hirdetés
Simple vásárlói tájékoztatózsákbamacskák kíméljenek - cserébe én is őket! :-)

itt vagy: Eropolis > Titkos vágyak > treeal

hirdetés

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

treeal

Erotikaváros tagjává vált: 2017. június 25.,
utoljára belépett: 2020. február 19. 06:45,
becsült következő belépés dátuma: csak örömpolgárok láthatják.

zsákbamacskák kíméljenek - cserébe én is őket! :-)

Hölgyeim,, treeal
vagyok, 49 éves (majdnem)normáliS. férfi, lakhelyem Magyarország, Budapest, IX. kerület.Eropolis Belvárosába költöztem be.

Hölgyeket keresek.

Adataim:

  • Saját bejáratom: treeal.eropolis.hu
  • Saját blogot vezetek, melynek címe: Virtual Speakers' Corner - hordó a máshol nem kívánt hsz-eknek
  • 187 cm magas vagyok
  • súlyom 96 kg
először 2008-ban regisztráltam Epolisba (más néven, más céllal), mostanában elsősorban olvasok, írok, beszélgetek. 

Párkapcsolatban vagyok, de jelen pillanatban nincs közös szándék és vágy arra, hogy harmadik (negyedik, többedik) embert vonjunk be az életünkbe. Ha lesz ilyen, azt sem ezen a néven tesszük majd: ez az oldal másnak lett "dedikálva". 

2016 óta foglalkozom érzéki masszázzsal (teljes körű, azaz a jónimasszázs is része, választhatóan), de nem üzletszerűen, nem anyagiakért cserébe, csakis a magam és annak örömére, akit ez érdekel, izgat, és eléggé nyitott, kíváncsi ahhoz, hogy befogadja. Hogy kipróbálja, ha még nem tette, de vágya van - vagy ha már próbálta, és szereti, megkapja egy új embertől is, hiszen mindannyian "másképp csináljuk" :-) 

Természetesen minden csakis kölcsönös szimpátia alapján lehetséges, szó sem lehet anyagiakról, elköteleződésről, vagy valaiféle "szolgáltatásról", mint a Türelimiben. 

Sokkal inkább izgalmas játék, akár "szerepjáték" is, felfedezés, önismeret, örömszerzés, ajándék és boldogabb létállapotba jutás a cél. 
 
Ha hasonló a véleményünk arról, mit jelent a szeretet, a szerelem, a szenvedély, az érzékiség és az intimitás, az már jó kiindulás. Ha nem tudjuk egymásról, de el tudjuk mondani egymásnak és el tudjuk dönteni, hasonlóan gondolkodunk-e mindezekről: nyert ügyünk lehet. 

Amennyiben nem érted mindezt, vagy nem tudod "feldolgozni", hogy valaki élhet párkapcsolatban úgy is, hogy hozzáér más nőkhöz, a párja pedig tudja és nem "elnézi neki", hanem örömmel éli meg & támogatja ebben, akkor nincs mit tenni: nem egyezünk, a bigottság, prüdéria, hűség, szerelem, kapcsolat c. fogalmak definiálása terén. (Sem... ;) )

Azt ugye mondanom sem kell, hogy kizárólag 18 felett - ámde felső korhatárt botorság meghatározni, így nem is teszem.

Ha írsz vagy jelölsz, az természetesen egyértelmű, de ha megengeded, a reglapom megtekintést is érdeklődésnek veszem, és kérdezek, vagy írok akkor is, ha én gondolom úgy, hogy szívesen fogadnád, fogadhatnád a megkeresésemet. Ha csak "véletlen" volt a látogatás, és/vagy nincs szándék, igény, érdeklődés, csak egyszerűen jelezd. 
Köszönöm
&
izgatottan várom, vajon Téged megérint-e a dolog? 

virtuális öleléS.
treeal

Rendszeresen elfelejtem 12 év után is, hogy hol is vagyok, tehát: : kommunikációképtelen, nemíró-nemolvasó, szöveget értelmezni nem tudó lények továbbra sem. 
Férfiak továbbra sem.
Dohányzás továbbra is van, ahogy arcszőrzet is van (és marad).
 
...és persze: TT! (a Tahók Tiltón :-D ) 

Ha levelet szeretnél írni neki, vagy privát csevelyre hívnád, vagy ha a kedvenceid közé vennéd, ahhoz először regisztrálnod kell!hirdetés


A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.