Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 7.
Elindult lefelé, a golyókhoz, ám ekkor elhangzott a stop! Kicsit csalódottan ment a gazdája lábai elé, mert tudta, ebben a körben már nem fognak magukkal bírni és teleélvezik a száját. Gazdája farka szárazon, de feszesen várta, ezért azonnal egy bő nyálas csókkal köszöntötte. A lábizmok megfeszültek, és tudta, ha most nem áll meg, akkor a saját ura fog elsőként elélvezni. Megállt, csak a makkot tartotta a szájában, körbe táncolta a nyelve, majd a farok tövét kezdte nyalogatni. Állj meg ribanc, váltás van! Következett Sportos farka, ami már nagyon várta. Tudta, az előző körből, hogy ha ezen nem élvez el, akkor a Vadásznál biztosan, és nem fog eljutni újra a doronghoz. Arra az elhatározásra jutott, inkább őt szeretné megjutalmazni.
Átmászott a lábak között, és a fejét Sportos térdére fektette. Mehet! A lábak szétnyíltak és azonnal a jól bevált mélytorkos nyeléssel köszöntötte. Benyelte és a golyókat nyalogatta, amit mély sóhajjal nyugtázott Sportos. Összeszorította az ajkait, szívta, de közben a fejét húzta hátra. A lábak remegése jelezte, jól csinálja. Még jobban szorította, szívta a kemény szerszámot. A comb belső felén az izmok egyre erősebben remegtek, tudta, mindjárt el fog élvezni. A feszültség a bezárt farkánál is egyre erősebb lett. André is közel járt ahhoz, hogy elélvezzen. Szopott tovább, és próbálta erősebben szívni. Meg is lett az eredménye, pár pillanat múlva Sportos hörögve élvezte tele a száját. Finom íze volt, és viszonylag sok, megtöltötte a száját teljesen. Nyelte és közben tisztogatta a lassan ernyedő makkot. Mikor tisztának ítélte, hátrább csúszott, és megnézte a földön a belőle kifolyt tócsát.
Aaahhhhh basszus, ez a ribanc nagyon tud szopni, add kölcsön, tanítsa meg az enyémet is. Nem lehet, tudod a szabályt, csak itt és csak az engedélyemmel. Viszont te vesztettél, így a csinos subod már vetkőzhet is. Ja, és takarítsa fel a nyelvével André nyomait. Suzy kiállt középre és vetkőzni kezdett, közben lassú mozdulatokkal próbálta a hangulatot fokozni. Ne riszáld a valagad, inkább takarodj be az asztal alá takarítani, ti meg gyertek, folytassuk a kártyázást, nyerni akarok, szólt határozottan Sportos. 
Ne haragudj drága barátom, de az este házigazdája én vagyok, én majd irányítok. De, természetesen igazad van, folytassuk a játékot. Azt gondolom, hogy a figyelmetek már eléggé más irányba mutat, így ne a kártyázást folytassuk, hanem itt az ideje egy kis gokartnak. Négykézlábra minden szolga, teszek a hátatokra egy kristály poharat. Azzal szépen elindultok itt az asztal körül, az nyer, aki előbb megtesz három kört, és épségben visszaadja a poharat. Ha a pohár leesik, összetörik, azt az adott szolga gazdája egy új hatos készlettel, később pótolja. Azt hogy milyen módon teszi jóvá a szolga ezt a kiadást, vagy milyen büntetést kap, a legközelebbi találkozón megtudjuk. Uraim, indulhatnak a ribancok? Ennek a játéknak az eredménye alapján hirdetünk nyertest. A nyertes megkapja Andrét 3 órára. Kizárólag csak orális gyönyört nyújthat, és nem kínozható. 
(folyt.köv.)
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.