Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 5.
Nos, André, nyertél magadnak egy szopókört, ügyes vagy, csapott a fenekére a gazdája. Töröld meg magad, aztán gyerünk az asztal alá, átvenni a nyereményedet. Itt kezdesz nálam, és az óramutató járásának megfelelően körbe. De előtte hozd be a tojásfőző órát a konyhából, azzal mérjük az időt. Kezed nem használhatod, ezért hozz egy bilincset is, hogy hátra tudjam kötni a kezed. 
Háta mögött összebilincselt kézzel bekúszott az asztal alá, és gazdája rászólt, hogy csak akkor kezdheti az orális kényeztetést, ha hallja a mehet szót, és a stop szóra pedig azonnal abba kell hagyni. Az úr már letolta a nadrágját, és hetykén ott meredt előtte a gazdája farka. Lassan körbe nyalta, finoman ízlelgetve, tudta, hogy szereti. Esténként volt, hogy kétszer is le kellett térdelnie, és kényeztetni az úr nem kicsi péniszét. Formás, mondhatni arányos farka van a gazdájának, olyan 18-20 cm hosszú, és viszonylag vastag. Nem akarta, hogy hamar elélvezzen a házigazda, jó lenne, ha nem neki kellene meztelenül lennie. Bekapta a makkot és nyelve hegyét a vájatba tolta. Azonnal reagált a gazdája teste, megremegett egy kicsit jelezve, hogy szereti az ilyen játékot. Abbahagyta és inkább laza szájjal szopni kezdte. Időérzékét teljesen elvesztette az asztal alatt, és meglepetten hallotta a stop felkiáltást. Hátrább csúszott és elindult a Sportos lába közé. Csinos farka volt, teljesen borotvált, vékonyabb, de hosszabb, mint az előző. Meghallotta a mehet parancsot és azonnal rácuppant a farokra. Finom íze volt, érezte az előváladékot, amit alaposan letisztított. A kalodába szorított farka, ami eddig is feszült, most érezhetően jobban duzzadt, érezte, hogy nagyon izgatja a tudat, hogy még két farok van hátra, amikkel meg kell ismerkednie. Nem volt még ilyen hosszú játékszere, így szerette volna kipróbálni, meddig tudja benyelni. Lassan rászívta magát és próbálta megnyalni a golyókat. Hatalmas sóhaj hallatszott az asztaltól. Érezte, ez nagyon tetszik a farok tulajdonosának, és lehet, hogy ilyen élményt még nem kapott. Élvezte a hosszúságát, le és fel mozgott rajta. Stop, hangzott el a parancs, így próbált átmászni a Vadászhoz. Azt már most látta, hogy vastag, de kisebb farok várja, mint az eddigiek. Szőrös volt, és a makkot félig takarta a fityma. Tudta, ezt nehezebb kényeztetnie, de bízott a nyelvtudásában. Mehet, hangzott el a parancs. Óvatosan vette a szájába, ízlelgette és próbálta hátrább tolni a fitymát, legalább addig, ahol a makkhoz csatlakozott. A Vadász kicsit szétnyitotta a lábát, így beljebb csúszott ő is, és a vastag farok is a szájába. Teljesen kitöltötte a száját, de érdekes hogy ez is inkább izgató volt, mint fájdalmas, lent a bezárt farkának. A vendég a combjait még jobban szétnyitotta, így teljesen becsúszott közé. Ekkor a lábak összezáródtak, és nem tudott mozdulni a szorításból. Stop, hangzott fel az utasítás, de lábak nem engedték. Ne már, pont kezdtem belemerülni, mondta a Vadász. Engedd el, a szabály az szabály, nyugi jön vissza hamarosan, ha kibírja Tedet!
Ezzel inkább csak felizgatták, ezek szerint valami dorong várja a negyedik széken. A szorítás lazult, ki tudta húzni magát, és átmászott a Vitorláshoz. Mikor odaért, látta, hogy már alul meztelen, és a combján pihent egy óriási farok. Igazi bigdick kategória, a pornófilmeken lehet ilyet látni. Andrénak még nem volt ilyennel dolga, igaz sok gyakorlata nincs is. Nézte és próbálta kitalálni, így hátrakötött kézzel mit fog vele kezdeni. Ha megfoghatná, megsimogathatná, lenne egy kis idő, míg rá hangolódik, de felhangzott a start szó. Próbálta bekapni, de nem tudta akkorára kinyitni a száját, így csókolgatni kezdte. Végig nyalta le egészen a tövéig, majd körbe a makkot. Izgató volt a mérete, lüktetett, és ha belegondolt abba, hogy ez belehatol, lehet, hogy szétszakad. Ne nyalogasd, baszod nem pálcikás jégkrém az, szopjad rendesen, hangzott a parancs az asztaltól. Szétnyitotta a száját, ahogy tudta, érezte, hogy az állkapcsa nem díjazza ezt az állapotot, de így legalább a makk egy részét be tudta kapni, és a nyelvével kényeztetni. Többször határozottan körbe nyalta, közben rászívta magát amennyire tudta. Igyekezett kárpótolni az urat, és belenyalt a makkon lévő vájatba. Azonnal jött is a reakció, a test megrázkódott és egy mély sóhaj nyugtázta, jó a terv. 
(folyt.köv.) 
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.