Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Maestro M Dom

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > dommaestro51

hirdetés
Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Hitelesített felhasználó

dommaestro51

nincs kép

Erotikaváros tagjává vált: 2022. január 8.,
utoljára belépett: 2022. június 25. 09:57,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

Maestro M Dom

Kérlek olvasd végig!, dommaestro51
vagyok, 49 éves mackó, medve úr, lakhelyem Magyarország, Zala megye, Keszthely

Eropolis BDSM negyedébe költöztem be.

Hölgyeket és urakat keresek.

Adataim:

"Mint a vadász, ki csak ránéz a vadra, és az mozdulni sem mer, csak hagyja, hogy zsákmányul ejtsék." Nem tudhatod te a vadász vagy, vagy te vagy a kiszemelt vad.

Hosszú lesz, de ahhoz hogy tudd, mit akarok, el kell olvasni. Ha csak arra vársz, hogy cumizhass és análisan kielégítsenek, akkor nem engem keresel. Ez egy út, amit végig kell járni. Találkozás csak az előzetes felmérés alapján. 

Biszex 50-s mackó gyakorlott aktív DOM, kapcsolatban, Zala megye Keszthely környéke.
Dugtam és dugtak meg, tudom hogy milyen, így tapasztalt és határozott vagyok, tudom, hogy mit akarok. BDSM és S/M a gyengém, keresem a hűséges sub-omat (nő és férfi is lehet). Keresek (szex)partnert, aki szereti a domináns férfi irányítását, és el is tudja azt fogadni. Fontos és természetes a diszkréció. Keresek fizikai és online kapcsolatot is.
Annyiban változott a helyzet, hogy sajnos kevesebb időm jut ezekre a dolgokra. Ezért szavahihetetlenséget, megbízhatatlanságot vagy kiszámíthatatlanságot tapasztalva rövid úton felszámolom az értéktelennek bizonyult megkereséseket. Meg kellene arról győznöd, miért is fordítsak rád időt.
Domináns pasi? Nem attól domináns valaki, hogy szopás közben meg meri húzni a haját, vagy rácsapni a seggére. De az sem, aki kiabál, hogy szopjál le. Domináns az, aki ha a fejedre teszi a kezét, akkor te tudod, ez szopás lesz. Az a domináns, akinek könyörögnek, hogy leszophassák, vagy kinyalhassák. Érted a különbséget? Ha igen, és át akarod élni, keress meg.
Köszönöm, hogy te tettél fel képet, én nem fogok, és küldeni sem. Képzeld hogy szemedet bekötve vagy kiláncolva, és csak elfogadod, átéled ami történik, nem látod. Szentül hiszem, hogy egy DOM nem a farka méretével lesz domináns, hanem a viselkedésével, személyiségével. Ne kacsingass, inkább vedd a fáradságot és írj, kérdezz.

Első feladatod: írj nekem egy rövid de tartalmas pár soros bemutatkozást, tárgya legyen az hogy (szolgálnék). Nem istenítést meg kilós kiszerelésű dicsőítést akarok olvasni, hogy ilyen meg olyan vagyok. A saját személyiségedről - motivációdról írj, miért is akarsz egy Dom/ egy határozott férfi karmai közé kerülni és mit szeretnél neki nyújtani önmagadból, hogy szolgálatába fogadjon. Ezekkel tudsz megfogni.

DOM Maestro Millian


Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3830BDSM - extrém szexualitás

#honeyxxl240HONEY'S ROOM
Ajánlott szobák
#biszex_szoba138140Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba2640Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba620Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba102120Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba87131Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok2330Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba4370Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.