Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
A szolgálat - 15. rész

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > osborne-gamwich > 15

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

osborne-gamwich blogja


BDSM történetek
BDSM témájú történetek. Jó olvasgatást mindenkinek!
*
Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogokban/fórumokban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz.*
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A szolgálat - 15. rész
#15 2022-08-08 09:46:05
Babett elérte a célját, az Úrnő vágyott rá és akarta Őt. Megkapni, megszerezni, birtokolni. A lány adott, az Úrnő pedig elvett mindent, amit kínáltak neki. Önfeledt szeretkezésbe kezdtek, az Úrnő pedig nem csak a testi vágyát elégítette ki a szolgálólánnyal, hanem uralkodási irántit is. Irányította, utasította, és ha kellett, fizikai fölényét bizonyítva, kényszerítette. A “szeretkezés” hangjai messzire kiszűrődtek, Gyuri minden sóhajt, sikolyt és nyögést jól hallott, majd elérkezettnek látta az időt, hogy kiegészítse végre a szerelmi háromszöget.
Lassan közeledett a lépcsőn felfelé, nem akarta, hogy meghallják. Tudta, hogy melyik lépcső nyikorog, vagy hogy hova kell lépni, hogy a vaskos szőnyeg elnyelje lépteinek zaját. Felajzva, mint egy megfeszített íj érkezett az ajtóhoz, de még ekkor is észnél volt, nem rontott rá a két nőre. Lassan nyitotta ki az ajtót, nehogy megzavarja az aktust. Amikor belépett egy pillanatig csak gyönyörködött a látványban, ahogy 69-es pozícióban, Babett alul, Vivien felül kényeztették egymást. A lányok keze ügyében vaskos dildók is akadtak, amik hol besiklottak, hol cuppogva szabadultak a feszülő hüvely szorításából. Gyuri kőkemény lett. Neki háttal helyezkedett el az Úrnő, szinte látta a kitárulkozó kagylót, ahogy nemcsak Vivien nektárja, de Babett nyálától is csillog az ablakon beszűrődő napfényben. 
Gyuri közelebb lépett az ágy mellé, ha Babett talán észre is vette, látszólag nem foglalkozott vele, hiszen az ő kelyhe is komoly ostrom alatt állt, és vélhetőleg erre koncentrált, és persze az Úrnő élvezetére. De aztán fektében felnézve megpillantotta közeledő Ura ágaskodó hímvesszőjét, ahogy az közeledett az Úrnő hüvelyéhez. Elmarta, és akkorát rántott rajta, hogy Gyuri majdnem orra bukott maga alá temetve a két nőt. Babett azonnal a szájába tömte a péniszt és úgy kezdte el szopni, mintha az élete múlt volna rajta. 
Gyurinak meg kellett kapaszkodnia Vivien vállában, de ezzel el is árulta jelenlétét. Az Úrnő hátra fordulva, fátyolos tekintettel nézett rá, majd a hajába markolva magához húzta. Csókban forrtak össze. Babett érezte, hogy Ura és Úrnője egymásra talált, és abban a pillanatban olyan boldognak érezte magát, mint még soha. Kivette a kőkemény péniszt a szájából és az Úrnő vágatához illesztette, segítve és irányítva a behatolást. A pénisz türelmetlenül nyomakodott előre, elsőre sikertelenül, de másodjára határozottan, ellentmondást nem tűrően nyársalta fel Vivient. Az Úrnő aprót sikkantott, és egy hatalmasat csapott Babett eláztatott punciája, majd még egyet, majd még egyet és újra. Minden döfés során, amivel Gyuri Vivien punciját ostromolta, Babett érzékeny puncijában fájdalom áradt szét. A lány mozdulni se bírt, egyrészt a terpesztőrúd nem engedte, másrészt a két test maga alá gyűrte, de legalább gyönyörködhetett az Ura és Úrnője eggyé válásában.  A boldogság, a büszkeség, a fájdalom és a kéj hullámzott át a testén, közeledve a kielégülés felé. Majd, amikor a sokadik döfés és a sokadik punciütés után Gyuri hörögve elélvezett, Ő maga is átélte a legszebb gyönyört, amit csak vágyott, amióta csak élt. Frenetikus orgazmusát nem csak a teste produkálta, egyszerre szólt a kiszolgáltatottságnak, a látványnak, a feszítő büszkeségnek, a feltörő boldogságnak és a fájdalom felszabadító érzésének. Remegve próbált úrrá lenni a testén, ám ez sok volt neki, nem bírta. Elájult.
Babett nehezen ébredt, fátyolos tekintete csak lassan tisztult, hírtelen fogalma se volt, hogy hol van. Aztán ahogy élesedett a kép, két aggódó arcot pillantott meg, akik őt vizslatták és apró pofozgatásokkal próbálták életre kelteni. 
•	Elfogyott a levegője, szegénykéből a szuszt is kiszorítottuk - hallotta távolról Babett az érdes férfihangot.
•	Csak te Édesem, te voltál a mellkasán - jött a csilingelő válasz.
•	Jól vagy Babett? Hallasz minket? - kérdezte Gyuri.
•	Igen - préselte ki magából a lány. - Csak egy perc és jobban leszek. 
•	Megmarad! - vetette oda hanyagul Vivien. - Na de mi még nem végeztünk fiacskám - lökte el magáról Gyurit az Úrnő. - Most én jövök! Ha már orvul megbasztál, akkor kölcsön kenyér visszajár! - kacagott a nő.
Vivien pedig felkapva a strapont elkezdte felszíjazni magára. 
•	Segíts! Ezek a kurva csattok meg a körmeim soha nem voltak barátok!
•	Igenis Úrnőm! - Gyuri pedig akkurátusan belekezdett a procedúrába.
Babett lassan felült és észlelte a helyzetet, tagjaiba újra visszatért az erő, tüdeje újból megtelt levegővel, és ugyan kicsit kipirult, bekapcsolódott a segítségnyújtásba.
•	Kérhetnék Úrnőm valamit? - kezdte félénken Babett.
•	Miután ilyen orvul becsempészted nekem a lompost, még további igényeid vannak? - somolygott az Úrnő.
•	Természetesen nincsenek igényeim, boldog vagyok, hogy Uramat és Úrnőmet szolgálhatom és hogy kedvükre használnak, de kérem, hogy engedje meg az Úrnő, hogy amíg revansot vesz az Uramon… hm… - itt Babett bizonytalanná vált.
•	Na mit szeretnél, áruld el! Nem tetszik, hogy megbaszom az Urad, ugye? - kérdezte Vivien ó, miközben a felcsatolt starponra síkosítót csöpögtetett.
•	Ellenkezőleg Úrnőm! Ha az Uram és Úrnőm erre vágyik, örömmel lennék a részese valamilyen formában, ha az Úrnő megengedi.
•	Nocsak, nocsak, egy kicsit sem perverz a kicsike! - mosolyodott el az Úrnő. - Nos, legyen! Miért is ne? Gyerünk cafka, nyaljad az Urad seggét, készítsd elő nekem, ujjazd meg, tágítsd ki! Gyerünk! - és Babett haját megragadva Gyuri fenekéhez nyomta a lány arcát.
Babett picit idegenkedve, de lelkesen esett neki a műveletnek. Próbálta a legkevesebb fájdalmat okozni az Urának, figyelte a férfi rezdülését, hogy a fokozatossággal a kellemetlenségtől is megkímélje. Aprólékosan haladt, érezte, ahogy enged a záróizom, és egyre több ujját tudja belekényszeríteni a szűk helyre. A férfi sóhajtásai arról tanúskodtak, hogy élvezi a helyzetet, és jól esik neki Babett munkálódása, ám mielőtt nagyon belefeledkeztek volna, Vivien elrángatta onnan. 
•	Elég lesz Ribanc, így már jó lesz! - és a lányt hajánál fogva elhúzta onnan. - Csússz be a lába közé, vedd a szádba farkát, és készülj fel, hogy nagyon meg fog telni a szád.
Babett így tett, és ismét roppant közelről láthatta, ahogy Ura és Úrnője egymáséi lesznek, bár nem úgy, mint legutóbb. A strapon lassan csúszott be, fokozatosan, egyre mélyebbre a férfi fenekébe. Amikor elérte a végső állomást az Úrnő kihúzta és lassú ütemet kezdett el diktálni. Gyuri nyüszített, hörgött, de nem vadult be. Engedelmesen fogadta magába az Úrnőt, és minden lökéssel és Babett nyelvjátékával egyre közelebb érkezett a kielégüléshez. A lány érezte, hogy soha nem lüktetett még így a férfi farka, legszívesebben a torkára húzta volna, de képtelen volt rá. Helyette a férfi tette meg, és az egyik brutális döfés után a férfi Babett torkára nyomta a farkát. A lány könnyezett, fuldoklott, de reménykedve várta a spermafolyamot, hogy részesüljön Ő is ebből a gyönyörből. Aztán Gyuri artikulálatlan üvöltése zengte be a házat, Babett pedig nem győzte nyelni a péniszből kiáramló anyagmennyiséget. Nyelte, amíg bírta, de egy idő után nem kapott megint levegőt. Most rutinosabb volt, mint a múltkor, angolna módjára csúszott ki a férfi alól, hogy a légszomjat legyűrje. Köhögve prüszkölve szabadult, arcát pedig Ura spermája és saját nyála keveredve borította.
•	Aztakúrva! - Gyuri csak ennyit mondott és bezuhant az ágyba.
•	Na most vagyunk kvittek - vetette oda Vivien, és kacagva dőlt hátra a párnájára.
Babett is kiterült, elfáradt. De arra még gondosan ügyelt, hogy az arcán összegyűlt keveréket gondosan a szájába terelje és lenyelje. 
•	Köszönöm Úrnőm, köszönöm Uram! Remélem meg voltak elégedve a szolgálataimmal?! - pihegett Babett.
•	Meg Édes Babett! - válaszolt Gyuri.
•	Miféle szolgálat? Ez csak felvételi volt, az igazi szolgálatod majd csak mostantól kezdődik - mosolygott Vivien a kipirult lánya és közelebb hajolva megcsókolta.
Mindhárman elterülve pihegtek egy percig, amikor is hangos csapódással kinyílt az ajtó, amiben Lola állt gyűrötten és meztelenül.
•	Na szép, engem meg kihagynak a jóból! Remélem azért valaki engem is megbasz, mert ez a két fasz reggel már nem bírta a strapát! - és Lola azzal a lendülettel, kacagva ugrott az ágy egy üres szegletére.

Vége.

2 hozzászólás |

Hozzászólások

osborne-gamwich#15#2 2022-08-12 09:33:04
#pandora: Köszönöm az észrevételt, javítottam.
pandora#15#1 2022-08-12 00:00:27
Hhhhhhhh...ez maratoni volt. :D

Egy apró észrevétel:
"Gyerünk cafka, nyaljad az Urad seggét, készítsd elő nekem, ujjazd meg, tágítsd ki! Gyerünk! - és Babett haját megragadva Gyuri fejéhez nyomta a lány arcát."

Szerintem inkább a fenekéhez. :D


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba430BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba27110Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#centrum_szoba110Belvárosi szexmentes csevegő

#maszti_szoba110Eropolis hivatalos maszti szobája
Ajánlott szobák
#homo_szoba2260Meleg férfiak egymás között
Ajánlott szobák
#hetero_szoba840Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba530Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.