pasikat ezért keresem azokat a nőket és normális értékrendű palikat akik fórumoznának arról őket érinti vagy érintette már atrocitás ezektől az egyedektől illetve miként tudta leszerelni!? Én megértő vagyok és elfogadom létüket,de hagyják békén azt aki nem a saját neméhez vonzódik! ADATLAP egyértelmű! Szerintem rajta van ki melyik negyedben van és kit keres!!! 

Rendben ne nevezzétek meg a ZAKLATÓKAT,csak írjatok eseteket és megtörtént zaklatásokat és sérelmeket kivel mi történt,hogy mások okuljanak ezekből! 
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
morgocska55#262014-09-01 15:40:30
Válasz a(z) 25. üzenetre:Jaj aranyom ha leveszi a számát akkor hogy keresné meg az a sok kuncsaft aki a lapján hirdető szolgáltatásait kívánja igénybe venni  ;) 

Amúgy meg ez a megtalállak szövege is sántít :D  A mai világban a BM-es kutakodásnak következményei is akadhatnak :D
mlima#252014-09-01 12:46:29
Igazából nekem nem igazán világos a problémád...mármint hogy ez miért probléma?
Ha valaki megkeres, akit te nem akarsz, hogy megkeressen, válasz nélkül letiltod és ennyi. Tökegyszerű. Gyors. Fájdalommentes. Szerintem.
Ha meg hagyod, hogy többször is megkeressen, az már a te hibád.
Bár mondjuk első lépésként vedd le a telefonszámod az adatlapodról és máris kiküszöböltél egy zaklatási forrást. 

Mondjuk az igaz, hogy jó lenne, ha be lehetne állítani milyen negyedek lakói vagy milyen nemű emberek vehetik fel a kapcsolatot velünk.

perdita#242014-09-01 00:31:41
Válasz a(z) 23. üzenetre:azannya, ilyenek vannak?? :O hát én nagyon múltszázadi vagyok
hercegh71#232014-09-01 00:21:39
Válasz a(z) 18. üzenetre:

Számkijelzéssel hívókat betudom azonosítani egy egyszerű oldal segítségével és ha szerencsém van és okos-telefonja van bemérem és nyakon is csípem,majd szemtől szembe kérem mondja azt amit a telefonban! Sokan ettől már tartva nem zaklatnak! BM.adatai ügyesen kezelhetők!

suzye#222014-09-01 00:13:15
Válasz a(z) 20. üzenetre:

Mindaddig, míg egy-egy személyről csak privátban esik szó nem gond. De nyilvánosan nem nevesíthetsz itt meg senkit. 

"Az a baj,hogy az érzelem mentes 18 karika erotika világában a FANTÁZIA határtalan és vannak akik ezt nyilvánosság előtt fel se vállalnák,de itt olyanokat zaklatnak akik arra nem kíváncsiak!!!" 

Ismétlem önmagam, ebbe beleszólni/beleavatkozni a moderátoroknak sem joguk, sem feladatuk, sem hatáskörük. 
hercegh71#212014-09-01 00:13:04
Válasz a(z) 19. üzenetre:
Rendben Értelek! Köszönöm a hozzáoszlásod! 
hercegh71#202014-09-01 00:08:06
HANTÁS FÉRFI VAGY NŐ RENGETEG VAN!
 Nem a hanta hanem a kellő tisztelet az ami hiányzik az emberekből! A Hanta az megvan FANTÁZIA végtelen!

Nos sokan szóltok hozzá a FEKETE LISTÁHOZ PRIVÁTBAN IS!

KÖSZÖNÖM!

Az a baj,hogy az érzelem mentes 18 karika erotika világában a FANTÁZIA határtalan és vannak akik ezt nyilvánosság előtt fel se vállalnák,de itt olyanokat zaklatnak akik arra nem kíváncsiak!!! 
suzye#192014-09-01 00:06:19
Válasz a(z) 13. üzenetre:

Jelentősen túlértékeled az oldal működésének feladatát és funkcióját. Egy-egy ilyen oldalnak nem az a feladata, hogy embereket neveljen, vagy megóvja egymástól. Ilyen feladattal, és funkcióval nincs felruházva egy közösségi oldal. Természetesen az mi is szeretnénk, ha mindenki jól érezné itt magát és mindenki megelégedettségére szolgálna az oldal használata, de ez nem "csak" rajtunk múlik.

Emlegetted a demokráciát. Lehetne erről vitatkozni sokáig, de a demokráciának megvan az a (nem feltétlen tetszetős tulajdonsága), hogy az általad kifogásolt személyeknek is helye van a közösségben. Ugyanúgy Ők is hivatkozhatnának a demokráciára, mint ahogy Te. A kiközösítés pontosan hogy ellentmond a demokráciának. A kettő összeférhetetlen egymással.

Én szintúgy csak azt tudom tanácsolni amit már korábban leírt itt valaki, ha olyan keres meg, akire nem vagy kíváncsi, használd a tiltó gombot, és ne foglalkozz tovább vele, mert felesleges ezen rágódni. Sem a Te sem az én kedvemért nem fognak az ilyen emberek megváltozni és jó ember módjára viselkedni, így nincs értelme rájuk pazarolni a drága időt és energiát. 
perdita#182014-09-01 00:00:33
Válasz a(z) 13. üzenetre:amúgy a helyedben nem tenném ki a telefonszámom az adatlapomra. Sok bosszúságtól megkímélnéd magad, ha nem tennéd.
hercegh71#172014-08-31 23:59:00
Válasz a(z) 14. üzenetre: :) 
hercegh71#162014-08-31 23:57:42
Válasz a(z) 11. üzenetre:

NAGYON JÓ GONDOLAT IRÁNY AZ OLDALNAK ARRA HOGY TEGYENEK IS VALAMIT!

EZÉRT JÓ EZ A CSOPORT! VANNAK JÓ ÖTLETEK!
oladam#152014-08-31 23:57:26
Válasz a(z) 12. üzenetre:
Persze, ezzel tisztában vagyok, de egy kamus tagot kb 2 perc chat alatt le lehet buktatni, amíg a napi 20 kéretlen megkereséstől frászt lehet kapni. Ha lecsökkenthetők ezek napi egy-kettőre, máris megérte.
A kamu profil létrehozása sok idő, elveszi a legtöbb kamus kedvét. Azt a két kitartót pedig lerázom.  :D 
perdita#142014-08-31 23:55:50
Válasz a(z) 10. üzenetre:vitáznék azzal, hogy ez társadalmi jelenség. Sok mindent megengednek itt maguknak egyesek, amit az életben nem mernének megtenni, mert repülne a pofon! :D
hercegh71#132014-08-31 23:52:05
Válasz a(z) 10. üzenetre: 
 Úgy értem ahogy írod! EGYÉRTELMŰ! IGAZAD VAN!!!!

               NAGYRÉSZT IGAZAD VAN!!!

 A FEKETE LISTA NEM PANASZ EGYSZERŰ ÓVINTÉZKEDÉS ARRA A VÍRUSRA, BETEGSÉGRE AMI FERTŐZ! 

NEM PANASZKÉNT ÍROK VAGY ÍRNAK ITT A TÁRSKERESŐK EGYSZERŰEN VÉD MEG MAGAD ITT KEVÉS, TÚLLÉPETT EGY HATÁRT EZ A VÍRUS,ÍGY ORVOSLÁST IGÉNYEL!

AZ HOGY MIÉRT FIZETEK ÉS FIZETNEK A TÁRSKERESŐK LEGYEN ÚGY AHOGY MONDOD,DE ATTÓL MÉG A SZÍNFALAK MÖGÜL ARCTALANUL MODERÁLNAK AHOGY AZT A VÍRUS TESZI KÉP NÉLKÜL! 

Amúgy sajnálom,ha ez sokaknak csak 18 pluszt jelent! Az ami a kinti valóság ezeknek az oldalaknak is köszönhető és szerintem ezt többed magammal állíthatom csak az a baj,hogy ez ellen se itt se más oldalakon NEM TESZNEK ELLENE! EZÉRT FOLYIK AZ AMI A GYEREKEINK SZEME ELŐTT!!! 

Nos Remélem választ adtam NEM ÓVODÁSKÉNT! 
  Számom adatlapomon szívesen megvitatom személyesen a dolgot VALÓS személy vagyok aki tesz azért,hogy a gyerekek amennyire lehet normális életvitelben egészségesen nőjenek fel!!! Vírus nélkül! 

ELÉG EGYÉRTELMŰ???
suzye#122014-08-31 23:48:48
Válasz a(z) 11. üzenetre:

Sajnos ez is kijátszható. Hisz azt, hogy valaki mit hazudik magáról egy adatlapon, arra nincs olyan technikai megoldás, sem fegyelmezési eszköz, hogy ki lehessen védeni. Gondolok itt arra, hogy csinál egy olyan tartalmú adatlapot, ami neked megfelelhet, de kiderül, hogy mégis más szándék van mögötte. Erre nincs jó megoldás. Mint ahogy egyetlen egy hasonló oldalon sem áll rendelkezésre jó és mindenki megelégedésére szolgáló megoldás. Minden más társkereső oldal ugyan ezekkel a problémákkal küzd, többnyire sikertelenül. Mert tévedés azt hinni, hogy ez az adott weboldal által megoldható, ez az embereken múlik. 

Az életben is sok olyan ember van, aki simán a szemedbe hazudik, miért ne lenne itt ez másképp? Ezzel nem azt mondom, hogy ez jó, hanem, hogy ilyenek az emberek. Az életben sem tudod megoldani, kivédeni mindig, hogy ne hazudjanak neked, ne vágjanak át. 
oladam#112014-08-31 23:36:31
A probléma oly egyszerűen orvosolható lenne az oldal létrehozója által. Mivel regisztrációkor mindenkinek meg kell adni mit is keres itt, mindösszesen egy bepipálható mezőt kellene beilleszteni a saját beállítások közé, hogy akarom-e, hogy mások is kapcsolatba léphessenek velem a célcsoportomon kívül, vagy sem. Ha bepipálom, akkor mindenki elérhet, ha nem akkor csak azok, akik megfelelnek az én kívánalmaimnak.  :cigi: Beszéltem! Ufff
suzye#102014-08-31 23:28:38
Válasz a(z) 8. üzenetre:

Nem a moderátorok munkájáért fizetsz, hanem az oldal technikai működéséért, meg a mögötte lévő vállalkozás működéséért. A moderátorok (és a bírók is) társadalmi munkában, azaz ingyen végzik itt a feladatukat a szabadidejükben. 

Még mindig nem sikerült a fejekben rendet tenni.
A moderátorok nem óvónénik, és nem óvóbácsik, akikhez a gyerekek odaszaladnak panaszkodni, hogy jajjjj, Pistike meghúzta a hajam. Amit Te kérsz tőlünk az ugyanez a szint.

Ha egy felnőtt ember nem tud megfelelően viselkedni, mert az iskola, vagy a szülei nem tanították meg, nem nevelték meg, ugye nem gondolod komolyan, hogy majd itt a moderátorok fogják nevelni a felnőtt embereket?

Amit itt tapasztalsz viselkedési kultúrában, abban nincs semmi különös mégpedig azért, mert a valós éltben ugyanez történik. Amit tapasztalsz az egy általános társadalmi jelenség, sajnos, de a ma emberének, ez a viselkedési morálja. Természetesen, tisztelet a kivételnek. De nézz körül az utcán, nézd meg manapság hogyan viselkednek a gyerekek az iskolában a tanáraikkal szemben, stb. stb., lehetne sorolni napestig. Ez egy szociológiai jelenség. S ez alól Eropolis sem, mint ahogy más társkereső oldal sem kivétel.
perdita#92014-08-31 23:18:43
uff
hercegh71#82014-08-31 23:18:09
Válasz a(z) 7. üzenetre:Oké!!! Akkor ha 18 pluszos vegyétek figyelembe,hogy FIZETEK ÉN ÉS MINDEN TÁRSKERESŐ a TI MUNKÁTOKÉRT!!! Moderátorként IGEN IS VÉDENETEK KELLENE a személyes jogokat és kiközösíteni azt aki másságával ZAKLAT olyanokat akik NEMET mondanak ÉRTHETŐEN!!! Keresett személy ki van írva ahogy a regisztráción azt KÉRI az oldal! BETARTÁST BETARTATÁST KÉREK A TÁRSKERESŐKNEK! Nem korrekt a DEMOKRÁCIÁBAN az,ha nem adhatunk hangot a ZAKLATÁSNAK!!! Ez így korrekt!!!  
suzye#72014-08-31 23:08:08
Válasz a(z) 3. üzenetre:

Szeretnék egy kicsit rendet tenni a fejekben.

A moderátorok (és a bírók) nem óvóbácsik és óvónénik, hogy őrködjenek minden egyes felhasználó mellett, hogy fogják a kezét, és terelgessék, hogy hogyan is kell viselkedni egy közösségi oldalon. 

Ez az oldal 18+ -os oldal, ami azt jelenti, hogy akik itt vannak, felnőtt emberek. Aki obszcén, vagy tolakodó magatartású, az magát minősíti. De nekünk sem jogunk, sem feladatunk előírni, hogy ki hogyan viselkedjen. Ami ezen az oldalon két ember között történik, akár levélbeli megkeresés, akár privát chat, az a két ember magánügye. Sem Eropolisnak, sem a bírói/moderátori testületnek nincs köze hozzá, és joga sem beleavatkozni. 

Kivételt képez az, ha a felek közötti kommunikáció valamelyik formája és annak tartalma sérti a Házirendet vagy a hatályos jogszabályokat. Ekkor, de csakis ekkor lépünk közbe, amennyiben a megfelelő és konkrét bizonyíték a rendelkezésünkre áll.

Tehát teljesen felesleges bármilyen fekete listát gyártani, mert Eropolison nincs olyan hogy kiközösítés és nem is lesz.
hercegh71#62014-08-31 22:04:20
 obszcénnek kellett volna írnom egy mondatomban! lényeg a  kulturált hozzá állást kérem a témához! Köszönöm! 
perer696#52014-08-31 21:51:30
Válasz a(z) 4. üzenetre:végre valaki :)
perdita#42014-08-31 21:49:54
Válasz a(z) 3. üzenetre:jaj, de jó, hogy regeltél, nagy szükség volt már arra, hogy valaki rendet tegyen itten! Az a rengeteg bosszúság, amit a nem olvasók, meg a kamusok okoznak, nagyban hátráltatja a keresést. 
Én sok sikert kívánok ehhez a kezdeményezéshez, addig is tiltással irtom az időrablókat.
Hadd éljek azonban két apró kritikai megjegyzéssel: 1 az obcén helyesen obszcénnek írandó, 2 bizonyos, hogy 23/2.2 cm az intim méreted?
Üdv: Perdita
hercegh71#32014-08-31 20:33:36
Köszönöm az eddigi hozászolását annak az egy társkereső társamnak aki egészségesen látja a kulturált leszerelést! Kérlek benneteket Hölgyek és urak írjatok egy egy nevet aki nagyon tolakodó veletek és ez lassan össze áll egy FEKETE LISTÁNAK és ezt a moderátornak továbbíthatnánk! Természetesen az illem kötelező és opcén megnyilvánulást hagyjuk! Olyanok is kerülhetnek FEKETE LISTÁRA Akik szintén szűrést és kiközösítést érdemelnek a moderátortól! Köszönöm az együttműködéseteket  CSOPORTOM A FEKETE LISTÁSOK akik nem közösségieknek megfelelő társadalmi beilleszkedésűek! :cigi: 
acsajodbaszom#22014-08-31 14:36:28
Szerintem magával a fórumtémával senkin sem segítesz, legfeljebb nagyon sokan le fogják írni, hogy "igen, engem is megtaláltak a másik oldalról". Mint ahogy engem is meg szoktak találni, pedig az én adatlapom is egyértelmű. Ellenszer? Először egy normális elutasító válasz, ha nem ért belőle, akkor tiltó... Ez az egyetlen fegyver ezen az oldalon.
hercegh71#12014-08-31 12:13:05
Nos remélem ezzel a fórum témával segíthetek egyértelműen azoknak akik NEM HOMOSZEXUÁLIS BEÁLLÍTOTTSÁGÚAK! 

[1-26]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3140BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba7780Biszexuális vagy, be kell lépned!

#perverzgreti310perverzek
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1210Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba410Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4950Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba3340Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.

#phantom110Beszélgetés
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1710Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.