Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Banged az erdőben 2.
Mohón egymásnak estek, simogatáscsókolózás közben szép lassan lekerült ReBéka minden ruhája, kivéve a falatnyi piros bugyit. Annyira kicsi volt, hogy szinte alig takarta ágaskodó farkát, és a golyókat élesen kettéválasztotta a vékony pántja. Louis megsimogatta és közben egy határozott mozdulattal magához húzta. Lehelt egy puszit a bugyira, majd magához húzta a hátizsákot. Nos, akkor kíváncsi vagy a meglepetésre? Hunyd be a szemed. 
Egy vékony sállal bekötötte a szemét, majd egy vastagabb zsinórral a háta mögött összekötözte a kezeit. Lefektette a plédre, hátára fordította és fölé térdelt. ReBéka megremegett, és izgatottan várta, hogy megkóstolhassa a férfi farkát. De nem a farkát dugta bele a szájába, hanem a pólója egy részét. Próbálta a fejét elfordítani, de a férfi térdei erősen tartották. Maradj nyugton, hidd el jobb, ha hagyod magad. 
Na, lássuk Lajoska, mit hoztál nekünk! Ez az a kis ribanc, akiről beszéltél? A szűz kis fiúcska? El sem hiszem, hogy ilyen guszta kis fehér segget hoztál nekünk. Nos, figyelj ide kisköcsög! Ki fogom venni a szádból a ruhát, de ha megmukkansz, akkor nagyon nagy verést kapsz, érthető? Ma van az a szerencsés napod, hogy megmutatjuk, milyen az igazi férfi. Igyekezz a legjobbat nyújtani, akkor kevésbé lesz fájdalmas. Lajoska, te figyeld az utat, senki sem zavarhat meg, míg ezzel a kis ringyóval játszunk. 
Egy erős kéz megfogta, térdre ültette és már egy méretes farok volt a szájába. Nyisd szépen nagyra, had basszam szét a szádat te kis szűzkurva! Próbálgatta már, hogy üdítős üveget, palackot szopni, hogy mekkorát tud bevenni, de így hogy csak egyszerűen bedugják a szájába, ezt nem képzelte. Vastag volt, nagy makkal, és ahogy tolta befelé a szájába, nagyon hosszúnak érezte. Öklendezett közben, de a farok csak nyomult befelé a szájába. Megfogták a fejét két kézzel és húzták rá a fejét. Nem így képzelte élete első szopását, de már mindegy alapon próbálta jól csinálni. Közben azt érezte, hogy mintha még két farok lenne az arca mellett, néha hozzáértek. Aztán meg is győződött róla, mert simán elkezdték két oldalról pofozni. Méretes daraboknak tűntek, de igazából már nem is tudta mi történik, az egyik a száját dugta, a másik két szerszámot pedig folyamatosan az arcához dörzsölték és csapdosták. 
Figyelj ide ribanc, eloldozom a kezed, mert a barátaim is vágynak a kényeztetésre. Ha akarod, a szemedről is leveszem a sálat, hogy megnézhesd milyen az igazi férfi szerszám. Kihúzta a farkát, kioldozta a kezeit, amibe azonnal bele is nyomták a farkukat. Levette a sálat is a szeméről. Az első, amit meglátott, az a farok volt, amit eddig szopott. Hatalmas volt, hasonlóan félbarna volt és a hozzátartozó pasi is félbarna volt. Nem volt kigyúrt, de ápolt teste volt, jó illattal. Oldalra pillantott, az egyik pasi kicsit alacsonyabb volt, és olyan vastag farka volt, mint egy üdítős doboz. Ezzel mit fogok kezdeni, futott át az agyán. A másik oldalon egy vékonyabb, de hosszabb farkat markolt. Nem tudta, mi vár rá, de eldöntötte, bármi is történik, ma végre pasit foghat a kezébe.
Nyugi, nem állatok vagyunk, csak szeretjük a szűz kis fehér puncikat. Nem akarunk bántani, de meg leszel dugva. Volt már igazi farok a seggedben? Nem, ingatta a fejét. 
Akkor gyere és szopjad, közben a másik kettőt pedig simogasd!
(folyt.köv.)
1 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
waveox#36#1
Bazki, ez borzalmasan rossz!
És nem csak ez.
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.